Kenwood DPX-7000DAB - Reviews

8,5 Lees 17 reviews
Specificaties
Usb-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 17 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton 10-11-2016 Product paar weken in bezit

Mooi groot scherm, kleuren instelbaar.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie autoradio die makkelijk te installeren is in onze Fiat Ducato camper. Kleuren kan je zelf instellen.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Ziet er mooi uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
LEON 10-10-2016 Product paar dagen in bezit

Goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super geluid heb nog nooit een auto radio gehad die zo fijn geluid heeft en mega ontvangst digitaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
ipie 12-09-2016 Product paar weken in bezit

fijne radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer mooie radio,met heel veel instellingen bediening is zeer eenvoudig,zeer goede ontvangst zo wel op dab als op de normale fm,echt een aanrader.

Pluspunten

  • goede ontvangst
  • prettige bediening
  • kleuren aanpasbaar
  • mooi design

Minpunten

  • geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Peter 07-09-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie radio met eenvoudige bediening en superieure radio ontvangst via dab+. Cd's klinken perfect, makkelijk om je telefoon aan te melden en eenvoudig bellen.

Pluspunten

  • Makkelijk in te stellen

Minpunten

  • zicht met zonlicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Xiao 24-06-2016 Product paar dagen in bezit

Kenwood DPX-7000DAB: Eerste indruk

Algemene score

9,6
Superradio; tal van mogelijkheden, ook voor de high-end audioliefhebber. In het begin even wennen aan de legio opties en bediening, maar al vrij snel onder de knie te krijgen.

Vormgeving naar mijn mening ook top; ben vooral fan van de talloze display kleuren en het feit dat de radio wordt geleverd met alle benodigde accessoires (antenne, microfoon etc).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Theeo Live 21-06-2016 Product paar dagen in bezit

Prima radio.

Algemene score

8,0
Scoort op alle fronten een ruime voldoende, geen poespas. Geeft een prima geluid en heeft een rustige uitstraling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Hans 19-06-2016 Product paar dagen in bezit

Tof toestel

Algemene score

9,5
Liefde op het eerste gezicht, gekocht en helemaal tevreden. Het instellen vergt wat inlezen, maar daar is uit te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
SvD 18-06-2016 Product paar dagen in bezit

Klasse radio.....

Algemene score

8,4
Geweldig veel mogelijkheden en geluid. Even goed de gebruiksaanwijzing doornemen om alles te ontdekken wat deze radio bezit. Ontvangst zowel FM als DAB+ zijn goed zuiver.
Zeker aan te bevelen......

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Jaap 18-06-2016 Product paar dagen in bezit

DPX7000DAB

Algemene score

7,8
Prima radio met Dab+ en handsfree
Prima geluid voor deze prijs.
Aanrader. USB stick laden zou wel sneller mogen gaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
SvD 09-06-2016 Product paar dagen in bezit

Klasse radio....

Algemene score

9,0
Geweldig veel mogelijkheden en geluid. Even goed de gebruiksaanwijzing doornemen om alles te ontdekken wat deze radio bezit. Ontvangst zowel FM als DAB+ zijn goed zuiver.
Zeker aan te bevelen......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
KROK 05-06-2016 Product paar dagen in bezit

Nieuwe radio

Algemene score

7,6
Prima autoradio. Goed geluid. Bluetooth aansluiten van de telefoon ging uitstekend. Radio herkend de telefoon als Bleutooth aan staat. Heb nog wel een probleempje met de setting update list van DAB eadio. Die wil ik op manual hebben, maar elke keer als de radio aan gaat is ie dat vergeten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed
Nieuwe Kenwood DPX7000DAB 05-06-2016 Product paar dagen in bezit

Nieuwe Kenwood DPX-7000DAB

Algemene score

7,4
Dit toestel, mijn 2e DAB+ , aangeschaft.Reden is dat de eerste een 1 Din ,een afneembaar front had wat stuk ging.
Daarom een vaste DAB+
Het toestel ingebouwd waarbij ik deze geen mechanische borging kan geven. Hij zit er niet op.
Dan krijg je :Hoe stel ik alles in.
Nou ik kan je vertellen dat het dagen heeft geduurd.
Maar in eens gaat het dan toch werken.
Je moet natuurlijk wel leren hoe je de zenders zoekt maar daar zijn de handige sneltoetsen voor.
Dan de telefoon koppelen.
Dat zou voor een I-phone een kabeltje naar de usb brengen en dan neemt het systeem deze automatisch over (volgens de beschrijving) Maar niets is waar.
Dan maar via de andere weg,handmatig toestel invoeren.
Nou dat gaat goed totdat je bij het invoeren van de pin-code komt.Daarvoor moet je de volume knop indrukken en draaien om deze in te voeren.
Je kan drukken wat je wil. Geen opdracht om code in te voeren.
Verder dan maar met I-phone.
Muziek gaat automatisch zodra je verbinding via de kabel maakt.
Draadloos! Vergeet het maar.
CD draaien en info daarvan. Dat ik goed.

Al met al een leuk toestel maar de instel beschrijving heeft verbetering nodig. Misschien via een Tree (kerstboom) dan is het misschien binnen een uurtje te doen.
Wie een andere oplossing weet,mag het schrijven s.v.p.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Voldoende
Job Dijkhuizen 30-05-2016 Product maand in bezit

Kenwood DPX 7000 DAB+ dual din

Algemene score

9,0
Een naar ik vind zeer fraai uiterlijk, eenvoudig en een groot bedieningsgemak,legio mogelijkheden in afspelen aansluitingen en displayverlichting.
Telefoneren werkt ook zeer naar tevredenheid,dus conclusie:Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen, en ben er dan ook zeer content mee.
Te duur nee, anders had ik hen ja niet aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nico 28-05-2016 Product paar dagen in bezit

Goede Radio mogelijk heden ok alleen licht in display valt tegen

Algemene score

8,6
radio makkelijk aan te sluiten
goed geluid meer dan genoeg geluid instellingen om het naar je smaak te maken
minpunt is wel dat het display licht te zwak is zeker overdag staat nu de brightness op 31 is het display nog haast niet te zien zou wat meer licht mogen geven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Dick 08-05-2016 Product paar dagen in bezit

Alle waar voor zijn geld

Algemene score

8,0
Inbouwen was geen probleem, stekker aansluitingen zijn goed geregeld. Het instellen was in het begin wat lastig, maar ook dat kwam goed...de kleuren voor het display waren super,,,heb nu dezelfde kleur rood als mijn tellers...een mooi geheel dus..conclusie,zeker een aanrader deze radio.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
An3 30-04-2016 Product paar dagen in bezit

Super digitale autoradio

Algemene score

8,8
Deze werkt zoals het moet. Duidelijk display, gemakkelijke bediening en super geluid door eenvoudige instellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Arno 11-04-2016 Product paar dagen in bezit

Kenwood DPX 7000DAB

Algemene score

8,4
Mooi en uitgebreide mogelijkheden voor een goede prijs, veel audio instelmogelijkheden.
Goed geluid en handsfree telefoon.
vooral de zenderlijst van de DAB+ zenders is handig.
aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed