Philips Avance Collection HD924090AIRFRYER - Reviews

8,5 Lees 1792 reviews
Best Reviewed nov 2016 Philips Avance Collection HD924090AIRFRYER
Best Reviewed november 2016
Specificaties
Aantal pannen
1
Vermogen
2100 watt
Regelbare thermostaat
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 1791 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JL 09-12-2016 Product paar weken in bezit

De heer J. Matthee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goed product, bakt erg lekker de friet, lekker knapperig, erg gezond op deze manier friet bakken, beter dan in het vet

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Michelle 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat is snel op temperatuur, zo goed als geurloos en eenvoudig in te stellen. Wel nog een ontdekkingsreis voor de baktijden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Ria 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Ideaal apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi en handig apparaat, je kan er alle snacks in bereiden die geschikt zijn voor de oven en nog veel meer! Geen vieze luchtjes en geen olie nodig!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Brenda 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg handig in gebruik, je kunt er veel dingen in maken.
Zeker de xl variant aan te bevelen in een gezin van 4 , 2 volwassenen en 2 kinderen. Minder vet dus ook gezonder en lekkerder van smaak. Superleuk sinterklaaskado!

Pluspunten

  • Geen vet
  • Reukloos

Minpunten

  • Stroomverbruik
  • Groot

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Riky 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kwalitatief goed apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik.Goed schoon te maken.Erg handig voor glutevrij bakken.Veel gezonde bakmogelijkheden.

Pluspunten

  • Snel schoon

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Jos 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Dit apparaat is mij aanbevolen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat inmiddels getest en werkt - inderdaad- perfect voor de functie waar het voor gemaakt is.
Vrijwel alle diepvries producten die voor de oven geschikt zijn, kun je er perfect in klaar maken. Alles is tot nu toe prima gelukt.

Pluspunten

  • grote bak
  • snel

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Nathalie 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat, vergt wat uitproberen in temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooi apparaat, we hebben hem eenmaal gebruikt (net aangeschaft), frietjes en snacks gebakken. Frietjes waren lekker krokant, echter de snacks mislukt. In het bijgevoegde boekje mist temperatuur/tijd-advies voor het bakken van snacks, waardoor we hebben moeten gokken.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Stinkt niet

Minpunten

  • Zoeken in temperatuur/baktijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Paulus 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Product is heel eenvoudig in gebruik. Kwalitiet friet is goed. Voor snacks beter de de "oven" variant gebruiken zoals in gebruiksaanwijzing staat. Kan ook binnen onder afzuigkap zonder dat je de hele dag ruikt dat je patat hebt gebakken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Ing 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
eenvoudig in gebruik en is goed schoon te maken. je hoeft niet perse producten voor in de airfryer te kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Eric 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijk frituren met de airfryer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht omdat we gezonder willen gaan eten en het isheerlijk eten wat eruit komt dus een echte aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Ria 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

zeer veelzijdig en prima resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heerlijk om snel lekkere producten op tafel te krijgen vooral als er onverwachte gasten zijn komen.
Kwaliteit boven verwachting! lekker knapperige snacs, en niet vet. TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
A.vroklage 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

bijna geurvrij

Algemene score

8,0
Heerlijk apparaat. snel klaar voor gebruik en superhandig in gebruik en schoonmaak. Neemt weinig ruimte in en is qua vormgeving fraai. Wordt nu al veel vaker gebruikt dan oude friteuse en we hoeven geen olie te gebruiken en af te voeren. We bevelen dit product zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Bert Dewaide 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Heer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een goed apparaat ziet er goed uit.
Heel goede gebruikers handleiding goed receptboekje, zeer duidelijk aanraakschermpje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
ingrid 26-11-2016 Product paar weken in bezit

groot scherm, snel klaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
geweldig, ik kan niet meer zonder
het scherm is groot en hij is snel warm dus ik kan snel beginnen met koken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
H.L. 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Super

Algemene score

9,0
Gaat snel, geen vet een groot pluspunt en resultaat ziet er mooier uit wanneer er bv. appelflappen uit de oven komt. En je kunt er veel in bereiden.

Pluspunten

  • geen vet
  • snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Frans 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Doet wat wij ervan verwachten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt prima, simpel te bedienen.
Doet wat er van verwacht word, en gemakkelijk schoon
te maken.
Helemaal tevreden

Pluspunten

  • snel
  • gemakkelijk
  • schoonmaken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Wasje 24-11-2016 Product paar weken in bezit

Knapperig en verantwoord snacken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen en schoon te maken. Heerlijk verantwoordelijk snacken. Geen vieze vet lucht in huis.

Pluspunten

  • Zonder vet
  • Geen vetlucht
  • Knapperig
  • Simpel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jansen 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Snel te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het snel en eenvoudig in gebruikt, en geen lange handleiding nodig voor in gebruik name. je ruikt weinig tot niets van de producten die je in de airfryer stopt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Dina 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede vervanger voor de olie friteuse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekkere krokante patat, min punt is wel dat de patat erg bruin word met de opgegeven instellingen vanuit het boekje. Ook een min punt is dat je de patat tijdens het bakken om moet schudden.Daar de onderkant van de pan open is lag de grond met olie spetters. Geprobeerd kroketten te bakken maar niet gelukt, onderkant was bruin en gebarsten en de bovenkant nog wit. Plus punt is krokante patat, gebruikt met weinig olie en geen patat lucht in huis. Kippen stukjes waren heerlijk mals en sappig. Ook andere snacks kwamen er bruin en knapperig uit. Een echte aanrader dus voor mensen die snel en met weinig vet willen eten.

Pluspunten

  • Minder olie
  • Krokante patat
  • Kip is mals en sappig
  • Geen patat lucht in huis

Minpunten

  • Gebarsten kroketten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Tineke 20-11-2016 Product paar maanden in bezit

goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik ben tevreden. Frietjes lekker knapperig, niet vet en geen sterke frietengeur in huis. Ook ideaal om snacks klaar te maken. Snel voorverwarmd en korte bereidingstijd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews