Alecto WS-4700 - Reviews

8,7 Lees 159 reviews
Best Reviewed nov 2016 Alecto WS-4700
Best Reviewed november 2016
Specificaties
Kleuren
zwart
Buitensensoren
windsnelheid, Outdoor hygrometer
Binnensensoren
temperatuur, luchtvochtigheid
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 159 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan Zantingh 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

zeer makkelijk te installeren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vorige week gekocht, en het viel mij op dat de installatie zeer eenvoudig is, batterijtjes er in en het ding werkt, zo makkelijk heb ik het nog niet eerder gehad.

Pluspunten

  • duidelijk scherm
  • eenvoudige installatie

Minpunten

  • te kort in gebruik, maar voorzie geen problemen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Evert Egberink 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Goed overzichtelijk scherm

Algemene score

9,0
Ik vind dit weerstation een geweldige koop. vanuit de kamer kan ik zien hoe het weer buiten is. Verschillende grootheden zijn gemakkelijk te zien, zoals de buiten/binnentemperatuur, de luchtvochtigheid buien/binnen. de hoeveelheid regen, enz.
Om kort te gaan een heel goede koop.

Pluspunten

  • goed af te lezen
  • gemakkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marcel 27-11-2016 Product paar weken in bezit

Allround weerstation

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima product met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Duidelijke weergave en gemakkelijk te installeren. Batterijen erin en de rest gaat vanzelf.

Pluspunten

  • Duidelijke handleiding
  • Veel geheugenmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Yvonne 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

prima weerstation

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is een weerstation dat zeer makkelijk is te installeren, dit kost nog geen minuut om de beide apparaten met elkaar te koppelen, zeer duidelijke gebruiksaanwijzing, hij ziet en voelt ook zeer degelijk aan, het is onze 2e Alacto de andere was na 10 jaar van het dak gewaaid, dus tijd voor een nieuwe dus weer een Alacto kan hem aan ieder aan bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Valkering 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk - makkelijk instelbaar - geen bedrading . Top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een mooi apparaat zonder bedrading en stekkertjes. Veel en duidelijke informatie en nu al beter als onze vorige die vaak haperde.

Pluspunten

  • Geen bedrading

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gerard 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Gebruiksgemak en service

Algemene score

9,0
Vorige product na jaren goede dienst stuk. Nu nieuwe gekocht. Na plaatsen batterijen geen verbinding tussen station en buitenunit. Hesdo heeft het zeer snel en prettig opgelost. Compliment voor de service.
Gebruiksgemak van basisstation is subliem en voldoet nog steeds aan mijn verwachtingen. Een aanrader.

Pluspunten

  • Service - ondersteuning
  • Gebruikersgemak.

Minpunten

  • basisstation mocht iets meer achteroven staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
janny 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooi weerstation

Algemene score

9,0
het is een mooi weerstation werkt perfect gekocht bij Wehkamp voor een goede prijs .
ik zou dit product aan bevelen om aan te schafen.

Pluspunten

  • duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jaap 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi weerstation voor een redelijke prijs (bij Wehkamp)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn oude Alecto WS 5000-eco ging stuk. Niet meer leverbaar. Ik heb voor deze WS 4700 gekozen omdat dit weerstation een mooie binnen unit heeft in het zwart. Ook de buiten unit ziet er erg mooi uit. Geen losse bedrading aan de buiten unit wat goed is tegen contactproblemen door vocht.

Pluspunten

  • Mooi duidelijk display
  • Zeer gemakkelijk te installeren
  • Perfecte aanmelding van de binnen en buiten unit
  • DCF klok dus automatisch de goede tijd en datum

Minpunten

  • Tot nu toe geen minpunten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
A.j.m.van Assema 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

Weerstation ws-4700

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk voor iedereen te monteren Duidelijk display .Vormgeving uitstekend!
Een echte aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • Vorm
  • Displee

Minpunten

  • Geen Nederlands Displee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Theo 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie buitenunit, binnen unit goed afleesbaar .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik had een WS 3000, die voldeed prima maar is niet meer leverbaar. Deze is dus wel veel duurder en hoop dat hij het ook 10 jaar vol houdt.

Pluspunten

  • Ziet er goed uit de buiten unit

Minpunten

  • resetten buiten unit lastig. Trap erbij dus
  • Batterijen buiten unit ook lastig te vervangen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Harry vdb 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer makkelijk te installeren en een duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Alecto ws 4700 vandaag geplaatst, echt een mooi product.
Makkelijk geinstaleerd en een duidelijk scherm met ruim voldoende keuzes en opties die wederom makkelijk te kiezen zijn. Heb al veel weerstations gehad maar deze vind ik tot nu toe het duidelijkst

Pluspunten

  • Automatische klok instelling door DCF
  • Gevoels temp voor kou en vocht/warmte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Karel 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

Weerstation met overzichtelijke lay-out

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor dit weerstation heb ik gekozen voor het prijsniveau in combinatie met het overzichtelijke scherm. Tevens een leuk design.

Pluspunten

  • goede prijsstelling via Wehkamp
  • Nederlandse handleiding
  • Eenvoudige installatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Paul 04-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtig weerstation

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel overzichtelijk weerstation met goede handleiding.
Eenvoudig te installeren.
De buitensensor kan zowel op een plat vlak als aan een mast worden vastgemaakt.

Pluspunten

  • Kan worden opgehangen of staand op voet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
C.G. van Kats 28-10-2016 Product paar dagen in bezit

Alecto WS - 4700

Algemene score

8,0
Makkelijk instelbaar. Nadeel; moeilijk leesbaar op 1,5 mtr. afstand. Kan geen adapter op worden aangesloten.

Pluspunten

  • Display in de kleur zwart

Minpunten

  • Nadeel; moeilijk leesbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Paul 19-10-2016 Product paar weken in bezit

Veel functies voor een schappelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na jaren lang een Alecto te hebben gehad waarvan de display het begaf, op zoek gegaan naar een vervanger. Bij de Makro betaal je € 72,60 incl. BTW waarbij deze uitvoering in het middensegment valt. De buitenunit is zeer compact en makkelijk te monteren. De binnenunit laat legio aan functies zien. Ik ben er weer tevreden mee.

Pluspunten

  • Duidelijk scherm
  • Veel funties
  • Prettige prijs

Minpunten

  • Scherm staat erg rechtop

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
marc 19-10-2016 Product paar weken in bezit

Goed product/ afwijking voor barometer en windsnelheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Over het algemeen een goed product. Er is wel een afwijking voor de barometerwaarden en de snelheidsmeter.
Wel gemakkelijke te installeren en een goede verbinding met de buitenunit + mogelijkheid tot verbinding met atoomklok.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • goede verbindingen
  • temperatuur/vochtigheid komt meestal overeen
  • richting windmeter zeer goed

Minpunten

  • barometer wijkt enkele punten af
  • windsnelheidsmeter geeft te lage waarden weer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
kirrik 06-10-2016 Product paar weken in bezit

duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Zeer snel gebruiksklaar niet veel instellingen nodig.Goed afleesbaar scherm.De klok stelt zich zelf in .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
H. Annema 03-10-2016 Product paar weken in bezit

Snel te installeren, duidelijk overzicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk en snel te installeren dmv batterijen te plaatsen. Makkelijk en snel te bevestigen aan bijvoorbeeld een paal. Schroeven en bevestigingsmateriaal is meegeleverd. Duidelijke uitleg in de gebruiksaanwijzing. Mooie licht uitvoering van het product.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
E.Tolman 30-09-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk afleesbaar display.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Als verjaardags cadeau dit weerstation uitgekozen omdat er een mooi groot display bij zit waar veel en goed gerangschikte informatie op staat wat ook snel en duidelijk af te lezen valt,montage en opstarten van het geheel is een eitje mede door de duidelijke (Nederlandse) handleiding dus geen gedownload met pakken papier gelukkig,als advies word gezegd om Lithium batterijen in het buitenstation te plaatsen ivm eventuele vorst,dit advies heb ik opgevolgd het buitenstation op onze bijkeuken geplaatst (nu eerst tijdelijk om te kijken of alles goed werkt)deze week plaats ik hem definitief in de goede richting,hierna in huis gekeken en er was direct contact tussen de beide stations met volledige uitslag van het antenne symbool,ik heb dit station nog geen dag dus later volgt nog een review over de goede werking maar in eerste instantie zeer tevreden.

Pluspunten

  • Groot display/makkelijk af te lezen.
  • Display duidelijk gerangschikt.
  • Duidelijke Nederlandstalige handleiding.

Minpunten

  • Nog niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gerard 23-09-2016 Product paar dagen in bezit

Veel mogelijkheden voor een scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Alecto 4700 is een mooi weerstation dat veel informatie geeft, zoals bijvoorbeeld maanstand en gevoelstemperatuur.Het is wel aan te bevelen om gelijk lithium batterijen te bestellen voor de buitenunit.

Pluspunten

  • veel waar voor je geld

Minpunten

  • bevestiging onhandig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Toon meer reviews