Wij hebben een goede 2 jaar geleden onze eerste Alecto DBX-88 eco aangekocht en zijn daar zeer tevreden van. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en quasi alles is via de ouder-unit in te stellen. Mijn schoonbroer heeft ondertussen ook dit toestel gekocht en is daar tevreden van.
We hebben 1 maand geleden voor ons tweede kindje exact dezelfde gekocht. Deze werken beide goed, zonder te storen met elkaar.
Je kan kiezen welke liedjes afgespeeld worden, de minimale en maximale toelaatbare temperatuur kan ingesteld worden, lichtje kan aangelegd & uitgelegd worden, de eco-modus kan aangelegd worden, je kan terug praten naar de baby-unit. Dit alles met de ouder-unit.
de baterijen gaan niet zo lang meer mee na 2 jaar gebruik, maar voor ons nog voldoende. Bij het middagdutje en avond werkt de ouderunit op batterij, 's nachts staat hij bij ons op kamer in de lader.
1 nadeel bij deze babyfoon, de voedingskabel van de baby-unit is door wekelijks naar oma mee te verhuizen na anderhalf jaar kapot gegaan. Heb ik wel met wat handige handen zelf kunnen herstellen.
Pluspunten
- uitgebreide mogelijkheden
- handig in gebruik