Inventum BM55

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum BM55 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Groeny 22-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Broodbakmachine Inventym BM55

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

10,0
Een geweldige broodbakmachine, die zorgt dat je elke dag geniet en smult van vers gebakken brood bij het opstaan. Een aanrader.

Pluspunten

  • timer
  • instelbare korst en kleur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Friederich-Kuenen, Oegstgeest 18-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Schoep constructie aan slijtage onderhevog, Inventum BM 60

Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

3,0
Titel: Zwakste schakel van het apparaat
Cijfer: 3

Deze Inventum bakmachine (vroeger AFK) gekocht oktober 2015, heeft het al voor de derde keer, nu na 215 broden, begeven. Eerste koop nov. 2001.Elke keer gaat de schoep onderin lekken. Ik ben zeer voorzichtig. Laat de schoep nooit zitten. Maak alles keurig voorzichtig schoon. Wat jammer, want het is voor mij een zeer geschikt apparaat. Ik beveel dit apparaat dus niet aan!

Minpunten: Constructie schoep aan slijtage onderhevig

Minpunten

  • slijtage, as bevestiging
  • daardoor lek naar onderen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Wim Klijn 31-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

Levensduur te kort, beveiliging slecht!

Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

1,0
Ik heb deze broodbakmachine gekregen toen ik 2,5 jaar geleden met pensioen ging. Af en toe een broodje gebakken niet meer dan 5 in totaal. De laatste week heeft mijn vrouw m 3 keer gebruikt om glutenvrijbrood te bakken. De Laatste keer een knal en toen ik ging kijken zag ik een fel licht en rook uit het rooster komen. Duidelijk was dat er iets in de brand stond. Snel de stekker er uit en op een veilige plaats gezet buiten. Dat er iets stuk gaat kan ik nog begrijpen maar na 2,5 jaar al nee. Dat daarbij ook nog de kans bestaat dat er brand uitbreekt vind ik wel heel kwalijk. Ik heb het ding uit elkaar gehaald en het bleek dat de motor was verbrand. Er zit dus kennelijk geen overbelastingsbeveiliging op. Ik moet er niet aan denken dat we m hadden gebruikt met de timer functie.

Pluspunten

  • simpel te bedienen

Minpunten

  • Geen beveiligsmechanisme
  • Gaat snel kapot
  • Maakt veel lawaai
  • Prijs kwaliteit slecht heeft 5x gewerkt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Inventum 04-09-2019

Beste heer Klijn,
Dit had niet mogen gebeuren. Zou u alstublieft contact op kunnen nemen met onze service afdeling, want we willen graag de klacht goed bekijken. Dit kunt u doen door te mailen naar info@inventum.eu of te bellen naar 0800-4583688.
Met vriendelijke groet,
team Inventum

Reageer

Janine 03-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Tweede machine is slecht.

Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

5,0
De eerste broodbakmachine was ik erg tevreden over. Helaas ging het defect en kreeg ik onder garantie een nieuwe. Deze machine is exact hetzelfde, maar mijn broden komen niet meer mooi uit de machine. Ik ga mij dus richten op een andere van een ander merk. Inventum klantenservice doet namelikk erg moeilijk.

Minpunten

  • Het brood komt er niet meer goed uit.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Rebecca Bakker 04-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zompig brood en muf geurend

Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

2,0
Het volkorenbrood kwam zompig en muf geurend uit de oven,
gewoonweg niet te eten.
De volgende dag constateerde ik
tot mijn schrik groene-draad schimmel op het brood.
Nog nooit zoiets meegemaakt.
Een dag later een eenvoudig wit broodje gebakken.
Hetzelfde verhaal.
Klef, vochtig en muf ruikend.
Dezelfde avond al schimmelvorming op het brood.
Het schijnt te maken te hebben met de binnenbekleding van het bakblik,
de ventilatiekanalen
en het zeer slechte doorkneden van het deeg.
Zo snel mogelijk retour ging deze Inventum BM55.

Mijn toevlucht gezocht tot een Panasonic SD-2500WXE.
Een wereld van verschil.
Zelfs met een speciaal programma voor speltbrood.
De broodjes waren zo ambachtelijk gebakken.
bijzonder smaakvol, korst mooi goudbruin en heerljjk geurend.

Brood zoals deze behoort te zijn.

Deze Panasonic SD-2500WXE is gewoon een must-have
voor elke zichzelf respecterende thuisbakker.

Pluspunten

  • Erg goedkoop
  • Vlotte bakprogramma's

Minpunten

  • Brood is zompig en klef
  • Brood is niet smaakvol
  • Brood valt erg klein uit
  • Brood is gevoelig voor groene schimmel

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
awtimmer1 31-12-2019

20 jaar inventum broodbakmachine gebruikt. Bovenstaand probleem nooit gehad, Altijd goed broeed,

Reageer

Anku 22-02-2021
  • Product gekocht

Leuke budgetmachine

Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

5,0
Ongeveer 200 broden gebakken en toen ging ie kapot, de schoep onderop de pan is ook ingesleten, en lek, dit zou zo gauw niet mogen. De pan is ook gewoon nogal dun, daarom brood met een harde korst, als je daar van houd prima natuurlijk. Verder trilt de machine nogal, maar goed voor de prijs kun je ook niet te veel verwachten.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Licht van gewicht

Minpunten

  • Harde korst
  • Slijtage aan de pan

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Dineke 14-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Heerlijk glutenvrij brood

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

8,0
De broodbakmachine heb ik gekregen om glutenvrij brood in te bakken. Al het brood wat ik tot nu toe heb gekocht was na 1 dag niet lekker meer.
Het brood uit deze machine smaakt prima ook na 2 dagen nog.
Ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk, ook voor 65+
  • Ziet er aantrekkelijk uit.
  • Prima handleiding

Minpunten

  • Het inzetten van het bakblik is soms lastig.
  • In het begin maakt de machine veel lawaai.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 04-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een goede investering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

10,0
Op 24 maart in Diever bij firma Sjabbens een Inventum broodbakmachine gekocht. Wij hebben koolhydraatarm meel, deze in de machine gedaan met gist en water, na drie uur bakken kwam er voor de eerste keer een heerlijk brood goed van smaak, mooie vorm. Een geweldig bediening gemak. Eenvoudige bediening, een aanrader. Een goede korte duidelijke handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 22-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

slecht

Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

2,0
Het ding doet wel zijn best: piept op de meest rare momenten. (soms al na 2 minuten de zogenaamde "eerste piep" Met een beetje kunst en vliegwerk kon ik na de tweede keer er wel een redelijk brood mee bakken.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Kitty.vermeulen@hotmail.com 26-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

9,0
Een heel fijn product, je maakt er heerlijke broden en cake mee. Een aanrader

Pluspunten

  • Cake maken
  • Verschillende programmas

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel Ploeger 02-08-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Nu een paar maanden in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

10,0
Nu een paar maanden in bezit en ik gebruik hem om de dag. Ik ben er nog zeer tevreden over.
Wel maakt het uit wat voor soort meel je gebruikt, daar zit echt verschil in. Mijn beste ervaring is volkorenmeel van Mulder Pot.
Het apparaat werkt nog steeds erg goed, na gebruik goed omspoelen met water en droog maken. Beetje zonnebloemolie erin om het schoepje licht te laten draaien en het overtollige droog deppen.

Pluspunten

  • Zeer gemakkelijk, geen omkijken naar.
  • Gemakkelijk schoon te maken.

Minpunten

  • Ik heb nog geen minpunten kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wil hem nooit kwijt 22-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

heerlijk warm en vers

Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

10,0
Update:
gebruik hem heel vaak en doet het zoals het hoort wij zijn er zeer tevreden mee en zullen hem heel vaak nog gaan gebruiken

-------------------------------------------------

Review 2-1-2021:

kan echt niet beter voor deze prijs ,werkt zeer goed en heerlijk brood met goede korst ,ook luchtig en smaakt naar meer wij gebruiken hem bijna elke ochtend.

Pluspunten

  • vers
  • lekkere korst

Minpunten

  • lawaai
  • brood komt tot deksel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel Ploeger 14-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Heel gemakkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekregen op mijn verjaardag van mijn dochter en schoonzoon. De volgende dag heb ik de handleiding doorgelezen, erg gemakkelijk. Mijn eerste brood komt uit een pak meergranenbroodmix, water erbij en een klein stukje boter. Machine aangezet en afgewacht op het resultaat, die was boven verwachting, goed van structuur en smaak. Beslist de moeite waard, de machine doet het werk en verder geen omkijken naar.
Wij gaan hier veel gebruik van maken.

Pluspunten

  • Zeer gemakkelijk in gebruik
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Het brood smaakt erg goed en ziet er goed uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jessica 09-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie aankoop !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

9,0
Zeker prijs kawaliteit !
Gemakkelijk te bedienen en in mum van tijd de beste brood in huis . De lekkere bakker geur in huis , maakt het nog aangenamer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gilbert Calus 16-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig aparaat super om mee te werken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

9,0
Het apparaat is op het werkt goed het brood is lekker. De prijs was niet te hoog .
Ik heb hem nog maar een dag en mijn eerste brood was lekker. 't is zeker een aanrader.

Pluspunten

  • 10 punten voor het aparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

David Br 10-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design broodbakmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

10,0
Mooi design broodbakmachine met makkelijke bediening
Ook geschikt voor glutte vrij brood
En ook mogelijk voor cake te maken

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Mooie design
  • Ook geschikt voor glutte vrije brood

Minpunten

  • Kneedhaak blijft vasthangen in brood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 16-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventie broodbakmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

10,0
Hij is super er komt heerlijk brood uit met een lekkere korst aan lekker vers en lekker luchtig .Ik hoef van de kinderen niet meer naar de bakker en dat is een goed teken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nout 06-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super broodbakmachine

Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

10,0
Nu ik elke dag thuis werk leek het mij leuk om deze machine aan te schaffen. Om er zo toch nog elke dag een feestje van te maken.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Kwaliteit brood

Minpunten

  • Lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim van Keeken 17-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

9,0
Gekregen van mijn moeder en ik kon er direct mee aan de slag! Korte, maar krachtige uitleg en echt super makkelijk in gebruik!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Geeft vele bak-opties

Minpunten

  • Voelt goedkoop aan van de buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marsja 19-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne kleine broodbakmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM55

Algemene score

10,0
Deze kleine broodbakmachine is precies wat ik zocht. De instructies in de handleiding zijn heel duidelijk en het is fijn dat er recepten bij zitten. Ik ben zeer tevreden over het bakresultaat en het is fijn dat de machine door zijn geringe gewicht en afmeting makkelijk te verplaatsen is.

Pluspunten

  • lichtgewicht en klein / makkelijk te verplaatsen
  • duidelijke handleiding incl. recepten

Minpunten

  • tot nu toe geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews