De'Longhi Magnifica Evo ECAM290.81.TB zwart, titanium

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 65 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Magnifica Evo ECAM290.81.TB zwart, titanium op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marc 16-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Werkt goed, maar met wat praktische nadelen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het apparaat maakt goede koffie. De temperatuur en sterkte van de koffie is instelbaar. De melkschuimer werkt ok, maar niet super, echt schuimig wordt het niet.

Wat kleine nadelen in de praktijk:
- het apparaat gebruikt vrij veel water met spoelen. Bij aanzetten en uitzetten spoelt hij, waardoor er bijna een kopje water per beurt, niet voor koffie gebruikt wordt. De melkschuimer moet ook weer gespoeld worden.
- het water reservoir is vrij klein, moet dus erg regelmatig gevuld worden. Uitnemen gaat makkelijk, maar terugzetten van een vol reservoir gaat vaak met geklots gepaard.
- de LED lampjes bij de knopjes zijn fel. Als het apparaat in een vrij donker hoekje staat, kun je de icoontjes boven de ledjes niet zien, en moet je echt weten welk knopje je indrukt (of bijlichten)
- Indicatie "bonen op", komt pas als het te laat is, er is dan al een kopje slappe koffie verloren gegaan.

Pluspunten

  • maakt goede koffie
  • instelbaarheid

Minpunten

  • veel watergebruik (spoelen) i.c.m. klein reservoir
  • leesbaarheid knopjes (in donkere hoek)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

g**r@q**t.nl 21-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Fantastisch apparaat, makkelijk in gebruik, wat alleen veel onderhoud nodig heeft.

Pluspunten

  • Snel
  • makkelijk
  • Duidelijk kind kan het ook doen

Minpunten

  • veel schoonmaken, vooral de melk toevoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

henrivosselman@hotmail.com 29-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koffiemachine die volledig voldoet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nadat mijn oude De'Longhi koffiemachine na ruim 13! jaar er mee op is gehouden, wilde ik graag een nieuwer model.
De koffiemachine voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
Hij is stiller, sneller en goed in te stellen.
De koffie smaakt prima en hij ziet er goed uit qua design.
De mogelijkheden zijn prima en ik hoop er lang gebruik van te kunnen maken.

Pluspunten

  • Snel
  • Stil
  • Veel mogelijkheden
  • Waterverzachter

Minpunten

  • 1 kopje tegelijk m.u.v. espresso's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

p**2@g**l.com 28-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg makkelijk in gebruik, duidelijke omschrijving, alleen wel handig als er met de melkschuimer gewaarschuwd wordt dat er echt melk in dient te zitten en anders geen opties voor de cappuccino e.d. Geeft. Voor de rest top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

k**k@l**e.nl 25-06-2022
  • Product gekocht

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi product lekkere koffie. Veel opties en goed te volgen. Geef mooi aan wanneer onderhoud

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Mooi
  • Simpel

Minpunten

  • Geen

Reageer

j**r@h**l.com 24-06-2022
  • Product gekocht

Prima koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb het product net ontvangen, eerste indruk is 👍
verpakking was degelijk, en keurig op tijd geleverd.

Pluspunten

  • Nog geen
  • Nog geen

Minpunten

  • Nog geen
  • Nog geen

Reageer

j**1@g**l.com 24-06-2022
  • Product gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goede machine maakt goede koffie alleen zit meer onderhoud aan of er wordt aangegeven

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Lekkere schuim
  • Keuze koffie

Minpunten

  • Vaak ontkalken
  • Veel schoonmaken

Reageer

m**g@l**e.nl 22-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een prachtig apparaat!
Hele duidelijke handleiding dus we hebben het eerste bakje koffie snel kunnen zetten. Ook een heerlijke cappuccino en latte macchiato!
Ben benieuwd naar de meningen van de mensen om ons heen.
Nu nog op zoek naar de juiste bonen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.J.Koopman 21-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed,een aanrader als je van lekkere koffie houd.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na jaren lang een andere gehad te hebben was het nu tijd voor deze mooie De'Longhi Magnifica Evo ECAM290.81.TB te hebben gezien en te hebben bekeken was de keuze snel gemaakt.
Nu vanaf 2 juni een paar weken in gebruik te hebben, wauw wauw wat een perfecte machine zeg en wat een mogelijkheid aan diverse keuzes qua koffie, dus voor elke smaak een lekkere en goede kop koffie!
En dat voor deze prijs en als je het goed bekijkt hoelang de machines van Delonghi meegaan wat let je dan om zo'n koffie machine te kopen, Ja toch?
Dus ik zeg, doen!
En geniet ervan die jaren!

Pluspunten

  • Perfecte Machine
  • Veel mogelijkheden van koffiesmaken
  • Alleen maar Pluspunten
  • Volg goed de eerste instellingen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**y@g**l.com 19-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top choice

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Old one was damaged after 7 years..
The new choice was obvious, the same producer but newer model..
After 3 days of use I'm pretty satisfied, perfect coffee, great cappuccino, fantastic latte...
A bit louder than old Siemens but that's the only minus..
The rest big plus !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

s**8@g**l.com 16-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super machine met heerlijke latte en cappuccino !
Makkelijk in gebruik en mooie aanwinst in de keuken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

b**i@u**l.nl 15-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
mooi apparaat qua vormgeving. ruime keuze om diverse soorten koffie te maken. gemakkelijk in gebruik en schoon maken.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**e@g**l.com 12-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker bakje koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt goed, thee en koffie is goed op temperatuur. Latte en cappuccino goed schuimig.

Pluspunten

  • Verschillende koffiesoorten
  • Je kunt hoeveelheid aanpassen aan je eigen mokken

Minpunten

  • Te klein melk kannetje

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m**2@g**l.com 11-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
In tegenstelling met andere koffiemachines is De Longhi gemakkelijk te reinigen. Design is smaakvol net zoals de koffie.

Pluspunten

  • Makkelijk te reinigen
  • Prima apparaat voor het geld
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j**k@l**e.nl 10-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, mooi apparaat, lekkere koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat om te zien, makkelijk te bedienen, even routine om na elke keer toevoeging van melk het slangetje gelijk uit te spoelen, blij met deze aankoop!

Minpunten

  • wel vaak water bij vullen
  • Handleiding boekje ingewikkeld

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Sylvi 09-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Uitstekende machine!
Eindelijk de juiste koffie en perfecte melkschuimlaag. Na jaren een Philps te hebben gehad is dit werkelijk een verademing!
Het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk te onderhouden en de koffie smaakt zoals koffie bedoeld is!
Mooi groot waterreservoir en flinke lekbak. Ik zet zelf altijd een glas onder de uitstroom als het apparaat aan en of uit gaat , scheelt weer in de lekbak.
Heel handig dat je de melkopschuimer zo weer in de koelkast kunt zetten zonder dat je het apparaat weer moet laten spoelen.
Het bevestigen gaat ook heel simpel.
Het thee water wordt goed heet , erg fijn.
Het apparaat is erg makkelijk in te stellen naar jouw persoonlijke voorkeur. Zowel de sterkte als de hoeveelheid koffie en/of melkschuim. Perfect!
Ik ben heel erg tevreden!

Pluspunten

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Heerlijke koffie met perfecte schuimlaag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Barry 09-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede smaak koffie voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn oude ECAM 22.110b was na 11 jaar kapot gegaan en was ert altijd erg tevreden over. Helaas kon die alleen koffie en espresso maken, dus nu voor de ECAM 290.81TB gegaan om ook lekkere cappucino en latte machiato te maken.
Nu ruim 4 maanden in gebruik en geniet er nog elke dag van.

Pluspunten

  • Smaak Goede soffie
  • Heeft veel functies/instellingen
  • Koffie helemaal zelf in te stellen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mr.G 06-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige machine qua vormgeving en gebruiksvriendelijk. Dit apparaat is nu sinds 2 dagen in gebruik, en de kopjes koffie zijn geweldig van smaak!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

douwe & gerrie 30-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, voor ieder wat wils

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit apparaat heeft een mooie uitstraling met veel keuzes. Er zit een goede en duidelijke gebruiksaanwijzing bij; de quick guide is ontzettend handig voor mensen die niet zoveel met tekst lezen hebben. We hebben de Magnifica Evo nu twee dagen en zijn er heel blij mee. Het apparaat is gemakkelijk in te stellen qua sterkte van koffie en water hardheid; ook het menu is makkelijk te bedienen. Wij moeten wel even wennen aan dat het spoelen bij aan- en uitzetten gebeurd. Misschien zou dit in te stellen moeten kunnen zijn. Daarnaast wordt het melk systeem juist goed met warm water gespoeld. Simpelweg een prima apparaat!

Pluspunten

  • variaties aan koffie
  • met quick guide simpel in gebruik

Minpunten

  • spoelen bij aan- en uitzetten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

n**7@h**l.com 28-05-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Zeer net en professioneel apparaat! Maakt goede koffie en de latte + cappuccino zijn heerlijk

Reageer

Toon meer reviews