Saeco HD8916/01 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Volautomatisch
ja (koffie)
Kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 50 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fransiska 06-06-2017
  • Product paar weken in bezit

een geweldig fijn apparaat en een sieraad voor in je keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
top apparaat
Heerlijk is het ingebouwde melkreservoir geen geklieder met melkresten en je zet het bakje naderhand in de koelkast. geen verspilling van melk.
koffie smaakt fantastisch en je hebt verschillende soorten koffie die je kunt instellen.
prijs/kwaliteit verhouding is prima

Pluspunten

  • zuivere smaak van koffie
  • geen verspilling van melk
  • gebruikersgemak
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben 05-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed apparaat lekkere koffie en cappuccino
Makkelijke bediening makkelijk te reinigen
Goede voorlichting bij mediamarkt
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 05-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Een sieraad voor de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij wilde graag een compacte volautomaat zonder in te leveren op functie en uiterlijk. De Saeco voldoet hier volledig aan. Erg makkelijk in gebruik en een geweldige uitstraling.

Het apparaat is goed doordacht. Alle knoppen zitten waar je ze verwacht.

Echt een aanrader

Pluspunten

  • Compact
  • hete koffie
  • one touch cappuccino

Minpunten

  • Had het veel eerder moeten doen
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 05-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eenvoudig en lekker koffie zetten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een supermakkelijke manier om lekkere koffie te zetten. Sterker nog, één knop en je maakt je eigen cappucino of latte machiato. En voor de gasten die liever thee drinken, maak je in een handomdraai heet water. Kortom, iedereen tevreden.

Pluspunten

  • super makkelijk
  • Laat zich eenvoudig schoonmaken
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joey 04-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie en warme cappucinno

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb de koffiezetapparaat net geinstalleerd, maar wel al even uitgebreid getest. Machine is makkelijk in te stellen en te installeren. Koffie is ook erg lekker en de cappuccino heeft een goede temperatuur

Pluspunten

  • Makkelijk te gebruiken
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Aziz 04-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koffie apparaat Saeco HD 8916/01

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie, gebruik gemak & heel veel koffie specialiteiten, dus lekker thuis genieten van een echte Italiaanse koffie

Pluspunten

  • afneembare melkkan die in de koelkast
  • makkelijk in bedining
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Prooij 04-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne Machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed werkende machine, Goede vormgeving, Weinig geluid tijdens het malen. Smaak heel goed. genoeg mogelijkheden
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Charlot 03-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
We hebben hem net paar keer uitgeprobeerd en we zijn nu al dik tevreden,
We hopen dat we er lang plezier van kunnen hebben, de verkoper die raadde deze ons aan om te kopen
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Arjan 02-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat met veel mogelijkheden qua drankjes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Met name apparaat gekozen omdat we goede ervaringen hebben met Philips en we wilden perse 1 met geïntegreerde melkopschuimer (geen pijpje of slang). Na het maken van een drankje met een melkproduct moet je wel heel snel kiezen voor schoonmaken, jammer dat dat niet via het menu kan of zo (ik heb het nog niet gevonden).

Pluspunten

  • Geintegreerde melkopschuimer
  • veel keus in drankjes

Minpunten

  • schoonmaken na melkproduct te snel weg
  • verder nog
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

peter 31-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eindelijk een machine waar voor mij genoeg mogelijkheden op zit en betaalbaar is
verder goede bedieningsgemak makkelijk schoon te maken en goede temperatuur!!
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer