Bosch CMG656BS1

Specificaties
Inhoud
45 liter
Vermogen
900 watt
Kleur(en)
inox

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch CMG656BS1 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul 08-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Luxe uitstraling, makkelijk menu en veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

9,0
Het is een geweldig apparaat. Alle functies werken zoals verwacht en de bediening is eenvoudig. Veel ovenruimte.
Van buiten een luxe uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stoffeerhilbrands 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prakisch instelbaar

Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

8,0
We hebbe hem sinds kort, maat vinden hem zeer prettig in gebruik.
Het is ons aanbevolen bij de keukenloods veendam door de verkopster

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 07-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superblij met deze combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

9,0
Echt een verwennerij zo'n apparaat met zoveel mogelijkheden. Luxe, prettig welkomstgeluid. Mooie vormgeving, de eindresultaten zijn altijd goed

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • veel mogelijkheden als wecken en borden verwarmen

Minpunten

  • de draaiknop is even wennen, niet altijd soepel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan 22-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

8,0
Een lust voor het ook. Mooi meegenomen is dat het net zo goed werkt als dat het er uit ziet. Front blijft lekker koel tijdens het bakken.

Pluspunten

  • Strak design
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

D 21-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super ontwerp!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

10,0
Wauw wat een gaaf apparaat, handig menu dmv draaiknoppen en mega veel functies, De pizza functie en snelvoorverwarmen zijn bij ons favoriet. Handige zelf reinigende combi oven, absoluut een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Somers 13-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne bediening, snel warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

9,0
Snel warm, het apparaat voelt robuust aan. Gemakkelijk en snel je keuze maken voor het programma. Staat mooi in een strakke keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rik 29-01-2017
  • Product paar weken in bezit

CMG656BS1 van BOSCH

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

9,0
Zeer mooi ontwerp met de 3 kleurendisplays. De displays en geluidsondersteuning zorgt voor een zeer duidelijke interface. De assist functie en de snelvoorverwarm functie zijn een echte aanwinst voor deze oven,

Pluspunten

  • snel voorverwarmen
  • kleuren display
  • assist functie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ludo 27-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

8,0
Ik heb deze oven/magnetron nog maar kort dus ik kan niets zeggen over duurzaamheid en ik heb veel functies nog niet uitgeprobeerd maar ik kan al wel zeggen dat hij er goed uitziet, dat hij belachelijk veel opties en standen heeft en dat alles wat ik geprobeerd goed werkte. Hij geeft wel een geluidje als je hem aanzet dus als dat je op je zenuwen werkt zou ik een andere kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

maarten 02-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch combioven

Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

10,0
Erg tevreden met dit product design ziet er super uit en er zitten erg veel functies op deze combi oven. Ben er tot nu toe erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaassie 18-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Handig in gebruik met veel mogelijkheden

Geschreven voor: Bosch CMG656BS1

Algemene score

9,3
Intuïtieve ring werkt goed. Veel mogelijkheden en het spreekt eigenlijk allemaal voor zich. Helaas bleek na installatie de (led) verlichting niet te werken. Dit is 3 dagen later door bosch keurig vervangen onder garantie uiteraard. Volgens de monteur komt dit niet vaak voor en zou led-verlichting normaal gesproken niet stuk mogen gaan. Tevens heeft de monteur toch de Intuïtieve ring nog even los gehaald (makkelijk zelf te doen, zie omschrijving in het boekje) omdat ie toch wat zwaar liep vond hij. Na deze goed schoongemaakt te hebben loopt ie nu lichter. Al met al een mooi apparaat met een strak design. Ook de gerechten komen mooi egaal bruin en niet onbelangrijk goed gegaard uit de oven. Aangezien we de oven nu een paar dagen hebben kan ik niks vermelden over duurzaamheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer