Sitecom USB 2.0 All-in-One ID Card Reader - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

karine59 20-05-2017 Product paar weken in bezit

gemakkelijk te installeren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
tevreden met mijn aankoop, wist niet wat te verwachten maar het voldeed volledig aan mijn wensen, dus zeker ok!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edjo 13-05-2017 Product paar dagen in bezit

Installatie en 1° gebruik Sitecom ID Card Reader MD-065

Algemene score

2,0
Mijn pc geeft aan dat de software werd gevonden en correct geÏnstalleerd maar dat blijkt niet in de praktijk. Ik zal mijn pc moeten heropstarten. Dit is een erg zwak punt. Kan daarom dit produkt niet aanbevelen.

Pluspunten

  • mooi uitzicht
  • compact

Minpunten

  • werkt niet bij 1° installatie

Review criteria:

Slecht
Goed

Reageer

vajos 12-05-2017 Product paar dagen in bezit

werkt super goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
heel eenvoudig te bedienen, veel mogelijkheden, ideaal voor films en foto's op te slaan, veel verschillende memory cards kunnen gelezen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marko1303 12-05-2017 Product paar dagen in bezit

Snelle prestatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer handig, dankzij de vele poorten voor geheugen-, eID-, en andere kaarten. Snel geïnstalleerd ik kon meteen aan de slag ermee

Pluspunten

  • Snelle prestaties
  • Toegang met zeer veel soorten geheugenkaarten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mario 11-05-2017 Product paar dagen in bezit

uitstekende prijs-kwaliteit met 10 jaar garantie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze card reader gekocht omdat de prijs-kwaliteit tegenover andere merken heel goed ligt en je hebt daarboven nog eens 10 jaar garantie. daar kan niemand tegen op.
10 jaar garantie kan je allen maar geven als je zeker bent van een heel sterk product.
Plug and play of aansluiten en onmiddellijk gebruiken.

Pluspunten

  • onmiddellijk te gebruiken
  • prrijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefanie 15-12-2016 Product paar dagen in bezit

Zoals het hoort: eenvoudig en goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is zeer eenvoudig te gebruiken, correct en goed! Het gebruik van zo'n cardreader kan soms omslachtig zijn, maar dit is het echter niet: as simple and as good as it can be!

Pluspunten

  • eenvoudig
  • klein formaat
  • goede werking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jürgen 09-06-2016 Product paar dagen in bezit

Goede allrounder

Algemene score

7,0
Ideaal voor verschillende card types. Makkelijk te installeren en te gebruiken. Aan te sluiten via USB

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

denbok 01-06-2016 Product paar dagen in bezit

HANDIG TOESTEL

Algemene score

9,0
als je dit toestel binnenkrijgt heb je voor weinig geld een degelijk toestel dat heelklein is en handig mee te nemen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linda 21-05-2016 Product paar dagen in bezit

all in one id card reader

Algemene score

9,0
prima product werkt uitstekend zeker een aanrader gemakkelijk te instaleren ,gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer