Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Alecto WS-4700

8,7 Lees 192 reviews

Vergelijkbare producten

technoline Line WS 6750 Digitaal weerstation

Kleuren
zwart
Buitensensoren
temperatuur
Binnensensoren
temperatuur
technoline Line WS 6750 Digitaal weerstation

Oregon Scientific WMR89

Kleuren
zilver, zwart
Buitensensoren
windrichting
Tendens weergave
thermometer, hygrometer, barometer
Oregon Scientific WMR89

SENCOR SWS 51 B

Kleuren
zwart
Buitensensoren
Outdoor hygrometer
Tendens weergave
thermometer, hygrometer
SENCOR SWS 51 B
4,0 (1)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 192 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 16-01-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijk afleesbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De windmeter laat zich eenvoudig installeren, zonder snoeren en stekkers.
De buitenunit is robuust uitgevoerd

Voor de buiten-unit worden Lithium batterijen aanbevolen, vermeld dit op de verpakking of voeg deze toe.

Pluspunten

  • Groot en duidelijk display
  • Aansluiten zonder stekkers

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Martin180s 15-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi duidelijk weerstation

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te monteren en te koppelen , ziet er mooier uit als mijn oude weerstation .
Zeer duidelijk aflees unit , het geheel binnen 10 minuten uitgepakt en werkend gekregen

Pluspunten

  • zeer mooi, modern
  • makkelijk te installeren

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sidney 14-01-2017 Product paar dagen in bezit

Goeie kwaliteit, stevige buiten-unit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig te installeren, compacte display. Buiten-unit is van uitstekende kwaliteit zodat oxidatie zal vermeden worden. Gemakkelijk in gebruik en zeer duidelijke handleiding.

Pluspunten

  • stevige buiten-unit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anna 14-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi aparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele robuuste weer station , veel steviger dan andere op de markt, jammer dat scherm allen in zwart verkrijgbaar Is, verder heeft die veel opties en werkt goed

Pluspunten

  • Groot scherm

Minpunten

  • Moet op baterijen
  • Zwarte scherm

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan 13-01-2017 Product paar weken in bezit

Zelf weerman spelen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te installeren aan een muur of bovenop iets incl beugel voor aan een paal, eenmaal aangesloten en batterijen erin werkte hij vanzelf.
Veel informatie op het display en ook terug te halen van eerdere dagen.

Pluspunten

  • Gemakkelijke installatie
  • Groot display met veel info

Minpunten

  • Lampje display blijft kort aan

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bert 12-01-2017 Product paar dagen in bezit

makkelijke installatie

Algemene score

8,0
n.a.v. andere reviews nieuwsgierig geworden. Voorheen La Crosse WS3600 gebruikt maar helaas overleden. Deze Alecto ziet er bij het eerste gebruik goed uit. Uiteindelijk zal op de langere termijn blijken of hij gaat voldoen. De vierkante buis vindt ik persoonlijk geen probleem. Heb hier een CV buis voor gekocht en deze als verlenging gebruikt en staat als een huis (aan de muur bevestigt).
Display helder en duidelijk.

Pluspunten

  • duidelijke display
  • goede ontvangst
  • zeer snelele installatie

Minpunten

  • nog niets

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H.Heller 12-01-2017 Product paar dagen in bezit

groot scherm,buitensensor voor wind, regen en temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima product. Had eerst een ander station waar telkens buitensensor van stuk ging. Ging op zoek naar nieuw toestel en vond deze. Gemakkelijke installatie en starte gelijk. Even wachten op het signaal uit Frankfurt en daarna de juiste instellingen bereikt. Geijkt met lokale waarden .

Pluspunten

  • Gemakkelijk te installeren
  • Waterpasje bovenop voor correctheid

Minpunten

  • Jammer dat er geen ronde buis aanzit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

TvdBergen 11-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Algemene score

6,0
Goede prijskwaliteit. Heeft vele mogelijkheden, je moet wel weten wat je moet doen en gebruik je ze dan ook allemaal. Omdat je een heel programma moet doorlopen en het boekje er bij moet nemen.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Gebruik je ze ook werkelijk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Paul V. 10-01-2017 Product paar dagen in bezit

Een compleet weerstation!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na het defect gaan van mijn oude weerstation (WS3000) heb ik mijn keuze laten vallen op de Alecto WS-4700. Het buitenstation is zeer compact en heeft geen externe bedrading. Ook de binnenunit heeft veel functies en instelmogelijkheden (gebruiksaanwijzing is hierbij wel nodig). De buitenunit kan op een horizontaal vlak en verticaal aan een (verlengde) buis zeer eenvoudig worden gemonteerd. Het verbinden van de binnen- en buitenunit verloopt probleemloos. Ook het DCF signaal wordt snel ontvangen waardoor de juiste tijd en datum snel wordt weergegeven. Kortom, een prima weerstation.

Pluspunten

  • Overzichtelijk display
  • Nauwkeurige metingen
  • Buitenunit is compact
  • Veel functies en instelmogelijkheden
  • Eenvoudige installatie

Minpunten

  • Er zitten geen batterijen bij.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cleo793 10-01-2017 Product paar weken in bezit

fijn weerstation met veel weersinzichten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit weerstation is makkelijk aan te sluiten. Het buitengedeelte kan handig op diverse manieren geplaatst worden. Ons vorige buitenstation zat via allerlei draden verbonden. Bij dit weerstation is alles keurig weggewerkt.
Het scherm laat echt van alles en nog wat zien over het weer, zodat je altijd een prima beeld hebt van het weer.

Pluspunten

  • duidelijk scherm
  • makkelijk te monteren/ aan te sluiten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan Roodhorst 03-01-2017 Product paar weken in bezit

Veel mogelijkheden dankzij de functieknoppen rechts onder.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een geweldig apparaat. De buitenapparatuur is compact en de batterijen worden keurig in de ruimte onder vochtvrij opgeborgen. Alles werkt prima op oplaadbare batterijen, met een capaciteit van 2500mAh of hoger.
Jammer dat op deze uitvoering geen op- en ondergang van de zon zit, maar je kan niet alles voor weinig hebben.

Pluspunten

  • Buitenapparatuur compact
  • Duidelijk scherm
  • Duidelijke handleiding in eigen taal

Minpunten

  • Helaas alleen in zwarte uitvoering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bodi 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

super duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik had altijd al een alecto weerstation (ws-3900) en deze is er na lange tijd mee gestopt. Deze heeft altijd zeer goed voldaan. Daarom wederom een alecto uitgezocht die duidelijk in gebruik is en zeer eenvoudig is te installeren. Je doet de batterijen erin en de rest gaat vanzelf.

Pluspunten

  • duidelijk display
  • zeer eenvoudig te installeren
  • veel kwaliteit voor weinig geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

ws-4700

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi en duidelijk weer station met veel mogelijkheden , Plug & Play precies wat wij zochten , we zijn er erg blij mee , een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 30-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Prima weerstation

Algemene score

8,0
Echt een Plug & Play ding alleen hebben ze niet echt nagedacht over de montage zonder mast. Op een mast kun je de unit wel naar het noorden laten wijzen maar zonder wordt dat erg moeilijk omdat de mast die er bij zit niet rond is en je hem dus niet kunt richten. Verder prima ding. Geeft redelijk juiste gegevens door en is prima af te lezen. Tot nu toe vind ik het wel een aanrader

Pluspunten

  • Makkelijke installatie
  • Duidelijk
  • Redelijk accuraat

Minpunten

  • Zonder externe mast niet precies te richten
  • Beetje aan de dure kant
  • Batterij buitenunit lastig vervangen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

AC 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goed leesbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed verpakt. Duidelijke instructie. Snel te plaatsen. Een goed verzorgd binnenunit. De binnenunit is uitsteken te lezen, met veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Pots 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer Tevreden !!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi en duidelijk weer station met veel mogelijkheden , precies wat wij zochten , we zijn er erg blij mee , echte aanrader en voor een hele nette prijs !!

Pluspunten

  • duidelijk af te lezen
  • stevig materiaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

steins 29-12-2016 Product paar weken in bezit

prima weerstaion batterij erin en klaar

Algemene score

9,0
werkt prima geen gedoe met instellingen baterij erin en klaar voor gebruik goed afleesbaar scherm prijs in ok niet te duur en werkt prima

Pluspunten

  • geen moeite met instellen
  • veel extras

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noorderling 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Veelzijdig weerstation

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eindelijk een weerstation wat doet wat je er van verwacht. Alle metingen komen goed binnen.
Juist monteren van de buiten-unit had wat voeten in de aarde.
Maar als het eenmaal werkt dan prima!

Pluspunten

  • Veelzijdige waarnemingen
  • Uitgebreid display
  • Prima handleiding

Minpunten

  • juiste montage buiten-unit valt tegen
  • batterij buiten-unit lastig te vervangen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Slecht
Voldoende

Reageer

zorro 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

duidelijk display

Algemene score

9,0
Mooi design,duidelijk display welke accuraat de meldingen doorgeeft daarbij een goede en duidelijke handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert W. koch 28-12-2016 Product paar weken in bezit

Zeer uitgebreide functionaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn keuze viel op de WS 4700 vanwege het handige formaat van de display unit, de goede leesbaarheid en de uitgebreide functies.
De buitenunit is compact, maar robuust uitgevoerd en gemakkelijk te plaatsen.
Het installeren van de unit is een fluitje van een cent en de datum en tijd worden automatisch bijgehouden.
Voor mij een goede aanwinst om op elk gewenst moment te kunnen zien hoe het weer is en de mogelijkheid om de history (24 uur) te raadplegen, een regelrechte aanrader voor mensen die zijn geinteresseerd in het weer.

Pluspunten

  • Goed leesbare display (+ verlichting)
  • Solide uitvoering
  • Uitgebreide functionaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews