De'Longhi Magnifica S - Reviews

8,4 Lees 72 reviews
Best Reviewed dec 2012 De'Longhi Magnifica S
Best Reviewed december 2012
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Aantal kopjes per keer
2
Type
espresso machine
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 72 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martens 30-11-2016 Product paar maanden in bezit

Rood lampje blijft branden

Algemene score

5,0
Ik ben niet tevreden over het app hij maakt veel herrie. Als je cafeïne vrij wil drinken moet dat gemalen koffie zijn die blijft hangen en overal in gaat zitten.
Het rode lampje van ontkalken blijft branden terwijl ik het app ontkalkt heb
Wat mij trouwens erg vroeg leek na een maand.
Daarover gebeld als antwoord nog een keer ontkalken. Dus nu zit hij in de doos
en heb ik weer een nespresso aangeschaft

Pluspunten

  • Mooi om te zien
  • Koffie smaakt lekker

Minpunten

  • Teveel herrie
  • Ontkalken
  • Cafeïne vrij drinken

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende
Dirk 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastische koffiemachine

Algemene score

9,0
Een geweldig koffiemachine waar we zeer tevreden mee zijn. Duidelijke uitleg bij het opstarten en een goed resultaat wat betreft smaak van de koffie. Voor de prijs kregen we een fantastisch apparaat.

Pluspunten

  • Prijs/Kwaliteit
  • Heldere uitleg van product
  • heerlijke koffie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
rik 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer goed aan te passen aan persoonlijke smaak

Algemene score

10,0
zowel maalgraad, hoeveelheid koffie en temperatuur zijn aan de persoonlijke wensen makkelijk aan te passen. Waterreservoir is makkelijk uitneembaar. Verklikkerlichtje om water bij te vullen. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • naar persoonlijke wensen regelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
pjfoostdijk 01-10-2016 Product paar maanden in bezit

goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed apparaat. Goede koffie. Snel. Ik heb hem nu een aantal maanden, doet het goed, moet hem nog een keer schoonmaken, maar ben erg tevreden.

Pluspunten

  • goede koffie
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Corina 01-09-2016 Product paar dagen in bezit

heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi strak koffieapparaat, een blikvanger in de keuken. Duidelijk instructieboekje. Apparaat maakt heerlijke koffie, ook het stoompijpje voor de cappuccino werkt perfect. Kortom heel blij met dit apparaat.

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • heerlijke koffie
  • duidelijke instructies
  • stoompijpje oke

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
UB 03-08-2016 Product paar dagen in bezit

uitstekend en betaaldbaar apparaat

Algemene score

10,0
Dit is al mijn tweede DeLonghi koffiemachine. De eerste is na 12 jaar intensieve gebruik kapotgegaan.
Ik vind dit uitstekend apparaat. Bid veel mogelijkheden tegen goede prijs. Je kunt kiezen of je gemalen koffie of koffiebonen wil gebruiken. Je kunt verschillende soorten koffie maken, ook verschillende sterkte. Er zijn nog veel meer mogelijkheden, maar om lang verhaal kort te houden: echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Carola 18-07-2016 Product paar dagen in bezit

Super volautomatische koffieapparaat

Algemene score

9,6
Mooi zwart volautomatische koffieapparaat, koffie met mooie cremelaag en goed van temperatuur! Kan er heerlijke cappuccino's meemaken! Heel makkelijk in gebruik, en in onderhoud!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Carola 17-07-2016 Product paar dagen in bezit

Super volautomatische koffieapparaat

Algemene score

10,0
Mooie zwarte volautomatische koffieapparaat, makkelijk in gebruik! Lekkere koffie en goed van temperatuur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
sufos 06-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Slappe hap

Algemene score

6,2
Heb dit apparaat al meer dan een jaar in bezit maar het wordt toch tijd voor een review. Mijn enige en grootste ergernis is het zetten van 2 kopjes tegelijk. Dit werkt in tegenstelling tot 1 kopje voor geen meter. Op het moment dat je 2 kopjes zet wordt het een slappe hap, niet te drinken. Ook al staat de instelling op zo sterk mogelijk het maakt allemaal niet uit het blijft slap. Bij 1 kopje werkt het allemaal prima zoals bedoeld. Verder weinig klagen over het apparaat. Werkt verder goed en maakt makkelijk schoon.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Eroughskirt 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

BLIJ! Eindelijk lekkere koffie thuis!

Algemene score

9,0
Na jarenlang met pads gerommeld te hebben, zetten we nu zelf -geheel naar ónze smaak- onze eigen koffie! Dit is eigenlijk een must voor elke koffieliefhebber. Dat de bonen per kop gemalen worden en niet uit een pad of cupje komen vind ik de koffie echt ten goede komen.
De machine is erg makkelijk te bedienen en is een sieraad in mijn nieuwe keuken! Ik ben blij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Maurits 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

Top apparaat!

Algemene score

8,0
Lekkere koffie en apparaat is makkelijk te bedienen. De koffieautomaat is niet super groot, en past dus ook in een kleine keuken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Jan van de Nes 05-06-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte espressomachine

Algemene score

10,0
De DeLonghi Magnifica S is een zeer stijlvol uitgevoerde koffiemachine met een uitgebreide maar toch eenvoudige bedieningsmogelijkheid. Behalve de keuze voor de hoeveelheden te tappen koffie is het ook mogelijk de smaak in te stellen, de temperatuur en de mate van eco-vriendeljkheid. Met name de instelbare automatische uitschakeling is heel prettig. Het spaart elektra en houdt de machine voldoende tijd beschikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
cschuurman 03-06-2016 Product paar dagen in bezit

DeLonghi Magnifica S Ecam 22.110.B

Algemene score

9,4
Onlangs dit product aangeschaft als verjaardags cadeau. We hebben hem nu een paar dagen intensief gebruikt en we zijn er heel erg tevreden over. product is makkelijk in gebruik en staat erg mooi in de keuken. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
gna00t 08-04-2016 Product jaar of meer in bezit

Niet kapot te krijgen

Algemene score

9,2
Dit apparaat gekocht voor op kantoor, ons beseffende dat we geen recht op consumentengarantie zouden hebben voor ons intensieve gebruik (+/- 30 koppen per dag). Als het apparaat 3 maanden mee zou gaan zouden we er al vrede mee hebben. Inmiddels 2 jaar verder en nog steeds geen enkel teken van slijtage. Ook zeer onderhoudsarm. Enige minpunt is dat er af en toe slappe koffie uitkomt, vooral bij het zetten van 2 bekers tegelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tom 18-03-2016 Product paar dagen in bezit

Slechte Service De'Longhi

Algemene score

5,0
Ik heb het apparaat nu sinds December - prima koffie, maar wel wat veel werk om alles schoon te houden, bij te vullen etc.

Wat me zeer tegen valt is de service van De'Longhi.
Bij aanschaf zat een actie voor 2 gratis kopjes en een gratis bus Illy koffiebonen.

Voor de actie moest je je online aanmelden en een streepjes code opsturen. Zo gezegd zo gedaan, maar er kwamen maar geen koffie bonen of kopjes. Volgense de klanten service van De'Longhi had ik me wel goed aangemeld, maar hebben ze nooit de streepjes code ontvangen. Verder konden en wilden ze me niet helpen en moest ik maar vooral mijn beklag op internet doen.

Bij deze!

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Sanster 17-03-2016 Product jaar of meer in bezit

Na drie jaar stuk

Algemene score

6,2
Fijn apparaat, met veel plezier gebruikt. Helaas na 3 jaar stuk. Doet nx meer. Kan gerepareerd worden bij delonghi voor ruim 160 euro (als ik verzendkosten meereken). Laat maar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Onvoldoende
Slecht
john56133 30-01-2016 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,4
Nu 2 jaar in bezit, op zich lekkere koffie, maar toch een paar kanttekeningen:

Lekbak is door talloze opstaande randen nauwelijks goed schoon te krijgen.
Bij gebruik van diverse merken bonen, machine telkens de maalgraad bijstellen, gevolg soms zeer slappe koffie, maalgraad fijner, dan slaat apparaat op tilt, opnieuw malen met grovere instelling, gevolg weer slappe koffie.
Apparaat maakt na 2 jaar heel veel lawaai (terugdraaien in het apparaat van de koffiemaler)
In het begin waren we heel enthousiast, dat is behoorlijk bijgesteld.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Jorrit 27-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Wij maken er bijna exclusief cappuccino mee, maar dit gaat werkelijk waar perfect. Je moet even handig worden met het opschuimen (youtube filmpjes kijken!), maar zijn ze echt fantastisch. Helemaal voor de prijs. Verder bestellen we het waterfilter (1 keer per maand) en de ontkalkoplossing (afhankelijk hardheid water) online, dan valt dat mee. Erg fijne toevoeging is ook de mogelijkheid voor het gebruiken van gemalen koffie, vooral om even een decafé te maken voor laat op de avond.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed
JhnNgn 15-01-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Gemakkelijk te bedienen. Gelukkig afzonderlijke knoppen voor espresso (1 of 2 x) en grotere koffie (bijv. voor Capucino, 1 of 2 x). Gemakkelijk te reinigen. Geeft alleen niet door als de koffie (bijna) op is, dat hoor je te laat als je het niet tijdig hebt gecontroleerd. Maar verder: prima. Onze vorige machine was een dure Siemens en die was na 4 jaar total loss (reparatie was net zo duur als deze hele DeLonghi machine). En die was eigenlijk ingewikkelder in de bediening. Kortom, we zijn happy.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Gaal41 01-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
vorige koffiemachine ging kapot en we wilden eigenlijk hetzelfde merk terugkopen tot ik deze op internet tegenkwam. gisteren gekocht en wat een super fijne machine. makkelijk in gebruik maar ook de koffie is goed heet en de machine maakt weinig geluid bij het malen van de bonen. ik heb er een aparte melkopschuimer bij dus die vd machine gebruik ik niet. vind de prijs/kwaliteit verhouding erg goed. een echter aanrader om lekkere koffie te drinken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Toon meer reviews