Stereoboomm MR200 - Wifi / Bluetooth Speaker - Grijs
Reviews
Stereoboomm met de Boombastic sound!
Reviewscore9.0
Vorige week kreeg ik eindelijk dan mijn Stereoboomm die ik via Ibood had gekocht. Deze speaker overtreft mijn verwachting, hij is compact, snel te connecten en de accuduur is geweldig. Deze speaker is een aanrader voor iedereen die een compacte speaker wilt met een Boombastic geluid!
Pluspunten
- compact
- geluid
- connectie
- bijgeleverde draden
- eenvoudig te connecten
Mooie compacte box voor thuis en onderweg
Reviewscore9.0
Zeer tevreden met de stereoboomm mr200. Leuk ontwerp en goed geluid voor thuis en onderweg. Super dat het apparaat ook via WiFi verbonden wordt. Hierdoor geen belemmering door afstand tussen mobiel en apparaat. Kortom blij mee!
Pluspunten
- Compact
- Goede accu
- WiFi & Bluetooth
- Via app te bedienen
Minpunten
- Geen voorkeuze knoppen
Klein, krachtig, machtig, mooi!
Reviewscore8.0
Het blijft een kleine speaker, maar voor die grootte is het geluid erg goed.
Vormgeving is kwestie van smaak, voor mij is het ok.
WiFi mogelijkheid is de grootste troef. Want alleen Bluetooth vind ik te beperkt: de batterij van je tablet of phone raakt veel te snel leeg.
Prachtig extra: Spotify en radio!
Zeker voor de iBOOD prijs een topper!
Pluspunten
- geluid
- wifi
- multiroom
Minpunten
- kan niet hard (nodig?)
Wonderbaarlijk geluid
Reviewscore10.0
Ben zeer tevreden over dit apparaat. Was al tevreden met de stereoboomm 500, maar werd nieuwsgierig naar de MR200. Dit is weliswaar 2x zo groot maar dat hoor dan ook direct terug in de geluidskwaliteit.
Pluspunten
- Geluidsvolume
- Mooie bass
- Bluetooth en Wifi
- Eenvoudig in gebruik
- Handige App
Minpunten
- Geen NAS verbinding
- Geen verlichte toesten
Stereoboomm MR200 goed geluid, degelijk, simpele bediening!
Reviewscore9.0
Ik heb de stereoboomm mr200 enkele weken geleden gekocht voor €49.95 bij Ibood.
Het geluid is echt verrassend, de vormgeving en kwaliteit is prima. Voor het formaat van de speaker vind ik het geluid en de diepte hiervan echt heel goed incl. de stereo weergave !!! De batterij gaat lekker lang mee.
Connectiviteit via wifi en bluetooth is ook optimaal.
Korom, ben ik tot nu toe erg tevreden!
Pluspunten
- Goed geluid
- Wifi en bluetooth
- Strak design
- Batterij
- Simpele bediening
Klein doosje, prima geluid.
Reviewscore8.0
Via Ibood (SO954247) deze speakers besteld omdat ik al langer op zoek was naar een systeem waarbij ik internetradio kon afspelen. Voor deze prijs kon ik hem niet laten liggen.
Ik had eigenlijk een groter apparaat verwacht, maar deze is echt heel klein. Het geluid en volume is voor mijn gebruik meer dan voldoende (huiskamer). Het is geen volwaardige stereo installatie, maar dat kan ook niet voor dit geld.
Voordeel is dat je hem met of zonder stroomkabel kan gebruiken en dat je telefoon of tablet als afstandbediening werkt.
Wel wat problemen gehad bij het installeren, om de een of andere reden wilde hij pas na meerdere pogingen contact maken met mijn wifi.
Kleine minpuntjes:
-Usb plug gaat er bij mijn speaker pas na enig gefriemel in en bovendien is de bijgeleverde kabel ERG kort.
-Als je de App start moet hij weer zoeken naar de Stereoboomm, dat duurt een paar seconden.
Pluspunten
- Klein en compact
- Mooi (= persoonlijk)
- Prima geluid
Minpunten
- App kan beter
- Korte USB kabel
- Usb poort plugt moeilijk
Slimme speaker, prachtig geluid
Reviewscore9.0
Week geleden bij Ibood (SO953935) deze speaker gekocht. Verschilt van standaard bluetooth speakers door de implementatie van WiFi. En dat is zeer slim en gebruiksvriendelijk uitgewerkt. De speaker kan in je WiFi-thuisnetwerk worden opgenomen en speelt dan internetradio, spotify of van je eigen muziekverzameling. De bediening gebeurt via tablet of telefoon via een stabiele en gebruiksvriendelijke app. Het mooie is dat de speaker dan rechtstreeks vanaf deze bronnen speelt, zonder tussenkomst van je telefoon. Dus heel stabiel, geen accu-verlies bij je telefoon en geen storende piepjes als er meldingen e.d. binnenkomen.
Enkele basis-knoppen zitten ook op de speaker zelf (volume, play/pauze, terug/heen). En dat is heel praktisch. Mooie functie is ook dat bij het aanzetten van de speaker deze direct verder speelt van de bron die je had geselecteerd, dus zonder tussenkomst van de telefoon. Met 1 druk op de knop speelt dus je favoriete radiostation.
Geluidskwaliteit is voor zo'n kleine speaker geweldig indrukwekkend. Bizar hoe veel bas (zonder vervorming!) er uit zo'n klein kastje komt.
Multi room is een mooie aanvulling, maar heb ik nog niet geprobeerd. Bij een volgende IBOOD-actie zal ik er zeker een paar extra bestellen!
Pluspunten
- WiFi
- Geluidskwaliteit
- Gebruiksvriendelijk
- Slimme functionaliteit
Minpunten
- Geen audio-uitgang