Wat is Cyber Monday?

Heb je Black Friday (aanbiedingen) gemist? Geen zorgen. Veel van deze deals zien we nog terug tijdens Cyber Monday op maandag 29 november. Ook op deze aanbiedingdag ben je bij Kieskeurig goed af om prijzen (en webwinkels) even naast elkaar te leggen.

Vind de beste Cyber Monday-aanbiedingen op onze Prijsdalers-pagina

Bekijk prijsdalers

Waar komt Cyber Monday vandaan?

Net als Black Friday komt Cyber Monday uit de VS overgewaaid en is het een koopjesdag die net na de feestdag Thanksgiving valt. Een ideale start voor de inkopen van de kerstkadootjes. Verschil tussen de dagen is vooral dat op Cyber Monday meer techproducten worden afgeprijsd.

Deze deals kun je verwachten

Cyber Monday is dus een dag waarop je veel koopjes kunt scoren in productcategorieën als smartphones, televisies, koptelefoons, enzovoort. In praktijk verschilt dit niet zo heel veel met de aanbiedingen die je tijdens Black Friday voorbij ziet komen, omdat op de vrijdag al veel techproducten worden afgeprijsd en dat veel (web)winkels hun aanbiedingen over langere tijd uitsmeren: Black Friday, Cyber Monday of zelfs een hele Black Friday week. Omdat het chiptekort op de productie drukt kunnen nieuwe gadgets lastiger te vinden zijn.

Kooptips voor Cyber Monday

Cyber Monday houdt in dat je voor veel (gemiste) aanbiedingen een herkansing krijgt. Bewaar dus de mogelijk interessante aanbiedingen die je vrijdag tegenkwam voor het geval dat! Het kan voorkomen dat andere productcategorieën die buiten tech vallen, zoals speelgoed, meubels en keukenapparatuur niet terugkomen. Dus houdt vooral de techproducten goed in de gaten. Kieskeurig.nl biedt hiervoor veel handvaten.

Prijsvergelijken

Net als tijdens Black Friday en eigenlijk ieder product dat je overweegt te kopen is het slim om even de prijzen te vergelijken en een betrouwbare winkel te vinden. Ben je juist op zoek naar Cyber Monday-deals? Dan kun je op Kieskeurig.nl ook de prijsdalers er even bij pakken om interessante aanbiedingen te vergelijken.