Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens LC91BA572

8,9 Lees 19 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 19 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frits van Essen 03-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze afzuigkap heeft een makkelijke bediening en functioneert geweldig! Vanwege onze open keuken is een goede afzuiging belangrijk en dat kan deze kap als de beste. Super tevreden met onze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ten Sande 17-10-2017
  • Product paar weken in bezit

goede dempverlichting

Algemene score

9,0
goede overeenkomst van kwaliteit en prijs.

vooral handig dat je het licht kan dimmen.
ook de roosters zijn makkelijk schoon te houden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 26-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goede afzuiging, zeer geluidsarm en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze afzuigkap is mooi van vormgeving en gemakkelijk in het gebruik. De afzuigcapaciteit is ruim voldoende en hij maakt absoluut geen lawaai. Door de rand afzuiging ook veel gemakkelijker schoon te houden. Ik ben heel blij met deze keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam.Lucht 12-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Afzuigkap mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig in gebruik-handig in schoonmaak-geen vieze luchtjes in huis-mooi design-kortom een echte aanrader

Pluspunten

  • Handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Coolbergen 05-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot en mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design, de afzuiging werkt voortreffelijk, gebruiksvriendelijkheid is uitstekend, zeer tevreden over gebruik.

Pluspunten

  • afzuigen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moby 01-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooi design, randafzuiging is onzin

Algemene score

5,0
Ik beveel dit beveel dit product voor het design zeker aan. Dit is ook de kracht van Siemens.
Functionaliteit van de randafzuiging is onzin verhaal. Functioneert niet/onvoldoende.
Afzuigkap moest 7 cdm hoger geplaatst worden omdat je anders niet uitkomt met de RVS kap. (nietbouwhuis hoogte plafond is 265)

Ik beveel dit product niet aan.

Pluspunten

  • design
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • randafzuiging werkt onvoldoende
  • RVS kap is te kort voor nieuwbouw huizen

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Jolanda 28-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

strakke vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dol op Siemens apparatuur dus de keuze voor dit merk was niet moeilijk. De strakke vormgeving van deze kap gaf de doorslag. Ook de weggewerkte filters zijn een stuk fraaier dan andere kappen waar je de filters wel ziet.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jackhammer 21-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design en wat een afzuigkracht.

Algemene score

8,0
Dit is een Top design afzuigkap van Siemens en is schitterend in een moderne keuken zoals wij hem nu hebben!! en wat een afzuigkracht.

Pluspunten

  • Design
  • Zuigkracht
  • Verlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Schmitz 13-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Makkelijk schoon te maken!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een mooi product van Siemens, ideaal in gebruik. perfecte afzuiging en wat wij nog het belangrijkste vinden is dat de afzuigkap goed schoon te maken is.

Pluspunten

  • Mooi design.
  • Makkelijk schoonmaken.
  • Makkelijk te bedienen.

Minpunten

  • Roestvrijstaal vaak schoonmaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joan 05-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi design, krachtige werking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi product en werkt zoals verwacht. De randafzuiging zorgt echt voor betere afzuiging door de geconcentreerde afvoeropeningen. Zijn krachtige werking zorgt voor een keuken zonder nare kooklucht. De verlichting is ruim voldoende en kan worden gedimd.

Pluspunten

  • design
  • kracht
  • randafzuiging
  • tip toetsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Sterke afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De afzuigkap is erg sterk, hij zuigt goed af.
Ook is ie makkelijk schoon te maken en is de verlichting helder

Reageer

Jaap van Baarlen 11-12-2016
  • Product paar weken in bezit

goed geluidsniveau, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goed geluidsniveau, mooi design en verlichting goede afzuig mogelijkheden. Stijlvol in onze keuken !! we zijn helemaal tevreden.

Pluspunten

  • mooi design
  • Stijlvol

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ab 11-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

veel kracht, weinig lawaai

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne afzuigkap, voor zijn grote vermogen behoorlijk geluidsarm. Geen kookgeuren meer in huis. Het eten is zelfs een keer verbrandt, want je ruikt het niet meer.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • veel vermogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steve 30-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

mooi design perfecte zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
apparaat ziet er erg mooi uit en ziet er ook heel degelijk uit, laagste standen is die erg stil, led verlichting de afzuigkap straalt mooi licht uit, en de rand afzuiging werkt perfect! kortom mooi design, kwaliteit, goede werking

Pluspunten

  • goede werking
  • led verlichting
  • mooi display
  • energie zuinig
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R 19-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Super mooie Afzuigkap

Algemene score

10,0
Super apparaat en de automatische uit functie is ideaal voor als je het eten weg haalt maar nog even wilt afzuigen

Pluspunten

  • Design
  • Functie's
  • Dim led lampen

Minpunten

  • Knoppen iets te hard indrukken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole Peters 10-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super mooie afzuig kap, redelijk stil. Zuigt zeer goed af. Licht en afzuiging gaan langzaam aan en uit. Wat een verschil met mijn oude. Ook makkelijk schoon te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie 02-09-2016
  • Product paar maanden in bezit

Geen vieze luchtjes meer in huis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben deze hoog geplaatst omdat we zelf vrij lang zijn en dan niet op de kap kijken. Deze kap heeft zij afzuiging en zuigt ondanks deze hoog zit goed af. Geen nare luchtjes meer in huis. Maakt in gebruik niet veel geluid. Een minpunt is dat met het schoonmaken van de filters je er 3 moet schoonmaken.

Pluspunten

  • Geluid
  • uiterlijk

Minpunten

  • schoonmaak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wandschouwkap 04-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

geruisloos

Algemene score

9,0
eenvoudige bediening, geruisloze Siemens Wandschouwkap, van vertrouwde degelijke Siemens kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frankies 30-07-2016
  • Product maand in bezit

Afzuigkap siemens LC91BA572

Algemene score

8,3
Erg fijn in gebruik en strak in design. Goede afzuiging en fijne verlichting. Verder ook erg fijn in onderhoud.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer