Bosch TAS3203 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
capsules
Type
koffiepadsysteem
Soorten koffie
caffe crema, caffe latte, cappuccino, chocolademelk, espresso, latte macchiato, thee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 39 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tatee 05-11-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,4
Heb 'm nu 'n jaar in gebruik, op zich een handig apparaat, maar......ik vind het schoonmaken een crime. Als je wilt ontkalken trek er dan maar een paar uur voor uit. Omdat het water of ontkalkspul niet in één keer doorloopt, moet je er constant bij blijven om op het knopje te drukken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Aga 18-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Lekkere dranken, vooral de latte macchiato en de cappuccino zijn erg goed. Het apparaat is makkelijk te bedienen en schoon te maken. Betreft de levensduur kan ik nog niks zeggen gezien wij hem pas een paar dagen hebben. Qua vormgeving past hij mooi bij onze andere rode apparaten. De Tasimo is wat ons betreft een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolin 03-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Het apparaat gisteren voor het eerst gebruikt met de koffiecapsule "Jacobs Cappuccino Classico". De Cappucino smaakte sterk en erg lekker.
Wij hebben een bordeaux kleurige Tassimo. Het ziet er chic uit.
Voor de rest hoef je maar op 2 knopjes te drukken om koffie te krijgen. Dus zeer gebruiksvriendelijk.
We zijn er heel blij mee.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

tassimo Suny 30-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
In gebruikname lukte niet meteen. Earl Grey smakt niet lekker. Ziet er mooi uit gemakkelijk in gebruik.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rakesh 29-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Gemakkelijk en prima machine met heerlijke smaken koffie en chocolademelk. Snel en efficiënt. Geen opstarttijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JF 27-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Mijn moeder heeft deze Tassimo gisteren gekocht. Haar (onze) 1e ervaring is dat de gebruiksaanwijzing, vanwege alleen maar plaatjes niet echt duidelijk is. Ook in het boekje staat maar weinig omschreven. Helaas stond hier ook niet in hoe je bijv cappuccino moet maken. Hierdoor ben je genoodzaakt om de website te raadplegen. Ook was het niet duidelijk hoe je meer/minder water toevoegt, dit antwoord hebben wij bij "oplossen probleem" gevonden. De verkooppromotor (ivm prijzencircus) kon helaas niet
al te veel informatie geven over waar je de cups kunt kopen en hoe duur ze zijn. Blijkt bij diverse supermarkten, maar we moeten hierbij echt zeggen dat we de TASSIMO cups in vergelijking met bijv. Senseo (zowel echt als de kopieen en Nespesso zowel echt als kopie) "ECHT DUUR VINDEN". Dit is een behoorlijke tegenvaller. Helaas zaten er bij aankoop ook geen "testcupjes" bij. Dit zou je toch wel, ook al is het een actie, voor het eerste gebruik verwachtten.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Baron Luna 26-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Super koffie voor een goede prijs. Hoef nu niet meer naar een restaurant om lekkere koffie te drinken. En voor ieder wat wils. Ben er erg blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

IwI123 15-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Het is lekker en werkt goed.
De koffie is erg lekker en het maken van de dranken gaat heel makkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anka73 31-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Mooi uiterlijk en een prima smaak van datgene wat we tot nu toe hebben uitgeprobeerd.
Zowel de koffie, thee als de chocolade smaakten prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.j.van.doorn 30-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Het apparaat is een aanwinst. Het draagt zeker bij aan de vakantievreugde in de caravan. Ook thuis is het een ware aanvulling voor het snel zetten van allerlei drankjes. Het complimenteert elk gezellig etentje met vrienden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Victoria77 29-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
een prachtig apparaat, kleur valt me me, is mooier dan op het plaatje
kwaliteit van de dranken is zeer goed!
erg blij mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

XXXXXX12 26-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Makkelijk te bedienen en schoon te maken. Een ruime keuze aan soorten koffie.
Prijs / kwaliteit verhouding is goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Elsa80 25-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,4
Mooi klein en compact,neemt weinig ruimte in,goede variatie aan producten van gerenommeerde merken.
Smaakt geweldig.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Umlingo21 19-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Soms is de aan knop moeilijk te bedienen om de drank te verkrijgen. Verder een goede machine met heerlijke soorten koffies enz. Wel jammer dat de cupjes vrij duur zijn en niet overal verkrijgbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

naamlos 15-05-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Prettig in gebruik. Koffie snel klaar en goed op temperatuur. Smaken van koffie prima. Installeren goed de plaatjes bekijken. Mis tekst hierbij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sietse Pieter 12-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Prima apparaat. Niks mis mee. En hij ziet er verbluffend uit bovendien. De bereide kopjes koffie ed smaken prima. Tassimo is top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melvin01 06-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Fantastisch apparaat, een echte alles-in-1. De Latte Macchiato is van koffiebarkwaliteit, maar had naar mijn mening wel wat zoeter gemogen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mario lou 04-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Leuk en goed apparaat, goede prijs.
Makkelijk in de bediening en heeft meerdere smaak variaties
Gebruik makkelijk door het kopje onder de uitloop te zetten, machine start automatisch

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IngridTuuk 26-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Dit is de ideale oplossing voor mensen die te vaak koffie halen buiten de deur! Ik heb de latte macchiato, cappuccino, chai latte en milka chocomel geprobeerd. Ze zijn allemaal heel erg lekker!
Bij de koffies kun je ervoor kiezen om iets meer espresso in je koffie te doen.
Je moet er wel op letten dat de melk redelijk zoet is, daar moet je wel van houden (of dus iets meer espresso er in doen voor de balans?)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snackbar de buurman 24-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
beste koffie machine die ik ooit heb gehad! gebruik is makkelijk en heel handig, je hoeft niks intestellen het is met barcode systeem echt een super machine!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews