Philips Avance Collection HD9247/90 - Reviews

8,6 Lees 30 reviews
Specificaties
Aantal pannen
1
Vermogen
2100 watt
Regelbare thermostaat
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 30 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Correke 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Strakke uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijk met nauwelijks vet....toch snacken op een redelijk gezonde manier...zelf beenhammetje komt er heerlijk uit..echt niet alleen geschikt voor de vette hap

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
pieter jan elzinga 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

airfryer XL

Algemene score

8,0
de airfryer is makkelijk te bedienen. je kunt er veel in klaar maken door de flinke inhoud. beetje lastig schoonmaken, maar als je vanaf het begin een beetje bij gaat houden (vaatwas tablet doet wonderen)is het goed te doen.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • grote inhoud

Minpunten

  • neemt veel ruimte om op te bergen
  • lastig schoonmaken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Superblij 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Snel klaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekker, minder vet, super snel. Ik zou zeggen, proberr t ook. Ook bakplaat zit er standaard bij. Ben erg blij mee

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Ellen 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Prima bakresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gezondere keuze. Prima friet en snacks. Geen geknoei.apparaat wordt niet warm aan buitenkant. Geen stank in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
van den berg 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

super pan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
super pan had er hiervoor ook 1 die als cadeau weg geven dus nieuwe bestelt nu met exstra braad pan kortom super product zeker aan te raden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Inge folkert 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Topper

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het product is super en het eten is nog steeds heel lekker net zo lekker als in boter of de frituurpan

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende
EricK 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker friet en snacks

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Je proeft meer smaak en minder vet. Snacks gaan ook goed. Ovensnacks gaan het beste, maar ook "gewone" snacks smaken goed, maar zien er wat minder bruin uit dan uit de frituur

Pluspunten

  • veel minder vet

Minpunten

  • soms wat rookontwikkeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
jw. van der lubbe 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

hd9247/90

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
je moet er wel ervaring mee krijgen.
de eerste keren is het resultaat niet goed, maar na verder proberen lukt het wel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Leon 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Gemakkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat is makkelijk in gebruik. Ook valt de geuroverlast ontzettend mee. Ik merk dat ik hem steeds makkelijker ga gebruiken nu ik er steeds meer aan gewend raak.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Geert 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker Eten

Algemene score

9,0
Mooi produkt Bak er veel mee en lekkerij patatjes en kroketten en eet vis en broodjes uit de bak plaatje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Henriët 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

airfryer xl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De airfryer ziet er goed uit. We hebben hem nog niet zo vaak gebruikt, maar de patat die we erin gebakken hebben smaken prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Musicook 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Snel op temperatuur, nauwelijks geur-afgifte.

Algemene score

9,0
Het apparaat is eenvoudig te bedienen via het display. Wat meteen opviel was de snelheid van opwarmen en het bereiken van de ingestelde temperatuur. Tot nu toe zeer tevreden over de prestaties.

Pluspunten

  • snelle opwarmtijd
  • handig te bedienen display (touchscreen)

Minpunten

  • attentiesignaal wat te kort en zacht

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Dick 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Het 25 maanden geleden gekocht exemplaar was defect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Nieuw exemplaar gekocht. Het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk, maar helaas niet duurzaam. In de winkel wordt gemeld dat het apparaat 2 á 3 jaar meegaat. Dat is wel wat kort

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Onvoldoende
Hessel 27-11-2016 Product paar weken in bezit

Handig en gezond

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik voor allerlei gerechtjes: gehaktballetjes, friet, bitterballen. Snel klaar en weinig geurtjes in de keuken! Duidelijk display ook.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Silvi Habets 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gisteren een airfryer van Philips gekocht. Het apparaat is geweldig, al goeie dingen over gehoord, maar is nog beter dan verwacht!
Veel verschillende producten uitgeprobeerd en alles is echt een succes, smaakt lekker en ook nog gezond!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Anna 26-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Gezond frituren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na enige oefening werkt de airfryer XL goed en is groot genoeg voor 4 personen . Bovendien geeft het stukken minder vette luchtjes in huis .

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Santje1968 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi, handig, lekker en snel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Airfryer gekocht voor schoonouders omdat frituren in hun nieuwe appartement geen optie meer is. Dit is een perfect alternatief!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Anna 24-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Gezond frituren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb deze airfryer aan mijn schoondochter cadeau gedaan omdat hij goed werkt het frituren gezonder is en omdat er veel minder vette luchtjes vrijkomen .

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
truus 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

prima apparaat.

Algemene score

8,0
Je kan er daadwerkelijk van alles in klaarmaken, gebruiksvriendelijk. En geen vieze luchtjes in je keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Kristy 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

Snel en lekker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijk en veel mogelijkheden. Wij hebben frietjes geprobeerd en deze zijn erg knapperig en lekker geworden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews