Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Nefit Trendline II HRC 30 CW 5

9,2 Lees 9 reviews

Vergelijkbare producten

Remeha Tzerra M 28c Plus CW4

Type cv-ketel
combi HR
Vermogen
23,8 kW
Warmwatercapaciteit bij 40°c
13 liter per minuut
Remeha Tzerra M 28c Plus CW4
9,0 (1)

Itho Daalderop ComfortClassic 38/80+

Type cv-ketel
solo HR
Vermogen
38 kW
Warmwatercapaciteit bij 40°c
20 liter per minuut
Itho Daalderop ComfortClassic 38/80+
10,0 (1)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

9,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bram 29-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Warmwaterlijn

Algemene score

6,0
De CV is prima. De warmwaterlijn in combinatie met de CV vind ik ronduit slecht. Als er warm water wordt getapt doet de CV het niet. Het heet water is niet echt heet water.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Moderne cv ketel 10-11-2016 Product paar weken in bezit

Stille, compacte ketel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
In eerste instantie gekozen voor Nefit Trendline om zijn compacte afmeting. Zodoende paste de ketel mooi in kast op zolder. Daarnaast moest hij stil zijn omdat de ketel naast een slaapkamer zit. Nou, stil is hij zeker. Je hoort hem nauwelijks. In combinatie met de Easy thermostaat ben je klaar voor de toekomst. Erg gebruiksvriendelijke bediening. Wel hoop ik dat de ontwikkeling van de Easy verder gaat. BV douchefunctie werkt maar éénmalig en moet je weer opnieuw instellen.

Pluspunten

  • Compact
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Angelique 06-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Fijne Ketel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Toen ik dit huis kocht hing er al een combiketel maar als deze vervangen moest worden zou het een Nefit worden. Wat ben ik blij met mijn nieuwe ketel. Heerlijk warm water met een goede druk. Huis super snel warm. Bad en douche tegelijk. Super! Ik zou hem iedereen aan raden. Voor mij alleen nog maar een Nefit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Richard 05-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Probleemloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gemonteerd en inbedrijfstelling . Daarna lekker warm in huis en geen enkele storing of probleem. Super makkelijke bediening en regeling

Pluspunten

  • Probleemloos
  • Bexieningsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Irene 03-10-2016 Product paar maanden in bezit

Doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Tja wat moet je schrijven over een ketel? Hij is mooi compact, doet het en maakt geen lawaai. Warm huis en warm water. Heb de energierekening nog niet gecheckt, maar hij hoort ook zuinig te zijn. Wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Compact
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Ger Hummel 03-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Compact, betrouwbaar, geruisloos en energiebesparend. Topproduct als combiketel en nog redelijk geprijsd ook.

Pluspunten

  • betrouwbaar
  • energiebesparend

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jac Luijpen 02-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Bron van warmte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voldoet prima, ruim voldoende capaciteit voor verwarming en warmwatervoorziening, zuinig in gebruik en snelle en degelijke service bij de installatie van de ketel

Pluspunten

  • Compact en geluidsarm
  • Snelle warmwaterlevering
  • Prima prijs kwaliteitsverhouding
  • Accurate en nette installateur

Minpunten

  • Nog niet ontdektnstallateur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Geert n 30-09-2016 Product half jaar of langer in bezit

Nefit trendline w5

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een zeer compacte stile zuinige ketel
En in samenwerking met een easy een zeer plezierige cv ketel goed voor warmte genot in huis en voor de portomonee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Harrie 30-09-2016 Product half jaar of langer in bezit

Top cv ketel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze ketel heeft mijn gasverbruik met zo'n 20% gereduceerd. Hij brandt helemaal geruisloos, zelfs als je er naast staat. Wij hebben deze nu 1 jaar in gebruik maar nog geen moment spijt van. Hij levert heel snel warm water bij afname in keuken en bad.
Ook de installatie was geen probleem. Goede en duidelijke beschrijving van alles.
Kortom een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend