AEG T8DE86ES - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ronald 28-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Top droger! stil en super zuinig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze droger hebben we uitgekozen omdat deze erg goed uit de testen kwam en ook nog eens a+++ is. We hebben ook een 1600 toeren aeg wasmachine en daardoor is de was binnen 90 minuten droog. Ook is de bediening heel makkelijk met de grote keuze knop. Ook het nieuwe dubbele filter systeem is echt een verbetering en daardoor is de droger ook zo energie zuinig. En bij deze droger kan je tenminste de deur omdraaien. Dat kan bij niet veel drogers meer. voor ons dus echt perfect!

Pluspunten

  • A+++
  • Erg stil
  • Duidelijk display
  • Droogt snel

Minpunten

  • Geen WiFi

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilfred Hol 20-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grootegast deur opening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Aeg droger 8000 serie absolutecare system droog uitstekend de was wij wassen gemiddeld 8 wassen per week gezin van 5 personen. Deze droger hebben we ongeveer 2 maand en zijn er echt super blij. Alle was doen we er zoals donker, wit,wol ect. Keuze genoeg om de was te laten drogen. Krimpt niet dat is echt zo zoals ze zeggen met deze 8000 serie van aeg. Uitstekend

Pluspunten

  • Droog goed
  • Stil
  • Mooi designe
  • Krimpt niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

boots 31-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Uitstekende Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekende droger. Droogt optimaal met vele mogelijkheden. Was krimpt niet. Bedieningsscherm is overzichtelijk.

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • snelheid

Minpunten

  • lawaaiig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

yocolet 30-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Overzichtelijk.

Algemene score

7,0
zeer makkelijke/simpele bediening, grote deur. kan veel was in
heel handig is het licht wat aan gaat als je de deur open doet
maak wel wat geluid, maar is niet irritant.
als de droger vol is (max 8 kg) kan het wel 3 uur duren eer de was droog is, maar dat kan denk ik, ook niet anders

Pluspunten

  • grote deur
  • simpele bediening

Minpunten

  • beetje geluidruchtig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Günter Nass 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lange droogtijd/Leuk design

Algemene score

6,0
Heb dit apparaat slechts 1x gebruikt. Beoordeling is dus niet echt correct.
Heeft verschillende programma's. Mij is (nog) onduidelijk welk programma ik moet gebruiken.
De was niet droog bij gebruik "katoen". Heb daarna nog 2 andere programma's gebruikt, maar
was nog steeds niet droog... Van pure ellende maar de was in woonkamer laten drogen!!
Onduidelijk is of dit aan mijn onwetendheid/ondeskundigheid ligt.
Eigenlijk moet U mij over een paar maanden weer zo'n enquete laten invullen: dan heb ik meer ervaring met dit produkt.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

AEG T8DE86ES Droogautomaat 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Energiezuinig,gebruiksvriendelijk,droogt heel goed.

Algemene score

10,0
Prijs-kwaliteitverhouding klopt! Heb deze gekozen omdat het energiezuinig in gebruik is. Ben nog nooit zo blij met een apparaat geweest :-)

Pluspunten

  • Energiezuinig.
  • Aansluiten op waterafvoer wasmachine.
  • Droogt zeer goed.
  • Je kan er zelfs wol en zijde mee drogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

propeller 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

erg blij, drrogt fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Apparaat presteert boven verwachting. 8kg drogen duurt 1 uur 50 minuten maar is ook helemaal droog. Wel zit het pluizenfilter helemaal vol na een droogbeurt. Tot nu toe (pas 3 weken) erg blij mee.

Pluspunten

  • droogt goed en redelijk snel
  • stil
  • weinig vibraties, staat op een samsung wasmachine

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AEG Wasmachine T8DE86ES 13-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grote vulopening, mooie uitraling, super zuinig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is echt geweldig, ik had al een AEG, ben er super tevreden over, vandaar dat ik nu ook voor AEG heb gekozen.
Wat ik zo fijn vind is, de grote trommel inhoud, de wasprogramma's, vooral ook de stoomfunctie, hij is super zuinig in gebruik!! En.. geluidsarm!
Ik ben echt zó blij met deze wasmachine, voor mij geen andere!
Ja, ik beveel dit product zeker aan!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 09-06-2017
  • Product paar weken in bezit

2e aeg droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze droger gekozen om dat ik hem er ten eerste heel mooi uit vind zien. En vanwege 3 maal +. En ook de goede reviews. Nu in huis maakt ie dat meer dan waar ben super blij met deze droger niet alleen is hij vrij stil maar ook nog super vlug klaar in verhouding met mijn vorige warmte pomp droger.

Pluspunten

  • Vrij stil
  • Heeft de was snel droog.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Gemma van Kasteren 22-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer luxe wasdroger met grote diversiteit van programma's. Het drogen van de was gaat prima. Af en toe als de was te veel opeen ligt heb je stukjes die niet geheel droog zijn. Dus belangrijk dat de was goed uitelkaar in de trommel gaat. Voldoende mogqelijkheden voor diverse stoffen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet Mulder 21-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Laag, nee zeer laag energievrbruik

Algemene score

9,0
Voor ons is de keuze voor het merk AEG eenvoudig, gewoon kwaliteit, de keuze voor een warmtepompdroger vanwege het lage energieverbruik, en energiezuinig is de machine, hij draait gewoon op onze zonnepanelen, daarnaast een grote draaibare deur. oja en hij droogt ook nogeens perfect zacht en kreukvrij

Pluspunten

  • energiezuinig
  • droogresultaat
  • kleding etc komt mooiuit de droger

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

BG 29-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

Goede droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voldoet aan de verwachtingen
Erg stil tov van onze oude AEG droger
Droger staat op zolder en de kinderen slapen nu gewoon op de bovenverdieping

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 12-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie waterpompdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Pas net in gebruik. Eerste indruk is dat het een machine is die voldoet aan onze wensen. Nog wel even wennen aan alle mogelijkheden. Droogresultaat hangt af van belading e.d. Aangeschaft ter vervanging van oude (25 jaar) wasdroger. Wel vreemd dat de aanduiding dat het waterreservoir vol is terwijl het water rechtstreeks in de afvoer gaat.

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Zuinig met energie

Minpunten

  • Nog wennen
  • handleiding is beknopt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Bea S. 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bea

Algemene score

8,0
De nieuwste generatie wasdroger. Zeer modern en mooi uiterlijk. Maakt tijdens het drogen wel enig geluid.

Pluspunten

  • Modern uiterlijk

Minpunten

  • Maakt enig geluid tijdens het drogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucie 28-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prettige wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze droger nu een paar maanden en ik moet zeggen dat hij wel bevalt. In het begin moest ik aan de knoppen wennen (ik was een ouderwetse gewend, met een slang naar buiten), maar ik weet nu welk programma favoriet zijn (er staan wat programma-keuzes, maar ik denk dat iedereen wel zijn/haar favoriet heeft). Ik zet de tijd in de timer van mijn telefoon, zodat ik de was snel uit de machine kan halen. Eén minpunt: het is mij niet duidelijk waarom de was bij "kastdroog" niet VOLLEDIG droog wordt. Nergens een uitleg hierover.

Pluspunten

  • geruisloos
  • was komt met weinig kreuk uit de machine

Minpunten

  • kastdroog is niet kastdroog

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grietje 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille, goed drogende, met grote vulopening wasdroger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind de droger stil, hij droogt prima, ik doe nu alle was in de wasdroger, de was kreukt niet.
Er zitten meerdere programma's op wat ook heel makkelijk te bedienen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 17-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fraaie machine, eenvoudig te bedienen

Algemene score

9,0
Door de werking van de warmtepomp is het apparaat erg zuinig, hiernaast wordt het niet warm in de ruimte waar zij staat en wordt ook het wasgoed niet warm.
Het apparaat ziet er fraai uit en is zeer eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Eenvoudig te bedienen
  • Degelijke afwerking

Minpunten

  • Niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edo 17-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel

Algemene score

9,0
Mooie grote wasdroger met verschillende droogopties. Stil apparaat. Warmteafvoer hoeft niet via een buis buiten het raam gehangen te worden maar kan gemonteerd worden via een slang direct in de afvoer.

Pluspunten

  • Handig uitneembaar stofbakje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Patricia 16-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne, en niet onbelangrijk, stille droger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Onze oude droger van meer dan 15 jaar oud was ook een AEG. Vanzelfsprekend hebben we ons eerst georiënteerd op een AEG droger. Deze kwam goed uit verschillende tests die we hebben gelezen. Het is daadwerkelijk ook een fijne machine. Heerlijk stil, goed droogresultaat en makkelijk te bedienen.
Alleen snap ik niet waarom het pluizenfilter zo veranderd is. Ik vind het hopeloos. Iedere keer als ik het 'filterboekje' schoonmaak zitten ik en de vloer vol met vallende pluisjes. Dat vind ik echt een minpuntje.

Pluspunten

  • Heerlijk stil

Minpunten

  • Pluizenfilter

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ruro 15-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede deur opening. Weinig geluid.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasdroger is lekker zuinig in elektriciteit. Duurt wel iets langer, maar het droog resultaat is goed, maar hij verbruikt dan ook maar een derde elekticiteit van mijn vorige wasdroger.

Pluspunten

  • Weinig elekticiteit
  • Goede deur opening.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews