Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens TE502206RW

8,8 Lees 116 reviews

Vergelijkbare producten

Saeco HD8922/01

Soort apparaat
koffiebonen
Aantal kopjes per keer
2
Type
espresso machine
Saeco HD8922/01
9,0 (1)

Saeco HD8921/01

Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Aantal kopjes per keer
2
Type
espresso machine
Saeco HD8921/01
8,0 (1)

Jura E8

Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Aantal kopjes per keer
2
Volautomatisch
ja (koffie)
Jura E8
9,2 (1)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 116 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

koffie automaat 28-10-2016 Product paar weken in bezit

Eerste koffie automaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hebben voor het eerst een automaat gekocht. Eerst uitgebreid machines getest bij kenissen.
Hebben het apparaat nu ca. 1 maand in bezit en hij is zeker naar wens.
Smaak van koffie is uiteraard voor iedereen verschillend. Maar wij (en ook onze gasten) zijn zeer tevreden.
De machine is eenvoudig schoon te maken (vraagt wel erg regelmatig hierom) en ziet er robuust uit.
Nog geen moment spijt!

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • mogelijkheden
  • kan 2 kopjes aan

Minpunten

  • snel krassen op rvs plaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Astrid 27-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Na veel wikken en wegen dit apparaat gekocht. En er nog geen seconde spijt van gehad. Wel is het even uitzoeken welke koffiebonen de lekkerste zijn, maar dat vind ik een leuke zoektocht. Ik las in een andere review dat iemand de vorm van het waterreservoir onhandig vindt en daar ben ik het mee eens. De lekbak legen gaat makkelijk. Groot voordeel van de machine is dat je ook decafé kunt zetten. Dit doe ik dan met poeder. Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen, maar ik vind het een heel stevig en degelijk apparaat. Hiervoor heb ik een Bosch en daarvoor een Krups gehad. Beide apparaten waren na 3 jaar kapot, maar heb met dit apparaat wel het vertrouwen dat deze langer meegaat. De tijd zal het uitwijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
HansVH 26-01-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
We hebben deze machine gekocht ter vervanging van de Siemens TK589NL die na ruim zeven jaar intensief gebruik definitief de geest heeft gegeven. Voor wat betreft de verschillende instellingen en mogelijkheden is deze machine vrijwel identiek, met wat plussen en minnen die ik hieronder weergeef.
Plus: het maalwerk is een stuk stiller, de machine ziet er wat strakker uit, heeft voldoende instelmogelijkheden om het kopje koffie naar eigen voorkeur te zetten, zet zichzelf na gebruik helemaal uit, is voorzien van verschillende reinigingsprogramma's (reinigen, ontkalken en combinatie)
Min: waterreservoir heeft onhandige vorm, lekbak is (vanwege de onhandige vorm) lastig schoon te maken
De melkopschuimer gebruiken we niet, daar hebben we een los apparaat voor. Dat geeft toch een beter resultaat.
Net als bij onze vorige machine is de zetgroep uitneembaar en daardoor eenvoudig te reinigen. Dit is naar mijn mening een must voor een blijvend goede smaak van de koffie en de levensduur van het apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Cl. 09-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Ik vind het een heel mooi apparaat en de koffie smaakt erg lekker, makkelijk te bedienen en ik ben er erg blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Familiekoffieleut 11-09-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Ruim drie maanden in gebruik.
Fijn apparaat, makkelijk in gebruik, betrouwbaar én zet lekkere koffie.
Wij zijn tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Asics1963 01-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Het apparaat net gekocht en zeer gemakkelijk te installeren.
Duidelijke gebruiksaanwijzing.
En echt heerlijke koffie.
Wat een verschil met de senseo.
Ik ben er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
an3s48 26-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,6
Dit is een geweldig apparaat, heerlijke koffie
veel bedieningsmogelijkheden. helemaal in te stellen op eigen wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
SuusZ84 26-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Wij hebben het apparaat ruim een maand geleden gekocht en zijn er erg blij mee. Hij maakt lekkere koffie, maar ook is het makkelijk om cappuchino te maken.
Dit is ons eerste apparaat en het geeft duidelijk aan welk onderhoud deze nodig heeft, dat is wel erg handig/prettig!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Brammo 24-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Erg te spreken over de koffie uit dit apparaat.

Aangeschaft omdat ik fan ben van goede cappucino's en uiteindelijk toch gekozen voor een volautomaat in plaats van een nespresso apparaat omdat het verschil in kosten er binnen ongeveer een jaar uit is.

Het apparaat is erg gebruiksvriendelijk, met twee draaiknoppen regel je de sterkte en hoeveelheid koffie in een aantal voorgeprogrammeerde standen (niet aanpasbaar). Het display vertelt ook nog eens wat je hebt gekozen.

Het opschuimen van melk gaat perfect en snel.
Het apparaat reinigt zichzelf door spoeling als je het uitschakelt en ook het de melkschuimer reinigt zichzelf. Het nadeel hiervan is dat het apparaat veel water verbruikt, je hem dus vaak moet bijvullen en dat je de lekbak vaak moet legen. Maar daarentegen is schoonmaken een questie van afvegen met een doekje.
Ideaal ook dat vrijwel alle onderdelen in de vaatwasser mogen.

Over duurzaamheid kan ik nog niets zeggen, want pas een aantal weken in bezit.
Al met al echt een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Snoopie-MiEr 21-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Nadat ons vorige apparaat van een ander merk kapot was gegaan besloten wij voor een ander merk koffieapparaat te kiezen. Al snel kwamen we uit bij Siemens. Alleen werd toen het probleem welk type nummer. Met de door ons gestelde (geld)limiet werd voor dit apparaat gekozen en daar hebben we absoluut geen spijt van. Het apparaat is stiller dan zijn voorganger, geeft lekkere koffie, heeft veel instelmogelijkheden en bij Mediamarkt in Hengelo werden we heel goed voorgelicht, zonder het gevoel te rijgen dat apparaat A of apparaat B werd opgedrongen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
smitties64 17-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,6
We genieten van een heerlijk bakje koffie, vers gemalen bonen, en een heerlijke smaak.
Lekbak schoonmaken dagelijks even doen, maar is zo klaar.
Je kunt ook warm water tappen voor een bakje thee.
Tot nu toe zijn we erg tevreden.
En kunnen we dit apparaat van harte aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hakan_50 16-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
+ punten:
Koffie apparaat is erg makkelijk in gebruik.
Veel variatie.
gemalen koffie en koffiebonen.


- punten:
Opvangbak voor gemalen koffie is klein waardoor je na een paar x koffie zetten al snel vol zit.
neemt veel ruimte in je keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
mushu07 14-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
gewoon een goed apparaat!
hete koffie en mooie handig opschuimfunctie die makkelijk schoon te maken is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
TRB1970 14-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Een prachtig apparaat wat heerlijke koffie zet. Je kan het helemaal instellen naar je eigen smaak. Van zeer mild tot zeer sterk. Het apart opschuimen van de melk gaat ontzettend simpel en werkt goed. Wel moet je voor ieder keer opnieuw opschuimen het melksysteem reinigen anders krijg je geen goede schuim.

Het apparaat is ook zeer makkelijk te reinigen en schoon te maken. Wij zijn overgestapt van een senseo naar deze machine. Een flinke investering maar dat is hij zeker waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Karel Heins 11-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Geweldig apparaat (alleen nog niet aan het proberen van de cappuccino-instelling toegekomen) dat gemakkelijk doet wat het moet doen: goede koffie maken van de bonen die we gebruiken (AH Excellent Originale)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Rob Weijers 10-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,8
Prima machine. Goed te onderhouden en lekkere koffie.
1 minpuntje, de temperatuur valt mij persoonlijk wat tegen, mag wat warmer terwijl machine op warmste stand staat. Maar dit is natuurlijk een persoonlijke voorkeur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Koffie Herman 09-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
De oude Siemens heeft het na ruim 6 jaar opgegeven. Bij de aanschaf van een vervangend apparaat toch weer uitgekomen bij Siemens. Tot op dit moment uiteraard nog maar bescheiden indrukken kunnen opdoen. Maar duidelijk is wél dat het geluid dat de machine produceert aanzienlijk is gereduceerd. Het apparaat wordt door ons enkel gebruikt voor een ouderwetse strakke bak koffie en dat resultaat wordt op overtuigende wijze bereikt. Dus de eerste indruk is bijzonder goed, waarbij we hopen dat dit niet voor korte duur is maar tot in lengte van vele jaren het geval zal zijn. In het licht van het prijskaartje dat aan een dergelijke machine hangt mag dat, wat zeg ik móet dat wél het geval zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Markaholic1966 07-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Makkelijk te installeren door gebruiksvriendelijke menu. Bonen op verschillende standen te malen, sterkte van de koffie makkelijk in te stellen en koffie is lekker heet op de hoogste stand. Opschuimen gaat heel makkelijk. Alles valt snel en simpel schoon te maken. Mooi strak ding, ook nog eens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hubert1980 05-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Hiervoor een Nespresso machine gehad maar dit is betere koffie. Ik twijfelde in eerste instantie maar ben blij dat ik voor deze machine heb gekozen. Vriendelijk in gebruik, lekkere koffie en een stuk duurzamer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Tip Top 02-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Mijn 3e Siemens koffiemachine in de afgelopen 15 jaar. Naar alle tevredenheid wordt deze dagelijks intensief gebruikt. Zowel de vormgeving alsmede de mogelijkheden zijn ruim voldoende!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews