Saeco HD8916/01 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Volautomatisch
ja (koffie)
Kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 50 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nuijens 24-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

We zijn er super blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit en veel mogelijk heden. Voor thee en koffie drinkers. Echt fijn. Hij ziet er ook nog mooi uit. En nu ook nog met een mooie actie!
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A berkers 24-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie koffiemachine

Algemene score

7,0
Weet ik nog nog niet heb hem 1 dag
Op advies van de verkoopster
Ze gaf ons naar mijn gevoel een eerlijk advies
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 20-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne volautomatische expressomachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nog maar net geïnstalleerd maar al wel enthousiast over gebruiksgemak en smaak. Hoop nog lang van dit apparaat te mogen genieten.

Pluspunten

  • Installatiegemak
  • Gebruiksgemak
  • Mogelijkheden
  • Smaak
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lenie 20-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi uiterlijk handige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
tevreden met mijn aankoop vrij eenvoudig in te stellen, koffie en water is goed warm.
koffie sterkte is goed regelbaar dit geld ook voor espresso en cappucino en latte machiato

Pluspunten

  • goede temperatuur
  • handig schoon temaken

Minpunten

  • beperkt waterresevoir
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

djghia 19-06-2017
  • Product paar weken in bezit

heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed apparaat. is redelijk stil. Snel opgewarmd. Het reservoir van water en de opvangbak van restwater en koffieprut zijn wel iets beperkt maar voldoende voor 6 bakjes. zeer tevreden
iets minder voor mensen die veel cappuccino willen drinken door los melkreservoir. wel goed opschuimen.
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Miranda 17-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede melkschuimlaag, goed en makkelijke aroma instelling! Heel makkelijk te bedienen. Kortom, hele goede aankoop!

Minpunten

  • Calc water filter lastig aan te brengen
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sen 17-06-2017

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele lekkere koffie en mooi apparaat. Heel gemakkelijk in onderhoud en ziet er mooi uit. Ben er erg blij mee
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Reageer

Astrid 16-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Apparaat voldoet volledig aan de verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vervanging oude machine en gekozen voor machine die ook meteen melk opschuimt. Koffie is lekker heet en cappuccino is prima.

Pluspunten

  • Koffie altijd vers en lekker heet
  • Geen losse melkopschuimer meer nodig

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 16-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top machine heerlijke koffie en cappuccino of latte. Snel warm makkelijk schoon te houden aqua filter is ook prettig hoef je niet te ontkalken. Al met al geen moment spijt van mijn aankoop.
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aad 15-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi en gemakkelijk

Algemene score

9,0
Werkt gelijk goed is makkelijk te bedienen en was makkelijk te installeren gebruiksaanwijzing mAG iets uitgebrijder maar is verder goed te doen mooi uiterlijk.
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 15-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

heerlijke latte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Schitterende machine erg geschikt om lekkere lattes mee te maken. Een minpuntje vind ik dat het standbylampje blijft flikkeren na uitschakelen toestel.

Pluspunten

  • stevige machine
  • mooi design
  • werkt zoals het hoort
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • lampje blijft flikkeren na uitschakelen toestel
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram 14-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

heerlijke koffie/cappuchino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijke koffievarianten, makkelijk in gebruik. De cappuccino smaakt heerlijk en je hebt snel en makkelijk een espresso te pakken.
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. Verhoeven 12-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn erg tevreden over het apparaat, zowel gewone koffie als cappuccino en latte smaken geweldig!

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooie uitstaling

Minpunten

  • knipperend lampje standby modus
  • melkkan reiniging niet handmatig te starten
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aziz 12-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Gebruiks gemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede apparaat en zeer gebruik rienselijke menu.
Makkelijk aanpaasbaar naar je eigen smaak en sterkte
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

henk 11-06-2017
  • Product paar weken in bezit

heerlijke koffie, eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de koffie smaakt prima en is goed op temperatuur. dit geldt ook voor de andere varianten zoals espresso of cappuccino. de bediening is duidelijk en eenvoudig dus een koffieapparaat geschikt voor iedereen.

Pluspunten

  • goede temperatuur
  • het formaat

Minpunten

  • ietwat lawaaiig
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

jwvlist 10-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfect apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een makkelijk apparaat wat heerlijke koffie geeft en dat was dus dit apparaat. Filmpje op koffiediscounter was goed te volgen en duidelijke uitleg in de verpakking. Kort na uitpakken hadden we de eerste koffie al te pakken. Heerlijk gewoon.

Pluspunten

  • makkelijk
  • duidelijk

Minpunten

  • had wat meer koffie in de bovenkant gemogen
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Patrick de Man 09-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zet goede koffie hij is ook zeer snel warm mooi model ook Zeer snel geleverd en goede services top machine
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 08-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi apperaat alleen heel even door hebben met instellen maar fijne koffie voor eeen betaalbare prijs we hopen er lang plezier van te hebben en dan krijgen we Ok No eens 150 euro aan koffie spullen door de aankoop van dit apperaat
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Niek-013 08-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fantastische koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is de eerste keer dat ik een echte koffie apparaat heb, maar nu heb ik dan naar mijn gevoel ook wel een van de beste met veel gave standen en veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • veel standen
  • veel mogelijkheden met koffie
  • decafe

Minpunten

  • kleine waterreservoir
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nathalie 07-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koffiemachine philips

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat warmt snel op. De smaak van koffie is lekker. Er is keuze uit verschillende soorten koffie die in een handomdraai klaar staan. Makkelijk te bedienen apparaat. Sterkte handig in te stellen.
Bediening van apparaat is erg handig. Het wijst zich vanzelf.
We zijn er heel erg blij mee!
Geschreven voor: Saeco HD8916/01

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews