Braun HM 5100 WH

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 136 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 5100 WH op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tonnie Bonekamp 08-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

krachtige motor, makkelijke bediening,

Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Deze mixer werd ons aanbevolen door de verkoopster en we hebben er geen moment spijt van. Door zijn krachtige motor kan hij alles makkelijk aan wat er beloofd wordt. Hij ligt makkelijk in de hand. Kortom: een prima keukenhulp.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • prima hand ligging
  • gemakkelijke bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merilta 07-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Fijne mixer. Ligt goed in de hand.
Zacht geluid en veel standen. Ideaal voor het mixen van beslag voor cupcakes en
taarten. Een aanrader.

Pluspunten

  • Zacht geluid
  • Niet te zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CV 23-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige, degelijke

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
De mixer ligt goed in de hand, wel aan de zware kant. Heeft wel 9 standen, waardoor je rustig kunt starten en niet alles alle kanten op spettert. Tot nu toe tevreden, zeker ten op zicht wat ik had, dat rammelde aan alle kanten. Deze is degelijk, en doet wat-ie moet doen.

Pluspunten

  • Stevig
  • veel standen

Minpunten

  • maatbeker werd er niet bijgeleverd
  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gloria 30-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Ziet er degelijk uit en houd fijn vast,maakt minder geluid dan de vorige mixer is een stuk lichter en nog mooi op de koop toe.

Pluspunten

  • Lekker stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleine sterke mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Gekozen vanwege de krachtige motor, nog geen ervaring met het apparaat. verder valt op dat het een mooi design heeft en compact is

Pluspunten

  • design
  • krachtige motor

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yazied 13-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Te vreden met Apparaat het is Krachtig en goed product invoudig simple in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilma vdV 18-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superfijne mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

10,0
Mijn vorige braun was kapot gegaan. En een goedkope vervanging was slecht te regelen, alles zat inder het meel bij mixen. Na de reviews op weer een Braun mixer uitgekomen. Heel stil en straploos instelbaar van een laag toerental tot hoog. Dus geen gestuif meer van meel. Ik ben er super blij mee.

Pluspunten

  • Goed regelbare snelheid
  • Stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeedee 17-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige Braunmixer 750W/9 standen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Als Eindhovenaar hadden wij een Philips Cucina mixer die in stand I toch nog zo hard draaide dat de die mixer niet meer gebruikte. Nu ik zag dat Braun mixers een cashback hadden was dit toch een belangrijke reden om naar een nieuwe mixer om te zien. De HM5100WH die we nu hebben gekocht heeft 2 voordelen en is ook mede reden voor die aankoop. Een sterke motor van maar liefst 750 Watt en een traploos instelbare snelheid verdeeld over 9 standen (en een turbo stand). Zoals gezegd zat er ook nog €10 cashback op in september, dus dat was leuk meegenomen. De mixer kent geen luchtgaten voor de motor dus er kan geen "wolk" bloem of suikerpoeder in de mixer komen; wel zo prettig. Tot slot woog hij 5 gram minder dan de oude mixer, dus gelijk in gewicht. Door de softgrip ligt ie plezierig in de hand.

Pluspunten

  • sterke motor
  • 9 traploze standen
  • lang snoer 1,55mtr

Minpunten

  • (nog) niet bekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mixertje 16-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

10,0
Fijne en krachtige mixer tegen een goede prijs. Makkelijk schoon te maken. Traploos regelbaar.

Reageer

y**n@h**l.com 11-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blij met deze handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Kwaliteit handmixer. Ideaal door de vele verschillende snelheden en is redelijk stil bij gebruik.

Pluspunten

  • Relatief stil bij gebruik
  • Ligt lekker in de hand
  • Ideaal met de vele snelheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j**a@h**l.com 09-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super mixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
We hadden een nieuwe mixer nodig omdat de oude kapot was gegaan. Na wat gezocht te hebben op internet en reviews gelezen te hebben, kwamen we uit op de Braun HM5100WH. Wat een fijn apparaat! Hij is erg licht, krachtig en (wat ons betreft) het aller belangrijkste is dat hij goed schoon te houden is. Er zitten geen ventilatie gaten in het apparaat waar stof (bloem e.d.) in kan gaan zitten. Dit was de reden dat de oude kapot is gegaan. Het apparaat is stofdicht en heeft hierdoor hopelijk een lange levensduur.

Pluspunten

  • Fijne handgreep
  • Licht gewicht
  • Precieze regeling van snelheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**l@h**l.com 22-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

8,0
Super fijn product! Heb er al veel lekkere pannenkoeken mee gebakken! Klopt los!

Reageer

Maririvin 15-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een zeer fijne handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Een stevige, degelijke handmixer. Hij maakt relatief weinig geluid. Heeft verschillende snelheden. Hij doet het prima. Erg blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • maakt relatief weinig geluid
  • makkelijk schoon te maken
  • lang snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M.Beks 15-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Traploos, en soft-start.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Zeer tevreden met deze nieuwe aankoop, nog niet alle functies gebruikt. Zeer benieuwd naar.

Pluspunten

  • Traploos
  • Soft-start
  • Turbo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric M 10-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun HM 5100 MW forever

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

10,0
De Braun HM 5100 WH is een krachtige mixer, die alles mixed, nog niets tegen gekomen wat dit apparaat niet aan kan in de keuken. De deeghaken en klikken stevig in, even opletten er is een linker en een rechter maar dit went zo, verder kan je de snelheid traploos goed inregelen en is zeer variabel, al met al een goed product dat lekker in de hand ligt, met een voldoende snoerlengte , waarbij het snoer ook kan scharnieren zodat je geen probleem hebt met het neerzetten van de mixer op het aanrecht.

Pluspunten

  • snoerlengte
  • snoer aansluiting scharnierd
  • variabele snelheid
  • krachtige motor
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beorn 31-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Heb hem gekocht omdat je er ook deeg mee kunt kneden. genoeg kracht.iiiiiin

Pluspunten

  • krachtig
  • prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Paula 31-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Boven mijn verwachtingen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Ik heb voor de Braun HM 5100 WH gekozen n.a.v. de positieve revieuws. En het klopt het is een zeer goede, fijne handmixer. De mixer overtreft mijn verwachtingen. En dat voor die prijs. Ik ben uitermate tevreden.

Pluspunten

  • ligt goed in de hand
  • degelijke garden en deeghaken
  • mooi om te zien
  • de flexibele verbinding met de snoer

Minpunten

  • misschien het gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolien 30-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Goede mixer, sterke mixer om lekkere taarten te kunnen maken. Maakt weinig geluid, ligt goed in de hand

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

I.Beek 27-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Traploze snelheden , ligt goed in de hand.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Motor ligt voorin waardoor het prettiger mixt en in de hand ligt. Traploze snelheden. Makkelijk verwiselbare kloppers, goed schuin te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paulien 23-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Moeiteloos alles mixen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5100 WH

Algemene score

9,0
Als je graag bakt maar weinig kastruimte tot je beschikking hebt is een goede handmixer de ideale oplossing.
Na veel lezen en vergelijken is mijn keuze de Braun HM 5100 geworden door zijn krachtige 750 watt vermogen en positieve reviews.
Inmiddels ben ik er helemaal weg van, wat een plezierige krachtpatser om mee te werken!
Moeiteloos mixt hij voor mij het zwaarste deeg.

De mixer is voorzien van een soepele draaiknop op de bovenkant. Deze is met één vinger tijdens het mixen makkelijk te draaien naar een andere stand.
De behuizing is geheel glad waardoor er geen restjes in kieren kunnen gaan zitten, hij is dus ook zo weer schoon.
Evenals de gardes, die gewoon in de vaatwasser kunnen maar met een borstel ook zo schoon zijn onder de kraan.
Door de rubberachtige grip ligt hij stevig in de hand.

Tel hierbij op dat hij licht van gewicht is, weinig geluid maakt en een extra lang snoer heeft.
Kortom: een goede mixer waar duidelijk over na gedacht is door Braun.

Over de duurzaamheid kan ik nog weinig zeggen aangezien ik hem een paar weken heb maar ik verwacht dat dit wel goed zit bij Braun.

Pluspunten

  • Krachtig.
  • Weinig geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews