Inventum VR550

Specificaties
Model
kast
Energieklasse
A++
Netto inhoud
86 liter
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VR550 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Remco 26-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Erg goede vriezer voor deze prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

9,0
Voor deze prijs een zeer goede vriezer. De doorzichtige lades zijn erg handig en in de grote lades kunnen met gemak 3 broden.

Pluspunten

  • prijs
  • doorzichtige lades

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mellevy 17-12-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Apparaat doet wat het moet doen: goed vriezen. Producten zijn snel ingevroren.
Het geluidsniveau is beperkt, apparaat staat bij ons in de trapkast en zelfs als de deur openstaat hoor je nagenoeg niets.
Effectieve inhoud valt een beetje tegen maar dat is bij al deze vriezers zo.
Vormgeving: wat verwacht je van witgoed? Het is geen design, maar wel netjes afgewerkt.
Duurzaamheid is nog niets over te zeggen: Stroomverbruik is hopelijk volgens opgave en het is te hopen dat het heel lang duurt voor het apparaat kapot gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Cees Tol 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tafelmodel Vriezer - Inventum

Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

9,0
Geweldige vriezer, weinig lawaai, binnen no time ijsblokjes bevroren, voldoet op alle fronten aan onze wensen, vlees en andere producten zijn bij deze vriezer absoluut veilig!

Pluspunten

  • Snelle vriezer

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

louis van de sanden 20-10-2017
  • Product paar weken in bezit

geruisloos,ruime lades,voordelig in aanschaf en gebruik,

Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

10,0
pas paar weken in gebruik en al niet meer weg te denken. geruisloos ,ruime doorzichtige lades, optisch mooi product en bovenal goedkoop in aanschaf en gebruik.
Wat kun je in een keuken nog meer wensen! Supertevreden over aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 29-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

8,0
Stil en ruime lades, het brood past er makkelijk over de lengte in! Prima vriezer! Hebben hem nu 3 weken op zolder staan en bevalt goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John van Erve 21-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldige vrieskast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

10,0
Een hele fijne en ruime vrieskast. De helderheid van het materiaal van de vriesladen is subliem en maakt het opzoeken van producten gemakkelijk.

Pluspunten

  • Ruime vriesladen
  • Goede doorzicht in de laden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn 20-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed product voor scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

9,0
Fluisterstil en zuinig bewust gezocht naar een vriezer met A++ label.
Grote transparante bakken zodat je kan zien wat er inzit.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig A++
  • Grote lade

Minpunten

  • Geen Nofrost

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

averzijl 05-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed product zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

10,0
ik heb al veel van Inventum heeft de bakker geen brood Inventum help uw uit de noot bak al jaren met Inventum mijn brood super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rich 25-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

9,0
prijs kwaliteit is zeer interessant,geruisloze motor,kan er veel in.gekocht aangezien ik te kleine koel/vries combinatie heb,dus is dit de oplossing

Pluspunten

  • minder geluid
  • zuinig a++

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sheila 19-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

9,0
De prijs/kwaliteit verhouding is goed. Er is veel ruimte en hij maakt weinig geluid.
Wij zijn heel tevreden over dit product.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lara 26-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kleine prijs, grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VR550

Algemene score

10,0
Om de ruimte in mijn keuken zo optimaal mogelijk te benutten was ik op zoek naar een afzonderlijke koelkast en vriezer . Op die manier kon ik mijn werkblad vergroten. Het probleem dat zich stelde was een degelijke inhoud te vinden en met deze InventumVR550 in combinatie met de Inventum KK600 heb ik nauwelijks moeten inboeten aan inhoud in vergelijking met de combo die ik hiervoor had. Deze vriezer heeft 3 lades, 2 ruime en onderaan een iets kleinere.

Pluspunten

  • inhoud
  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer