Princess 182055 XXL

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Princess 182055 XXL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Geen zin om lang in de keuken te staan? Maak dan eenvoudig snacks en frietjes klaar met de Princess 182055 Aerofryer XXL. Met een capaciteit van 1,5kg en een vermogen van 1700 watt is het bereiden van een maaltijd een fluitje van een cent. Ook voor quiches en taarten taart draait de Princess 182055 Aerofryer XXL zijn hand trouwens niet voor om. Daarbij komen de gemakkelijke bediening met handige voorgeprogrammeerde instellingen goed van pas. Ook fijn: doordat het apparaat werkt met hete lucht in plaats van olie bak je niet alleen verantwoord, maar ook een stuk schoner.

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nancy 15-10-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte en veelzijdig te gebruiken!

Geschreven voor: Princess 182055 XXL

Algemene score

9,0
Onze oven ging een tijdje geleden kapot en met een verhuizing op het oog (incl. nieuwe keuken dus nieuwe oven) waren we op zoek naar een tijdelijke oplossing om toch gezonde recepten uit de oven te kunnen bereiden. Wat misschien niet iedereen weet, is dat de airfryer veel veelzijdiger in te zetten is dan alleen voor friet/snacks. Voordelen zijn dat bijv. broodjes snel klaar zijn, je een klein appeltaartje perfect bereid krijgt en zelfs ovenschotels of lasagne er binnen no time heerlijk in klaar te maken zijn. Het bijgeleverde bakblik is in ieder geval vaak gebruikt. Doordat de airfryer veel minder inhoud heeft dan een oven, is je gerecht veel sneller klaar én zonder de lange voorverwarmtijd. Friet en snacks komen er ook lekker knapperig uit en de mand is (in tegenstelling tot het mandje van een Philips airfryer) heel makkelijk te reinigen. Al met al super tevreden.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Voorgeprogrammeerde programma's
  • Geen stank
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ace 26-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk en handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 182055 XXL

Algemene score

10,0
Handige presets die aan te passen valt in temperatuur en tijd. Bij het maken van kaasgerechten kon ik het gesmolten kaas dat eruit is gelopen makkelijk wegvegen. Schoonmaak is een stuk handiger dan conventionele ovens, frituurder en magnetrons. Echte aanrader voor dagelijks koken en goed voor je gezondheid door minder olie in het eten. Vanwege de size van deze airfryer ook handig voor plotselinge bezoeken om in een handomdraai snacks klaar te maken.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Voordelige koop
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Fijne anti aanbaklaag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 20-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super handig in gebruik! En nog lekker ook!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 182055 XXL

Algemene score

9,0
De frietpan elke keer schoonmaken en de stank liet ons kiezen voor een aerofryer. Een goede keus! We gebruiken het voornamelijk voor frietjes, aardappeltjes, snacks en vlees. Ik zet deze gewoon op het aanrechtblad, want wordt niet heet, en licht de afzuigkap aan. Je ruikt het amper! Ook erg handig als ik teveel pannen heb: dan toch vlees of aardappeltjes gezond in de aerofryer! De bak is lekker ruim, kan veel in. In een handmomdraai schoon en je kiest gewoon per product met de knop het programma. Ik ben erg blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Stinkt niet
  • Gezond en lekker
  • Wordt niet warm aan de buitenkant
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vschoonderwalt 18-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 182055 XXL

Algemene score

10,0
Onlangs deze aerofryer aangeschaft en heel erg blij mee. Je kunt alles er makkelijk in maken brood, taart, vlees en aardappeltjes. De frietjes worden lekker knapperig en je kunt veel tegelijk maken. De fryer is zo opgewarmd,dus ook nog energiezuinig en snel. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Peeters 06-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop, fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 182055 XXL

Algemene score

9,0
De aerofryer heeft een grote inhoud (5,2L), erg handig als je voor meerdere personen (3-5) tegelijk wilt koken. Door de antiaanbaklaag en 7 diverse bakprogramma's kan vrijwel alles worden gaar gebakken / gegrild in deze aerofryer. Het display is fijn in gebruik met weinig handelingen, bv. met het kiezen van de programma's en het instellen van de temperatuur. Daarnaast geeft het display de resterende tijd weer voor het programma is afgelopen.

Pluspunten

  • Veel inhoud
  • 7 programma's
  • Handig in gebruik
  • Antiaanbaklaag

Minpunten

  • Groot apparaat

Reageer

Henny 17-03-2021
  • Product gekocht

Echt moeilijk te openen. Jammer, jammer.jammer.

Geschreven voor: Princess 182055 XXL

Algemene score

1,0
Fantastiche bereidingen echt heerlijke patat, bitterballen ,loempia's, kroketten etc. Maarrr veel te zwaar, moeilijk te openen. Dat is echt slecht

Review criteria:

Slecht

Reageer

Stefanie 04-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 182055 XXL

Algemene score

9,0
Na een Philips Airfryer nu gekozen voor Princess en tot op heden nog geen spijt van gehad! Makkelijk in te stellen en heel makkelijk schoon te maken! Van lamskoteletjes tot kipkrokantschnitzels, groenten, aardappels, frites en snacks, het komt er heerlijk knapperig uit. Ik ben zeer tevreden! De meegeleverde pan moet ik nog uitproberen, maar ook daar zit een antiaanbaklaag in dus dat zal geen probleem geven denk ik.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • niet teveel geluid
  • snel opgewarmd
  • veel inhoud

Minpunten

  • is hoogglans zwart, dus je ziet alles erop
  • soms lastig met één hand te openen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vlieger 20-02-2021
  • Product gekocht

Super mooi en groot voor een fijne prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 182055 XXL

Algemene score

9,0
Normaal kies ik snel voor de wat duurdere producten, maar dit keer niet. Groot en werkt perfect voor een mooie prijs. Blij mee

Pluspunten

  • Prijjs
  • Grote

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer