De'Longhi Multifry Classic - Reviews

Specificaties
Aantal pannen
2
Vermogen
1400 watt
Kleuren
grijs, zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 23 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ger hensen 23-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een mooi en makkelijk te bedienen apparaat en hij werkt perfect heerlijke patat en pizza gemaakt met hem dus smullen geblazen ook de kroketten komen er heerlijk uit dus een echte aanrader delonghi

Pluspunten

  • Alles

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

esther 22-01-2017 Product paar weken in bezit

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ideale manier van snacks bakken zonder geuroverlast en bovendien maar weinig vet. Voldoende inhoud per keer met bakken.
Erg makkelijk in onderhoud.

Pluspunten

  • weinig vet, weinig geuroverlast
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • duurt iets langer dan frituur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 16-01-2017 Product paar weken in bezit

nieuwe frituurpan die meer kan

Algemene score

9,0
Het apparaat heeft niet zoveel extra pannetjes als de Phillips en heeft meer mogelijkheden om gerechten te maken. Super apparaat

Pluspunten

  • weinig extra assesoires

Minpunten

  • kort elektriciteit snoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

ghina 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super makkelijk apparaat

Algemene score

9,0
ik raad dit product aan, hij is heel makkelijk in gebruik, goed schoon te houden, geen nare geurtjes en
groot kijkvenster

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wendy 23-12-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijke duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gezond door minder olie makkelijk te bedienen veelvuldig te gebruiken makkelijk in bediening. Een mooie duidelijke app te installeren met allemaal recepten inclusief wat je nodig hebt bereiding en hoe lang het in de multifry moet. Een mooi disign voor het oog. Duidelijke makkelijk te bedienen knoppen

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Gezond

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baas 22-12-2016 Product paar dagen in bezit

Perfect in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Gewoon een prima machine. Lekker groot dus perfect geschikt voor een gezin van 5 personen. Makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Astrid 22-12-2016

Multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Je kan hier alles mee maken. Heerlijk!
Heb al een pizza gemaakt, patatjes eenvoudig in gebruik, alleen de tijd is moeilijk te zien. Tot nu toe bevalt het ons prima, kan zeker delonghi aanprijzen wij hebben meerdere produkten gehad waar wij heel lang mee deden.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Lekkere recepten erbij

Minpunten

  • Klokje tijd is moeilijker te zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 11-12-2016

Mooi apparaat, de 1e aardappeltorentjes zijn mislukt.

Algemene score

6,0
Het apparaat heeft niet zoveel extra pannetjes als de Phillips en heeft meer mogelijkheden om gerechten te maken.

Reageer

hvdlin 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

goed

Algemene score

8,0
nog weinig gebruikt. kan daarom nog niet goed inschatten wat er van gezegt kan worden. dat is dus nog even afwachten

Pluspunten

  • ziet er goed uit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sascha 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat ik een vervanging zocht van de friteuse....kwam ik bij een airfryer terecht. Na lang wikken en wegen de DeLonghi FH1163 gekocht...
Top apparaat....frietjes zijn lekker knapperig! Frikandellen goed bruin!
Super tevreden! Snel klaar! Makkelijk schoon te maken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Smeets 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

De'Longhi Multifry

Algemene score

8,0
Door aanbeveling heb ik dit product gekocht de verkoopster had dit allemaal zeer goed uit gelegd wij hopen dat wij er zoveel plezier van hebben

Pluspunten

  • pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MO 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

degelijk, gemaksvriendelijk

Algemene score

8,0
Gemakkelijk schoon te maken, heeft boven en onder warmte, is gemakkelijk in het gebruik, wel veel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Groot,werkt goed,multifunctioneel

Algemene score

8,0
werkt prima beter dan phillips je hebt geen aparte dingen nodig om bij te kopen, hier krijg je geen spijt van! ik raad dit product dan ook zeker aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tonny 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

uitstekend bakken en koken met weinig olie

Algemene score

8,0
beter alternatief dan een friteuse.
het is leuk om tijdens het bakproces te kijken wat er met het eten gebeurt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

anita 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

wil nooit meer anders koken

Algemene score

10,0
makkelijk te gebruiken, veel recepten bijgevoegd. goede prijs kwaliteit verhouding. goede uitleg hoe apparaat werkt.

Pluspunten

  • kookarm bijgevoegd
  • maatbeker

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franssen 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooie en duidelijke multi fry. Makkelijke bediening en goed schoon te maken.
Heel fijn is de recepten die je kunt downloaden goed en duidelijk omschrijving.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van E 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

van E

Algemene score

9,0
Wij heb deze multifry net 5 uur.eerste patat gebakken en smaakte
prima. Lekker knapperig. makkelig in gebruik zeer aan bevolen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 28-09-2016 Product paar weken in bezit

Eenvoudig te reinigen, gebruiksvriendelijk en compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij zochten een gezonde vervanger voor onze friteuse en zodoende viel de keus op een een airfryer. Na een vergelijk van diverse airfryers hebben we gekozen voor de multifry FH1163 van DeLonghi vanwege de brede functionaliteit, het gebruiksgemak, geringe hoogte en zeer zeker ook omdat de airfryer heel simpel is schoon te maken.

Pluspunten

  • eenvoudig te reinigen
  • gering formaat
  • uitgebreide functionaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heijman 18-09-2016 Product paar dagen in bezit

Multifry FH1163/1

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Door het hogere wattage en de roerspatel zeer goede bak resultaten. Ook de hoeveelheden bijv. frites zijn aanmerkelijk groter dan het oude type zonder /1. Verder bijzonder fraai en door het venster goed te volgen.

Pluspunten

  • Korte baktijd
  • Knapperige frites
  • Fraaie uitvoering

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Giraffelaan 16-09-2016 Product paar dagen in bezit

leuk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekker groot qua inhoud en makkelijk schoon te maken. Apparaat is makkelijk te bedienen en werkt perfect.

Pluspunten

  • grote van inhoud
  • het schoonmaken

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews
>