Conrad.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 2178 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Conrad.be.

Conrad.be stelt zich voor

Conrad Electronic is Europa´s grootste webwinkel op het gebied van elektronica en techniek. Met een assortiment van honderdduizenden artikelen inspireert Conrad haar klanten al decennia lang. En danzij ons BeCommerce-label koopt u niet alleen gemakkelijk, maar ook veilig vanuit huis. Ontdek Conrad!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 741 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vt 18-02-2018 Via de website gekocht

Stap achteruit ik bestel wel elders nu

Algemene score

1,0
Nieuw website is slecht
Geen overzicht meer van gedane orders
Geen klantenreviews meer op artikelen

Alsok geen gsm app met details van je profiel of aankopen of status van je orders

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anna 18-02-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb nu een paar maal iets gekocht en ik ben zeer tevreden, goede service zij doen wat ze beloven en ik kom zeker terug!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 17-02-2018 Via de website gekocht

Keurige en snelle levering volgens bestelling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime duidelijke sortering in alle producten. Zelfs zaagbladen voor een BOSCH zaagmachine van ruim 18 jaar oud nog kunnen bestellen en geleverd gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ralph 17-02-2018 Via de website gekocht

Vertrouwd en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk online bestellen en betalen. Gemakkelijk en vertrouwd. Conrad is ook al jaren bekend. Relatief niet duur en een goede kwaliteit

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jean-pierre 16-02-2018 Via de website gekocht

tot nu toe altijd goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik vind de nieuwe site wat onhandig, ik zal het eerst nog moeten gewoon worden denk ik. Bij mij is het trager en minder nauwkeurig de eerdere versie (bv : zoeken naar micro usb en een hele reeks microfoons gemengd met usb krijgen)

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Observant 16-02-2018 Via de website gekocht

Groot assortiment

Algemene score

10,0
Groot assortiment, milieuvriendelijke verpakking, snel geleverd en betrouwbaar.
Al jaren mijn winkel voor technisch support.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smid 16-02-2018 Via de website gekocht

Fijne webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Website:
Overzichtelijk en eenvoudig in gebruik
Producten eenvoudig terug te vinden

Prijs:
Voor dit product betaalden we minder dan bij andere webshops

Levering:
Het is fijn dat je per mail op de hoogte gehouden wordt van de status van bestelling

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

flieppie 16-02-2018 Via de website gekocht

goede service

Algemene score

9,0
levering zoals het moet zijn, stipte levering binnen de 3 dagen, goede comunicatie, veel meer is er niet te zeggen

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Enthoven Th.J. 16-02-2018 Via de website gekocht

Correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen is simpel, adviezen zijn goed, levering is correct. Verder heb ik geen opmerkingen omdat er nooit problemen geweest zijn

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton Albers 16-02-2018 Via de website gekocht

Heel veel artikelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede winkel met heel veel keuze in vele artikelen op gebied van techniek gereedschap elektronica. Goede garantie redelijk vaak snelle levering, redelijke prijzen.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick 16-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid assortiment. Duidelijke website. Makkelijke zoekfunctie. Snelle levering. Waar voor je geld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos Put 15-02-2018 Via de website gekocht

Eenvoudige bestelwijze en correcte aflevering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Twee LED lampen besteld voor een afzuigkap. De juiste exemplaren uitkiezen was eenvoudig omdat de specificatie duidelijk was weergegeven. Verder was de aflevering ook heel correct.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robby 15-02-2018 Via de website gekocht

Oplichters

Algemene score

1,0
Gisteravond een quartz uurwerkje gezien voor €7,49. Vanmorgen wil ik die bestellen maar dan kost het uurwerkje ineens €9,49. Staat er soms een cookie geplaatst op mijn laptop dat bij kijken naar hetzelfde artikel de prijs €2,- hoger is (zoals bij Easyjet gebeurt)? Bestel er nooit meer wat. Uurwerkje inmiddels elders besteld voor €7,49.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Eugène 14-02-2018 Via de website gekocht

mooi groot assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het fijn om uit een enorm assortiment te kunnen kiezen.
Daarnaast vind ik over veel artikelen zeer uitgebreide informatie, bijvoorbeeld in de vorm van een pdf-bestand van de fabrikant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

David V. 13-02-2018 Via de website gekocht

Degelijk materiaal, betrouwbare winpste.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik wantrouw van die onbekende nieuwe sites, maar Conrad is nog één van die dinosaurussen op gebied van elektro-materiaal, daarmee was de keuze snel gemaakt, bovenop was de prijs onder deze van andere websites die ik checkte en geen leveringskosten. Snelle levering, correcte manier betaling en bestelde object was wat ik verwachte in originele verpakking en goed beschermd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan slagman 13-02-2018 Via de website gekocht

Goed en snel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een prima product tegen een goede prijs. De goederen werden bijzonder snel afgeleverd.
Ik zal in de toekomst zeker nog een aantal bestellingen bij Conrad doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.van Nelfen 13-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en betrouwbare producten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ken het bedrijf al wat langer en heb goede ervaringen bij eerdere gekochte materialen. Ook op het gebied van garantie, deze werd uitstekend afgehandeld. Kort om, een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 13-02-2018 Via de website gekocht

groot assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Conrad heeft veel keuze en is niet duur. Conrad heeft ook een website die makkelijk zoekt zowel per categorie als op steekwoorden.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Son 13-02-2018 Via de website gekocht

Van bestelling tot en met ontvangst??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel gevonden, wat wij moesten hebben. Bestelling makkelijk te plaatsen. Snel ontvangen! Extra melder bijgekregen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van Pinxteren 13-02-2018 Via de website gekocht

Heel goede service; snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk online winkelen, al is het soms tijdrovend om het juiste artikel te vinden. Daarna verloopt de bestelling vlot, alsmede de levering na een of twee dagen later. Perfecte terugkoppeling over het bestelde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

rpb 13-02-2018 Via de website gekocht

prima en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima webshop
alleen jammer van de verhoging van de minimaal bestelling om zonder verzendkosten te kunnen bestellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Treintje 13-02-2018 Via de website gekocht

Prima assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop bijna al mijn elektronica bij Conrad. Ze hebben nagenoeg alles op voorraad en je hebt het snel in huis.
Een keer een paar niet werkende zaken gehad doch deze werden prompt omgeruild.
Een duimpje voor deze firma

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jk 13-02-2018 Via de website gekocht

Jammer van de service

Algemene score

3,0
Voor de 2e keer product terug gestuurd met zelfde klacht binnen paar maanden.
Krijg ik wederom hetzelfde product opgestuurd.
Straks is de garantie om en zit ik met een slecht product

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Conrad 15-02-2018

Beste JK, graag ontvangen we uw klantgegevens op webcare@conrad.nl zodat wij kunnen kijken wat er met het product aan de hand is en een oplossing zoeken. Alvast bedankt!

Reageer

j.bottinga 13-02-2018 Via de website gekocht

net als altijd een duidelijke omschrijving bij de artikelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
info over artikelen is helder, duidelijk en de afgesproken lever tijd klopt waarbij alles goed verpakt is tegen breuk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter D 12-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig bedrijf met. Goede service en producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Diverse malen besteld en altijd na grote tevredenheid geholpen met veel producten met redelijke prijzen en snelle leveringen.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 12-02-2018 Via de website gekocht

Logistieke uitdaging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik had 4 H7 lampjes besteld. Er werden er 3 geleverd + een leeg kartonnetje. Ik heb gemaild, maar kreeg geen reactie. Vervolgens heb ik gebeld, met als gevolgd dat er een nieuwe lamp gestuurd zou worden. Deze heb ik ontvangen, geopend, maar ook dit was weer een leeg kartonnetje. Vervolgens heb ik weer gemaild en gebeld. Men zou gaan kijken in magazijn of daar iets niet OK was. Vervolgens kreeg ik niets te horen voor enkele dagen. Opnieuw heb ik gebeld; en opnieuw is er een lampje gestuurd. Deze keer heb ik die wel goed ontvangen, maar jee wat een poeha voor dit alles, pffff. Hopelijk is het eenmalig. Ik heb in het verleden nooit zo'n probleem gehad met Conrad. Geef ze het voordeel van de twijfel.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Oscar S 12-02-2018 Via de website gekocht

Keurige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omschrijving van de artikelen zijn duidelijk, snelle service/aflevering.
Keuze is ook ruim en bij een storing werd ik direct telefonisch geholpen en kon ik zo ook mijn bestelling plaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Conrad 11-02-2018 Via de website gekocht

Conrad service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren een ZEER betrouwbare partner, voorraad = 10 verzending =10 , afhandeling retouren=10, assortiment =10

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 11-02-2018 Via de website gekocht

Héél goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kies meestal deze site als ik iets van elektronische producten nodig heb, daar de prijs steeds zeer goed is en op de producten die ik tot nu toe hier heb aangeschaft één voor één perfect werken zoals beschreven in het commentaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tilburgse_6 10-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede order afhandeling!

Algemene score

9,0
De dag na de bestelling, had ik het product al binnen. Netjes en stevig verpakt. Kortom: Ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

elly velderman 10-02-2018 Via de website gekocht

GEWELGDE EN SNELLE SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit was de eerste keer om dit product te zoeken via internet, winkels hiervoor bestaan niet meer plus goedkoper dan kijkshop ook foetsie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny 10-02-2018 Via de website gekocht

Topmateriaal voor een Topprijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bosch GSR 12-15 gekocht in een pakket. Alles spiksplinternieuw geleverd, heel degelijk verpakt. Dezelfde prijs als in Duitsland, 50 Euro goedkoper dan hier in de hobbymagazijnen.
Nog nooit problemen gekend met Conrad.
Eenvoudige website maar uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zuidam 10-02-2018 Via de website gekocht

vlotte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ruime keuze en er is voor elk wat wils.
zeer goede prijs kwaliteit verhouding en altijd leuke en interessante aanbiedingen.
kortom,een zaak om aan te bevelen.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gérard 10-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel regelmatig lampen en elektronica-artikelen. Bedrijf heeft zeer veel uiteenlopende artikelen in voorraad. Snelle, probleemloze levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christoph N 10-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en votte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had dringend een nieuwe netwerkhub nodig. Via het uitgebreide aanbod in de webshop kon ik de meest geschikte kiezen. Deze werd heel snel aan huis geleverd, zonder bijkomende kosten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 10-02-2018 Via de website gekocht

Zoals verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote keuze, duidelijke artikelbeschrijvingen, handige site, goede prijs en snelle levering...en degelijke kwaliteit

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ad 10-02-2018 Via de website gekocht

Goed spul en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Conrad koop ik vaak mijn elektronica componenten en gereedschap wegens het ruime assortiment en mijn goede ervaringen. Dit keer 3 accupacks van 9,6 V, nergens anders goedkoper te krijgen en nog wat 9 V batterij clips. De accu's voldoen prima en de clips ook.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean-Claude Piron 10-02-2018 Via de website gekocht

Très bon site d'achat.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Très bel assortiment, bons prix, bonne gestion des livraisons et très bon service après-vente. A recommander.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucien Geens 09-02-2018 Via de website gekocht

Enorm assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
items zijn zeer snel te vinden en de verzending is zeer snel , dus prima winkel! een aanrader voor zowel de professional als de hobbyist

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland Van Holderbeke 09-02-2018 Via de website gekocht

Snelle regularisatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door een panne in de elektriciteit werd een dubbele boeking gemaakt en dus ook dubbel geleverd en afgeboekt. Zonder probleem één zending teruggestuurd en de te veel betaalde som werd prompt teruggeboekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo van den Tillard 09-02-2018 Via de website gekocht

Conrad staat voor kwaliteit en service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is altijd prettig om iets te bestelen bij Conrad. Kwalitatief goede producten. Prijs-kwaliteit goed en een prima en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meulemans viviane 09-02-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk en prijs kwaliteit en zeer goede service plus optijdd geleverd.
Ben meer als zeer tevreden klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grotegreef 09-02-2018 Via de website gekocht

Vlot en goed verpakt geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Betrouwbaar en al lang bestaand bedrijf met een enorme keuze !!
Veel artikelen in voorraad en snel geleverd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 09-02-2018 Via de website gekocht

Ben reeds enkele jaren klant, steeds perfect bediend !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel uitgebreid gamma, goede prijzen! Zowel goedkope artikels als duurdere producten.
Steeds vlug geleverd, minimum verzendingskosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex 09-02-2018 Via de website gekocht

Onlineshop die werkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind vooral de zoekfunctie handig. Het gaf me 10 ledlampen, dimbaar en met de juiste fitting. met de 10 kon ik verder verfijnen en bij "meer" zag ik een lamp die warmer van kleur werd bij het dimmen. Zo'n keuze heb je in een winkel niet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Phv 09-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekend sercice en snellevlevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
keuze, gratis levering, snelheid levering, goede prijs, goede kwaliteit van de voorgestelde producten

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 07-02-2018 Via de website gekocht

Doen niet moeilijk, en komen afspraken na.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Enkele maanden geleden een weerstation aangeschaft, maar de buitensensor gaf waarden door, die niet echt betrouwbaar waren. en na een telefoontje met Conrad werd alles prima geregeld. oude weerstation opgestuurd, en binnen 3 weken een nieuwe in huis. kortom uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 07-02-2018 Via de website gekocht

Groot en divers assortiment.Loopt achter bij de Duitsland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering uit voorraad. Assortiment loopt achter bij het Duitse moederbedrijf. Ook geen winkels in Nederland te vinden helaas.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton Kalkman 07-02-2018 Via de website gekocht

aantrekkelijke artikelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
leuke en aantrekkelijke produkten voor een leuke prijs en goede kwaliteit. Altijd handig om even te kijken of het hier verkrijgbaar is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Steven 07-02-2018 Via de website gekocht

Geen reactie op klacht

Algemene score

1,0
Bij de bestelling werd een verkeerd product geleverd. Dit kan natuurlijk altijd een keer gebeuren, maar als er vervolgens niet wordt gereageerd op de klacht vind ik dit een kwalijke zaak. Ze streven er naar om de klacht binnen 2 werkdagen te behandelen, maar na ruim 1,5 weken heb ik nog geen reactie op de klacht, maar wel 2 nieuwsbrieven, kortingsacties en een review verzoek ontvangen.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Conrad 13-02-2018

Beste Steven, onze excuses voor onze late reactie. Zou u uw klacht nogmaals willen sturen naar webcare@conrad.nl dan kijken we er meteen naar. Alvast bedankt!

Reageer

Toon meer reviews