Braun HM 5100 WH - Reviews

Best Reviewed jun 2019 Braun HM 5100 WH
Best Reviewed - juni 2019
Specificaties
Vermogen
750 watt
tile-Aantal standen
9 snelheden/standen
Meegeleverd
deeghaken, kom/kan, kloppers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 66 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 5100 WH op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Merilta 07-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Fijne mixer. Ligt goed in de hand.
Zacht geluid en veel standen. Ideaal voor het mixen van beslag voor cupcakes en
taarten. Een aanrader.

Pluspunten

  • Zacht geluid
  • Niet te zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie Bonekamp 08-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

krachtige motor, makkelijke bediening,

Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Deze mixer werd ons aanbevolen door de verkoopster en we hebben er geen moment spijt van. Door zijn krachtige motor kan hij alles makkelijk aan wat er beloofd wordt. Hij ligt makkelijk in de hand. Kortom: een prima keukenhulp.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • prima hand ligging
  • gemakkelijke bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleine sterke mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Gekozen vanwege de krachtige motor, nog geen ervaring met het apparaat. verder valt op dat het een mooi design heeft en compact is

Pluspunten

  • design
  • krachtige motor

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Laura 16-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

sterke motor, draait rustig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Fijne handmixer welke goed in de hand ligt.
Ook de verschillende onderdelen zijn goed te gebruiken en makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • ruim voldoende accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mixedemotions 12-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke geur, fantastisch karakter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

10,0
Onweerstaanbaar uiterlijk, lief karakter en zorgzame instelling die maakt dat je er geen genoeg van kunt krijgen. Echte draaikont

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

el 01-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

voelt degelijk aan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
voelt degelijk aan
licht gewicht
krachtig in gebruik
makkelijk schoon te maken
recht op neer te zetten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 01-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Hoog vermogen 750W en in 9 standen te verdelen slank design gewoon een top machine waar je overweg kan in de keuken

Pluspunten

  • Top machine zeer krachtig
  • Slank design

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Feeleus 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Mooie vorm, weinig geluid, traploos regelbare snelheid. Ik denk dat ik heel veel plezier ga beleven aan deze handmixer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S. de Jong 29-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige en stille mixer

Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Hele fijne mixer. Krachtig maar tegelijk stil apparaat. Ideaal dat hij traploos in stand te verstellen is. Een heel degelijk aanvullende knop die je met één vinger kunt draaien; dus met één hand te bedienen.

Pluspunten

  • Sterke en stille motor
  • Stand is traploos verstelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MariekevH 28-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

prettig vasthouden, makkelijk instelbaar qua snelheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

7,0
Een prettige en krachtige mixer. Hij ligt fijn in de hand en met de draaischijf makkelijk qua snelheid in te stellen. Ideaal dat er ook een staafmixer op geklikt kan worden. Gewicht had van mij iets minder gemogen.

Pluspunten

  • prettig in de hand te houden
  • krachtig

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A. Fassotte 24-06-2019
  • Product gekocht

super handmixer

Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
geweldige vooruitgang in kwaliteit van deze braun handmixer
snel ,erg stil en makkelijk te bedienen met veel snelheden

Pluspunten

  • erg stil
  • krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alice 17-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mixer met power

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Goed ap apparaat. Ligt goed in de hand
Krachtig apparaat met stevige deeghaken. Goeie prijs zeker met de cashback

Pluspunten

  • Fijne regelknop
  • Krachtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pomp 16-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Voldoet aan de verwachtingen! De mixer heeft verschillende standen. Haken krijg je er makkelijk in en uit. Mixer ligt goed in de hand.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pomp 13-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Voldoet aan de verwachtingen! De mixer heeft verschillende standen. Haken krijg je er makkelijk in en uit. Mixer ligt goed in de hand.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erika 11-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

krachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Krachtige machine, zwaar maar dit gewicht voel je niet tijdens het mixen.
Makkelijk te bedienen, makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • krachtig
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • in laagste stand, te hoge snelheid, kan spetteren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten V 05-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevige Mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Vorige mixer had na jaren het loodje gelegd en was opzoek naar een degelijke stevige sterke vervanger en dat is deze Multimix 5 HM5100 zeker

Pluspunten

  • vermorgen
  • degelijke bouw

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A schouten 03-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Het apparaat Ziet er duidelijk uit. Ook is het makkelijk in gebruik.
Ik vind het zelf er ook stevig eruit zien.

Pluspunten

  • duidelijk
  • stevig
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • erg zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eddy 02-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel vermogen, perfect voor het maken van beslag

Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Wij hebben voor de MultiMix 5 gekozen omdat hij meer vermogen heeft dan onze oude. Verbaasde ons dat hij ook een stuk stiller was. Prima handzaam, niet te zwaar en simpel schoon te maken.

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Verstelbare vermogen tot max 750 watt

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meesterbakker 01-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzame fijne mixer

Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
De mixer is handzaam en is prettig in gebruik. Fijn traploos instelbaar. Hij heeft voldoende kracht.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

isa 29-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Deze mixer mixt geweldig. boter in no time zacht. kost veel minder moeite dan mijn oude Philips. snelheden ook super fijn te regelen.

Pluspunten

  • snelheden
  • ligt goed in de hand

Minpunten

  • beetje jammer dat de gardes niet geheel rvs zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews