Inventum BM55 - Reviews

Specificaties
Max. broodgewicht
800 gram
Kleuren
zwart
Timer
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum BM55 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Groeny 22-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Broodbakmachine Inventym BM55

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

10,0
Een geweldige broodbakmachine, die zorgt dat je elke dag geniet en smult van vers gebakken brood bij het opstaan. Een aanrader.

Pluspunten

  • timer
  • instelbare korst en kleur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rebecca Bakker 04-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zompig brood en muf geurend

Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

2,0
Het volkorenbrood kwam zompig en muf geurend uit de oven,
gewoonweg niet te eten.
De volgende dag constateerde ik
tot mijn schrik groene-draad schimmel op het brood.
Nog nooit zoiets meegemaakt.
Een dag later een eenvoudig wit broodje gebakken.
Hetzelfde verhaal.
Klef, vochtig en muf ruikend.
Dezelfde avond al schimmelvorming op het brood.
Het schijnt te maken te hebben met de binnenbekleding van het bakblik,
de ventilatiekanalen
en het zeer slechte doorkneden van het deeg.
Zo snel mogelijk retour ging deze Inventum BM55.

Mijn toevlucht gezocht tot een Panasonic SD-2500WXE.
Een wereld van verschil.
Zelfs met een speciaal programma voor speltbrood.
De broodjes waren zo ambachtelijk gebakken.
bijzonder smaakvol, korst mooi goudbruin en heerljjk geurend.

Brood zoals deze behoort te zijn.

Deze Panasonic SD-2500WXE is gewoon een must-have
voor elke zichzelf respecterende thuisbakker.

Pluspunten

  • Erg goedkoop
  • Vlotte bakprogramma's

Minpunten

  • Brood is zompig en klef
  • Brood is niet smaakvol
  • Brood valt erg klein uit
  • Brood is gevoelig voor groene schimmel

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

P.Friederich-Kuenen, Oegstgeest 18-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Schoep constructie aan slijtage onderhevog, Inventum BM 60

Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

3,0
Titel: Zwakste schakel van het apparaat
Cijfer: 3

Deze Inventum bakmachine (vroeger AFK) gekocht oktober 2015, heeft het al voor de derde keer, nu na 215 broden, begeven. Eerste koop nov. 2001.Elke keer gaat de schoep onderin lekken. Ik ben zeer voorzichtig. Laat de schoep nooit zitten. Maak alles keurig voorzichtig schoon. Wat jammer, want het is voor mij een zeer geschikt apparaat. Ik beveel dit apparaat dus niet aan!

Minpunten: Constructie schoep aan slijtage onderhevig

Minpunten

  • slijtage, as bevestiging
  • daardoor lek naar onderen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Janine 03-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Tweede machine is slecht.

Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

5,0
De eerste broodbakmachine was ik erg tevreden over. Helaas ging het defect en kreeg ik onder garantie een nieuwe. Deze machine is exact hetzelfde, maar mijn broden komen niet meer mooi uit de machine. Ik ga mij dus richten op een andere van een ander merk. Inventum klantenservice doet namelikk erg moeilijk.

Minpunten

  • Het brood komt er niet meer goed uit.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Wim Klijn 31-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

Levensduur te kort, beveiliging slecht!

Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

1,0
Ik heb deze broodbakmachine gekregen toen ik 2,5 jaar geleden met pensioen ging. Af en toe een broodje gebakken niet meer dan 5 in totaal. De laatste week heeft mijn vrouw m 3 keer gebruikt om glutenvrijbrood te bakken. De Laatste keer een knal en toen ik ging kijken zag ik een fel licht en rook uit het rooster komen. Duidelijk was dat er iets in de brand stond. Snel de stekker er uit en op een veilige plaats gezet buiten. Dat er iets stuk gaat kan ik nog begrijpen maar na 2,5 jaar al nee. Dat daarbij ook nog de kans bestaat dat er brand uitbreekt vind ik wel heel kwalijk. Ik heb het ding uit elkaar gehaald en het bleek dat de motor was verbrand. Er zit dus kennelijk geen overbelastingsbeveiliging op. Ik moet er niet aan denken dat we m hadden gebruikt met de timer functie.

Pluspunten

  • simpel te bedienen

Minpunten

  • Geen beveiligsmechanisme
  • Gaat snel kapot
  • Maakt veel lawaai
  • Prijs kwaliteit slecht heeft 5x gewerkt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Inventum 04-09-2019

Beste heer Klijn,
Dit had niet mogen gebeuren. Zou u alstublieft contact op kunnen nemen met onze service afdeling, want we willen graag de klacht goed bekijken. Dit kunt u doen door te mailen naar info@inventum.eu of te bellen naar 0800-4583688.
Met vriendelijke groet,
team Inventum

Reageer

Betty 11-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

scherm prima te lezen.

Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik en een fijn instructie boekje erbij.
Schoon houden is geen probleem.
Leuk om diverse recepten te proberen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

willy 12-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

verrassend goede broodbak machine

Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

10,0
Na heel wat experimenteren met verschillende soorten bloem en andere ingrediënten heb ik brood bekomen dat je bij de bakkerij niet kan aankopen .

Pluspunten

  • verhouding prijs kwaliteit
  • zeer lekker brood met de BM55

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B.Klaver 09-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodmachine BM 50 Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

10,0
Top heel makkelijk kant en klaar deeg in de winkel kopen voor de broodmachine en na 3 uur een heerlijk ruikend warm brood .Wil wil dat nou niet ?

Pluspunten

  • mooi design
  • veel programma's
  • duidelijk boekje erbij met mogelijk heden
  • maakt 800 gram brood
  • en gluten vrij kan ook nog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broodbakmachine 23-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte broodbakmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

8,0
De broodbakmachine voldoet aan de verwachtingen. Er komen perfecte broden en caken uit, met zowel kant en klaar mixen als met verse producten.
Duidelijke gebruiksaanwijzing met tip en trucs.

Pluspunten

  • Uitgebreide gebruiksaanwijzing
  • Design
  • Makkelijk bedienbaar

Minpunten

  • Het geluid van kneden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Astrid 08-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Brood bakken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

8,0
Bevalt prima! Heerlijk vers brood elke dag. Gebruik is makkelijk en is makkelijk schoon te maken/houden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lenneke 22-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

10,0
Nadat mijn vorige broodbakmachine na jaren stuk ging, weer voor een Inventum gekozen. De keuze viel op de BM55, maar deze was niet verkrijgbaar en werd de witte uitvoering BM60. Precies hetzelfde. Geweldig apparaat en bakt weer heerlijk brood. Stil en gemakkelijk schoon te maken. De schoep blijft niet in het brood hangen, dus heel prettig. Veel keuzemogelijkheden.

Pluspunten

  • Stil
  • Schoep blijft niet in brood hangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer