Russell Hobbs Retro Classic noir

Bekijk 2 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 288 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Retro Classic noir op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sandra 04-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima Retro waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

7,0
Mooie waterkoker. Mijn criterium is dat ik graag wil dat het water snel kookt. Dat doet ie.
Er zit ook een temperatuur meter op, die ik vrij zinloos vind, omdat ik het water gewoon wil koken, maar ik zie daar enthousiaste reviews over.
In de koker zit ook nog een aanduiding voor hoeveelheden. Omdat de behuizing niet is geisoleerd maakt hij best veel herrie.
Voor mij voldoet hij prima.

Pluspunten

  • mooi design
  • water kookt snel
  • schenkt uit zonder lekken !!

Minpunten

  • groot
  • veel lawaai
  • deksel klikt niet open
  • niet geisoleerd dus behuizing wordt heet

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

RZ 02-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Roest

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

3,0
Waterkoker ziet er mooi uit, maar daar houdt het dan ook wel mee op. Na 3 weken zat er al roest bij de deksel. Ook maakt de waterkoker erg veel lawaai tijdens het kookproces. Het water koelt ook erg snel af.
Al met al een teleurstellende aankoop en prijs deze dus ook zeker niet aan!

Pluspunten

  • Ziet er leuk uit

Minpunten

  • Roesvorming
  • Veel lawaai

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

clearblueskies 15-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne waterkoker

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

8,0
Fijne (bijna-) RVS waterkoker. De temperatuurmeter zie ik eerder als grapje, als het water al borrelt rent de wijzer nog van 80 naar 100. Jammer dat er daarom (als bescherming voor de 'thermometer') toch nog weer een stuk plastic in de kan moest. Ik zie reikhalzend uit naar de eerste elektrische waterkoker die van binnen helemaal plasticvrij is.

Pluspunten

  • uiterlijk en voelt fijn aan

Minpunten

  • toch plastic in de kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Linda visser 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooie handige waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

9,0
Mooie grote waterkoker
Licht van gewicht. Dus als hij helemaal vol zit nog wel te tillen. En hij is gewoon super mooi

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Mooi
  • Veel inhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Inge 20-11-2020
  • Product gekocht

Na 1,5 jaar al lek. Veelvoorkomende klacht lees ik nu

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

2,0
Ziet er prachtig uit maar blijft niet mooi. Het rvs wordt vlekkerig.
Maakt heel veel lawaai bij het koken en het duurt ook nog lang.
En best duur voor een apparaat dat na 1,5 jaar lekt en dus levensgevaarlijk is als de aardlekschakelaar niet steeds zou afslaan.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Groot

Minpunten

  • Snel kapot dus duurkoop
  • Duur
  • Lawaaiig
  • Koken duurt lang

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Slecht
Russell Hobbs 23-11-2020

Hi Inge, wat vervelend om te lezen dat de waterkoker is gaan lekken. Het is inderdaad een bekend probleem bij ons en is inmiddels ook helemaal opgelost. Wil je met ons contact opnemen zodat wij jou een nieuw model kunnen toesturen? Hopelijk kun je dan lang plezier hebben van deze waterkoker. Je kunt een mailtje sturen naar service@eu.russellhobbs.com . Maak simpelweg een screenshot van ons gesprek en ons service team zal het verder voor je oppakken. Hopelijk horen we snel van je! Mvg, Team Russell Hobbs

ItH 24-11-2020

Helaas Russell Hobbs, Wat u schrijft doet uw klantenservice niet.

Reageer

Frank 12-05-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Al na 1 jaar bladdert de fraaie zwarte buitenkant af.

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

5,0
Fraaie vormgeving en aanvankelijk een sieraad in je (open) keuken.
Totdat na plusminus één jaar de zwarte buitenkant afbladdert....

Pluspunten

  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Lawaaierig
  • Zwarte buitenkant snel lelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Jelica 17-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

10,0
De waterkoker heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Een mooie design, zichtbare temperatuur hoogte en 1,2,3 kopjes keuze zijn heel mooi.

Pluspunten

  • prijs
  • kwalitet
  • vormgeving

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine 13-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooie waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

10,0
Een sieraad in de keuken, met snel gekookt water voor alle doeleinden.
Fijn is de grote inhoud en dat je precies ziet hoever het water is door de meter aan de voorkant.
Heel blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzke 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker retro classic noir

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

9,0
Mooie grote waterkoker die er ook nog eens fantastisch uitziet, werkt prima zoals verwacht. Zeker aan te raden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

9,0
Mooi design echt kwaliteit.
Kookt inderdaad snel en handig
Met de rode markeringen .
Staat geweld in onze keuken .
Echt top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

spekn 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, grote 1,7l waterkoker, water kookt snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

9,0
Kooktijd snel, thermometer heel erg handig b.v. voor groene thee, binnenin handige maatvoering voor 1/3 kopjes, mooi uiterlijk en zeker gezien de grote niet zwaar!

Pluspunten

  • thermometer
  • 1-3 kopjes afmeten binnenkant handig
  • mooi uiterlijk
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bo 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie waterkoker

Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

7,0
Mooie retro waterkoker. Efficiënt en gemakkelijk in gebruik.
thermometer is ideaal voor thee drinkers.

Pluspunten

  • Design
  • Thermometer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Luuk Bergervoet 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp, fijne schenktuit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

9,0
Fijne waterkoker met grote inhoud en mooi ontwerp.
Warmt snel op en schenkt goed uit zonder te morsen

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • Fijne schenktuit
  • Grote inhoud
  • Duidelijk leesbare thermometer

Minpunten

  • Temperatuur niet instelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeanet 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoere waterkoker met flinke inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

9,0
Mooie stoere maar ook vintage waterkoker past helemaal in mijn keuken. Ruime inhoud snel op temperatuur ,maakt veel minder geluid dan mijn oude. Enige minpuntje is dat de buitenkant wel warm wordt.

Pluspunten

  • Stoer uiterlijk
  • Inhoud 1,7 liter

Minpunten

  • Wordt warm aan buitenkant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

cheursi 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

10,0
ik was opzoek naar een ruime waterkoker en toch ook een mooi design
eindelijk een gevonden.
mooi, ruim en makkelijk.
ben er erg blij mee

Pluspunten

  • ruim
  • mooi

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karen 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super tof design en werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

10,0
Super mooie waterkoker die ook nog eens prima zijn werk doet. Het koken gaat snel en de thermometer is een leuk detail.

Pluspunten

  • design
  • functionaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Russel Hobbs Waterkoker 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooit ontwerp waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

10,0
Mooi ontwerp, past in de keuken, groot qua watervoorraad maar ook 1 kopje heet water zetten. Kleur is ook mooi, veel keuze in kleuren

Pluspunten

  • Groot voorraad water
  • Klein kopje voorraad
  • Uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Russell Hobbs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

8,0
Top product! Water kookt snel, makkelijk schoon te houden en ziet er heel mooi uit . Beveel het product zeker aan!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

10,0
Retro waterkoker die heel mooi op het aanrecht staat. Werkt perfect en handig in gebruik. Je kunt het aantal koppen bepalen en je kunt de temperatuur zien.

Pluspunten

  • Mooi model
  • Praktisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam 06-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Retro Classic noir

Algemene score

9,0
Goede waterkoker. Water snel gekookt. Handig en makkelijk. Past ook mooi bij mijn keukenaccessouires.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews