Remington D7779

Best Reviewed jan 2019 Remington D7779
Best Reviewed - januari 2019
Specificaties
Vermogen
1800 watt
Aantal warmtestanden
3
Ionische functie
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington D7779 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjan WW 21-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

erg goed maar ook absoluut beeldschoon?

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7779

Algemene score

10,0
De beste föhn ever. Lichtgewicht, zwaartepunt zit in het handvat. Snoer van 3 meter zodat je niet krap voor de spiegel hoeft te staan. 3 warmte standen (2 snelheden) waarbij de LED verlichting in de föhn wit oplicht en een Cool Shot met blauw licht. Door dit Cool Shot krijgt zelfs slap haar volume. Zeer compleet met 3 mondstukken waaronder een diffuser waar mijn krullenbol dochter heel erg blij mee is. Verder wordt de föhn geleverd in een prachtige koffer. Wij zijn er erg blij mee ❤️

Pluspunten

  • Ligt zeer prettig in de hand
  • Mooi vormgegeven
  • Lang snoer
  • Krachtige föhn, in No time is je haar droog

Minpunten

  • Dat ik hem moet delen met dochterlief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nina 21-07-2019

Hoi, ik reageer even op uw review. Ik heb deze föhn net nieuw maar kan nog nergens informatie vinden over de vraag die ik heb, misschien u wel? De cool shot functie is bij mij even warm (of misschien echt bijna even warm, maar verschil niet echt te merken) als stand 1 op de föhn. Is dat bij die van u ook of zou deze knop niet werken? Bij mijn oude föhn was dit ook echt veel koudere lucht.

Reageer

Remington 21-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede haardroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7779

Algemene score

8,0
Gemakkelijk in gebruik, ligt lekker in de hand en droogt perfect. Mijn krullen zien er voller uit. Al met al een superaankoop

Pluspunten

  • Niet zwaar
  • Droogt snel

Minpunten

  • De hoge prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Angela 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7779

Algemene score

10,0
Heel elegante haardroger, in een luxe verpakking en veelbelovend. Ik heb veel positieve reviews gelezen over deze haardroger en ik hoop dat het eraan voldoet.

Pluspunten

  • licht
  • mooi design

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

David 03-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig, werkt goed, onhandige koffer, diffuser minder heet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7779

Algemene score

9,0
+ Prachtig, handig in de hand, lang snoer, snel warm, relatief stil, werking
- Koffer ziet er prachtig uit maar gigantisch groot en niet echt gemaakt om te hergebruiken (geen handige vorm om in te doen, gedoe met snoer), met diffuser mag de fohn alleen op stand 1 of 2 van de 3 temperatuur settings (weet niet of dat ivm de diffuser is, of dat dat voor krullen niet handig is)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miss Zwolle 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ionentechnologie werkt echt! Minder pluis en zacht haar!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7779

Algemene score

8,0
Werkt super, door de 3 verschillende warmtestanden wordt het haar snel droog zonder te beschadigen. De extra koeling knop is perfect! Door de ionentechnologie heb ik minder pluis en is mijn haar lekker zacht. Het werkt geweldig. De föhn is niet te zwaar en de diffuser zit stevig vast. Prijs-kwaliteitverhouding vind ik persoonlijk goed. Zeker door de cash-back actie van Remington.

Pluspunten

  • Ionentechnologie
  • cool boost

Minpunten

  • kleur wit ouderwets
  • herrie / lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fio 21-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig toestel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7779

Algemene score

10,0
Werkt perfect, droogt mijn haren super snel. Mijn haren glanzen helemaal na het fohnen. Ik raad het product zeker aan!

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Snel droog

Minpunten

  • geen minpunten
  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia Klein 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design

Geschreven voor: Remington D7779

Algemene score

9,0
Was toe aan een nieuwe föhn en ben superblij met mijn aankoop. Mooie koffer om de föhn in op te bergen.
Haar glanst mooi en mijn krullen zien er super uit na het gebruik met de diffuser.

Pluspunten

  • licht gewicht
  • mooie krullen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

copmeer 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Haar is in 5 min droog!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7779

Algemene score

8,0
Ik ben erg te spreken over de föhn. Ziet er luxe uit en maakt mijn haar (lang tot over de borst) binnen 5 minuten droog. Het lange snoer van 3 meter maakt je flexibel in gebruik. De föhn ligt lekker in de hand en koelt snel af. De prijs vind ik echter wel aan de hoge kant, maar je moet er wat voor over hebben als je mooie, droge, gladde haren wilt.

Pluspunten

  • lang snoer
  • ophang lus
  • koelt snel af

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Manninne 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Goede föhn

Geschreven voor: Remington D7779

Algemene score

9,0
Goede föhn, redelijk klein. Mooi uiterlijk en je haar is zeer snel droog. Goede blaaskracht. Verschillende warmte standen en verschillende snelheden. Heel fijn om vast te houden en snoer draait goed mee. 3 verschillende blaas monden.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L 24-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington D7779

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7779

Algemene score

10,0
Top notch! Wat een ervaring ...het begint eigenlijk al met het luxueus koffertje waar de fohn in zit, het ziet er niet alleen leuk uit maar zo blijft je fohn tenminste mooi en intact. Ook superhandig voor de bijhorende accessoires( meestal liggen deze alleen maar stof te vangen).
Dit is de eerste fohn waarbij mijn haar niet droog aanvoelt en pluizig eruit ziet. Ik heb ook het gevoel dat het mijn haar niet beschadigd.
Meestal duurt het bij mij best lang voordat me haar goed droog is omdat ik dik haar heb maar met deze fohn heb je in no time droog haar. Ik heb best veel fohns gehad maar deze is by far de beste ik ben er zo blij mee!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christine 15-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe haardroger voor mijn krullen zeer makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7779

Algemene score

9,0
Ooit bij de kapper is mijn haar gedroogd door de Dyson föhn. Wilde deze wel graag maar is zeer kostbaar €399. Bij toeval kwam ik bij de Remington föhn voor een leukere prijs. En wat blijkt super fijn voor mijn krullen mijn haren zijn niet pluisig en fijn zacht, helemaal blij mee, top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Chantal 24-03-2019

Werkt hij net zo fijn als de Dyson supersonic?

Reageer

Lh_29 04-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt een plaatje!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7779

Algemene score

9,0
Ik heb deze fohn in wit en het design is echt prachtig. Verder werkt hij enorm fijn doordat hij lichtgewicht is en heel goed in de hand ligt. Er zitten 3 warmtestanden op en 2 snelheidsstanden. Door de air3d lucht technologie blaast de fohn gelijkmatig verwarmde lucht. Deze fohn droogt je haar op een heel zachte en effectieve manier. Ik heb ook het gevoel dat dit hierdoor niet schadelijk is voor je haar omdat hij je haar zo zacht en zonder pluis achterlaat.

Pluspunten

  • Stil
  • Niet zwaar
  • Fijn in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liselotte 30-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gave en moderne föhn

Geschreven voor: Remington D7779

Algemene score

9,0
Super mooie en fancy föhn. Het product is echt mega gaaf. Je kunt er zelfs doorheen kijken. Het droogt ook heel makkelijk. Ik heb zelf lang en dik haar dus ik heb wel het opzetstuk nodig om meer kracht te krijgen bij het blazen,maar als je kort haar hebt is dat misschien niet nodig.

Pluspunten

  • ideale opzetstukken
  • prachtig design
  • klein en licht

Minpunten

  • bij dik haar opzetstuk nodig ivm blaaskracht
  • lang snoer
  • prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HarrietD 30-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijne föhn!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7779

Algemene score

9,0
Sinds 2 weken gebruik ik nu deze föhn, en ik moet zeggen dat ik er erg tevreden over ben.

Om te beginnen ziet hij er prachtig uit! Door de holle kern heeft hij een soort van Hi-tech uitstraling.
Wat ik erg prettig vind is dat de föhn erg licht is.. zeg maar dáág tegen lamme armen na het föhnen!

Ook de drie warmte standen zijn erg prettig, zelf zet ik hem het liefst op de 2e stand, de schade aan je haar door gebruik van hot-tools word zo veel mogelijk beperkt en toch is mijn haar heel snel droog.

Ik heb van mezelf droog en broos haar doordat het licht krult, maar na het gebruik van deze föhn ziet mijn haar er gezond en glanzend uit. En met de bijgevoegde diffuser kan ik mooie krullen creëren.

Ik ben erg blij met dit product en kan hem daarom ook zeker aanbevelen!
e

Pluspunten

  • Mooi design
  • lichtgewicht
  • verschillende warmtestanden
  • makkelijk te verwisselen en te draaien tools
  • snoer van 3 meter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Naoual 29-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie fohn

Geschreven voor: Remington D7779

Algemene score

8,0
Een hele mooie fohn. Doet wat het moet doen dus ben er erg tevreden mee. Een fijne luchtstroom en de fohn is niet te zwaar. Je kunt je haar mooi in model fohnen of gewoon droogfohnen. Beide is binnen korte tijd gedaan.

Pluspunten

  • Fijne luchtstroom
  • Lange, meedraaiend snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rachelsteijvers 27-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7779

Algemene score

10,0
dit product is de beste föhn die ik ooit gebuikt heb
zoals ik bij de pluspunten al aan had gegeven hij is heel licht van gewicht dus geen zware armen meer. het haar is super snel droog ik heb zelf lang haar en drogen bij mij is een ramp, sinds ik deze fohn heb bespaar ik zoveel tijd in de ochtend. zelf vind ik de diffuser opzet stuk ook echt top ik wist niet dat ik slag in mijn haar had en uiteindelijk om het toch een keer te proberen kan ik niet meer zonder. bij deze föhn krijg je ook 2 opzet stukjes die ook heel fijn zijn vooral als je niet zo goed kan glad föhnen zou ik deze aanraden zo kun je niet tegen de haren inblazen en toch een mooi en glad resultaat krijgen. ik vind dit echt een top product ! ik ben zelf kapster en ga dit product zeker aanraden in onze salon.

Pluspunten

  • blaaskracht
  • snel droog
  • tijd besparen
  • opzet stukjes

Minpunten

  • duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Amanda 26-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

fijne föhn, een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7779

Algemene score

9,0
De föhn is ontzettend fijn in gebruik. Mijn haar is nog nooit zo snel en pluisvrij droog geweest. Ik heb lang en veel haar waardoor drogen vaak veel tijd in beslag nam en ik dit echt moest inplannen. Met deze föhn is mijn haar binnen tien minuten droog (ik gebruik de grote blaasmond), wat vooral in de ochtend veel tijd scheelt. Daarnaast heeft de föhn een mooi design, houdt prettig vast (zwaartepunt ligt in handvat) en heeft het een lange snoer, wat ik zelf erg prettig vindt (mijn stopcontact is niet in de badkamer). Het is een prijzige föhn maar in mijn ogen is het mijn geld zeker waard. Ik hoop dat ik er net zolang plezier van mag hebben als mijn vorige remington föhn die ik ruim 8 jaar heb gebruikt.

Pluspunten

  • lang snoer
  • snelle droogtijd
  • mooi design
  • zwaarste punt in handvat
  • pluisvrij haar

Minpunten

  • kostbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JudithS 26-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige gemakkelijke föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7779

Algemene score

9,0
De Air3D is een krachtige föhn die mijn verwachtingen heeft waar gemaakt. De föhn droogt mijn dikke haar binnen 10 minuten. Daarnaast zit je haar direct in model waardoor het ook weinig extra styling tijd kost en je meer tijd overhoudt voor andere dingen ;). Verder is het een compacte en lichte föhn en is die makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Droogt snel
  • Weinig last van pluishaar
  • Licht van gewicht

Minpunten

  • Redelijk prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Manon 24-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7779

Algemene score

9,0
Zeer mooie en gemakkelijke föhn, mooi verpakt waar je de fohn weer terug kan doen om beschadigingen te voorkomen. Gemakkelijk in gebruik, ligt fijn in de hand en is niet te zwaar. Opzet stuk met bredere uitgang is erg fijn om je haar te drogen en de smallere uitgang is erg fijn om je haar in model te föhnen. Normaal ben er een geruime tijd bezig om me haar te drogen maar nu met de Remington föhn air 3D is me haar snel droog het brengt een mooie glans over me haar me haar wordt zijde zacht en het pluist niet kortom heel erg tevreden over deze föhn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marleen 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Haardroger D7779 air 3D

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7779

Algemene score

7,0
Zeer goede haardroger, licht, en ligt goed in de hand. handig met lange snoer. Zeer tevreden over dit produkt

Pluspunten

  • Krachtig
  • Lichtgewicht

Minpunten

  • Prijs misschien

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews