Conrad.be - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 1627 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Conrad.be.

Conrad.be stelt zich voor

Conrad Electronic is Europa´s grootste webwinkel op het gebied van elektronica en techniek. Met een assortiment van honderdduizenden artikelen inspireert Conrad haar klanten al decennia lang. En danzij ons BeCommerce-label koopt u niet alleen gemakkelijk, maar ook veilig vanuit huis. Ontdek Conrad!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 233 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

7.9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jaap 24-09-2017 Via de website gekocht

Is goed alles snel verlopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel producten op de website
Eenvoudig via de computer te bestellen
En de levering van de producten zijn snel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Benny 23-09-2017 Via de website gekocht

Zeer betrouwbaar en snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Conrad heb ik ervaren als uiterst betrouwbaar, snelle service, duidelijke website, enz.
Ik heb nu reeds enkele bestellingen gedaan en ben uiterst tevreden.
Ik zal zeker nog bestellen bij Conrad en alvast ook reclame maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steve 22-09-2017 Via de website gekocht

correcte service

Algemene score

10,0
Correcte afhandeling van bestellingen, ruime keuze, juiste prijzen, enz. (een tevreden klant)
Minpuntje is dat je niet kan kiezen voor een aflevering van de bestelling in een afhaalpunt (bij concurrenten kan dit wel)

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

cooreman Peter 22-09-2017 Via de website gekocht

perfecte spullen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kan steeds erop rekenen dat de bestelde stukken/componenten in perfecte staat thuis afgeleverd worden ....ook het assortiment is heel ruim....en verzendingskosten zijn nihil.....één woord: top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fokkoh 22-09-2017 Via de website gekocht

gewoon erg goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering en service perfect. Meestal geen bezorg kosten. Groot assortiment. Redelijke prijzen. Soms wat lastig zoeken. Ik kijk altijd als eerste bij Conrad.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 22-09-2017 Via de website gekocht

Afspraak is afspraak

Algemene score

8,0
Levering precies volgens afspraak!
Goede communicatie voor wat betreft aflevering.
En verrassing twee voor de prijs van een.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hedwig 22-09-2017 Via de website gekocht

Altijd beterkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen.
Snelle levering.
Leuke website om in rond te snuisteren.
Uitgebreid gamma.
Lage limiet voor gratis levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yentl 22-09-2017 Via de website gekocht

Alle lof voor Conrad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Punctueel, voordelig en supersnel. Ben heel erg tevreden. Dit heb ik nog nergens meegemaakt.
Alle lof voor Conrad.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 22-09-2017 Via de website gekocht

Prima online winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Conrad is al jaren mijn favoriete online winkel. Duidelijke site, gemakkelijk bestelproces en zeer goede service. De artikelen zijn vaak voordelig in prijs. Conrad heeft vaak een artikel, wat nergens anders te verkrijgen is

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine 22-09-2017 Via de website gekocht

Gewoon perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zou niet weten wat verbeterd zou moeten worden, meer dan honderd procent tevreden, snelheid, goede verpakking en niet te vergeten: goede prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Verhoeven 20-09-2017 Via de website gekocht

Goede winkel met een groot assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel al jaren bij Conrad. Ze leveren nooit de volgende dag. Het duurt meestal 2 - 4 dagen. De spullen komen altijd vanuit zuid duitsland en je wordt goed op de hoogte gehouden met een tracking nummer. Ik heb slechts 1 maal meegemaakt dat een artikel niet werkte. Na 1 telefoontje werd er meteen een nieuw exemplaar geleverd. (zelfs zonder het oude te hoeven retourneren) Top service!! Ik heb daarna nog vaak besteld. Nooit problemen en altijd snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc D'hondt 20-09-2017 Via de website gekocht

Zonder méér ben ik steeds uiterst tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk en comfortabele website. Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Correcte service voor retourzending, slechts éénmaal in al mijn bestellingen een tekort in verzending werd onmiddellijk en gratis rechtgezet. Correcte en marktgerichte prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc Bylemans 19-09-2017 Via de website gekocht

snelle levering, makkelijke betaling, prima aanbod

Algemene score

9,0
uitgebreid assortiment van moeilijk verkrijgbare onderdelen, geen verplicht massa aanbod maar het gewenste aantal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 19-09-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede garantie afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bijna 2 jaar na aanschaf van een draadloze achteruitrij camara, gaf deze de geest. Nadat Ik dit heb gemeld bij Conrad, en binnen 3 weken na aanmelden was er een vervangend exemplaar geretourneerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 19-09-2017 Via de website gekocht

Top assortiment met een geweldige service en goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben niet zo'n internetshopper maar Conrad heeft artikelen die nergens snel te krijgen zijn. Het belangrijkste is dat het vaak snel wordt bezorgd. Goede prijs, snelle levering en goede service.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Baeckma 19-09-2017 Via de website gekocht

Zeer snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een betrouwbare winkel,geen problemen.Veel keuze van één product en is een goed product aan een schappelijke prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 19-09-2017 Via de website gekocht

Makkelijke site..snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De eerste x dat ik hier wat heb gekocht en zeker niet de laatste x.
In prijs vergelijk de goedkoopste. Geen bezorgkosten. En de levering qua tijd was zoals beloofd. En het artikel voldoet aan de omschrijving.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 17-09-2017 Via de website gekocht

prima webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er is een goede keuze in producten die goed staan beschreven op de website. Daardoor kun je snel tot de juiste beslissing komen. bestelling werd vlot geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet 17-09-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
uitvoerige shop , veel keuze met lage prijzen
heel overzichtelijk met duidelijke omschrijvingen en de produkten en reviews

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Adriaan van der Hooft 16-09-2017 Via de website gekocht

Moet nog blijken

Algemene score

1,0
Helaas mijn afstandsbediening met bij behorende stekker werkt totaal niet. Alles volgens de handleiding gedaan maar het licht gaat niet aan. .Het in de handleiding knipperen van het rode lampje gaat na enige seconden weer constant rood branden. De stekker reageert niet op de afstandsbediening. Reuze frustrerend. Dit is de 2e afstandsbediening, de eerste gaf helemaal geen rood licht. Deze terug gestuurd en de nieuwe werkt wel maar de stekker niet.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

jan 16-09-2017 Via de website gekocht

prima service vlotte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima shop overzichtelijke site bestelling plaatsen zeer gemakkelijk levering zeer vlot komen de afspraak over de levering na prima toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 16-09-2017 Via de website gekocht

Snelle en betrouwbare levering

Algemene score

10,0
Voor mij is het ruime aanbod van tehnische componenten belangrijk.
Prijstechnisch meestal goed, soms zelfs serieus goedkoper.
Producten die ik kocht zijn kwalitatief altijd goed, geen problemen gehad.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hendrikus Klootwijk 16-09-2017 Via de website gekocht

Een geweldig goed bedrijf waar je van op aan kan.

Algemene score

10,0
Ik vind de shop Heel erg overzichtelijk En duidelijk naar wat je zoekt. Als je belt wordt je fantastische en netjes te woord gestaan en een goede uitleg krijgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Vankan 16-09-2017 Via de website gekocht

artikel op voorraad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel was op voorraad en dus volgt er gelukkig een snelle levering. Het artikel was ook goed verpakt en geen verzendkosten, super.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joost Henze 16-09-2017 Via de website gekocht

Super.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Conrad vind ik altijd wat ik zoek en het wordt snel en keurig afgeleverd. Mocht het toch niet bevallen dan is het retourneren ook eenvoudig en probleemloos. Een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Bol 16-09-2017 Via de website gekocht

Enorm assortiment en razendsnelle leveringen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heerlijk om tijdens het bankhangen door het assortiment te scrollen. Ook altijd leuk om nieuwe electronica handigheidjes te ontdekken en om je te laten verleiden deze te bestellen. Geen verzendkosten aanrekenen vanaf bestellingen boven 20 euries helpt. Ben nu ook zover dat ik de papieren catalogus niet meer mis. Conrad blijf zo doorgaan !! Jan Bol (50+)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harrry 15-09-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

8,0
Het product wat ik zocht heeft Conrad terwijl in de reguliere winkel zoal Karwei etc niet heeft althans niet meer verkrijgbaar. Dat betekent Conrad webwinkel heeft de toevoegde waarde dan de reguliere winkel.
Conrad doet wat hij belooft!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Luc 15-09-2017 Via de website gekocht

100 % tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles prima gegaan ! Website is heel goed, levering prima verlopen en bestelling keurig verpakt!
ik kan geen negatieve opmerkingen geven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gemma 15-09-2017 Via de website gekocht

Prima bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vele artikelen. Mooie website , gemakkelijk zoeken. Goede beschrijving erbij , snelle levering ! Super geregeld .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samuel 15-09-2017 Via de website gekocht

Klaar en overzichtelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je kunt niet bedenken of Conrad heeft het. Van A tot Z een gemakkelijke en overzichtelijke afhandeling

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

focus 15-09-2017 Via de website gekocht

Vlekkeloos verloop over de ganse lijn.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product was duidelijk en voldoende omschreven. De prijs algemeen ligt zeer goed. De website is overzichtelijk en het product was snel gevonden.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 15-09-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product keurig binnen de aangegeven levertijd geleverd.
Conrad heeft iets meer levertijd. Maar is wel goedkoper dan andere webwinkels.
Dus aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ardi 15-09-2017 Via de website gekocht

snel en problemloos

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De keuze is enorm. Er wordt altijd prompt verzonden. Eventuele terugzending is erg eenvoudig doordat de daarvoor benodigde documenten bij de zending worden gevoegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keith 15-09-2017 Via de website gekocht

Degelijk en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ooit heb ik iets moeten retourneren om dat het mij niet beveel. Conrad bood een “geen gezeur" retour dat was snel en efficiënt geregeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

zoli 15-09-2017 Via de website gekocht

Conrad is een van mijn favoriete webshops

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop vaak bij Conrad vooral elektronische onderdelen, elektronica voor herstellingen wegens een heel uitgebreide keuze. Het is zeker niet de goedkoopste winkel vooral als je een beetje kwaliteit kiest. Ik heb nog geen negatieve ervaringen gehad en de enkele keren dat ik iets moest terugsturen of ruilen heb ik geen problemen gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daan 14-09-2017 Via de website gekocht

dienstverlening op zijn best!

Algemene score

10,0
altijd eerlijke prijzen en een dienstverlening die er mag zijn. laatst had ik een probleem met de fietstas, hij was gescheurd aan de naad. zonder morren kreeg ik een nieuwe toegestuurd.
indrukwekkende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 13-09-2017 Via de website gekocht

Gewoon super bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een weerstation besteld van een ander merk als dat ik had gehad. Dit was voor mij echter geen succes gebeld met Conrad en geen probleem hoor mocht het gewoon terug sturen. Gelijk bij hun de Alecto WS-4100 besteld keurig geleverd en nu heel blij mee. Kom zeker weer terug bij Conrad. Ruud Smits Westervoort

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wessi 13-09-2017 Via de website gekocht

Belabberde service

Algemene score

2,0
Bij een als verjaardagscadeau voor onze kleindochter gekochte videocamera was het verkeerde snoertje meegeleverd. Dus kon de camera niet worden opgeladen. Op een normale werkdag bleek Conrad tot 11 uur telf. onbereikbaar, een bandje; wij zijn nu gesloten, op werkdagen zijn wij vanaf 8 uur bereikbaar, niet dus. Eindelijk doorverbonden bleek het onmogelijk het goede snoertje op te sturen, nee de hele camera moest eerst terug!. Wachttijd 14 dagen! Leuk als je kleindochter enthousiast met haar camera aan de gang wil. Uiteindelijk bij een lokale winkel maar een snoertje gekocht voor 10,25 euro. Bedankt Conrad, maar mij niet meer gezien!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Urbanus 13-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een melkschuimer van Caso(59,99) was binnen twee weken stuk.
Na een telefoontje direct een nieuwe opgestuurd, er hoefde pas betaald te worden nadat Conrad eerst geld had terug gestort van de eerste aankoop, echt super!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 13-09-2017 Via de website gekocht

Punctueel en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet de meest sexy website (emotioneel), maar erg functioneel (rationeel). De site bevat alle informatie die je nodig hebt om het product te beoordelen voor dat je het aanschaft. Je kunt zelfs de gebruikershandleiding downloaden en op je gemak bekijken hoe een apparaat werkt en aangesloten kan worden. Via een account kan je het product bestellen, betaling en geleverd krijgen binnen 3 werkdagen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Larry 13-09-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De klantenservice is een 10 waard, mijn probleem werd heel goed opgelost. Het is misschien wel gemakkelijk als bij een retourzending, de klant een mail ontvangt dat het aangekomen is.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jaap sr 12-09-2017 Via de website gekocht

Conrad heeft altijd alles wat je zoekt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website/shop is een ware schatkamer.
Je treft er onvermoede oplossingen voor vragen die je dan pas onderkend. Er zijn alle courante alternatieven te vinden.De documentatie en specificaties zijn royaal. De gebruikers reviews zijn eerlijk.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

womanlover 12-09-2017 Via de website gekocht

ben zeer tevreden van conrad zeer uitgebreid assortiment,

Algemene score

9,0
zeer vlotte levering, produkten voldoen steeds aan vereisten ,goede kwaliteit alleen jammer lichtjes pryzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 12-09-2017 Via de website gekocht

Goede internetwinkel met een zeer breed assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede webshop met een heel breed assortiment. Zeker een aanrader als je iets zoekt op het gebied van elektronica, elektro, computer, (LED)verlichting etc. Geen verzendkosten vanaf 25 euro en betaling middels Ideal. Levering vaak vanuit hun magazijn in Duitsland, daardoor kan de levertijd soms wat langer zijn als je het vergelijkt met webshops die de volgende dag al leveren. Gemiddelde levertijd 2 dagen. Levering door GLS met Track en trace. Bestel er al meer dan 10 jaar en altijd correct geleverd.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Philips led warm white dimbaar (spotjes) 11-09-2017 Via de website gekocht

Indrukwekkend goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zijn hier terechtgekomen omdat de prijs onze aandacht trok, twijfelde in de winkel om dit type led-spotjes aan te schaffen aangezien ze daar meer dan het dubbele kosten. Levering was heel snel. Ontzettend tevreden !!!

Reageer

mvanrooijen@kliksafe.nl 11-09-2017 Via de website gekocht

Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Conrad heeft een enorm breed assortiment, waardoor je meestal succesvol bent in het zoeken van een bepaald artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Troos 09-09-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Vind het heel goed en zeker aan te bevelen aan anderen. Zou het zeker ook weer gebruiken als we weer wat nodig hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques uit H. 09-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer ruime keuze ook in bekende merken aan een goede prijs.
Bestellen en betalen gaat vlot.
Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iemand uit Purmerend 09-09-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Diverse items gekocht en eigenlijk nooit teleurgesteld!!

En dat ervaar ik bij anderen wel eens anders....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris B 09-09-2017 Via de website gekocht

Prima.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede duidelijke website, groot assortiment met duidelijke omschrijvingen bij de artikelen. Prijs/kwaliteitsverhouding is scherp, al is het soms wel nodig om op te letten of dat wat aangeboden kwalitatief wel ok is en niet een of ander flutding. Gelukkig zijn er bij de meeste artikelen reviews. Afhandeling bestelling gaat soepel en meestal is de order snel in huis.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews