Gomibo.be

Bekijk Gomibo.be op Kieskeurig.be. Vergelijk prijzen, lees reviews en vind de beste deal.
Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 0 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Gomibo.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Eric14-04-2021
10.0
iPad is volgens afspraak geleverd en is fabrieksnieuw. Het bestelproces is zeer transparant. Zeer tevreden.
Roykep14-04-2021
10.0
Ik heb via de site een oppo 5 besteld en het telefoontje was volgens afspraak optijd geleverd en degelijk ingepakt. Ben heel tevreden met het toestel en denk erover na om nog een toestel te bestellen voor mijn vrouw
Samsung Galaxy S20 Ultra14-04-2021
9.0
Goede service voor een goede prijs! Telefoon besteld en gelijk de volgende dag in huis.
Schrijf een review en maak kans op € 250,-
Iedere maand twee winnaars. Zit jij erbij?

Schrijf een review en maak kans op € 250,-

Schrijf een review
Melanie14-04-2021
9.0
Duidelijke website, makkelijk om te bestellen en goede communicatie over het gehele proces. Bezorging zoals afgesproken.
frentrop14-04-2021
10.0
Ik heb al vaker gebruik gemaakt van de Belsimpel shop en webshop. Ook deze keer weer een mooi succes, Mijn schoonmoeder was plotseling opgenomen en wenste een telefoon die zij kon bedienen. Sávonds even na 2200 besteld en toch nog de volgende dag geleverd. Helemaal perfect!!!
K van Lente14-04-2021
9.0
Goede en snelle levering en een goede telefoon met grote opslag en snelle compressor
Bram13-04-2021
10.0
Heel snelle levering en product zoals omschreven. Zeer tevreden over mijn telefoon.
J. van Breugel13-04-2021
7.0
7.0
Bestelling helder en duidelijk, werd ook op afgesproken tijdvak bezorgd. Bezorger heeft pakket alleen voor de deur gezet en is vertrokken voordat ik de deur open kon doen. Geen verificatie met ID- bewijs of handtekening gedaan bij aflevering.
M.13-04-2021
9.0
Heel overzichtelijk als je moet kiezen wat voor een telefoon je wilt hebben. Je kunt het makkelijk vergelijken met elkaar. Jewordt op de hoogte gehouden wanneer je produkt geleverd wordt en tevens zit er alles bij. Bij vragen geen probleem makkelijk overal te stellen.
Ingrid13-04-2021
10.0
Apple airpods besteld goede prijs en de volgende dag al binnen. Enorm snelle service.
Wiggy13-04-2021
9.0
Overzichtelijke website. Bestellen ging makkelijk. Scherpe prijs en snelle en keurige aflevering.
Nicolien13-04-2021
10.0
Hele makkelijke bestelling en goede service toen ik mijn nieuwe Samsung S10 bestelde! De levering was ook erg snel. Blij mee!
Van den Berge13-04-2021
10.0
Ik ben via kieskeurig bij de shop gekomen. En omdat ik al eerder een telefoon had gekocht. Snelle levering. Prima toestel. Helmaal geen problemen.
Nabila13-04-2021
10.0
Heb een telefoon iPhone 11 besteld voor mijn zoon. Prima service! Duidelijk snel geleverd. Is de tweede keer dat ik bij bel simpel bestel, echt een aanrader!
Janny13-04-2021
9.0
Mooi mobiel! en snel bezorgd, ben zeer tevreden. Heb in het verleden meer besteld gehad,altijd goed geweest.
Erwin13-04-2021
9.0
Duidelijke website met goede aanbiedingen; bestellen ging zeer gemakkelijk. levering op tijd en goed verpakt.
pietje12-04-2021
8.0
Het was overzichtelijk doordat er voldoende gegevens over een model worden gegeven. daardoor kun je goed bepalen wat er bij je past.
Martin de Haas12-04-2021
10.0
Scherpe prijs, snelle en correcte levering. Goede en duidelijke site, betreft de aankoop van een IPhone 12 mini 128gB
J.12-04-2021
9.0
Altijd de voordeligste prijs, goede beschrijving van het apparaat en geleverd zoals beloofd.
Alex12-04-2021
9.0
Goede info het product word goed beschreven en er staan vaak ook reviews bij. Snelle verzending
Chris12-04-2021
10.0
Alles verliep vlot en perfect, de volgende dag al geleverd en beste prijs ook, kortom een aanrader
Anne12-04-2021
8.0
Ik heb voor Belsimpel gekozen omdat de winkel het product dat ik wilde bestellen het goedkoopste aanbood. Dit is voor mij zeker een pluspunt. De site is gebruiksvriendelijk. Je hoeft niet lang te zoeken naar het product dat je wil bestellen, de specificaties en de bezorgmogelijkheden. Het is handig dat je een account kan aanmaken, zodat je gegevens bewaard blijven. Je krijgt fijne en duidelijke e-mailtjes om je bestelling te bevestigen. Ook word je goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Je krijgt een mailtje wanneer je pakketje onderweg is en wanneer je pakket bezorgd is. Dit is erg fijn. Kortom, ik raad je zeker aan om via deze site te bestellen. Ik kan geen minpunt bedenken.
Willem12-04-2021
10.0
Bekende en betrouwbare webshop. Snelle levering en een concurrerende prijs.
Renata12-04-2021
10.0
Prijs vergelijkbaar met andere webwinkels maar de levering was sneller en gratis.
Mo12-04-2021
8.0
Goede site met goede informatie heb snel een keuze kunnen maken en bestelling was binnen een dag binnen.