Alecto DBX-88 ECO - Reviews

Best Reviewed mrt 2018 Alecto DBX-88 ECO
Best Reviewed maart 2018
Specificaties
Camera babyfoon
Nee
Optische weergave
display
Muziek
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 780 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arno 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kraakhelder geluid en handig in bediening

Algemene score

9,0
Zeer handig in gebruik en erg handig in bediening, niets op aan te merken. Een goede koop voor een goede prijs en handige functies inbegrepen.

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jennifer 02-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt naar behoren!
Zingt leuke nachtliedjes en geeft de kamertemperatuur aan.
Nachtlampje is ook erg handig.
Verder niet teveel poespas

Pluspunten

  • Nachtlampje
  • Temperatuurmeter
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Djoeke 23-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

prima babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tot nu toe geen probleem, geen ruis. Prima bereik naar de buren. Duidelijke display. Leuk met slaapliedjes.
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marsas 05-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima product ziet er goed uit en doet wat hij moet doen. Het afstand pp kunnen aanzetten van een muziekje is ook erg prettig.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Talkback functie
  • Handige houder voor het laden

Minpunten

  • 300 meter bereik maximaal
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marloes 31-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Twee Alecto babyfoons gekocht via de ING Rentepuntenwinkel. Babyfoon werkt naar behoren, goed bereik, handig in gebruik. Erg tevreden!
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Visser 25-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Praktische babyfoon. Handig in gebruik.
Gekozen vw eerdere goede reviews. Produkt maakt die verwachting waar.
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sanderc2 18-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gewoon een goede babyfoon. Niets meer en niets minder. Ontvangst is prima maar de 3 KM die vermeld staat, haalt de babyfoon simpelweg niet.

Pluspunten

  • Gewoon goed

Minpunten

  • Ontvangst niet al te groot
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Karel 23-06-2017

Er staat 300 m in open lucht vermeld, geen 3 KM. Om dergelijk groot bereik te krijgen, moet je overstappen naar PMR-babyfoons in plaats van deze digitale babyfoon. Hiermee is het signaal echter analoog, met ruis en minder kwalitatief.

Reageer

fran 20-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

babyfoon Alecto DBX-88 ECO

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
doet wat het belooft, temperatuur weergeven, slaapliedjes afspelen, nachtlichtje, praatfunctie, best wel ver bereik (ik kan er mee naar de buutvrouw lopen), batterij niet lang stand-by

Pluspunten

  • doet wat het belooft

Minpunten

  • batterij snel plat indien niet op lader
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marianne 28-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Babyfoon met goed bereik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het fijne van de Alecto babyfoon is dat deze een zeer goede ontvangst heeft, voor ons een van de belangrijkste punten waaraan hij moest voldoen. Het is een eenvoudig te bedienen toestelletje zonder allerlei toeters en bellen. Het muziekje is ontzettend handig, dit wordt door ons geregeld gebruikt. Kortom een prima koop!
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Emiel Drenth 30-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima babyfoon, volgens verwachting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig in bediening (wel even wennen om opnieuw op 'menu' te moeten drukken om wijzigingen op te slaan. Ook de handleiding is duidelijk. Verder kan de ouder-unit de baby-unit ook vinden als er zich muren tussen de toestellen bevinden.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Voldoende bereik
  • Optische signalering van audio volume
  • alarmfunctie bij te lage/hoge temperatuur

Minpunten

  • voelt licht, mogelijk schade bij val
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Carel 12-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Perfecte babyfoon

Algemene score

10,0
Heb deze babyfoon afgelopen week weer aangeschaft nadat ik 14 jaar een zelfde exemplaar heb gebruikt tot volle tevredenheid. Perfecte babyfoon!

Pluspunten

  • doet het altijd
  • heel betrouwbaar
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joost 16-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Functioneert prima

Algemene score

7,0
Hij functioneert zoals geadverteerd: je hoort wat er aan de andere kant gebeurt, er zit een lampje op, er zitten vijf slaapmelodietjes in (hoewel die niet heel mooi klinken), je kunt terugpraten. Beetje onhandig is dat je tijdens terugpraten niks meer hoort aan de andere kant. De temperatuurmeter die er in zit lijkt niet heel precies te zijn in vergelijking met een andere thermometer die ik heb geprobeerd, maar het zit er maar een graad of 2 naast dus dat maakt weinig uit.

Pluspunten

  • Functioneert prima
  • Leuke extra's zoals lampje en muziekje
  • Terugpraten mogelijk

Minpunten

  • Thermometer niet zo precies
  • Geluidskwaliteit muziekjes wel erg laag
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Lucienne 06-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een super , makkelijke en gebruiksvriendelijke babyfoon. De kinderen vinden het geweldig dat ze de muziek zelf kunnen aanzetten. Het is ook een prima nachtlampje , en de display is ook groot genoeg ! Het is een geweldig toestel , goed van prijs , en voor ons een onmisbaar artikel !!!

Pluspunten

  • Nachtlampje
  • Eenvoudig
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Ik ken er geen
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

GSL 02-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super makkelijk in gebruik. Kan deze babyfoon iedereen aanraden. Ook het bereik is goed! Heel erg fijn dat er een temperatuur aanduiding op zit.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goed bereik
  • Muziekjes
  • Temperatuur aanduiding
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 28-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze babyfoon gekocht vanwege goede uitkomsten consumentenbond. Was goedkoper dan andere babyfoons met dezelfde eigenschappen. Het toestel doet wat hij moet doen. Brengt de signalen van ons kindje goed over.
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

babyphone 15-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

babyfoon.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goed toestel dat volledig voldoet aan mijn verwachtingen. Werkt uitstekend, het is de tweede maal dat ik hetzelfde toestel aanschaf.

Pluspunten

  • aansluitbaar op het net
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marieke Smit 14-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Alecto DBX-88 ECO Digitale DECT babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben sinds oktober 2017 deze babyfoon in ons bezit.
Zeer eenvoudig in gebruik, goed bereik en geen geruis.
Enige wat opvalt bij het opladen, is dat ze eerste instantie geen seintje geven dat deze vol zijn.
De kleur rood blijft in beeld ook al is deze volledig opgeladen in het station.
Verder vind ik het een zeer prettig product, voor ons een echte aanrader.

Pluspunten

  • Goed bereik
  • Prijs-Kwaliteit

Minpunten

  • Verder nog niet ontdekt.
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joost 12-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht op basis van goede reviews. Was op zoek naar een basic, degelijke babyfoon. Ontvangst en geluid goed in het hele huis ondanks dikke betonnen muren en plafonds.

Minpunten

  • Uiterlijk
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 11-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat een babyfoon moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Op aanraden van een kennis dit model gekocht. Aangezien wifi-straling niet goed is voor een babybrein, kwamen we uit bij analoog of DECT. Hoewel analoog uiteraard nog minder straling heeft, kozen we hier voor een werkbare middenweg. Door de ECO functie maakt het basisstation pas verbinding met de ouderunit als er geluid uit de babykamer komt. In de tussentijd is er geen verbinding en dus ook geen straling. Daarnaast zijn alle functies aanwezig die wij belangrijk vinden. Zo kan de gevoeligheid van de zender ingesteld worden (je krijgt dan geen melding bij de eerste de beste zachte geluidjes), kan het volume op de ouderunit geregeld worden (indien het geluid van de ouderunit uit staat, blijven de LED lampjes wel werken als de baby geluid maakt) en kan er een temperatuurrange (minimale en maximale temperatuur van de babykamer) ingesteld worden en indien gewenst geeft de ouderunit een signaal als hiervan afgeweken wordt. Dit laatste is met name fijn tijdens deze koude dagen.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Gevoeligheid microfoon instelbaar
  • DECT icm ECO modus dus minimale straling
  • Bewaking temperatuur babykamer

Minpunten

  • nog niets kunnen ontdekken
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Renske 24-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prettig en eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede ontvangst. Terug spreek functie. Mogelijkheid om verschillende liedjes af te spelen. Geen beeldfunctie, maar dat wilden wij ook niet. Eenvoudig te gebruiken.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Afspelen van liedjes mogelijk
  • Terug spreek functie
  • Goede ontvangst

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews