Bloeddrukmeter.shop - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 36 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Bloeddrukmeter.shop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 28 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chiqut & Loek 23-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat wil de klant van een goede web shop? Die moet makkelijk bereikbaar, overzichtelijk en in vergelijking met z'n concurrenten - niet duur zijn -- en binnen een of twee dagen een artikel van heel goede kwaliteit kunnen leveren.
Aan die wensen, dames & heren van de Bloeddrukmetershop, voldoen jullie. Méër heb ik niet te wensen.

Reageer

C Pierik 04-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super geholpen, omdat het pakket retour is gestuurd door Post-NL omdat de postcode niet klopte, hebben ze na een telefoontje van mij direct een nieuw pakketje verstuurd zodat ik het de volgende dag in huis had. Het was mijn fout en toch hebben ze mij zonder problemen geholpen door het nogmaals gratis te versturen.

Reageer

Marloes 03-05-2021

Algemene score

9,0
Snel en makkelijk besteld en snel afgeleverd. Gelukkig was het goed verpakt want de vervoerder gooide de doos zo uit de bus voor mijn neus! Dus verpakking was prima, misschien overwegen een andere vervoerder te nemen. Makkelijk in gebruik.

Reageer

vesting 28-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de site van de hartstichting in kontakt gekomen met de bloedrukmetershop. Zeer heldere, overzichtelijke en verantwoorde weergave van de mogelijkheden tot aanschaf van een bloeddrukmeter. De totale afhandeling van mijn keuze was zeer goed. Echt een aanrader voor wie een bloeddrukmeter wil aanschaffen.

Reageer

Hans Vermeulen 11-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het assortiment van Bloeddrukmeter is groot.
Snelle levering tegen een goede prijs.
Het is een goed product.

Reageer

RenJ 03-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ruim assortiment. snelle afwikkeling. omschrijving ,,hoe het apparaat in te stellen en gebruiken" te summier.

Reageer

Peter 30-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, het was de beste prijs op internet en het is een uitstekend apparaat

Reageer

Pim 22-03-2021

Algemene score

9,0
Via Google en kieskeurig bloeddrukmetershop uitgezocht.Bleek een prima keuze.Bestelling van de Omron M6 comfort bloeddrukmeter binnen 1 dag ontvangen in deugdelijke verpakking.
Omschrijving op de site is conform wat er geleverd wordt.Heb nu dagelijks sinds 27 februari'20
mijn bloeddruk 2x p.dag gemeten.Gaat prima met de speciale altijd goed passende manchet.
Ik beveel dit produkt en de winkel van harte aan!
Pim

Reageer

Lambert 21-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Naar dat ik iets besteld had bij U site is alles goed en netjes afgewerkt. Ik was daar zeer blij mee en zal in het vervolg weer gebruik maken van U diensten. Nogmaals bedankt.
Groetjes van .......

Reageer

bloeddrukmeter AND 20-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
duidelijke shop. ik heb voor deze shop gekozen omdat ik een goed gekeurde meter wou hebben

Reageer

Braem l 20-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed apparaat,, goede prijs, snel geleverd volgens afspraak,,, dus top en zeker omdat we met een levensreddend product bezig zijn

Reageer

Ante 10-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Compliment voor de klantvriendelijkheid, luistervaardigheid en het persoonsgerichte advies van de medewerker. Het bestelde product werd goed verpakt en snel geleverd.
Bij vragen is de zaak telefonisch direct bereikbaar.

Reageer

Eric 09-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bloeddrukmeter shop was de enige webwinkel die het toestel dat ik wou nog in voorraad had. Zaterdag besteld en op dinsdag al geleverd, en dit in de drukke Covid-19 online shopping periode.

Reageer

Guy 09-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke website, de levertijd is optimaal, de gevraagde prijs voor het product + verzending is voordeliger dan bij de IHealth Frankrijk. Al mijn verwachtingen werden vervuld de zeker aan te raden bij vrienden kennissen.

Reageer

van ooteghem johny 28-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ola, wij bestelden op 21 nov het toestel pulse intense pain , we stelden vast dat het voor mijn echtgenote het beste is onder alle toestellen die wij al uitgetest hebben voor haar reuma
de pats plaatsen waar de pijn uitstraalt en het verzacht enorm de pijn ,en maakt het aangenamer om de dag mee door te komen.
wij hadden graag een tweede toestel besteld maar waren verwonderd over de nieuwe prijs
van 63,95 naar 100,80 is er een beetje over, kunnen wij nog zo een toestel bestellen aan de eerste prijs en extra pats!!!! ik kijk uit naar julie antwoord

Reageer

Riek 24-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koos voor het bestellen via bloeddrukmeter.shop omdat de web site duidelijk was en de prijs gunstig.
De bestelling was op afgesproken dag binnen, keurig verpakt.
Ik schrok van de complexiteit toen ik het ingesloten boekje ging lezen en heb telefonisch contact met u opgenomen om de mogelijkheid van ruilen voor een eenvoudiger apparaat te bespreken.
Ik kreeg snel iemand aan de lijn die ruim de tijd heeft genomen en op zeer heldere wijze uitleg heeft gegeven over het apparaat. En de mogelijkheid aanbood zelfs te kunnen ruilen als ik het apparaat een paar keer gebruikt zou hebben en het nog te complex te vinden. En de mogelijkheid voor telefonische hulp bij problemen. Al met al was dat zo’n geruststelling dat ingetrokken apparaat nu naar tevredenheid gebruik. Dus: een zeer tevreden klant.

Reageer

Menno 09-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Telefonisch goede gesprekken en behulpzaam bij keuze van de Omron3 Comfort bloeddrukmeter.
Snelle en goede ontvangst..

Reageer

Ron de Kleijn 04-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en korrekte levering product voldoed voor 100% je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering. De website werkt prettig.

Reageer

Terpstra 02-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle survius heel erg goed prima geregeld vlugge regeling goed verzorgd zal het zeker aanraden om bij Jullie te kopen

Reageer

Leon 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede webshop met veel uitleg. Makkelijke bestelproces en snelle bezorging.

Reageer

Peter 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijke klantenservice en een zeer duidelijke uitleg en advies met zeer veel kennis van hun aanbod

Reageer

JOanne 08-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze shop is duidelijk, geeft de nodige infomatie van het product .Mocht je er dan nog niet helemaal goed uit komen.
Dan kan je bellen, en word je zo verder geholpen. Dat werkte voor mij erg goed, om een nog betere keuze te kunnen maken. Word goed duidelijk uit gelegd. En ze nemen echt de tijd voor je. Capo!

Reageer

GJR 26-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk en snel bestellen van vele producten waarmee jij je eigen gezondheid kunt monitoren.
Snel geleverd.

Reageer

S. Lin 17-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig de bestelling kunnen plaatsen en snel geleverd op de zaterdag! Prima geregeld!

Reageer

Arie 16-09-2020

Algemene score

8,0
Ik had een specifieke vraag en de medewerker van de Bloeddrukmetershop heeft mij goed en deskundig geholpen. Hij heeft mij ook geen overbodige oplader proberen te verkopen, dus hij was ook eerlijk !

Reageer

WvM 15-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele fijne shop met een heldere site. Een keuze maken voor een geschikte bloeddrukmeter is bij deze site wel heel eenvoudig gemaakt.
De levering is snel en prima verpakt. De prijzen zijn zeer redelijk.
Voor mij was de handleiding te summier, maar even bellen en ik werd fantastisch geholpen door een alleraardigste medewerker en binnen de kortste tijd was alles me duidelijk. Het gekochte apparaat werkt prima en ik ben dus zeer tevreden.
Waar vind je zulke nazorg nog?

Reageer

Anne 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele duidelijke communicatie en snelle verzending. Goed product! Hartstikke blij mee, vooral de meegeleverde batterijen!

Reageer

A.E. de Lange-Wagner 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op internet kwam ik de site van de bloeddrukmetershop tegen. Het zag er heel betrouwbaar uit en besloot ik bij u de meter te bestellen. Alles werd goed ingepakt en snel bezorgd op mijn adres.

Reageer

Hans L. 18-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed geholpen in de keuze voor een bloeddrukmeter. Persoonlijk advies gekregen welke voor mij geschikt was.

Reageer

J. Boer 29-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend geholpen door dit bedrijf. Was op zoek naar een goede bloeddrukmeter op verzoek van huisarts. Telefonisch hebben zij mij deskundig van advies voorzien. Bestelling was 1 dag later binnen door vertraging bij PostNL. Dat hadden zij mij telefonisch al verteld.

Reageer

Philip 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop heeft een prima product geleverd binnen 1 dag. Het Thuiswinkel waarborg gaf extra zekerheid gezien het toch wel forse bedrag.

Reageer

Tess 10-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webwinkel. De informatie was duidelijk en helder. Hierdoor heb ik een goede keuze kunnen maken. Levering was wel 1 dag later dan gepland. Levering had vertraging bij PostNL. Doordat ik niet thuis was nog een dag later pas binnen.

Reageer

Jennifer 22-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede shop. Bestellen ging eenvoudig en product was de volgende dag geleverd.

Reageer

Gerrit 27-09-2018 Via de website gekocht

Omron M6 gekocht - goed en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede bloeddrukmeter tegen een prima, goedkope, prijs. Besteld op maandag en volgende dag in huis. Uitstekend verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van Bloeddrukmeter.shop 11-10-2018

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen begroeten als klant.

Reageer

Marjo Spruit 20-09-2018 Via de website gekocht

Prima bloeddrukmeter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laagste prijs voor de bloeddrukmeter. Bevalt prima. Levering was de volgende dag door Postnl. Goed en stevig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van Bloeddrukmeter.shop 11-10-2018

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Hopelijk bevalt de bloeddrukmeter u goed. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen begroeten.

Reageer

A. Rost 16-07-2018 Via de website gekocht

Goede bloeddrukmeter en snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was qua prijs het voordeligst. Daarnaast was de beschikbare informatie op de website zeer duidelijk. Was toen eenvoudig een goede keuze te maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiële reactie van Bloeddrukmeter.shop 11-10-2018

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Hopelijk mogen wij u in de toekomst opnieuw begroeten.

Reageer