Alecto DBX-88 ECO - Reviews

Best Reviewed mrt 2018 Alecto DBX-88 ECO
Best Reviewed - maart 2018
Specificaties
Camera babyfoon
Nee
Optische weergave
display
Muziek
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 786 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arno 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kraakhelder geluid en handig in bediening

Algemene score

9,0
Zeer handig in gebruik en erg handig in bediening, niets op aan te merken. Een goede koop voor een goede prijs en handige functies inbegrepen.

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jennifer 02-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt naar behoren!
Zingt leuke nachtliedjes en geeft de kamertemperatuur aan.
Nachtlampje is ook erg handig.
Verder niet teveel poespas

Pluspunten

  • Nachtlampje
  • Temperatuurmeter
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Djoeke 23-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

prima babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tot nu toe geen probleem, geen ruis. Prima bereik naar de buren. Duidelijke display. Leuk met slaapliedjes.
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marsas 05-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima product ziet er goed uit en doet wat hij moet doen. Het afstand pp kunnen aanzetten van een muziekje is ook erg prettig.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Talkback functie
  • Handige houder voor het laden

Minpunten

  • 300 meter bereik maximaal
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marloes 31-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Twee Alecto babyfoons gekocht via de ING Rentepuntenwinkel. Babyfoon werkt naar behoren, goed bereik, handig in gebruik. Erg tevreden!
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Visser 25-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Praktische babyfoon. Handig in gebruik.
Gekozen vw eerdere goede reviews. Produkt maakt die verwachting waar.
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sanderc2 18-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gewoon een goede babyfoon. Niets meer en niets minder. Ontvangst is prima maar de 3 KM die vermeld staat, haalt de babyfoon simpelweg niet.

Pluspunten

  • Gewoon goed

Minpunten

  • Ontvangst niet al te groot
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Karel 23-06-2017

Er staat 300 m in open lucht vermeld, geen 3 KM. Om dergelijk groot bereik te krijgen, moet je overstappen naar PMR-babyfoons in plaats van deze digitale babyfoon. Hiermee is het signaal echter analoog, met ruis en minder kwalitatief.

Reageer

Caro 01-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Alecto babyfoon DBX-88

Algemene score

9,0
Goede babyfoon, goed bereik
Handig dat je slaapliedjes van op afstand kan opzetten.
Ook de terugspreekfunctie is heel handig.
Minpuntje : de 2 batterijen van de ouderunit zijn meegeleverd, maar deze van de babyunit niet.
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Carla 16-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handig in gebruik, goed hoorbaar, rustgevende liedjes, lichtje, omdat mijn zoon tevreden was heb ik als oma er ook een aangeschaft.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • muziek
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linden 10-09-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Op zich prima, na verloop van tijd slechte accuduur

Algemene score

6,0
Op zich een prima ding. Grootste nadeel is de batterijduur, die na een tijdje sterk achteruit loopt. De babyfoon kan (tegenwoordig, na 1,5 jaar gebruik) hoogstens 2 uur zonder oplader, heel irritant. Ook pakt de aan/uit-knop van de ouderunit niet altijd meer goed.

Pluspunten

  • Bereik (in matig geïsoleerd huis) prima
  • Vrij duidelijk geluid

Minpunten

  • Batterijduur ouderunit te kort
  • Na enige tijd gebruik gaat de kwaliteit achteruit
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Maarten 03-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, functionele en zeer eenvoudig te bedienen babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De babyfoon is gemakkelijk te installeren. Het bereik is goed, bij ons gaat het signaal door diverse muren en plafonds. De babyfoon is eenvoudig te bedienen, en lijkt robuust.

Pluspunten

  • Goede luidspreker met terugpraatoptie
  • Compact, robuust
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daisy 30-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super handig in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De babyfoon werkt heel simpel met een vanzelfsprekende bediening. Je kunt tweezijdig tegen elkaar praten en op afstand ook een muziekje laten afspelen: ideaal! Goede prijs kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Muziekjes op afstand laten spelen
  • helder geluid
  • simpele bediening
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanda 21-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede babyfoon, slechte accu

Algemene score

6,0
De babyfoon is gebruiksvriendelijk. Leuke muziekjes erop. Echter van mijn babyfoon werkt de accu niet zoals hij hoort. De ouderunit hoort 24u mee te gaan als hij van de oplader is, de mijne gaat hoogstens 12u mee.

Pluspunten

  • Muziek
  • Gebruiksvriendelijk
  • Geluid reguleren

Minpunten

  • Accu van ouderunit
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fran 20-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

babyfoon Alecto DBX-88 ECO

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
doet wat het belooft, temperatuur weergeven, slaapliedjes afspelen, nachtlichtje, praatfunctie, best wel ver bereik (ik kan er mee naar de buutvrouw lopen), batterij niet lang stand-by

Pluspunten

  • doet wat het belooft

Minpunten

  • batterij snel plat indien niet op lader
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marianne 28-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Babyfoon met goed bereik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het fijne van de Alecto babyfoon is dat deze een zeer goede ontvangst heeft, voor ons een van de belangrijkste punten waaraan hij moest voldoen. Het is een eenvoudig te bedienen toestelletje zonder allerlei toeters en bellen. Het muziekje is ontzettend handig, dit wordt door ons geregeld gebruikt. Kortom een prima koop!
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Emiel Drenth 30-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima babyfoon, volgens verwachting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig in bediening (wel even wennen om opnieuw op 'menu' te moeten drukken om wijzigingen op te slaan. Ook de handleiding is duidelijk. Verder kan de ouder-unit de baby-unit ook vinden als er zich muren tussen de toestellen bevinden.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Voldoende bereik
  • Optische signalering van audio volume
  • alarmfunctie bij te lage/hoge temperatuur

Minpunten

  • voelt licht, mogelijk schade bij val
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Carel 12-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Perfecte babyfoon

Algemene score

10,0
Heb deze babyfoon afgelopen week weer aangeschaft nadat ik 14 jaar een zelfde exemplaar heb gebruikt tot volle tevredenheid. Perfecte babyfoon!

Pluspunten

  • doet het altijd
  • heel betrouwbaar
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joost 16-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Functioneert prima

Algemene score

7,0
Hij functioneert zoals geadverteerd: je hoort wat er aan de andere kant gebeurt, er zit een lampje op, er zitten vijf slaapmelodietjes in (hoewel die niet heel mooi klinken), je kunt terugpraten. Beetje onhandig is dat je tijdens terugpraten niks meer hoort aan de andere kant. De temperatuurmeter die er in zit lijkt niet heel precies te zijn in vergelijking met een andere thermometer die ik heb geprobeerd, maar het zit er maar een graad of 2 naast dus dat maakt weinig uit.

Pluspunten

  • Functioneert prima
  • Leuke extra's zoals lampje en muziekje
  • Terugpraten mogelijk

Minpunten

  • Thermometer niet zo precies
  • Geluidskwaliteit muziekjes wel erg laag
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Lucienne 06-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een super , makkelijke en gebruiksvriendelijke babyfoon. De kinderen vinden het geweldig dat ze de muziek zelf kunnen aanzetten. Het is ook een prima nachtlampje , en de display is ook groot genoeg ! Het is een geweldig toestel , goed van prijs , en voor ons een onmisbaar artikel !!!

Pluspunten

  • Nachtlampje
  • Eenvoudig
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Ik ken er geen
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

GSL 02-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super makkelijk in gebruik. Kan deze babyfoon iedereen aanraden. Ook het bereik is goed! Heel erg fijn dat er een temperatuur aanduiding op zit.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goed bereik
  • Muziekjes
  • Temperatuur aanduiding
Geschreven voor: Alecto DBX-88 ECO

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews