Braun HM 5107 WH

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 36 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 5107 WH op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H.G. van den Berg 11-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Altijd een Braun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
De powerbell Plus kop is de reden dat ik deze mixer heb gekocht. Ook nog eens voor een goede prijs. Een staafmixer is voor mij altijd een Braun

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Extra mengbeker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goed voor smeuïge soep 31-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie accu, sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Werkt goed, ik deed dit hiervoor altijd met een analoge maar dit is duidelijk veel krachtiger en maakt de soep veel smeuïger.
Daarbij scheelt het ook nog veel tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Staafmixer 28-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact

Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

7,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelheid is in orde van mixen.
Voldoende opties op staafmixer.
Kunt zowel mixen als blenden. Handig voor baby hapjes maken.

Pluspunten

  • Compact
  • Snelheid

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

staafmixert123 03-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

7,0
Goed apparaat, mooi design, lekker soepen maken. Goed apparaat, mooi design, lekker soepen maken....

Pluspunten

  • mooi
  • licht

Minpunten

  • kliksysteem

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MD 27-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
De vorige liet allemaal stukjes achter. Deze maakt je drankjes en sauzen echt smooth!
Ook handig is de beker (makkelijk af te wassen) en dat-ie niet spat.

Pluspunten

  • mixbeker
  • spat niet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Calsey 17-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Ik ben enorm tevreden over dit product. Mijn eigen staafmixer van een ander merk was stuk gegaan, dus hadden we een Braun staafmixer van de buren geleend. Wat een verschil! Door middel van deze staafmixer was ik wel 5 tot 10 minuten eerder klaar met een grote hoeveelheid staafmixen, omdat hij zo krachtig is! Ook de prijs-kwaliteitverhouding is dus erg goed.

Pluspunten

  • krachtig
  • snel

Minpunten

  • draad had van mij iets langer gemogen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

l**3@u**l.nl 24-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
sublieme mixer met vele mogelijkheden .Super gemakkelijk hanteerbaar. gemakkelijke te reinigen . Zeer veelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

g**1@g**l.com 17-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijne handmixer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Omdat de oude mixer in het water is gevallen, moest ik wel een nieuwe kopen. Doordat hier ook nog eens een blender bij zit, en een tijdelijke geld terug actie, was dit voor mij de mixer om aan te schaffen. De mixer is zeer makkelijk in gebruik. Ook erg stil, vergelijkbaar met mijn oude. Is ook makkelijk in te stellen door de 8 snelheden draaiknop bovenop de mixer. Zelfs met 1 hand te bedienen tijdens het mixen. Er zit ook nog eens een lang snoer aan, wat ook erg fijn is.

Pluspunten

  • Stil in gebruik
  • Makkelijk te bedienen
  • Lang snoer
  • Grote handgreep

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

w**4@h**l.com 09-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
goed product en handig voor verschillende recepten. prijs kwaliteit is ook goed

Reageer

w**r@w**m.nl 24-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe hand- en staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze handmixer gekozen vanwege het uiterlijk, de bediening, de constructie (krachtige 750 W motor verticaal in voorste deel) en de betrouwbaarheid van het merk. Naast deze mixer heb ik meerdere artikelen van Braun en die bevallen allemaal al jaren prima. Hoe hij in de praktijk gaat bevallen is afwachten (net gekocht), hij mixt, kneedt en hakt in ieder geval.

Pluspunten

  • twee apparaten in één
  • krachtige motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

v**n@g**l.com 20-08-2021
  • Product gekocht

Goeie mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
Handig en compact. Geen 2 machines meer nodig. Stille mixer en de snelheid is goed in te stellen.

Pluspunten

  • Stil
  • Lang snoer

Reageer

Anonjem 28-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
De motor van mijn oude Braun mixer begon het te begeven, na 12 jaar. Weer voor Braun gekozen, zelfde serie. Fijn dat het twee gardes heeft en deeghaken. Pureert soep goed! Fijn dat oude onderdelen er ook nog oppassen, mooi als reserves! De snelheid aanpassen gaat heel gemakkelijk!

Pluspunten

  • Snelheid aanpassen
  • Twee gardes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ana 23-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun multimixer is veel beter en sneller dan een garde

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

10,0
Het is zeer handig. Voordat ik dit kocht deed ik alles zelf met een garde. Dat was veel werk en meer tijd

Pluspunten

  • Sneller en fijner dan een garde
  • Heeft veel verschillende standen
  • Je krijgt zelfs een meetbeker erbij

Minpunten

  • Is zwaar na enige tijd vasthouden
  • De snoer iets langer zou fijn zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sander 05-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

werk soepel en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Alles werkt goed en degelijk.
Ik heb in de winkel meerdere merken bekeken maar dit was de naar mijn mening de fijnste.

Pluspunten

  • snel
  • degelijk

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jennifer H. 08-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel kracht, goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
De multiMix 5 is een krachtige hand mixer die in verhouding met de prijs erg voordelig is .
De verschillende standen zijn erg handig en makkelijk te bestellen.

Pluspunten

  • Verschillende standen
  • Erg krachtig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Henny 26-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Fijne goed in de hand liggende mixer. inclusief staafmixer.
de krachtige motor is een grote plus. Mooi smal model.

Pluspunten

  • motor 750 watt
  • snelheden heel precies te doseren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marizka Hoogeveen 26-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

8,0
De mixer ligt fijn in de hand, de snelheid is traploos verstelbaar en het snoer is lekker lang. het uitwerpen van de haken gaat heel eenvoudig en de meegeleverde staafmixer is ook handig

Pluspunten

  • Snelheid traploos verstelbaar
  • licht

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Moeder 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel kracht en makkelijk mixen en kneden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

10,0
Deze handmixer heel krachtig, zonder veel moeite kan die alle deeg kneden.
Slagroom is binnen enkele minuten klaar.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 10-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne Handmixer

Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Wij hadden een ouder type al meer dan 15 jaar, deze werd bod en liep steeds vast.
Omdat we zeer tevreden waren over dit apparaat, kochten we uiteraard weer een Braun. Deze overtreft zeker de vorige, ligt lekker in de hand. Bovendien handzaam en door de twee snelheden zeker een aanrader. Ook voor smoothies ideaal en in een handomdraai.

Pluspunten

  • ligt gewicht
  • metalen mixdeel ideaal voor warme vloeistoffen
  • twee snelheden
  • lekker lang snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Plate 15-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpel, maar efficiënt

Geschreven voor: Braun HM 5107 WH

Algemene score

9,0
Het is een simpele staafmixer met twee knoppen, waardoor hij eenvoudig in gebruik is. Hij doet gewoon wat hij moet doen en ook krijg je er een handige mixbeker bij. Mijn enige aanmerking is dat het in en uit elkaar klikken van handvat en onderkant ietwat stroef gaat, maar misschien wordt dat nog soepeler met vaker gebruik.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • goed op te bergen
  • mixbeker

Minpunten

  • in en uit elkaar klikken gaat ietwat stroef

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews