Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 71 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ.9 plus s500 zwart op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Super machine 10-06-2022

Weer een Top product van Siemens

Geschreven voor: Siemens EQ.9 plus s500 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na een tijdje aandringen en de voordelen van dit type ten opzichte van die we hadden type EQ 6 7 plus die erg goed de koffie maakt. . Mijn man wilde erg graag dit type ivm het melk reservoir. En niet steeds met de melk in de weer hoef, en dus minder snel zuur word.
Uiteindelijk toch meer voor als nadelen van dit nieuwe type. En gezwicht voor de super stille en gave machine. Gaaf display en de wifi waar we beide gevoelig voor zijn Al met al een gave toevoeging aan onze smart woning. We bevelen hem ondanks de prijs zeker aan.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Willem 13-05-2022

Super machine

Geschreven voor: Siemens EQ.9 plus s500 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super ☕️☕️☕️machine nog nooit zo iets goeds in huis gehad. Echt een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

RobG 24-04-2022

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Siemens EQ.9 plus s500 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijn en duidelijk apparaat,
Koffie zou iets warmer mogen zijn
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ozzie 16-01-2022

Home Connect

Geschreven voor: Siemens EQ.9 plus s500 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super met mijn WiFi Siemens apparaturen werkt prima
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Fam. van der Kallen 10-12-2021

Iedereen in de familie wordt een Barista

Geschreven voor: Siemens EQ.9 plus s500 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Met deze Espresso volautomaat hebben we een nieuw familielid erbij. Nu is iedereen in het gezin zelf instaat zijn eigen koffie favoriet te zetten. Met eigen profielen een ruime keuze aan specialiteiten en een bijzonder makkelijk en gebruiksvriendelijke bediening. Kortom wij zijn heel blij me ons nieuw familielid.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Fam. van der Kallen 10-12-2021

Iedereen in de familie wordt een Barista

Geschreven voor: Siemens EQ.9 plus s500 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Met deze Espresso volautomaat hebben we een nieuw familielid erbij. Nu is iedereen in het gezin zelf instaat zijn eigen koffie favoriet te zetten. Met eigen profielen een ruime keuze aan specialiteiten en een bijzonder makkelijk en gebruiksvriendelijke bediening. Kortom wij zijn heel blij me ons nieuw familielid.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Raph 20-08-2021

Een top apparaat!!!

Geschreven voor: Siemens EQ.9 plus s500 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Schitterend design, zeer degelijk, gebruiksvriendelijk en...héérlijke koffieproducten.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anja 20-07-2021

Een upp grade in de volautomatisch koffie zetten

Geschreven voor: Siemens EQ.9 plus s500 zwart

Algemene score

10,0
Dit is onze derder Siemens volautomaat ,wat kan er veel meer dan in de vorige.Je kan werkelijk alles naar wens instellen.Ik mis hooguit nog wat streepjes op het melkreservoir om afgepast melk erin te doen.Wij zijn met twee personen en wil hem niet te leeg maar ook niet te vol doen.Leuk is ook dat je de favourite koffie van je gasten erin kan zetten.Gewoon op naam de perfecte koffie hoe leuk is dat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dirk C. 15-07-2021

zeer tevreden met mijn nieuwe Siemens volautomaat

Geschreven voor: Siemens EQ.9 plus s500 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb de Siemens Espresso volautomaat EQ9 plus S500 nu 2 weken en moet zeggen dat ik zeer tevreden ben. De EQ9 S500 maakt heerlijke koffie. De dranken zijn goed warm, ook de melkdranken. Alleen bij warme melk alleen, dan is de melk lauw. Bij maken van een melkdrank, bv Cappuccino of Macchiato haal ik de melk even iets eerder uit de koelkast, zodat de ergste kou eraf is en dan krijg je een heerlijk bakje. Heerlijk om rustig de dag te beginnen met een Americano en dan later een Cappuccino. Fijn is ook de Barista modus om de koffie soorten aan jou smaak aan te passen qua sterkte en inhoud. Het dagelijks onderhoud van de machine valt mij reuze mee, af en toe lekbak leegmaken en eens per week even de zetgroep schoonmaken. Geen vervelend werk. Al met al zeer tevreden. Hiervoor had ik 10 jaar een Siemens EQ 7plus, L serie, die nog steeds prima werkte, deze machine is naar mijn zoon gegaan, zijn machine had het net begeven. Dus dat kwma net op het juiste moment, hij is er blij mee en vond het eigenlijk zonde omdat de machine nog zo goed was. Ik wilde nu een machine die de keuze had om meerdere verschillende dranken te kunnen serveren en dat is gelukt. Door mijn ervaring met mijn vorige machine was de keuze voor alweer een Siemens geen moeilijke. Ik heb wel naar andere merken gekeken maar blijf toch bij Siemens, mede door de kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid van de machine.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

J. Brouwn 14-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 plus s500 zwart

Algemene score

9,0
Top apparaat. Doet exact wat het beloofd. Goede prijs, heerlijke koffie.
Ik was altijd wat terug houdend om meer dan €600 uit te geven voor een espressomachine. Maar ik moet zeggen dat de Siemens EQ.9 plus s500 zijn geld meer dan waard is. Natuurlijk moet je zelf opzoek gaan naar de koffie bonen die jou koffie de perfecte smaak geven. Maar heb je eenmaal de juiste koffie bonen gevonden. Dan zal je merken dat je koffie met dit apparaat altijd perfect smaakt, de juiste temperatuur heeft en altijd exact de juiste sterkte. Met de Siemens EQ.9 plus s500 kan je zelf de temperatuur, sterkte van je koffie, hoeveelheid melk en zelfs de hoeveelheid koffie instellen. Voor mij als echte koffie kenner is dit een top apparaat die aan al mijn eisen voldoet. Mocht je van plan zijn om een espresso machine aan te schaffen dan is de Siemens EQ.9 plus s500 wat mij betreft zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Koffie is altijd op de juiste smaak
  • Makkelijk te onderhouden
  • zeer prettig in gebruik
  • Helemaal naar eigen wens instelbaar

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra 05-07-2021

Super simpel en heerlijke koffie

Geschreven voor: Siemens EQ.9 plus s500 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super toestel simpel in gebruik en doordat je alles zelf kunt instellen zou ik echt overwegen als je zulk apparaat wilt aanschaffen of er een barista op zit kost meer maar je hebt alle wensen voor iedereen.
Wel moet ik zeer snel elke dag de lekschaal leef maken maar als je het gelijk s'morgend doet heb je de gehele dag plezier van
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gert 26-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super koffie automaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 plus s500 zwart

Algemene score

9,0
Jaren de oude bonen machine gehad siemens en Philips 2e handsjes van marktplaats.
Nu eindelijk een nieuwe gekocht.
Ja dat was ff schrikken de prijs maar afgesproken van het vakantie geld onszelf te belonen.
En jeetje mineetje wat een super apparaat
Het was ff uitvogelen welke melk nu het best werkte want de eerste 10 bakjes gingen echt mis.
Uiteindelijk de gewone volle melk van de Albert Hein is voor ons perfect.
Heerlijke koffie zonder gedoe.
Klaar ff pijpje afspoelen en door.
Echt een super aanbieding van Siemens expresso machines

Pluspunten

  • Heet genoeg
  • Makkelijk in gebruik
  • Goed schoon te houden
  • Goede gebruiksaanwijzing
  • Heerlijke koffie

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden koffiezetter 03-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fluister koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 plus s500 zwart

Algemene score

10,0
Ik was het lawaai van mijn vorige koffiezetter zat en ergerde me eraan. Dus gezocht en gevonden in deze koffiezetter. heerlijk, een verademing zo stil. Natuurlijk hoor je het malen wel, maar dat is zeker acceptabel. In vergelijking met mijn vorig apparaat een verschil van dan en nacht. Ik ben erg tevreden en geniet van elk kopje koffie, welk eik ook kies.

Pluspunten

  • Geluidsnivea
  • Uiterlijk
  • Personificeerbaar

Minpunten

  • Prijs?
  • Verder nog niets ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 24-04-2021

Super volautomatische koffieapparaat

Geschreven voor: Siemens EQ.9 plus s500 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Lekkere koffie met de vele mogelijkheden en persoonlijke instellingen en eenvoudig in gebruik
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dorian 23-04-2021

espresso

Geschreven voor: Siemens EQ.9 plus s500 zwart

Algemene score

2,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het komt regelmatig voor dat de melk niet "gepakt" wordt, hij stoomt dan alleen water en geen melk.Apparaat was al na een maand stuk terug gestuurd en wachten al 3 weken op reparatie doch zonder resultaat
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Stefan 11-02-2021

Perfect, als hij werkt.

Geschreven voor: Siemens EQ.9 plus s500 zwart

Algemene score

4,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Inmiddels hebben wij deze EQ9 S500 bijna een jaar in huis. De koffie die het apparaat zet is heerlijk, heeft natuurlijk ook met de bonen te maken. Hij wordt voornamelijk gebruik om normale koffie, cappuccino en latte macchiato te maken. De op geschuimde melk is perfect. Hier beginnen alleen ook gelijk de problemen. Het komt regelmatig voor dat de melk niet "gepakt" wordt, hij stoomt dan alleen water en geen melk. Inmiddels hebben wij het apparaat 2x retour gestuurd en zitten wij nog steeds met hetzelfde probleem, terwijl ze aangeven het probleem verholpen te hebben. Door dit probleem zou ik het apparaat niet aan iemand aanraden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Siemens volautomaat 30-01-2021

Geweldigggg

Geschreven voor: Siemens EQ.9 plus s500 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een geweldig apparaat, veel soorten koffie's , heet gezet en een tal aan instellingsmogrlijkheden. Sterkte van de bonen, de maalgraad, de hoeveelheid melk in je cappuccino, je kan het niet zo gek bedenken of het kan. Prachtig uiterlijk en heldere display, die gemakkelijk in gebruik is. Stel je eigen profiel in en geniet, geruisloos van dit prachtige apparaat
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gerrie 30-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed te lezen en gebruik van het scherm

Geschreven voor: Siemens EQ.9 plus s500 zwart

Algemene score

9,0
Dit apparaat geeft heel gemakkelijk aan wat voor sterkte koffie je wilt hebben.
Het is stil in geluid en maakt automatisch schoon.

Pluspunten

  • sterkte koffie

Minpunten

  • melkopschuimer spat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 29-01-2021

mooie koffiemachine makkelijk te bedienen

Geschreven voor: Siemens EQ.9 plus s500 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie machine en wat belangrijk is erg lekkere koffie. Het schoonmaken is goed te doen. Vooral je persoonlijke keuzes die in het geheugen blijven is erg handig
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

P de Visser 26-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Siemens EQ.9 . Prima koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 plus s500 zwart

Algemene score

9,0
Heel mooi om te zien, compact, en een grote keuze aan koffie soorten ook met melk, makkelijk in gebruik, en ook het schoonhouden is op het display goed te zien en van te voren aan gegeven, . wordt hier door veel personeel gebruikt en er zijn geen klachten , ( vooral de latte is hier favoriet ) .

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • ruime koffie keuze

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews