Luvion Essential Babyfoon met Camera - Wit - 250m Bereik

Luvion Essential Babyfoon met Camera - Wit - 250m Bereik

7.8(138)
Gemiddelde beoordeling
7.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 138 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Luvion Essential Babyfoon met Camera - Wit - 250m Bereik op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Schrijf een review
Gen03-12-2020

Goed en makkelijk

8.0
Het is een makkelijk te gebruiken product en werkt goed we zijn er tevreden over. Helder beeld die je kan verstellen naar lichter of donkerder en dat geldt ook voor het geluid.
Tim02-12-2020
2.0

slecht bereik

2.0
Volgens hun eigen website een bereik van 50 meter binnenshuis. In de praktijk kom ik na 20 meter al tot de melding dat het bereik weg is. Netjes doorgegeven aan de klantenservice maar op geen enkele manier nemen ze deze klacht serieus.. jammer.. voor ons geen Luvion meer.
Pluspunten
  • makkelijk te koppelen
Minpunten
  • bereik
  • batterij snel leeg
  • geen nachtmodes bij meedereecamera's
Dvermeer28-11-2020

Luvion essential babyfoon

8.0
Erg tevreden. Doet het goed in het donker. Goed beeld, prima geluid. Je kan tot 4 camera's aansluiten mocht je dit willen. Erg makkelijk in gebruik . Op aanraden van vriendinnen gekocht.
Pluspunten
  • Beeldkwaliteit in het donker
  • Praktisch
Minpunten
  • Korte stand-by scherm
  • Klepje gaat snel kapot.
Oma Wilma30-10-2020

Luvion icon deluxe

10.0
Wat een verademing na 2 eerdere miskopen eindelijk een goed werkend plug en play babyfoon/camera aangeschaft. Heel simpel en zodra de stekkers in het stopcontact aangesloten zijn direct beeld en geluid. Een gebruiksaanwijzing jawel in het NEDERLANDS. veel extra opties o.a temperatuur van het kamertje. Slaapliederen. terug spreek functie. Voedingstoffen wekker. Ik ben een zeer blije oppas Oma.
Pluspunten
  • Makkelijk te installeren meteen werkend
Minpunten
  • Geen minpunten
Nalie224-07-2020

Mooie babyfoon

8.0
Mooie babyfoon met een goede prijs kwaliteit verhouding. Er zitten veel melodietjes op en de beeldkwaliteit is scherp. Het bereik is zelfs prima vanuit de tuin.
Jose20-07-2020

Luvion easy babyfoon TOP

8.0
Prima simpele babyfoon! Scherm is vrij klein, maar als opa en oma niet iedere dag nodig. Als ouders voor elke dag hebben onze kinderen 1 type duurder gekocht, begrijp dat dat prettiger is. Maar voor ons voldoet dit prima.
Minpunten
  • Klein scherm
BrendaB24-06-2020

Luvion babyfoon

10.0
Ik heb deze babyfoon gekocht na de geboorte van mijn 2de kindje. Makkelijk in gebruik, helder beeld, ook in het donker. Geluid is super. Kan me kindje zelfs horen ademen. Zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Uit te breiden met meerdere camera’s
  • Helder display ook in het donker
Steve06-06-2020

Luvion essential

9.0
Makkelijke installatie. Gebruiksvriendelijk. Zuinig batterijverbruik van de monitor. Scherp beeld. Kortom geweldig product
Willem04-06-2020

Uitstekend bereik

9.0
Ik heb de Luvion Essential Plus gekocht met beweegbare camera. Het bereik was een belangrijk argument in een nieuwbouwhuis met veel betonnen wanden. Deze werkt tot in de tuin zonder enig probleem!
Pluspunten
  • Groot bereik
  • Eenvoudig te installeren
Sanne Butter23-05-2020

Fijne babyfoon

8.0
Fijne babyfoon. Makkelijk in gebruik en makkelijk aan te sluiten. We hebben deze gekocht nadat onze Motorola babyfoon stuk is gegaan na 4.5 jaar. Vele reviews gelezen en op de luvion essential uitgekomen. Deze heeft zeer helder beeld, duidelijk beeld met nachtzicht. Het geluid is erg goed en de ik ben erg blij met de batterij bespaar functie. Je kunt dus het beeld uitzetten terwijl de babyfoon wel geluid opvangt, als hij geluid detecteert springt het beeld weer aan. Ideaal. Enige minpunt, vind ik, is dat je de camera niet op afstand kunt besturen.
Pluspunten
  • Helder beeld
  • Batterij bespaar functie
Minpunten
  • Camera niet bestuurbaar
Maryke18-02-2020

Goede camera

8.0
Het product is makkelijk te installeren en positioneren zodat je jouw kindje altijd goed in beeld kunt krijgen.
Pluspunten
  • temperatuur weergave
  • meerdere camera's mogelijk
  • stabiele camera
  • draaibare camera
Minpunten
  • geen tijd weergave
  • geen muziek timer
Rene11-02-2020

Fantastische service!

10.0
Het product is prima en werkt zoals het hoort. Maar ik wil een pluim geven voor de service van Luvion. Onze camera ging niet meer aan en de antenne was afgebroken. Ik had Luvion gebeld en kon de camera meteen bij hun kantoor komen afgeven. Nog geen paar uur later hadden ze deze gefixt, met nieuwe antenne en al, zonder enige vragen of kosten in rekening te brengen. Zo snel ben ik nog nooit geholpen met een defect product, mijn complimenten.
Pluspunten
  • Werkt prima
  • Uitstekende service
Lilian Liveris10-11-2019

Luvion essential wit

8.0
Goede kwalitrit. Hele fijne functies zoals talk back en muziekjes. Ik vind de nightvision ook fijn want dan hoef ik niet altijd bij ons baby te kijken
Minpunten
  • Geen camera draai functie
  • Handeltje achter camera is niet echt stabiel
MDB25-10-2019

Slecht!

3.0
Slecht product. Na 1,5 maand groen beeld. De luvion opgestuurd inclusief foto’s van wat ik heb waargenomen. Binnen 1 dag had ik hem weer terug gestuurd gekregen met de mededeling dat er geen gebrek was geconstateerd. Voor de zekerheid hadden ze een nieuwe camera gepakt. 2 uur nadat deze weer aan stond kreeg ik weer een groen beeld. Nu maar weer contact gezocht. Ik zal in ieder geval geen luvion meer aanschaffen.
Pluspunten
  • Mooi beeld, als het werkt
Minpunten
  • Batterij snel leeg
  • Binnen 1,5 maand kapot
Anneke22-10-2019

Aanrader

8.0
Zeer leuke babyfoon, zelf heb de limited versie. Zeer fraai design waardoor hij mooi staat in het interieur. Heel eenvoudig om te installeren. Kwaliteit van beeld en geluid is prima. Zit amper vertraging op. Bereik is voldoende, tot nog toe geen problemen mee ervaren. Batterijduur is misschien iets korter, maar vormt voor mij geen probleem aangezien ik overal wel een stopcontact in de buurt heb. Wij zijn er alvast zeer tevreden mee.
Jolien Debel21-10-2019
1.0

Sterk ontgoocheld!!

1.0
Heb babyfoongekocht in 2016, na een goed jaar met garantie kunnen ruilen, wel voor de plus (waarvoor opleg), bij dreambaby. Laad niet meer op. Na een goed jaar opnieuw hetzelfde, omruiling, maar garantie niet verlengd. Nu weer hetzelfde en met extra camera. Ik kan de hoofdunit wel omruilen maar met de extra camera blijf ik zitten, ook de garantie willen ze niet verlengen. Ik heb ook al 2x gebeld met luvion klantendienst. Ik heb uiteindelijk nu gewoon een babyfoon zonder camera, en heeft mij veel centen gekost! Sterk ontgoocheld!!
Manon Jansen01-10-2019

Luvion babyfoon

10.0
Deze gekregen op het kraamfeest van ons wondertje! Hij werkt meer dan perfect, de babyfoon heeft erg veel bereik in de zin van groot huis en verre afstand. Ook de functies zijn ideaal, je kan goed in het kamertje kijken en je dan de camera van afstand bedienen. Zelf een muziekje opzetten kan, Zodat ze lekker verder slaapt. Wij zijn er helemaal blij mee! Zo kunnen we der altijd in de gaten houden.
Pluspunten
  • Goed en duidelijk beeld
  • Geen gedoe met bereik.
Luvion essential10-08-2019

Luvion essential

9.0
Wij zijn heel blij met de luvion essential. Het is een mooi groot scherm waar je overdag duidelijke kleuren ziet en savonds middels de infrarood ook nog steeds zeer goed je kindje kan zien. Het scherm kan je door de oplaadbare accu (gaat lang mee) mee naar beneden nemen en dit is ook ideaal voor feestjes bij andere thuis. Wij zijn er erg blij mee en hebben hem al geadviseerd aan vrienden.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Heeft een accu
Aron02-08-2019

Werkt gewoon goed!

8.0
We waren opzoek naar een goede babyphone met camera voor ons eerste kindje. Snel uitgekomen op de Luvion. Het bereik is goed, en daarnaast ook het beeld en geluid. Ook in het donker erg goed te zien. Het biedt ook de mogelijkheden om tegen de baby te praten en muziekjes af te spelen. Al met al erg tevreden.
Pluspunten
  • Goed bereik
  • Helder beeld
  • Helder geluid
Minpunten
  • Geen mogelijkheid camera bedienen
Yvonne03-07-2019

Super fijne luvion babyfoon

8.0
De luvion babyfoon is een hele fijne babyfoon. Je kan je kindje zien ipv alleen maar horen. Zo weet je precies wanneer je kindje wakker is. Accu is goed en bereik ook prima.
Kalis01-07-2019

Top Product!

8.0
Ik heb dit product gekregen voor mijn babyshower en I love it! Goed geluid en goed camera beeld Erg handig.
Pluspunten
  • Goede camera
  • Goed geluid
Roy a22-06-2019
7.0

Prima apparaat

7.0
Prima prijs kwaliteit verhouding. Geluid is prima evenals het beeld. De accu van het scherm gaat voldoende lang mee. Deze versie kan niet automatisch draaien. Dat had ik over het hoofd gezien met het kopen en was handig geweest. Als je de spraak verbinding gebruik moet je niet direct gaan praten maar eerst een paar seconden de knop inhouden.
Pluspunten
  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Goed beeld en geluid
Minpunten
  • Camera alleen handmatig te draaien
  • Geen app.
Marijne10-06-2019
3.0

Gammele babyfoon, accu snel achteruit

3.0
Deze babyfoon komt als beste uit de test, maar daar zijn wij het niet mee eens. Binnen het jaar moesten we een nieuwe omdat de stroomtoevoer geen contact meer maakte en de accu snel leeg was. Daarna opnieuw besteld, en na een jaar weer problemen met de accu. Nu moet de babyfoon constant aan de stroomtoevoer.
FIk Segers12-04-2019

Babyfoon Luvion Essential

8.0
We kozen voor dit product omdat we graag een camera en terugspreekfunctie hadden. Na testen ondervonden we goede beeld- en geluidskwaliteit. En ook geen geruis in stand-by-stand. Fijn om te weten dat we meerdere camera's kunnen aansluiten. Een nadeel vonden we dat het geluid na de terugspreekfuntie vanuit de kamer enkele seconden wegvalt. Dus een reactie hoor je niet. Ook jammer dat de knopjes niet verlicht zijn als je in een donkere kamer staat. Tenslotte is het voor ons een goede kwaliteit voor deze prijs.
Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluidskwaliteit
  • geluidsarm stand-by
  • prijsklasse
  • meerdere camera's
Minpunten
  • verlichting drukknoppen standby
  • late reactie na gebruik terugspreekfunctie
Mevrbpieters05-02-2019

Goede babyfoon

10.0
Goede babyfoon. Het was makkelijk te installeren en is makkelijk in gebruik. Heeft veel opties en een duidelijk groot scherm. Voor deze prijs is het echt een top babyfoon!
Pluspunten
  • Groot beeldscherm
  • Makkelijk in gebruik
  • Veel opties
Minpunten
  • Accu snel leeg