Tristar FR-6956 Digitale Crispy Fryer

  • Best Reviewed 2 keer mei 2021
  • Test panel 8,7 apr 2021
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Tristar FR-6956 Digitale Crispy Fryer op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erik vZ 01-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima Airfryer met een goede prijs-kwaliteit verhouding

Geschreven voor: Tristar FR-6956 Digitale Crispy Fryer

Algemene score

9,0
De Tristar FR-6956 is een prima airfryer. We hadden vooraf twijfel bij het fenomeen airfryer, maar zijn nu toch om! De voordelen van op deze manier gerechten bereiden t.o.v. op de traditionele manier m.b.v. frituurvet zijn vooral dat de gerechten veel minder vet zijn t.o.v. frituren en bij het bereiden zijn er geen vieze geuren.
Ons is opgevallen dat de bereide gerechten zijn krokant en lekker zijn (daar zat onze twijfel). We hebben de volgende producten bereid:
- Pommes duchesse
- Voorgebakken croissant
- Verse friet
- Frikandellen
- Kroketten
Puur kijkend naar dit apparaat vallen ons vooral de volgende zaken op:
- Er zijn voorgeprogrammeerde programma’s voor Friet (ook zelfgemaakte), diepvriesvissticks, drumsticks, Hamburger, loempia’s, taart Quiche en Muffins. Daarnaast kan er zelf gekozen worden voor ene temperatuur (tot 200 graden) en een duur (max 60 minuten).
- De display is zeer duidelijk, bediening is eenvoudig.
- Waarschuwingssignaal (5x) is luid, ook in andere ruimtes hoor je dit (vinden we handig)
- Schoonmaken is eenvoudig met heet water en een beetje afwasmiddel. Kost weinig tijd mede door de anti-aanbaklaag.
- Mooi design en goede kleur (zwart). Valt niet op in onze keuken.
- Als de lade wordt geopend stopt de airfryer en bij het weer dichtschuiven gaat het weer verder waar het was gebleven.
- Het snoer is lang genoeg (1,15 meter).
- Voor ons (gezin met 5 personen) was het flinke vermogen en de grote inhoud (4,5 liter) een belangrijke pré.

Pluspunten

  • Er zijn diverse voorgeprogrammeerde programma’s
  • De display is zeer duidelijk, handige bediening
  • Voldoende vermogen en inhoud
  • Waarschuwingssignaal (5x) is prettig luid
  • Schoonmaken is eenvoudig

Minpunten

  • Kan niet in de vaatwasser
  • Lade openen kan soepeler

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jos Welters 25-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Dit product is gewoon geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6956 Digitale Crispy Fryer

Algemene score

10,0
De tristar airfryer is een fijn product met een mooie vormgeving en handig bedieningspaneel.

De inhoud van 4,5 liter is superfijn je kunt makkelijk in één keer een grote hoeveelheid maken.
De smaak is uitstekend en de producten zijn heerlijk krokant.
De airfryer warmt snel op en de bereidingstijd komt overeen met wat op de verpakkingen staat.

Het apparaat is zeer eenvoudig te bedienen door de weinige knoppen. Daarnaast is het erg gemakkelijk dat er ook voorgeprogrammeerde instellingen zijn die het nog gebruiksvriendelijker maken.

De airfryer maakt weinig geluid en is een mooi aanzien op het aanrecht.
Nadeel is wel dat hij warm kan worden.

Het schoonmaken gaat eenvoudig, doordat je de onderdelen eruit kunt halen.

Het uithalen van de bak gaat wat stroef, dat zou wat soepeler mogen.

Ik raad de airfryer aan als een gezond en makkelijk alternatief voor bijvoorbeeld friteuse of oven.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Gemakkelijk om schoon te maken
  • Kindvriendelijk handleiding.
  • Voor geprogrammeerde programma's
  • Grote hoeveelheid

Minpunten

  • Stroef uit te nemen de grote bak
  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jantina 03-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6956 Digitale Crispy Fryer

Algemene score

9,0
Een makkelijk te gebruiken crispy fryer de gerechten zijn erg lekker knapperig wanneer ze het moeten zijn. Ik weet niet wat het verschil is tussen een air fryer en een crispy fryer maar deze vind ik perfect werken hapjes zoals bitterballen geprobeerd prima en ook kippenpootjes en friet zijn heerlijk uit de pan en geen vieze frituurlucht. Ja ik beveel deze pan zeker aan. Alleen jammer dat er geen bakblik bij zit om een cake te bakken of kleine cakejes maar die ga ik nog wel bij aanschaffen dus Accessoires zitten er niet bij.
Die moeten er apart bij aangeschaft worden.
Een pan met veel mogelijkheden en die ik vast vaak ga gebruiken gezien je geen extra vet hoeft te gebruiken

Pluspunten

  • mooi om te zien
  • makkelijk in gebruik
  • eten lekker knapperig
  • eten behoud z'n smaak

Minpunten

  • assessoires apart bij kopen
  • geen kookboekje bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ton van Rijn 30-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede Fryer voor het gezin voor een leuke prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6956 Digitale Crispy Fryer

Algemene score

8,0
Deze Tristar Crisp Fryer heb ik getest en ben er best tevreden over. De friet die ik heb gebakken en ook een paar kleine cakejes met m'n dochter waren goed. Let bij het bakken in de Crisp Fryer dat je de juiste keuze maakt in het soort friet. Kies hiervoor een merk/type dat geschikt is voor een Fryer. Ook even tussen de middag een kroketje op een broodje is snel geregeld.

Ik weet niet of andere merken/typen het ook hebben maar de mand kan niet in de vaatwasser volgens de instructies.. Da's jammer!

Verder ben ik dik tevreden over het product!

De mand is groot genoeg voor een gezin.
De Tijd is instelbaar evenals de temperatuur.
De vormgeving is ook prima en de bediening is goed.

Ik beveel dit product dan ook aan.

(Ik zat even te hannesen met het schoonmaken van het mandje... Hier zit een dubbele bodem in maar die kan je er zo uit pakken.. Had ik niet direct door )

Pluspunten

  • Prijs
  • design
  • Temperatuur instelbaar
  • Tijd instelbaar
  • Grote hoeveelheid welke je in 1 keer kunt bakken.

Minpunten

  • Niet voor de vaatwasser.. :(

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anneliesebeukers 30-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Erg fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6956 Digitale Crispy Fryer

Algemene score

8,0
Ik heb een week deze airfryer mogen testen. Ik ben erg enthousiast, nooit eerder een airfryer gehad en ook gebruiken wij geen frituurpan ivm de lucht van het frituren.
hij was makkelijk neer te zetten en meteen te gebruiken, de gebruiksaanwijzig was erg duidelijk.
Vind het een mooi apparaat en staat ook nog eens netjes op het aanrecht.

Bij de airfryer had ik geen last van een frituur lucht en de producten die ik erin heb gebakken kwamen er ook heerlijk knapperig en goed gaar uit.
Doet niet onder aan een frituurpan.
Heb er producten voor gebruikt die ook bedoelt waren voor de airfryer van verschillende merken, alle producten kwamen er goed uit en vond het ook niet vet of zacht. Ook getest met meerdere personen en het makkelijk gebruiken van het apparaat vond ik zeer fijn duurt niet lang voordat hij warm is en je kunt hem meteen gebruiken.
Wat ik zelf wel deed is vaker de frietjes omgooien dan wat er voorgeschreven stond en liet ze er ook iets langer in. Moet zeggen dat ik dit niet met de snacks deed die kwamen er meteen prima uit.

De airfryer is makkelijk schoon te maken, jammer dat hij niet in de vaatwasser mag.
wat ik wel een nadeel vond is dat de buitenkant behoorlijk warm wordt, dit wordt wel aangegeven in de gebruiksaanwijzing en de bak gaat er stroef uit.

Pluspunten

  • makkelijk
  • geen luchtjes
  • goed bakresultaat

Minpunten

  • apparaat wordt heet
  • niet vaatwasserbestendigd
  • bak gaat er lastig uit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Liziej 30-04-2021
  • Product getest

Superfijne Airfryer en heerlijke krokante frietjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6956 Digitale Crispy Fryer

Algemene score

10,0
Ik heb de Airfryer mogen testen en ik ben zeer verrast over het de bakprestaties ervan. De patatjes zijn heerlijk krokant gebakken en smaken heerlijk, ik had niet verwacht dat een Airfryer net zo lekker zou smaken als een frituurpan. Daarnaast vind ik het een mooi design en ruik je tijdens het bakken van bijvoorbeeld patatjes bijna geen geur, helemaal vergeleken met een frituurpan.

Hij geeft een super handig belletje wanneer het programma afgelopen is dus je hoeft niet continu te checken of alles goed gaat.

Er zitten al lekker veel voorgeprogrammeerde programma’s in wat het bakken nog makkelijker maakt.

We hebben een groot gezin, we zijn met zijn 5en. We kunnen makkelijk allemaal van 1 rondje patatjes eten, dus de inhoud van 4,5 L is echt heel fijn ook voor grotere gezinnen.

Schoonmaken gaat ook heel gemakkelijk, en dit vond ik met een normale frituurpan echt een vervelende klus.

Ik ben zeer te spreken over de Airfryer en ik zou hem aan iedereen aanraden die ernaar opzoek is.

Pluspunten

  • Design
  • Inhoud
  • Krokante frietjes
  • Voorgeprogrammeerde programma’s
  • Makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LoesHendriks 30-04-2021
  • Product getest

Zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6956 Digitale Crispy Fryer

Algemene score

8,0
Dit is voor de prijs en kwaliteit een fijne airfryer. Je hebt een simpel digitaal paneel wat erg gebruiksvriendelijk is en makkelijk in gebruik. De inhoud van de airfryer is voldoende voor een klein gezin en je kunt er vanalles in bakken. Denk aan cake, snacks, frieten, kip, biefstuk, aardappels enzovoorts. Wel is het handig om accessoires aan te schaffen voor het bakken van een cake bijvoorbeeld. Dit heb ik dus nog niet uit kunnen proberen, maar ik verwacht dat dit ook goed gaat. Het apparaat heeft een prima bakvermogen en je snacks worden goed gaar. Het apparaat heeft een fijn formaat en is redelijk licht ten op zichte van andere merken. Je spoelt de bak waarin je de producten bakt, gemakkelijk af met afwasmiddel. Het enige nadeel aan deze soort airfryer is dat je bijvoorbeeld frietjes moet schudden om ze gelijkmatig te bakken. Verder werken de vooraf ingestelde programma's ook goed. De producten komen er namelijk goed gaar uit.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Grote inhoud
  • Digitaal paneel

Minpunten

  • Accessoires ontbreken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten 30-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn apparaat zonder grote tekortkomingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6956 Digitale Crispy Fryer

Algemene score

9,0
Ik heb dit product een aantal weken gebruikt en ben over het algemeen zeer positief. De kleine minpunten zijn voor mij geen probleem.

Levering:
De airfryer werd geleverd in een grote doos met voldoende beschermingsmateriaal dus ook bij online bestellingen kun je er van uit gaan dat hij in perfecte staat aankomt.

Eerste gebruik:
Het digitale scherm was meteen duidelijk, de handleiding was niet direct nodig. Bij het insteken van de stekker gaat er 1 lampje op het scherm branden, dit gaat ook niet meer uit tot de stekker weer uit het stopcontact gaat.
Na een druk op deze verlichte knop worden de andere knoppen geactiveerd en gaat het apparaat "aan". Je kunt dan een programma kiezen of handmatig de temperatuur en tijdsduur instellen. Na nog een druk op de eerste knop begint hij te bakken.

Bakresultaat:
Zoals bij alle airfryers is het belangrijk om snacks en frites te kopen die geschikt zijn voor in de airfryer, zelf gebruik ik het liefst de ovenbitterballen en gemengde hapjes van LIDL, deze komen prima uit dit apparaat. Aangezien de Tristar aanzienlijk sneller heet is dan mijn vorige airfryer is het toevoegen van 1 a 2 minuten aan de bereidingstijd meestal voldoende wanneer de machine niet is voorverwarmd.
Voor frites kan ik de Beyerlander airfryer friet aanbevelen, deze komt heerlijk uit de airfryer.

Bedieningsgemak:
Alles wijst zichzelf, klein minpunt is dat de bak er met wat kracht uit getrokken moet worden, vrouw en kinderen moesten daar even aan wennen en ook ik merkte dat ik daardoor soms per ongeluk wat knoppen indrukte bij het openen (om te schudden) van de airfryer.

Kortom als je op zoek bent naar een airfryer is deze zeker het overwegen waard, goede bakresultaten en een erg gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • Goed bakresultaat
  • Snel op temperatuur
  • Groot genoeg

Minpunten

  • Bak zit iets te vast
  • Aan/uit ledje blijft branden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anouk Schoute 30-04-2021
  • Product getest

Mooie Crispy Fryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6956 Digitale Crispy Fryer

Algemene score

8,0
Ik heb dit producten een aantal weken mogen testen! Het is een mooi compact apparaat met een mooi digitaal venster!
Niet alles was op de aangegeven tijd gaar! Daardoor soms iets langer er inlaten zitten.

Wel een grote bak! Dus ik kon er met het hele gezin van eten!

Hij is alleen niet vaatwas bestendig.

Pluspunten

  • Grote bak
  • Mooi compact apparaat

Minpunten

  • Niet vaatwasserbestendig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bouke 30-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6956 Digitale Crispy Fryer

Algemene score

8,0
Ik heb de Crispy Fryer nu een week mogen gebruiken en ben blij verrast met de resultaten. Vooral snacks zijn lekker om te maken in deze fryer, bijvoorbeeld kip drumsticks en vissticks. De fryer bakt lekker krokant en sneller dan een gewone oven.
De bakresultaten van friet (speciaal voor fryers) vond ik wat tegenvallen omdat dit al snel droog wordt, maar zoals gezegd is het voor andere snacks echt een goede (en makkelijke!) uitkomst.

De Crispy Fryer heeft een mooi uiterlijk, maar is wel groot in omvang. Verder wel een tip om de fryer onder een afzuigkap of in bijvoorbeeld de bijkeuken te gebruiken, want er komt best veel geur vanaf (ondanks dat je dus niet frituurt).

Wat ik tegen vindt vallen is het volume van de piepjes (bij gebruik van de knoppen en het tijdsalarm), die staat echt te hard.

In vergelijking tot andere fryers is deze relatief goedkoop en werkt die gewoon goed.

Pluspunten

  • Lekker voor snacks
  • Goedkoop

Minpunten

  • Volume van de piepjes (te hard)

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Kees 29-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne touchscreen airfryer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6956 Digitale Crispy Fryer

Algemene score

8,0
Ondanks het makkelijke bedieningspaneel was het voor mij toch nodig om de gebruiksaanwijzing te lezen omdat bakken in een airfryer helemaal nieuw voor mij was. Het is fijn in ons grote gezin dat het hier om een familie editie van de airfryer gaat zodat je de hele zak friet in één keer kunt bakken. We hebben gemerkt dat de baktijd voor de friet niet helemaal klopt, het was echt wel nodig om de friet er langer in te laten zitten om hem knapperig te laten worden. We hebben naast friet en snacks en ook een gezonde maaltijd bereid in de airfryer. Het is ontzettend handig dat er voorgeprogrammeerde standen op het bedieningspaneel zitten voor de verschillende bakfuncties. Uiteraard is het ook mogelijk om handmatig in te stellen.
Het is fijn dat wanneer je de pan tijdens het bakken uit het apparaat haalt, deze slechts op pauze gaat en het programma hervat zodra de pan weer er in staat. Het is namelijk wel nodig om bijvoorbeeld frietjes of aardappeltjes af en toe te schudden.
Wat ook fijn is, is dat je dit apparaat kunt gebruiken om even iets op te warmen. Vooral met kinderen die op andere momenten moeten eten ivm voetbaltrainen. Het lijkt mij toch dat dat minder energie kost dan een grote oven gebruiken.
Het bedieningspaneel is erg gebruiksvriendelijk, inclusief plaatjes.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • kan best veel tegelijk in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

D. Jansen 29-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super knapperig eten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6956 Digitale Crispy Fryer

Algemene score

9,0
Deze airfryer doet wat zijn naam beloofd. Hij maakt super knapperig eten (aardappeltjes, snacks, groenten en broodjes). Het digitale paneel heeft een aantal vooringestelde programma’s, super handig wanneer je producten in de airfryer doet waarvan je de temperatuur en de tijdsduur niet weet. De airfryer is groot, een bittergarnituur voor 6 personen is geen probleem!
De airfryer lijkt over voldoende vermogen te beschikken. Wanneer je de inhoud tussendoor een keer schud, lukt alles binnen de gestelde termijn knapperig en gaar te worden.
De airfryer is gemakkelijk schoon te maken, wanneer je hem na gebruik even afspoelt met een klein sopje hoef je niet te boenen.
Wij hebben de airfryer twee weken mogen testen en zijn erg enthousiast! We raden deze airfryer zeker aan.

Een paar kritische puntjes:
- Niet vaatwasserbestendig
- Je moet wat kracht zetten om het mandje uit het apparaat te krijgen
- Het rooster in het mandje zit los, hier moet je mee oppassen wanneer je het eten uit de airfryer haalt

Pluspunten

  • Knapperig
  • Snel

Minpunten

  • Niet vaatwasserbestendig
  • Los rooster in het mandje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

HaNiWeIr 29-04-2021
  • Product gekocht

Niet gek, voor deze prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6956 Digitale Crispy Fryer

Algemene score

9,0
Na een aantal jaren een andere airfryer gebruikt te hebben, zijn wij nu verleid om deze Tristar te proberen. Met 4,5 liter ruimte is het een geschikte airfryer voor een gezin met 2 kinderen. We gebruiken de airfryer best veel, voor verse frites, aardappeltjes, vlees, mini (en maxi) snacks, etc.

Deze airfryer onderscheid zich van de vorige door het handige digitale display en de volgens ons prima functionerende anti aanbaklaag met de uitneembare bodem. Je mag hem (de mand) weliswaar niet in de afwasser stoppen, maar ik ben benieuwd hoe lang we dat blijven volhouden.
Ook leuk zijn de voorgeprogrammeerde standen, waardoor je bjjv bij een keuze voor frites standaard 200 graden ingesteld krijgt voor 20 minuten. En het vervelendste van programma's, namelijk dat je er niet van af zou kunnen wijken, hebben ze keurig ondervangen. Je kunt de tijd en de temperatuur gewoon aanpassen. En ook tijdens het bakken kun je nog tijd bijdrukken of de temperatuur bijstellen.
De producten komen er crispy uit. Wellicht verbeeld ik het me, maar het lijkt wel of hij knapperiger bakt dan de vorige.
Negatieve punten? Lastig. Ja je moet er de ruimte voor hebben, maar dat valt best mee. Enige puntje dat ik kan bedenken is dat de mand goed stevig in het apparaat zit en je even flink moet rukken om hem er uit te willen trekken bij het opschudden. Maar of dat nu echt een nadeel is. Hij zit in ieder geval goed vast.
Voor het bedrag van nog geen 70 euro hebben we volgens mij een meer dan goede keuze gedaan.
Advies voor anderen: positief. Ik zou het sterk overwegen als je aan een nieuwe toe bent.

Pluspunten

  • Display
  • Bijstellen tijd en temperatuur goed mogelijk
  • Crispy resultaat
  • Bodem uitneembaar/ goed schoon te houden

Minpunten

  • Je moet best hard trekken bij uitnemen mand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjan Kuipers Oppedijk 29-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

mooi compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6956 Digitale Crispy Fryer

Algemene score

8,0
een fijne fryer die makkelijk in gebruik is. Het digitale paneel is duidelijk en helder. Het is in zowel gebruik als met schoonmaken een gebruiksvriendelijk apparaat welke je bijna niet ruikt tijdens het gebruiken. Enigste nadeel vind ik dat veel dingen nog niet helemaal gaar zijn na de aangegeven bereidtijd

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • makkelijk schoon te maken
  • krokante snacks

Minpunten

  • niet alles gaar binnen de aangegeven tijd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Janita 29-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Compact gebruiksvriendelijke Crispy Fryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar FR-6956 Digitale Crispy Fryer

Algemene score

9,0
De tristar digitale crispy fryer is een fijn product met een mooie vormgeving en handig bedieningspaneel.

Groot qua inhoud wat fijn werkt en je makkelijk in één keer een grote hoeveelheid kunt maken.
De smaak is uitstekend en de producten zijn heerlijk krokant.
De crispy fryer warmt snel op en de bereidingstijd komt overeen met wat op de verpakkingen staat.

Het apparaat is zeer eenvoudig te bedienen door de weinige knoppen. Daarnaast is het erg gemakkelijk dat er ook voorgeprogrammeerde instellingen zijn die de crispy fryer nog gebruiksvriendelijker maken.

De crispy fryer maakt weinig geluid en is een mooi aanzien op het aanrecht.
Nadeel is wel dat hij warm kan worden.

Het schoonmaken gaat eenvoudig, doordat je de onderdelen eruit kunt halen.
Nadeel is wel dat je een vies plaatje moet pakken. Het zou handig zijn als daar een handvat aan zou zitten.
Voor het vet zou het handig zijn als er een opvangbak zou zijn. Dat zou het schoonmaken nog makkelijker maken.
Het uithalen van de bak gaat wat stroef, dat zou wat soepeler mogen.

Ik raad de crispy fryer aan als een gezond en makkelijk alternatief voor bijvoorbeeld friteuse of oven.



o Vermogen
o Bakprestaties
o Schoonmaakgemak
o Design

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Krokante bereiding
  • Grote frituurbak
  • Design

Minpunten

  • Geen opvangbak voor het vet
  • Schoonmaken warmtespiraal

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer