Siemens LC91BA572 - Reviews

Specificaties
Soort afzuigkap
eilandkap
Afzuigcapaciteit
690 m³/h
Aansluitwaarde
269 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 31 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam.Lucht 12-07-2017 Product paar maanden in bezit

Afzuigkap mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig in gebruik-handig in schoonmaak-geen vieze luchtjes in huis-mooi design-kortom een echte aanrader

Pluspunten

  • Handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Coolbergen 05-07-2017 Product paar dagen in bezit

Groot en mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design, de afzuiging werkt voortreffelijk, gebruiksvriendelijkheid is uitstekend, zeer tevreden over gebruik.

Pluspunten

  • afzuigen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Essy 18-04-2017

Mooie geruisloze afzuigkap

Algemene score

10,0
Wat voor mij heel belangrijk is dat een wasemkap stil is, en dat is deze zeer zeker, Het model is ook nog eens fraai afgewerkt een aanwinst in mijn keuken ;-)
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Moby 01-03-2017 Product paar maanden in bezit

Mooi design, randafzuiging is onzin

Algemene score

5,0
Ik beveel dit beveel dit product voor het design zeker aan. Dit is ook de kracht van Siemens.
Functionaliteit van de randafzuiging is onzin verhaal. Functioneert niet/onvoldoende.
Afzuigkap moest 7 cdm hoger geplaatst worden omdat je anders niet uitkomt met de RVS kap. (nietbouwhuis hoogte plafond is 265)

Ik beveel dit product niet aan.

Pluspunten

  • design
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • randafzuiging werkt onvoldoende
  • RVS kap is te kort voor nieuwbouw huizen

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Jolanda 28-01-2017 Product paar maanden in bezit

strakke vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dol op Siemens apparatuur dus de keuze voor dit merk was niet moeilijk. De strakke vormgeving van deze kap gaf de doorslag. Ook de weggewerkte filters zijn een stuk fraaier dan andere kappen waar je de filters wel ziet.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jackhammer 21-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi design en wat een afzuigkracht.

Algemene score

8,0
Dit is een Top design afzuigkap van Siemens en is schitterend in een moderne keuken zoals wij hem nu hebben!! en wat een afzuigkracht.

Pluspunten

  • Design
  • Zuigkracht
  • Verlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Schmitz 13-01-2017 Product paar maanden in bezit

Makkelijk schoon te maken!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een mooi product van Siemens, ideaal in gebruik. perfecte afzuiging en wat wij nog het belangrijkste vinden is dat de afzuigkap goed schoon te maken is.

Pluspunten

  • Mooi design.
  • Makkelijk schoonmaken.
  • Makkelijk te bedienen.

Minpunten

  • Roestvrijstaal vaak schoonmaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joan 05-01-2017 Product paar weken in bezit

Mooi design, krachtige werking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi product en werkt zoals verwacht. De randafzuiging zorgt echt voor betere afzuiging door de geconcentreerde afvoeropeningen. Zijn krachtige werking zorgt voor een keuken zonder nare kooklucht. De verlichting is ruim voldoende en kan worden gedimd.

Pluspunten

  • design
  • kracht
  • randafzuiging
  • tip toetsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Sterke afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De afzuigkap is erg sterk, hij zuigt goed af.
Ook is ie makkelijk schoon te maken en is de verlichting helder

Reageer

Jaap van Baarlen 11-12-2016 Product paar weken in bezit

goed geluidsniveau, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goed geluidsniveau, mooi design en verlichting goede afzuig mogelijkheden. Stijlvol in onze keuken !! we zijn helemaal tevreden.

Pluspunten

  • mooi design
  • Stijlvol

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ab 11-12-2016 Product paar maanden in bezit

veel kracht, weinig lawaai

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne afzuigkap, voor zijn grote vermogen behoorlijk geluidsarm. Geen kookgeuren meer in huis. Het eten is zelfs een keer verbrandt, want je ruikt het niet meer.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • veel vermogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steve 30-11-2016 Product paar maanden in bezit

mooi design perfecte zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
apparaat ziet er erg mooi uit en ziet er ook heel degelijk uit, laagste standen is die erg stil, led verlichting de afzuigkap straalt mooi licht uit, en de rand afzuiging werkt perfect! kortom mooi design, kwaliteit, goede werking

Pluspunten

  • goede werking
  • led verlichting
  • mooi display
  • energie zuinig
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R 19-11-2016 Product paar maanden in bezit

Super mooie Afzuigkap

Algemene score

10,0
Super apparaat en de automatische uit functie is ideaal voor als je het eten weg haalt maar nog even wilt afzuigen

Pluspunten

  • Design
  • Functie's
  • Dim led lampen

Minpunten

  • Knoppen iets te hard indrukken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole Peters 10-11-2016 Product paar weken in bezit

Afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super mooie afzuig kap, redelijk stil. Zuigt zeer goed af. Licht en afzuiging gaan langzaam aan en uit. Wat een verschil met mijn oude. Ook makkelijk schoon te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerdaV 24-10-2016

Krachtig en mooi

Algemene score

10,0
Krachtige afzuigkap met een mooi design. De kap is makkelijke te bedienen en heeft dimbare verlichting. Geluid valt mee
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Flo47 30-09-2016

Super mooi design, plaatje

Algemene score

10,0
Past precies qua model bij de combi-oven. Geruisloos en goed de geurtjes van het koken en bakken wegnemend. De boest-knop en de knop om het apparaat nog 10 minuten na te laten werken: een uitkomst!
Bovendien makkelijk te reinigen
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Sophie 02-09-2016 Product paar maanden in bezit

Geen vieze luchtjes meer in huis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben deze hoog geplaatst omdat we zelf vrij lang zijn en dan niet op de kap kijken. Deze kap heeft zij afzuiging en zuigt ondanks deze hoog zit goed af. Geen nare luchtjes meer in huis. Maakt in gebruik niet veel geluid. Een minpunt is dat met het schoonmaken van de filters je er 3 moet schoonmaken.

Pluspunten

  • Geluid
  • uiterlijk

Minpunten

  • schoonmaak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wandschouwkap 04-08-2016 Product paar dagen in bezit

geruisloos

Algemene score

9,0
eenvoudige bediening, geruisloze Siemens Wandschouwkap, van vertrouwde degelijke Siemens kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frankies 30-07-2016 Product maand in bezit

Afzuigkap siemens LC91BA572

Algemene score

8,3
Erg fijn in gebruik en strak in design. Goede afzuiging en fijne verlichting. Verder ook erg fijn in onderhoud.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariskar 04-07-2016

Mooi en zeer functioneel

Algemene score

10,0
Geen luchtjes is huis, zelfs niet na het bakken van vis! Krachtige afzuiging en toch behoorlijk stil. En hij ziet er prachtig uit in onze nieuwe keuken
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Toon meer reviews
>