Princess 201851 Master Citruspers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Princess 201851 Master Citruspers op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**e@g**l.com 20-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Princess citruspers

Algemene score

7,0
In gebruik een fijn toestel waar je weinig kracht op uit hoeft te oefenen. Echter was bij ons het schenktuitje al snel lam zodat je de opvangbak niet meer kunt gebruiken. Je moet er direct een glas onder zetten. Ten 2e is sinds vanmorgen de pers die in de hendel zit ook lam en valt er zo weer uit. Deze pers hebben we een goed jaar in gebruik, bijna dagelijks maar dat dit zo snel kapot gaat valt mij erg tegen.

Pluspunten

  • Mooie machine
  • Weinig kracht nodig om te bedienen

Minpunten

  • Onderdelen snel lam

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Slecht

Reageer

johan 11-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

perfecte koop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
voldoet volwaardig hetgeen een citruspers moet doen en zeer gemakkelijk in onderhoud/schoonmaken. de opvangbak kan afgesloten worden zodat je niet knoeit met het verwisselen van een ander glas. Het opvangreservoir is groot genoeg. Het apparaat maakt niet veel geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny de bruijn 02-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Weinig kracht en snel oververhit

Algemene score

4,0
Dit product is onze slechtste aankoop van 2018. Hij heeft weinig kracht als de perssinaasappel wat stuger is en na 3 sinaasappels persen met tussenstop bij iedere voorzichtige pers is hij oververhit en moet hij afkoelen 5 a 10 minuten. Tijd naar uitgekeken maar uiteindelijk een grote teleurstelling.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

F. 18-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Druppelstop

Algemene score

3,0
De druppelstop is ondanks de goede en voorzichtige zorg al 3 keer kapot gegaan en kan dan niet meer worden gesloten. Een nieuwe kost iedere keer 15 euro.

Pluspunten

  • staat stevig

Minpunten

  • druppelstop waardeloos

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

posthumus1 01-08-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

3,0
Waardeloos ding, stopt ermee als je meer dan een paar glazen wilt maken, is slecht schoon te maken, de pershendel voelt na een paar maanden alsof ie elk moment kan afbreken. Het sapstoppertje werk ook niet goed.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

AstridvdH 29-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,8
Twee keer deze pers gehad, beide keren stopte de pers er na vijf sinaasappels mee en als hij weer schoon en 'afgekoeld' was deed hij her weer. Helaas geen succes dus! :-(

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Slecht
TamaraR 23-03-2015

Bij mij ook voor 2de keer kapot. Anti lek tuit al na 3 weken en de pers zelf draaide al snel door. Afrader en slechte kwaliteit.

Reageer

TamaraR 02-11-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,3
Makkelijk te gebruiken en schoon te maken, werkt snel en prettig. Duurzaamheid helaas erg kort, binnen 2 maanden bleek het onderdeel/ de hendel waarmee je druk geeft op de sinaasappel al los te gaan en te gaan draaien. Erg jammer want verder prima apparaat.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Slecht

Reageer