Philips Viva Collection HD922020 - Reviews

8,4 Lees 1409 reviews
Best Reviewed apr 2012 Philips Viva Collection HD922020
Best Reviewed april 2012
Specificaties
Aantal pannen
1
Vermogen
1425 watt
Regelbare thermostaat
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 1408 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Onmisbaar in hedendaagse keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Philips airfryer is eenvoudig in gebruik. Goede handleiding en bovenal een receptenbokeje complementeren de aankoop. Tijdbesparend apparaat in de keuken is nooit weg en zeker niet wanneer alle gerechten er met zoveel smaak uitkomen. Topaankoop die na gebruik geen luchtjes achterlaat!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Ine 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

toch ook gekocht

Algemene score

10,0
Mijn dochter heeft in afwachting van haar woning 4 maanden bij mij gewoond en heeft er een. Ik ben echter geen snackpersoon maar nu ze weg is mis ik de lekkere kippeboutjes en krokante friet. Hier kan geen oven tegenop, dus ik moest er wel een aanschaffen

Pluspunten

  • geschikt voor kleine hoeveelheden
  • krokante bite
  • veel assesoires
  • onderdelen los verkrijgbaar/vervangbaar

Minpunten

  • bakje is slecht schoon te houden
  • je eet daarna te veel snacks

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Hugo 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Bevalt prima, tot nu toe al verschillende dingen mee gebakken van aardappels tot vlees en alles even smakelijk en snel klaar, kortom een fijne aanvulling in mijn keuken!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
H.L. 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk in het gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geen geknoei meer met olie en lekker om te eten.Te gebruiken voor allerlei doeleinden.Vooral met een feestje.

Pluspunten

  • Vetvrij

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
B. 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Gezonder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Meer inhoud zodat je in 1 keer voor de hele familie wat kunt bakken en wat ook als voordeel heeft dat het gezonder is als frituren
Simone 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Air Fryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Echt superfijn apparaat! Heerlijke frietjes en snacks! Makkelijk schoon te maken en eenvoudig in gebruik. Een echte aanrader.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
DickR 07-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Werking goed

Algemene score

6,0
Tja, toch een zesje omdat het digitale schermpje al snel niet goed meer werkte, maar hij werkt nog wel. Ik had hem ongetwijfeld terug kunnen brengen.

Pluspunten

  • Goede functie mbt bakken

Minpunten

  • Digitaal scherm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Onvoldoende
Patrice 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Groot, maar wel geweldig !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Al enige tijd over nagedacht om er een aan te schaffen maar wat ben ik blij! Geen frituur lucht, geen olie of boter nodig! De patat vind ik lekkerder dan uit een patatzaak. Kippepootjes inderdaad een krokant jasje en mals van binnen. Apparaat is wel groot in omvang. Betreft het mandje is voor 1pers genoeg om patat en kip er tegelijk in te doen. Ik wil heel graag groenten gaan grillen maar nog niet geprobeerd. Totaal geen spijt van mijn aankopen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Y.F. 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kwaliteitje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit, veel gezonder dan friteuse en even lekker! Je moet wel langer wachten op de friet en mandje is relatief klein, dus je kunt je snack niet tegelijk eten. Plus een iets langere opstarttijd dan de friteuse. Al met al is het een stuk gezonder en philips levert een topproduct.

Pluspunten

  • Gezonder
  • Mooi design
  • Multiffunctioneel

Minpunten

  • Lange opstarttijd
  • Lang bakken
  • Klein mandje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
J de Maijer 07-12-2016 Product paar weken in bezit

Airfreyer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het grote voordeel is dat het apparaat snel op gewarmd is dat kost veel minder energie dan een oven op temperatur brengen. Het afbakken van duurt ook veel korter dan in de oven, dus ook energie winst. De producten die er uitkomen zijn heerlijk knapperig en niet vet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
maria 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
werkt perfect zonder olie en alles smaakt lekker. ik zou het iedereen aan bevelen omdat het zo gemakkelijk in gebruik is

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
erik 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

grote inhoud

Algemene score

8,0
sommige snack producten komen mooier en lekkerder uit een airfryer dan uit een frituurpan het is gezonder en er zijn veel meer mogelijkheden maar die moeten we nog uitproberen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
R.Benthem 06-12-2016 Product paar weken in bezit

Prima product, goede resultaten. Zeer te reden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb deze aangeschaft voor een ander omdat ik er zelf zeer tevreden over ben. Het gebakken product is prima, gaar en knapperig. Geen vette troep meer en binnen een mi uur is de airfryer weer schoon. Nooit geen frituurpan meer voor mij

Pluspunten

  • Krokant
  • Schoon

Minpunten

  • Geeft wel wat geur af

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Ina 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

fijne airfryer

Algemene score

8,0
kan nog niet beoordelen, net gisteren binnen gekregen, schoondochter geeft aan dat deze goed bevalt, geproefd bij haar en daarna zelf ook besteld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Co 06-12-2016 Product paar weken in bezit

Handige Air Fryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben deze Air Fryer gekocht omdat we gezonder wilde eten. Daarnaast zijn de producten uit de Air Fryer net zo lekker als uit een frituurpan, dus zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Gezond
  • Goedkoper (minder vet nodig)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
AH 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Minder vet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben de Airfryer voornamelijk gekocht om minder olie tijdens het frituren van patat en snacks te gebruiken, maar ook omdat het veel minder stinkt dan frituren. Producten speciaal voor oven en/of Airfryer geven het beste resultaat. Wij hebben er zelf nog geen andere gerechten mee gemaakt, omdat wij een goede oven hebben. Maar dit kan dus wel. Voor ons is de kleinere uitvoering dan ook voldoende.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Kunstenaar 05-12-2016

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijk apparaat. Eenvoudig in gebruik en is goed schoon te maken.. Kwaliteit friet is goed, ook de broodjes zijn knapperig.
Anne vd Meer 05-12-2016

Top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Snel, gezond, en vele malen lekkerder als de gewone frituur! Bespaart ook enorm in de kosten, is makkelijk op te bergen. Alleen maar pluspunten!
marianne Hendrix 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

groot scherm, gemakkelije bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
product voldoet aan zijn beloftes en is goed en
gemakkelijk te bedienen, ziet er mooi uit, een aanwinst in de keuken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Cindy 05-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie airfyer, werkt simpel en goed. Frietjes zijn lekker krokant. Gaat lang mee. Eenvoudig schoon te maken.

Pluspunten

  • Simpel

Minpunten

  • Duur

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Toon meer reviews