Virtufit HTR 1.0 Hometrainer - Reviews

Best Reviewed mrt 2019 Virtufit HTR 1.0 Hometrainer
Best Reviewed - maart 2019
Specificaties
Aantal weerstanden
8
Gewicht vliegwiel
8 kg
Remsysteem/weerstand
magneet
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit HTR 1.0 Hometrainer op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lourens 26-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat, bijna als in een fitness zaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

10,0
Deze hometrainer heb ik gekocht omdat ik last en vocht in mijn knie had, fietsen helpt daartegen, wou niet een te duur apparaat omdat het maar tijdelijk is, maar wat een goede hometrainer is dit zeg, alle functies die je op een fiets hebt kun je gebruiken de weerstand moet dan wel met de handmatig verandert worden, maar werkt goed, display is helder en duidelijk, zelf regelmatig fietsn en op displaybevestiging een ipad en kijk dan tv, hoe gemakkelijk is dat en fietst ook nog eens langer daardoor, wat we ook doen paar halters van paaar kilo erbij zodat je de armnen onder het gietsn ook nog kunt trainen. Fiets in laagste stand lekker licht dus ook ideaal voor mensen die wat meer beweging nodig hebben, voor de sportieve fietser genoeg mogelijkheden om het te verzwaren bergop, daarnaast hartslag wordt ook gemeten, veel dus voor weinig geld.

Pluspunten

  • Hartslagmeter
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Fiets soepel en licht
  • Vliegwiel werkt fantastisch
  • Elke hoogte instelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gemiddelde sporter 21-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Degelijke complete hometrainer voor basisconditie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

8,0
Degelijke complete hometrainer om de basisconditie bij te houden. De acht weerstanden zijn vergelijkbaar met een normale fiets. In eerste instantie hoopte ik op zwaardere programma's, maar voor de lage prijs ben ik tevreden. Het is een stil model, maar de pedaalkast rammelt soms bij intensiever gebruik.

De bidonhouder en tablethouder zijn handig. De monitor werkt op batterijen, die na enkele maanden moeten worden vervangen. De hartslagmeter slaat soms door naar te hoge waarden, dus dat is niet heel nauwkeurig.

Het monteren ging soepel, behalve de verbindingskabel en spanningskabel in de stuurstang. Ik zie dat de online handleiding is aangevuld hierover in vergelijking met mijn verouderde papieren handleiding.

Pluspunten

  • Degelijke complete hometrainer voor basisconditie
  • Acht weerstanden vergelijkbaar met normale fiets
  • Bidonhouder en tablethouder zijn handig
  • Monitor voor tijd, afstand, snelheid, hartslag
  • Prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Weerstanden vind ik licht als gemiddelde sporter
  • Hometrainer in gym heeft 12 zwaardere weerstanden
  • Been niet te strekken boven 1,90 meter
  • Stil model, kast rammelt soms intensiever gebruik
  • Kabels stuurstang onduidelijk oude papieren uitleg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 05-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevige, stabiele hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

8,0
Mooie hometrainer, goed in te stellen naar eigen lengte en lichaamsverhouding. Fietst soepel.
Duidelijk scherm en makkelijk te bedienen. Het in elkaar zetten was eenvoudig.
Een aanrader!

Pluspunten

  • Niet te groot, compacte hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Afke 05-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima fiets, snelle levering.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

9,0
De fiets trapt soepel en draait licht. Heerlijk om wat conditie op te doen en voor revalidatie. Goede kwaliteit en een mooie prijs. Stabiel en duidelijk/overzichtelijk scherm.

Pluspunten

  • Prijs
  • Draait soepel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frits gubbels 05-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Tot heden zeer tevreden alles werk goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

9,0
Prijs is goed alleen wat pijn aan me kont hebben jullie daabr niks voor dan is allesgoed dus laat me wat weten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Team VirtuFit 08-03-2019

Geachte heer Gubbels, beste Frits,

Hartelijk dank voor uw review over de VirtuFit HTR 1.0 Hometrainer. Het is goed om te vernemen dat u tevreden bent over de hometrainer.
We hebben deze feedback nog niet eerder gehad over het zadel maar willen natuurlijk dat u nog lang plezier heeft van uw hometrainer. U zou een VirtuFit Universeel Hometrainer Zadel kunnen aanschaffen. Dit zadel is zeer comfortabel door de zachte voering. Zie hier meer informatie: https://www.virtufit.nl/product/hometrainer-zadel/ Deze is verkrijgbaar bij onze dealers, zie: http://www.virtufit.nl/verkooppunten/.

Bedankt voor uw feedback en heel veel trainingsplezier gewenst met uw hometrainer!

Met vriendelijke groet,
Team VirtuFit

Reageer

Cadeau schoonmoeder 10-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hometrainer besteld

Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

8,0
Prima toestel voor een redelijke prijs. Compleet apparaat, makkelijk te installeren. Geen problemen ondervonden.

Pluspunten

  • Compleet
  • Mooi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maijen 09-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede hometrainer. Makkelijke display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

9,0
Goed product. Nette prijs. Gekocht om goed in beweging te blijven door slechte gezondheid. Slechte doorbloeding van benen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anneke 08-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker lcht model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

7,0
lekker licht en makkelijk in gebruik en ook een goede kwaliteit ook het scherm is makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Greta 08-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een perfecte geruisloze hometrainer voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

8,0
Helaas was onze eerste aankoop geen goed apparaat, laten we zeggen een maandagochtend product. Zeer snel werd er een goede oplossing voorgesteld door een nieuwe hometrainer toe te zenden. Deze werkt perfect, is geruisloos, diverse instellingsmogelijkheden en eenvoudig te bedienen. Het zelf monteren van de hometrainer is ook zeer eenvoudig .

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • geruisloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Opa Maarten 12-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Erg stevig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

9,0
Werkt boven verwachting en is erg stevig. Voelt goed aan, zit is prima. Eenvoudig display, maar voor ons (senioren) ruimschoots voldoende. We hopen hier nog jaren plezier van te hebben. Zeker gezien de prijs een AANRADER!

Pluspunten

  • Stevig
  • Duidelijk display
  • Eenvoudig in gebruik
  • Goede zit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

cor kapaan 07-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

een goede fiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

9,0
het een goede fiets het is een aan rader ben al 2 kilo afgevalen het is ok goed voor spieren in de morgen fiets een half uur en in de avond

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mg wiegmann 07-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Virtufit HTR 1.0 hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

9,0
Door de herseninfarct van mij vrouw konden we niet meer buiten fietsen vandaar deze beslissing om een trimfiets aan te schaffen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Franky ajax 06-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

De juiste keuze!!

Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

10,0
Doet wat het moet doen. Ook een leuk prijsje. Ben heel blij met de keuze voor dit apparaat. Lang getwijfeld welke hometrainer te kopen maar dit is de juiste beslissing

Pluspunten

  • Prijs
  • Stabiel apparaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ilhan 05-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima degelijk toestel voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

8,0
Onlangs een knieoperatie ondergaan en in revalidatietraject zaten ook oefeningen op een hometrainer.. zodoende een niet al te duur hometrainer aageschaft via Fitwinkel..
Toestel wers netjes verpakt thuis geleverd.
Zit een goede beschrijving bij.
In elkaar zetten was 20 minuten werk.
Toestel bevalt goed. Ik ben 178 cm 80 kg en kan goed erop zitten.
Goed verstelbare zitting en stuur. Computertje is eenvoudig met genoeg info erop.
8 manuele verzetten voor het bepalen zwaarte van pedalen. Licht is licht (bijna weerstandloos) en zwaarste verzet is voor mij niet echt zwaar. Voor mijn vrouw wel ideaal... er zit een bidonhoudertje en ipad houder bij..
Neemt weinig plaats in en is mooi zwart.. is een relatief licht naar staat toch degelijk (ook met op- en afstappen).

Prima prijs/kwaliteitsverhouding.. het is geen fiets
om zwaar op te trainen maar goed om in beweging te blijven (zeker voor de wat minder sterke/minder sportieve mensen die minder ambitieuze wensen hebben)

Pluspunten

  • Degelijk product
  • Zeer goede prijs/kwaliteits verhouding
  • Mooie kleur
  • Compact

Minpunten

  • Verwacht geen toestel voor zware trainingen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Leo 05-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact, fijne hometrainer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

8,0
Het is een zeer prettige hometrainer. Het in elkaar zetten gaat vrij gemakkelijk. Daarnaast weegt hij niet zwaar en neemt hij niet veel ruimte in beslag. Eenmaal op de fiets heb je het gevoel dat je echt lekker fietst. Mede gezien de prijs een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daniëlle 18-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

10,0
Product werkt goed voor iemand die ongeveer 30 min tot 60 min per dag gebruik maakt van de fiets. Hij was snel in elkaar gezet en bezorging was op tijd. Erg tevreden. Zowel zadel als stuur zijn te verstellen.

Pluspunten

  • Verstelbaar stuur
  • Makkelijk te verplaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A.E. van Kampen 17-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-/kwaliteitverhouding en voldoet.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

9,0
De bedoeling voor de koop was om iets aan de algemene conditie te doen zonder daarvoor van het weer buiten afhankelijk te zijn. Dit is een prima oplossing. Prijs-/kwaliteitsverhouding is goed, de montage zelf gaat probleemloos, het is stevig en overtreft de verwachtingen.

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit
  • informatiescherm / data algemeen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Harrie 15-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

VirtuFit HTR 1.0 Hometrainer

Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

10,0
Geweldige hometrainer. Geleverd met duidelijke instructie voor montage,
Zelfs in de Sinterklaas / kerstperiode exact op tijd geleverd
Uitstekende aankoop

Pluspunten

  • duidelijke montage instructie
  • makkelijk instelbare belastingschakelaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gonnie Webster 06-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

10,0
Fijne hometrainer.Geruisloos en heel geschikt voor training na knie of heupoperatie.
Ik heb er heel veel baat bij.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Makkelijk te befienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mannieeee 22-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede home fiets voor goede prijs!

Geschreven voor: Virtufit HTR 1.0 Hometrainer

Algemene score

10,0
we hebben voor dit product gekozen omdat we een eenvoudig te bedienen maar wel kwalitatief goede hometrainer zochten. en dat hebben we zeker gevonden! De bediening is eenvoudig maar werkt effectief. Hij fietst prettig en de tablet steun en de houder voor je drinkbeker zijn zeker leuke toevoegingen! Mijn vrouw en ik zijn zeer content met de aanschaf van deze home fiets en bevelen hem daarom ook aan aan andere mensen.

Pluspunten

  • goed af te stellen op meerdere personen
  • drinkbeker houder
  • kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews