Philips Sonicare DiamondClean HX9362VP - Reviews

Specificaties
Poetsstand
standaard/clean
Poetsbewegingen
62000 per minuut
Kinderborstel
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 21 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

zonnetje155 24-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Geweldige tandenborstel, echte aanrader.
Kan maar één minpuntje ontdekken: er staat nergens beschreven hoe je het juiste programma kunt instellen. Dat heb ik wel uitgevonden, maar zou in de handleiding moeten staan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefertje 10-04-2017 Product paar weken in bezit

Krachtige borstel met lange batterijduur

Algemene score

9,0
Goede krachtige tandenborstel met verschillende poets programma's bijv. een hard en normal poets programma. Zeer lange batterijduur en makkelijk in gebruik. Oplader is voor mij wat groot (zit een glas bij wat ik niet gebruik.) verder echt een aanrader! Heb deze tandenborstel na jarenlang het andere merk gebruikt te hebben aangeschaft en hij bevalt mij uitstekend!

Pluspunten

  • Krachtige poetsstanden
  • Lange batterijduur

Minpunten

  • glas bij oplader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Designtekkel 09-03-2017

Poetst goed, 1 knop bediening is onhandig

Algemene score

8,0
Hij poetst prima, maar de 1-knops bediening is onhandig. Als je een andere stand wilt selecteren wordt je tandpasta er meteen afgeschut. Dat de selecties pas verschijnen als je gaat wijzigen vind ik ook onhandig. Iets te veel doorgeschoten op design...
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Shanshan Wang 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastic experience

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Great design and Fantastic chargers - induction travel case is genious!
Great feel and narrow head makes it easy to reach the back of your mouth.. Mouth feels dentist clean - cliche I know!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob0945 26-11-2016

zeer goede reiniging

Algemene score

10,0
we gebruiken deze Sonicare nu ruim 5 weken. De tanden zijn zichtbaar witter en de aanslag die met de Oral-b niet wegging, gaat nu wel weg.
Het poetsen gebeurt nu met meer plezier en 's ochtend wordt niet iedereen waker door het gebrom. De Philips zoemt meer.
Het oplaadglas is een leuke gimmick, waar ook de andere apparaten in geladen kunnen worden
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

PAtricia 22-11-2016 Product paar weken in bezit

De Tesla onder de tandenborstels

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Al eerder een sonicare tandenborstel gehad. Erg lang mee gedaan. Daarna elektrische tandenborstel gekocht van Oral B. Spijt van gehad. De sonicare poets een stuk beter en wat mij betreft aangenamer dan ander bekend merk. De diamond versie (rosé) gekocht. Mooi om te zien en veel poetsstanden. Opladen via bijgeleverd glas of via reis-etui. Erg handig. Na laden gaat de tandenborstel 2 a 3 weken mee!

Pluspunten

  • Opladen via bijgeleverd glas of reiskoker
  • Uiterlijk
  • Diverse poetsstanden
  • Accu/batterij gaat extreem lang mee

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LucienSn 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Sonicare Diamond Clean

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Perfect product, jammer dat je de timer niet uit kunt zetten. Paar dagen in bezit tanden en tandvlees merkbaar schoner en beter van kleur.

Minpunten

  • Timer kan niet uit worden gezet.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mei 26-10-2016 Product paar dagen in bezit

Praktisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Superhandig als je veel reist. De tandenborstel maakt niet veel lawaai en is bijna muisstil. Gebit voelt naar eerste keer gebruik al veel schoner aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Teszmaniandevil 04-07-2016 Product paar dagen in bezit

Super tandenborstel

Algemene score

9,0
Bijna geluidloos, schoon en fris gevoel, elegant om te zien, handig reiskoffertje met oplader erbij, diverse standen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CWN 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

Topprodukt!

Algemene score

10,0
Alsof je van de mondhygienist(e) terugkomt (maar dan in 2 minuten ipv een uur in de stoel:-) heel schoon en glad gevoel. Weinig geluid bij het poetsen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Annelies 27-06-2016 Product paar dagen in bezit

Top borstel!

Algemene score

10,0
Beste tandenborstel ooit. Heerlijk schone tanden, geen geknoei en een super mooie borstel om te zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle 24-06-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige tandenborstel die het geld helemaal waard is!

Algemene score

9,5
Naast het prachtige uiterlijk van deze tandenborstel poetst ie ook nog is heel fijn, ik zie echt verbetering. Oplaadglas is ook echt heel handig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbido 27-02-2016

supergoed ding!

Algemene score

10,0
Een vernuftig apparaat met veel mogelijkheden en een adequate werking: een schoon gebit en lekker gladde tanden.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Rozemarijn 30-07-2015

In een oogopslag verliefd!

Algemene score

8,0
Ik heb 'm nog niet gebruikt, maar wat een mooie luxe uitvoering van een tandenborstel! Net gekocht, is hij is nu aan het opladen in het chique reisetui met usb aansluiting. Super handig! Of hij opgeladen inderdaad drie weken meekan laat ik nog horen. Bijkomend voordeel, hij ziet er eens duidelijk heel anders uit! Nu vergis ik me niet meer in tandenborstel. Er staan er namelijk 4 in de badkamer! Nadeel: mijn man wil er nu ook zo een, maar hij is er alleen in 't roze?
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Zumba1980 13-07-2015

Prima tandenborstel

Algemene score

10,0
De tandenborstel poetst heel erg goed en heeft verschillende programma's die ik elke keer afwissel. Het enige nadeel is dat het programma polish wel wat spettert als je zoals ik met mond open poetst omdat je een blokjesbeugel hebt. Doordat ik een beugel heb gebruik ik mijn borstel 3 keer per dag en moet ik hem een paar keer per week opladen. Bij mij gaat de accu dus zeker geen drie weken mee.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Amber10 08-06-2015

Is moeilijk bedienbaar

Algemene score

4,0
Het apparaat is niet gebruiksvriendelijk. Het aan- en uit knopje is moeilijk bedienbaar. Bovendien zou er een usb-stekker bijgeleverd worden, maar die zat er niet bij. Dit merkte ik pas op toen ik in mei op vakantie ging en mijn tandenborstel niet op kon laden. Dat was geen leuke verrassing
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Adelina05 21-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Perfect, I saw the different just now . Very easy to use and I just like it. I can smile like never before.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemaaike 14-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Het is mij niet helemaal duidelijk in welk opzicht de sonicare van een gewone electrische tandenborstel verschilt, maar het resultaat is echt veel beter!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

nannan123 04-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
I buy it because the outlook of this product is really very beautiful and strikingly attractive. It is also very easy to charge with the glass and the travel case is also very handy. It vibrate 62000 times per minut and very powerful as well. easy to use and very effective. i really love it.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lady72 30-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Ik heb de Sonicare net ontvangen en kan nog geen oordeel geven. Mijn vorige tandenborstels waren ook van Philips dus hij zal vast weer fijn zijn

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews