Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 41 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum BM55 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**n@y**o.nl 09-05-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ziet er goed uit, maar het bakblik is nu al kapot.

Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

4,0
Ziet er goed uit, werkt goed maar na 3 jaar bakblik al kapot.
Vervangen is erg duur, ik kan beter een goedkoper merk kopen.

Pluspunten

  • ziet er goed uit

Minpunten

  • bakblik

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Josiane de Bruin 19-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slecht apparaat , gaat snel kapot

Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

1,0
Slecht product. Mijn eerste BM55 gekocht in 2019 ging stuk 6 maanden na aanschaf. Ik stuurde het apparaat terug naar de webwinkel waar ik het gekocht had, en ze stuurde mij meteen een nieuwe, op 8 augustus 2020. Na een jaartje ging het bakblik stuk en gisteren 18 maart 2022 ging de broodbakmachine zelf kapot. Ik ben er klaar mee. Deze stond ook onder garantie! Omdat ik voedselallergieën en lactose intolerantie heb, kan ik me niet permitteren om zonder bakmachine te zitten. Ik ga nu snel op zoek naar een nieuwe, maar sorry geen Inventum. Misschien is dit model wel geschikt voor gebruik in het weekend of een of twee keer per maand, maar niet voor elke dag.
Jammer ook dat de klantenservice van Inventum zo slecht is, ze geven geen gehoor aan klachten over hun producten.
Ik ben helaas voor ze zeer ontevreden over dit model.

Pluspunten

  • Zeer compacte form, neem weinig plaats.

Minpunten

  • Schudt veel tijdens het kneden
  • het brood blijft te licht van kleur
  • bakblik na een klein jaartje kapot
  • apparaat gaat snel kapot
  • niet geschikt voor dagelijks gebruik

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Vivian 09-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De beste koop, dat klopt inderdaad

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

10,0
De 1ste heeft het na 8 jaar begeven en heb meteen dezelfde gekocht.
Uiterst tevreden over de broodbakmachine. Heeft veel mogelijkheden en de producten komen er heerlijk uit. Voor mij geen andere!

Pluspunten

  • Veel programma's
  • Heerlijke producten
  • Nog niets mislukt
  • Makkelijk te bedienen
  • Niet ingewikkeld

Minpunten

  • Produceert iets meer geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**g@h**s.nl 05-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verser dan vers

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit
Makkelijke bediening
Goed resultaat geboekt
Lekker brood

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Snel
  • Goed resultaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

n**k@l**e.nl 02-03-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

10,0
erg fijn en gemakkelijk in het gebruik.veel variaties voor brood, cake of jam.makkelijk in gebruik en reiniging.gebruikt met een complete mix en water , snelprogramma. heerlijk resultaat

Reageer

e**1@g**l.com 08-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Jammer dat ze niet meer in Europa worden gemaakt.

Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

3,0
Eerder had ik een grote BBM van inventum. Die heeft een jaar of vijf, circa 5 x per week gedraaid. Daarna gekozen voor BM55 / BM60. Verschil is de kleur. In eerste instantie ging het goed. Toen een tweede gekocht voor ons andere huis. Na enkele maanden werkte de Teflonlaag van beide machines stukken minder, de schoepen bleven daarna altijd in het brood plakken of op de bodem van het blik. De later gekochte machine begon opeens te knetteren en liet blauwe vlammen dwars door het plastic heen zien. Uiteraard 2 maanden na aflopen van de garantie. Opengemaakt, deels bleek het zwartgeblakerd. Daar steek ik geen moeite meer in, zodat ik het snoer heb afgeknipt en afgeleverd heb bij het grofvuil.
Ik kwam er later achter dat voorheen de BBM's van Inventum in China gemaakt worden. Ter vervanging iets meer geld uitgegeven voor een ander merk.
Zoals ik er nu over zou ik geen Inventum meer kopen.

NB. De eerst gekochte BM doet het nog steeds prima, op de beroerde Teflon-laag na.
Tip: Vertrouw niet op het piepsignaal (om bijvoorbeeld rozijnen toe te voegen). Voeg ze vijf minuten vóór het verstrijken van de 2e rijs toe. Laat je waarschuwen met behulp van een digitale keukenwekker!

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Slecht

Reageer

a**2@g**l.com 21-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blije klant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

9,0
Oh zo blij mee, heb een poos geen bakmachine gehad, maar zeer gemist. Dus erg blij met mn aankoop

Minpunten

  • deeghaak laat een flinke gat na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**9@g**l.com 20-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

Prima product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

8,0
Gekregen in april en sindsdien om de dag gebruikt. Geen brood meer bij de bakker gekocht. Er zit wel degelijk verschil in het soort meel wat je gebruikt, na wat uitproberen zijn wij bij Mulder Pot uitgekomen. Wij gebruiken " donkere bos ", wat wij erg lekker vinden.
Het apparaat werkt naar behoren, geen problemen ondervonden. Ik kan dit product dan ook prima aanraden.

Pluspunten

  • Heel eenvoudig
  • Binnen 5 minuten gereed
  • Schoonmaken gaat heel eenvoudig

Minpunten

  • Nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

w**e@h**l.com 08-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodbakmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

8,0
Gebruik de broodbakmachine al een aantal jaren en heb nu een nieuwe gekocht, omdat de oude kapot was gegaan. Voor hetzelfde type gekozen omdat we er heel tevreden over zijn.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Lekker brood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kitty.vermeulen@hotmail.com 26-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

9,0
Een heel fijn product, je maakt er heerlijke broden en cake mee. Een aanrader

Pluspunten

  • Cake maken
  • Verschillende programmas

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wil hem nooit kwijt 22-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

heerlijk warm en vers

Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

10,0
Update:
gebruik hem heel vaak en doet het zoals het hoort wij zijn er zeer tevreden mee en zullen hem heel vaak nog gaan gebruiken

-------------------------------------------------

Review 2-1-2021:

kan echt niet beter voor deze prijs ,werkt zeer goed en heerlijk brood met goede korst ,ook luchtig en smaakt naar meer wij gebruiken hem bijna elke ochtend.

Pluspunten

  • vers
  • lekkere korst

Minpunten

  • lawaai
  • brood komt tot deksel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel Ploeger 14-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Heel gemakkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekregen op mijn verjaardag van mijn dochter en schoonzoon. De volgende dag heb ik de handleiding doorgelezen, erg gemakkelijk. Mijn eerste brood komt uit een pak meergranenbroodmix, water erbij en een klein stukje boter. Machine aangezet en afgewacht op het resultaat, die was boven verwachting, goed van structuur en smaak. Beslist de moeite waard, de machine doet het werk en verder geen omkijken naar.
Wij gaan hier veel gebruik van maken.

Pluspunten

  • Zeer gemakkelijk in gebruik
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Het brood smaakt erg goed en ziet er goed uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jessica 09-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie aankoop !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

9,0
Zeker prijs kawaliteit !
Gemakkelijk te bedienen en in mum van tijd de beste brood in huis . De lekkere bakker geur in huis , maakt het nog aangenamer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gilbert Calus 16-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig aparaat super om mee te werken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

9,0
Het apparaat is op het werkt goed het brood is lekker. De prijs was niet te hoog .
Ik heb hem nog maar een dag en mijn eerste brood was lekker. 't is zeker een aanrader.

Pluspunten

  • 10 punten voor het aparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dineke 14-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Heerlijk glutenvrij brood

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

8,0
De broodbakmachine heb ik gekregen om glutenvrij brood in te bakken. Al het brood wat ik tot nu toe heb gekocht was na 1 dag niet lekker meer.
Het brood uit deze machine smaakt prima ook na 2 dagen nog.
Ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk, ook voor 65+
  • Ziet er aantrekkelijk uit.
  • Prima handleiding

Minpunten

  • Het inzetten van het bakblik is soms lastig.
  • In het begin maakt de machine veel lawaai.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

David Br 10-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design broodbakmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

10,0
Mooi design broodbakmachine met makkelijke bediening
Ook geschikt voor glutte vrij brood
En ook mogelijk voor cake te maken

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Mooie design
  • Ook geschikt voor glutte vrije brood

Minpunten

  • Kneedhaak blijft vasthangen in brood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anku 22-02-2021
  • Product gekocht

Leuke budgetmachine

Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

5,0
Ongeveer 200 broden gebakken en toen ging ie kapot, de schoep onderop de pan is ook ingesleten, en lek, dit zou zo gauw niet mogen. De pan is ook gewoon nogal dun, daarom brood met een harde korst, als je daar van houd prima natuurlijk. Verder trilt de machine nogal, maar goed voor de prijs kun je ook niet te veel verwachten.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Licht van gewicht

Minpunten

  • Harde korst
  • Slijtage aan de pan

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Jolanda 16-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventie broodbakmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

10,0
Hij is super er komt heerlijk brood uit met een lekkere korst aan lekker vers en lekker luchtig .Ik hoef van de kinderen niet meer naar de bakker en dat is een goed teken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nout 06-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super broodbakmachine

Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

10,0
Nu ik elke dag thuis werk leek het mij leuk om deze machine aan te schaffen. Om er zo toch nog elke dag een feestje van te maken.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Kwaliteit brood

Minpunten

  • Lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim van Keeken 17-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

9,0
Gekregen van mijn moeder en ik kon er direct mee aan de slag! Korte, maar krachtige uitleg en echt super makkelijk in gebruik!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Geeft vele bak-opties

Minpunten

  • Voelt goedkoop aan van de buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews