Inventum HNK18

Best Reviewed feb 2019 Inventum HNK18
Best Reviewed - februari 2019
Specificaties
Vermogen
100 watt
Aantal standen
3
Wasmachine bestendig
Nee
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 45 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HNK18 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

G. Bruins 22-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke warme voeten in bed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

9,0
Een heerlijk zacht dekentje dat voor behaaglijke warme voeten zorgt in bed. Kocht het al voor 2 dochters, mijzelf en nu ook voor mijn schoonmoeder.

Pluspunten

  • Gaat uit na 90 minuten
  • Uitwasbaar
  • Fijn formaat voor voeten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 23-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Heerlijk warmebron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

8,0
Heerlijk kussen dat ik gebruik bij mijn chemokuren, kan ik de zere en koude plekken lekker warm en pijnvrij houden.

Pluspunten

  • eenvoudig
  • snel warm
  • wasbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ae schreur-banga 09-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Gezien mijn leeftijd (95 jaar) kan ik niet zonder dit elektrisch kussen, heb het vaak koud.Gebruik het ook voor mijn rug en mijn voeten, heb ik twee van voor in bed, rug en voeten,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Janny Brand 22-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
INVENTUM is voor mij de ONTDEKKER,
van de ALLERBESTE "produkten met een stekker"!!,

want met dit grieperige weer en deze ijskoude dagen,
heb ik over pijnlijke spieren en kou niet te klagen.

Voor "kou" kent INVENTUM geen pardon,
want die verdwijnt met mijn INVENTUM electrisch
kussen als "SNEEUW voor de ZON !! "

Dus mensen, koop geen produkt, wat is "DUBIEUS ",
maar ... ga voor INVENTUM ... DE allerbeste keus !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nele 25-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Elektrisch warmtekussen

Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

9,0
Ik zocht een kussen dat mijn koude voeten kon verwarmen in de winter in mijn bed. Een elektrisch deken ging dan weer té warm zijn voor mijn lichaam. Dus dit formaat is wel dik oke. Wat ook positief is aan dit artikel is dat je het héél divers kan gebruiken. Ook voor spierpijn, krampen, ... Dus wanneer het niet gebruikt wordt voor de voetjes, kan het daarvoor ook dienen. Heel gemakkelijk te verplaatsen en een correct formaat.
Het enige minpuntje is dat er geen band bij geleverd wordt zodat je het elektrisch kussen kan vastmaken aan het lichaam voor bijvoorbeeld de rug warm te houden of de nek.
Dit zou het artikel wel compleet maken. Voor de rest een heel degelijk goed kussen.
Ook de warmtestand 3 is perfect. Niet té heet zodat je zweet. Evenals positief is het feit dat dit toestel zichzelf uitschakelt na 90 minuten.
Na lang zoeken en reviews gelezen heb ik uiteindelijk beslist dit kussen te nemen.
Een top artikel

Pluspunten

  • na 90 minuten zichzelf uitschakelen(veilig)
  • gebruik voor diverse doeleinden
  • lange kabel
  • goede warmte (ideaal voor spieren)

Minpunten

  • geen band bijgeleverd voor te fixeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ja Geers 04-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Elektrisch kussen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Omdat ik vaak last heb van mijn rug en ik het savonds heerlijk vind om te ontspannen daar ik een gekoelde ruimte werk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marijke van Loveren 10-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Juiste formaat en heerlijk materiaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Haalt de ergste kou uit je bed. Fijn als je buikpijn of nekpijn hebt.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Juiste formaat en heerlijk zacht materiaal!

Pluspunten

  • formaat
  • materiaal

Minpunten

  • snoer is stug

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 11-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Dit had ik graag veel eerder willen ontdekken, zeer ontspannend, en makkelijk in gebruik. Ik kreeg de tip van mijn fysio, een gouden tip! Laat de koude winter maar komen..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 3 13-01-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,7
warmtafgifte is in 3 standen te regelen naar eigen wens.
gebruiksgemak ; hierbij is het enige nadeel het snoer maar dat valt natuurlijk niet te voorkomen.
veiligheid valt op te merken dat ik in het verleden andere merken kussens heb gebruikt die te heet werden en niet automatisch stopten.
met duurzaamheid heb ik nog geen ervaring omdat ik dit produkt pas een half jaar gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Andrea 24-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super product, gaat automatisch uit na 1 1/2 uur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Kussen doet waarvoor het gemaakt is, warmt snel op en zorgt ervoor dat je het snel warm krijgt. Ik ben er erg blij mee, ook dat het uitgaat na 1 1/2 uur, zodat het niet de hele nacht aanstaat. Heerlijk op de bank en om je bed voor te verwarmen. Prima prijs en goede kwaliteit, dun kussentje, maar heerlijk warm en 3 standen. Heb het ook voor mijn moeder gekocht omdat ik zo enthousiast ben. Super product voor koukleumen, fijner dan kersenpittenzakken of warmwaterkruiken. Dit blijft op de juiste temperatuur en mocht je na 1 1/2 uur nog steeds warmte nodig hebben, zat je hem gewoon weer aan.

Pluspunten

  • prijs
  • warmteafgifte

Minpunten

  • geen mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carisia 20-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Kussentje warmt snel op, 3 verschillende standen. Schakelt automatisch uit na 90 minuten. Kussen kan in de was, makkelijk om schoon te maken.

Pluspunten

  • warmt snel op
  • kan in de wasmachine
  • schakelt na 90 min automatisch uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 21-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk warmte kussen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Dit is een heel goed en zacht warmte kussen bij spieraandoeningen. Mooi maatje en op meerdere plekken te gebruiken Bijvoorbeeld nek en schouders. Door de drie standen is de warmte naar keuze instelbaar.

Pluspunten

  • lekker zacht
  • mooi maatje
  • 3 standen
  • flexible

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa 21-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warmtekussen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Mooie compacte maat. Doordat hij dun is is hij goed plooibaar. Gebruik hem voor rug, buik of koude voeten.
Zelfs de katten liggen er graag op!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcella 22-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk warm voor achter de computer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Heerlijk voor als je stil zit achter de computer . Dan krijg je het altijd koud en nu hoef je niet het hele huis warm te stoken maar alleen je eigen plekje ;) ideaal

Pluspunten

  • Snel warm
  • Gaat vanzelf uit
  • Goedkoop
  • Leuk kado
  • Klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Taalman 21-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Elektrisch kussen een weldaad voor je lichaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Vandaag weer een Elektrisch kussen gekocht dat geeft zoveel verlichting op zoveel klachten voor jong en oud wij gebruiken hem al jaren.

Pluspunten

  • 3 Warmte standen
  • Wasmachine wasbaar

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 09-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect elektrische kussen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

9,0
Perfect elektrisch kussen, op verschillende manieren te gebruiken. Handig formaat! Ideaal vooral voor in de winter.

Pluspunten

  • Verschillende warmtestanden
  • Uitwasbaar

Minpunten

  • Product niet in verschillende kleuren te krijgen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

electrisch kussen 07-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Ik vind het een prima product, ik raad het iedereen aan, vooral bij spierpijnen is het heerlijk. goede prijs kwaliteit verhouding. Gemakkelijk te gebruiken en in te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josien 30-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Comfortabel en lekker warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

9,0
Omdat ik vaak nekklachten heb, is dit kussen erg fijn. Hij is handzaam waardoor hij bijvoorbeeld ook voor je onderrug kunt gebruiken. Ik vind hem wat aan de prijs, maar hij voldoet wel aan alle verwachtingen; wasmachine wasbaar, goed warm en veilig, doordat hij automatisch uitschakelt na 90 minuten.
Ik ben al met al zeer tevreden over dit product

Pluspunten

  • 3 standen waardoor lekker warm
  • wasmachine wasbaar
  • veilig door automatische uitschakeling

Minpunten

  • redelijk aan de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 26-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk warmtekussen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

9,0
Wat een geweldig kussen is dit. Heerlijk zacht, warmt snel op tot een behaaglijke temperatuur. Weldadige warmte voor rug en nek. Door het lange snoer heb je genoeg bewegingsvrijheid. Wel zo veilig vind ik dat het kussen na 90 minuten automatisch uitschakelt. Ik ben heel blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Lang snoer
  • Schakelt automatisch uit
  • Zacht
  • Wasbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank M. 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HNK18

Algemene score

10,0
Dit kussen heeft een zeer handig formaat en is veelzijdig in gebruik. Het kussen warmt snel op en het geeft ook een heel veilige indruk wat voor mij toch de doorslag gaf voor de aankoop ervan.
Goede prijs kwaliteit!

Pluspunten

  • Formaat.
  • Snelle opwarming.
  • Geeft een veilige indruk.

Minpunten

  • Geen enkel gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews