JVC KW-DB93BT 2DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio. Geschikt voor Spotify &iPod/iPhone

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KW-DB93BT 2DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio. Geschikt voor Spotify &iPod/iPhone op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bacj 12-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Als upgrade prima, maar het kan beter.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KW-DB93BT 2DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio. Geschikt voor Spotify &iPod/iPhone

Algemene score

7,0
Deze autoradio als vervanging van mijn originele Toyota radio gekocht. Montage ging met een aparte verbindingskabel vrij eenvoudig, alhoewel ik de DAB- en microfoonkabel nog moet plaatsen. Met een simpel hoekprofiel netjes afgewerkt, omdat het originele gat net iets groter is dan de radio. Ik heb nu eindelijk de mogelijkheid om ook Bluetooth verbindingen te maken en vooral spotify te gebruiken in de auto. En de FM ontvangst plus audiokwaliteit zijn stukken beter dan bij de originele radio.

Die Bluetooth verbinding komt wel meestal traag tot stand en duurt het een tijd voordat ik muziek hoor. Soms geeft het display aan dat ik muziek stream, maar is er nog niets te horen.
Daarnaast is het display vooral overdag maar moeilijk leesbaar.
Desalniettemin ben ik best tevreden, met name vanwege de prijs-/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Spotify
  • Past in Toyota Avensis Verso
  • Prijs

Minpunten

  • Display slecht leesbaar
  • Hoogglans afwerking vlekt nogal
  • Bluetooth verbindt traag

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Roy 30-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Leuke radio met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KW-DB93BT 2DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio. Geschikt voor Spotify &iPod/iPhone

Algemene score

9,0
DAB+ and Bluetooth functies zijn de belangrijkste voor mij. Ik ben veel tevreden met de geluid optimalisatie.

Pluspunten

  • Bluetooth Voice Dialing
  • Geluid optimalisatie
  • Radio kan naadloos schakelen tussen DAB + en FM
  • Variabele kleur verlichting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Melissa 13-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie radio met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KW-DB93BT 2DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio. Geschikt voor Spotify &iPod/iPhone

Algemene score

8,0
Mooie radio met alles wat je nodig hebt en veel extra optie. USB en carkit en dan nog eens DAB mooi strakke radio en leuk dat je de kleuren kunt aanpassen. En met een app kunt bedienen

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • goed geluid
  • Carkit
  • CD speler
  • usb en DAB

Minpunten

  • Navigatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tineke 26-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

JVC KW-DB93BT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KW-DB93BT 2DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio. Geschikt voor Spotify &iPod/iPhone

Algemene score

10,0
Wij zijn heel blij met onze keuze van de nieuwe autoradio JVC KW-DB93BT ,mooi groot scherm Top geluid en de mobiel doet goed via de bluetooth Super duidelijk !!
Een echte aanrader 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martijn 13-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KW-DB93BT 2DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio. Geschikt voor Spotify &iPod/iPhone

Algemene score

8,0
Meerdere opties en merken bekeken maar qua mogelijkheden afgezet tegen de prijs ben ik uitgekomen op deze JVC autoradio. Geen moment spijt gehad, een zeer mooie radio en geweldig geluid. Ook de extra's zoals gekleurde verlichting is een leuke extra. Deze radio is zeker een absolute aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

hans 7890 22-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid veel instel mogelijkheden

Geschreven voor: JVC KW-DB93BT 2DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio. Geschikt voor Spotify &iPod/iPhone

Algemene score

9,0
Gekocht voor de vele mogelijkheden en instellingen .
Geeft een mooi duidelijk geluid .
Duidelijk verschil tussen fm en dab.
bediening is uitgebreid maar niet moeilijk

Pluspunten

  • goed geluid
  • veel in stellingen

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris 24-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heldere display, logische menustructuur en prima geluid.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KW-DB93BT 2DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio. Geschikt voor Spotify &iPod/iPhone

Algemene score

8,0
Duidelijke menu-structuur. Instellen is eenvoudig. DAB+ werkt prima en het geluid is erg goed. Aansluiten was eenvoudig, ik moest wel even op zoek naar een Ford-specifieke verloopkabel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anthony 13-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top ding!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KW-DB93BT 2DIN USB/CD-Autoradio met ingebouwde Bluetooth & digitale DAB+ radio. Geschikt voor Spotify &iPod/iPhone

Algemene score

9,0
Top apparaat. Heeft alles wat je wil van een goede radio. Heeft zeer veel mogelijkheden om je muziek af te spelen en dit ook nog eens met een kraakhelder geluid!! Alles is aan te passen naar je eigen wens zowel geluid als display als info op het scherm. Daarbij is de lichtbak ook nog een helemaal naar eigen wens aan te passen. Al vaker jvc gehad en altijd goed bevallen ook nu weer hiervoor gekozen. Deze radio zal je zeker niet teleurstellen!!

Pluspunten

  • Zeer veel mogelijkheden
  • Mooi geluid
  • Leuke display settings

Minpunten

  • Nog niet ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer