AEG T8DE86ES - Reviews

Specificaties
Uitvoering
warmtepompdroger
Vulgewicht
8 kg
Anti-kreuk fase
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ronald 28-06-2017 Product paar weken in bezit

Top droger! stil en super zuinig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze droger hebben we uitgekozen omdat deze erg goed uit de testen kwam en ook nog eens a+++ is. We hebben ook een 1600 toeren aeg wasmachine en daardoor is de was binnen 90 minuten droog. Ook is de bediening heel makkelijk met de grote keuze knop. Ook het nieuwe dubbele filter systeem is echt een verbetering en daardoor is de droger ook zo energie zuinig. En bij deze droger kan je tenminste de deur omdraaien. Dat kan bij niet veel drogers meer. voor ons dus echt perfect!

Pluspunten

  • A+++
  • Erg stil
  • Duidelijk display
  • Droogt snel

Minpunten

  • Geen WiFi

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AEG Wasmachine T8DE86ES 13-06-2017 Product paar maanden in bezit

Grote vulopening, mooie uitraling, super zuinig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is echt geweldig, ik had al een AEG, ben er super tevreden over, vandaar dat ik nu ook voor AEG heb gekozen.
Wat ik zo fijn vind is, de grote trommel inhoud, de wasprogramma's, vooral ook de stoomfunctie, hij is super zuinig in gebruik!! En.. geluidsarm!
Ik ben echt zó blij met deze wasmachine, voor mij geen andere!
Ja, ik beveel dit product zeker aan!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 09-06-2017 Product paar weken in bezit

2e aeg droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze droger gekozen om dat ik hem er ten eerste heel mooi uit vind zien. En vanwege 3 maal +. En ook de goede reviews. Nu in huis maakt ie dat meer dan waar ben super blij met deze droger niet alleen is hij vrij stil maar ook nog super vlug klaar in verhouding met mijn vorige warmte pomp droger.

Pluspunten

  • Vrij stil
  • Heeft de was snel droog.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Gemma van Kasteren 22-01-2017 Product paar maanden in bezit

Wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer luxe wasdroger met grote diversiteit van programma's. Het drogen van de was gaat prima. Af en toe als de was te veel opeen ligt heb je stukjes die niet geheel droog zijn. Dus belangrijk dat de was goed uitelkaar in de trommel gaat. Voldoende mogqelijkheden voor diverse stoffen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet Mulder 21-01-2017 Product paar maanden in bezit

Laag, nee zeer laag energievrbruik

Algemene score

9,0
Voor ons is de keuze voor het merk AEG eenvoudig, gewoon kwaliteit, de keuze voor een warmtepompdroger vanwege het lage energieverbruik, en energiezuinig is de machine, hij draait gewoon op onze zonnepanelen, daarnaast een grote draaibare deur. oja en hij droogt ook nogeens perfect zacht en kreukvrij

Pluspunten

  • energiezuinig
  • droogresultaat
  • kleding etc komt mooiuit de droger

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wilfred Hol 20-01-2017 Product paar maanden in bezit

Grootegast deur opening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Aeg droger 8000 serie absolutecare system droog uitstekend de was wij wassen gemiddeld 8 wassen per week gezin van 5 personen. Deze droger hebben we ongeveer 2 maand en zijn er echt super blij. Alle was doen we er zoals donker, wit,wol ect. Keuze genoeg om de was te laten drogen. Krimpt niet dat is echt zo zoals ze zeggen met deze 8000 serie van aeg. Uitstekend

Pluspunten

  • Droog goed
  • Stil
  • Mooi designe
  • Krimpt niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

boots 31-12-2016 Product paar maanden in bezit

Uitstekende Droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekende droger. Droogt optimaal met vele mogelijkheden. Was krimpt niet. Bedieningsscherm is overzichtelijk.

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • snelheid

Minpunten

  • lawaaiig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

yocolet 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Overzichtelijk.

Algemene score

7,0
zeer makkelijke/simpele bediening, grote deur. kan veel was in
heel handig is het licht wat aan gaat als je de deur open doet
maak wel wat geluid, maar is niet irritant.
als de droger vol is (max 8 kg) kan het wel 3 uur duren eer de was droog is, maar dat kan denk ik, ook niet anders

Pluspunten

  • grote deur
  • simpele bediening

Minpunten

  • beetje geluidruchtig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BG 29-12-2016 Product paar maanden in bezit

Goede droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voldoet aan de verwachtingen
Erg stil tov van onze oude AEG droger
Droger staat op zolder en de kinderen slapen nu gewoon op de bovenverdieping

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ebru 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Heel gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is mijn eerste wasdroger en ben heel tevreden over het resultaat. De vele programma's bieden veel gemak en tijd. Prijs en kwaliteisverhouding is goed. Ik had de wasdroger alleen wat stiller verwacht.

Pluspunten

  • Veel programma's
  • Prijs

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

M. van der Linde 27-11-2016 Product paar weken in bezit

Vel keuze voor verschillende stoffen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is de eerste keer dat ik een wasdroger gekocht heb, en ik moet zeggen dat deze keuze mij uitstekend bevalt. Duidelijke display en veel keuze voor droog mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anja 10-10-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer gebruikers vriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gebruikers vriendelijk, uitgebreid programma goed af te stemmen op soort goed/materiaal, stil, droogt goed en snel. Hele fijne droger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

>