Alecto WS-1150 - Reviews

Best Reviewed mei 2017 Alecto WS-1150
Best Reviewed mei 2017
Laagste prijzen -15% prijsdaling
Specificaties
Kleuren
wit, zwart
Buitensensoren
temperatuur
Binnensensoren
temperatuur, luchtvochtigheid

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem Eekman 03-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie strakke vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een mooi produkt zeer mooie strakke vormgeving is ook makkelijk in te stellen. Het heeft ook een duidelijke display dus je ziet er op wat je wilt zien en het is ook door zijn vorm enz. makkelijk ergens te plaatsen. Ik ben zeer content met dit niet al te dure weerstation echter wat jammer is dat de buitensensor niet waterdicht is maar ja wat kan je voor deze prijs nog meer verwachten dus ik ben er zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • Mooie strakke vormgeving
  • Makkelijk te plaatsen
  • De prijs is erg aantrekkelijk

Minpunten

  • Buitensensor niet waterdicht
  • Kanaalnr buitensensor erg klein

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hilde 12-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Duidelijke display, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handleidingen bij zulke toestellen lijken altijd wat ingewikkeld, maar bij stap-voor-stap doornemen ervan lukt alles prima met dit toestel : verbinding tussen binnen-en buitenunit zo gemaakt. Ook alle andere functies makkelijk in te stellen. Aanrader : houd handleiding in de buurt ingeval accu's moeten worden vervangen en instellingen zouden verdwijnen (je kan niet alles onthouden ;). Zeer volledige en duidelijk leesbare info op display : datum, tijd, binnen- en buitentemperatuur, luchtvochtigheid binnen, weersvoorspelling (met beelden), maandstand. Verder allerlei kleinere icoontjes met info over : temperatuurverloop binnen en buiten, lage batterijindicatie bi/bu, kanaal, ontvangst, alarm, snooze, .. Zeer tevreden over dit toestelletje. Hoop dat het lang mee gaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. van Esseveld 13-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

weerstation Alecto ws-1150

Algemene score

7,0
Mooi weerstation, duidelijke bediening.
Kijkhoek op display kan beter, je moet er nu redelijk recht op kijken om de cijfers goed te kunnen zien.
Extra jaar garantie is ook een pre.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kim.CJ 24-08-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

5,8
Erg slecht bereik. Als de buiten-unit naast de binnen-unit staat, dan omtvangt hij hem wel. Maar als hij buiten staat niet. Zelfs als de afstand maar 3 meter is en er alleen maar een ruit tussen zit, dan is er geen ontvangst

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Voldoende
mersmann 15-12-2014

Het slechte bereik herken ik niet. Mijn weerstation geeft ook de buitentemperatuur feilloos aan. Waar ik echter niet over te spreken ben, is het energieverbruik. De batterijen zijn erg snel op en leidt tot dus ook snel tot vage cijfers van het display. Daarnaast is de afleesbaarheid van de temperatuur achter de komma niet duidelijk.

Hans Mersmann

Reageer

Willy 03-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Groot scherm

Algemene score

6,0
Toestel werkt goed. Installatie was niet zo gemakkelijk. Afhankelijk van de kijkhoek komen de niet werkende lcd kristallen zichtbaar wat leesbaarheid slechter maakt.

Minpunten

  • zichtbaarheid afhankelijk kijkhoek

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

eagle 21-01-2017
  • Product paar weken in bezit

slechte ontvangst

Algemene score

1,0
Draadloze afstand van buitenontvanger is erg slecht. Haalt afstand van 3 meter nog niet. Met alleen een muurtje en ruit ertussen.

Minpunten

  • ontvangst buiten ontvanger

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

van Noort 12-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

slank model. verlichting ontbreekt.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Slank model. Verlichting ontbreekt. Cijfers achter de komma niet goed zichtbaar van de temperaturen.

Minpunten

  • cijfer achter de komma's niet goed zichtbaar
  • verlichting ontbreekt

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Jan Rijnen 30-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

aflezen te beperkt

Algemene score

4,0
Technisch een goed product met voldoende mogelijkheden. Helaas zijn de gegevens vrijwel niet te lezen. Er zit geen verlichting in en alleen af te lezen als er van buitenaf licht op valt en dan nog maar beperkt

Pluspunten

  • voldoende mogelijkheden

Minpunten

  • vrijwel niet afleesbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

André 21-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Onduidelijk scherm en hoog batterijgebruik

Algemene score

2,0
Een onduidelijk display wat in het schemer echt niet af te lezen is, alleen in vol daglicht.
Het bereik van de buitensensor is ronduit bedroevend, 5 meter op z'n max.
De batterijen van het binnenstation gaan zo'n 4 à 5 dagen mee (nieuwe Duracells).
Ik heb hem weer ingeruid voor een ander merk en nu zeer tevreden.

Pluspunten

  • Ziet er leuk uit.

Minpunten

  • Batterijduur
  • Leesbaarheid display
  • Bereik buitensensor

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

One-eye 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strak design en overzichtelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een handig en relatief goedkoop apparaat. Installatie is een fluitje van een cent en het geheel ziet er strak uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Deprest Etienne 10-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Weather station WS 1150 serie NA art nr 04431185697

Algemene score

4,0
Weerstation werkte niet goed/enkel onderste deel werkte - terug gedragen naar Makro Machelen Sedert 04.07.2017 een nieuw exemplaar gekregen. Nu kijken of dit wel werkt.
Graag een extra garantie van 1 jaar indien mogelijk. Ik ken de werking van dit product nog niet dus kan het niet aanbevelen. Had dit station al een paar maanden - wist dat het niet werkte - maar door opname in ziekenhuis kon ik het onmogelijk vroeger terug naar Makro brengen.
Moet nu afwachten en kan nog geen beoordelingen geven.

Reageer

Peter 22-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design, maar zeer onbetrouwbaar

Algemene score

3,0
Uiterlijk mooi product, maar sterke twijfel bij goede werking. Heb het product tweemaal geruild, daarna geld terug gekregen. Bij het eerste exemplaar werd de buitentemperatuur niet doorgegeven. Bij de tweede was het scherm van het station slecht leesbaar (alsof batterijen bijna leeg zijn). De derde hield het een paar uur vol, daarna kwam buitentemperatuur niet door en dat herhaalde zich na resetten en/of op andere kanalen zetten.

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • Betrouwbaarheid

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

harry 04-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi en sierlijk , maar ook goede informatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
dit weerstation ws1150 is mooi en sierlijk, daarbij ook een goed werkende installatie ,
ook makkelijk in te stellen. Kunnen er geen batterijen bij geleverd worden ?, dit omdat er gelijk 4 aa batterijen nodig zijn.

Pluspunten

  • goede informatie en documentatie

Minpunten

  • sensor moeilijk te plaatsen, ophanging te klein .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

westen 03-05-2017
  • Product paar weken in bezit

veel info

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
installatie was makkelijker dan ik aanvankelijk dacht. Werkt goed. Buitenmodule moet wel tegen weer en wind beschermt worden, dus bijv. droog hangen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rien 18-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie vorm, heldere display. Veel info.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Gekregen als verjaardagscadeau. Ben er erg blij mee. Jammer dat de sensor niet waterdicht is waardoor het moeilijk is een goed plekje buiten te vinden.

Pluspunten

  • Display
  • Veel info

Minpunten

  • Sensor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

marc h. 11-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

fijn weerstation

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
prijs kwaliteit een prima weerstation
doet wat het moet doen binnentemperatuur en buitentemperatuur perfect meten
en weer voorspelling is ook redelijk
juist aflezen cijfers zijn niet te groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Filip Bruggeman 26-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

werkt prima en nauwkeurig, duidelijke handleiding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net aangekocht. Duidelijke handleiding en vlotte indienstname. Met name de hygrometer op verschillende plaatsen getest en lijkt vrij nauwkeurig

Pluspunten

  • handleiding
  • vlot indienstname

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

WEERSTATIOON WS 1150 07-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

WEERSTATION WS1150

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
elegant toestel, eenvoudige montage, past in een interieur , goede weergave van basic gegevens
voetstuk binnen element zou iets zwaarder mogen zijn (stabiliteit)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Vis 07-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Leuk design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
leuk weerstation, geeft alles aan wat nodig is aan informatie.
cijfers zijn goed helder, de wekkerfunctie zie ik het nut niet van in, maar al een ander vast nuttig vinden.

Pluspunten

  • losse buitensensor
  • heldere cijfers
  • leuk design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mik 02-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eenvoudige installatie - mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudige installatie - mooi design - enkel de afstand waarover het 433MHz signaal effectief gaat laat wat te wensen over - ook bij ons vorige station trouwens het geval, de meeste fabrikanten doen er een schepje bovenop in hete vergelijk met anderen denk ik. 20m door glas is op de limit.

Pluspunten

  • installatie
  • design

Minpunten

  • afstand draadloos substation te groot aangegeven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews