De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 19 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de GoScrub® Professionele Tapijtreiniger – Vlekkenreiniger & Bank Reiniger – Voor Bank, Auto, Matras – Inclusief Schoonmaakmiddel – Reinigingsmachine - Zetelreiniger op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik ben erg tevreden over de GoScrub. Ik heb hem gebruikt voor verschillende stoffen en het verschil is echt goed zichtbaar. Vooral vlekken die ik er met gewone schoonmaakmiddelen niet goed uit kreeg, verdwenen verrassend makkelijk. Als ultieme test had ik wat sojasaus op een stoffenstoel gedaan. Zonder moeite ging het eruit en rook je het zelf niet meer.
Het apparaat is eenvoudig te bedienen en voelt stevig aan. Ook vind ik het handig dat je hem niet alleen voor tapijt kunt gebruiken, maar ook voor banken en andere stoffen oppervlakken. Wel maakt het apparaat redelijk wat lawaai. Maar voor deze prijs vind ik de kwaliteit echt goed.
Ik heb deze reiniger gebruikt voor mijn bank en stoelen. Dit omdat er veel vlekken in zaten. Ik ben blij met het resultaat. De reiniger komt in een doos met 3 sproeikoppen. Van klein naar groot. De koppen zijn makkelijk te verwisselen en makkelijk in gebruik. Wanneer je het apparaat aanzet geeft het wel iets meer geluid dan ik had verwacht, een behoorlijk luide stofzuiger. Ook blijft het oppervlak wat je schoonmaakt wel natter dan ik in eerste instantie zou denken. Je moet rekenen dat je 24 uur niet op je bank of stoel kan zitten. Je moet dus wel goed nadenken wanneer je je bank gaat reinigen. Maar het resultaat is er.
Pluspunten
Lange stroomkabel
Eenvoudige bediening
Relatief stil
Voldoende zuigkracht
Ruim reservoir
Meegeleverd flesje Spot & Stain Cleaner (250 ml)
Minpunt
Buis voelt wat stijf en minder stevig
Ervaring
De GoScrub‑stoomreiniger heb ik aangeschaft voor het reinigen van mijn stoffen bank, die door mijn honden regelmatig vies wordt. Het apparaat maakt een goede eerste indruk: modern design, duidelijke indeling en intuïtieve bediening. Tijdens gebruik valt op dat de zuigkracht voldoende is en dat het apparaat niet te luid is. Een pluspunt is het meegeleverde flesje Spot & Stain Cleaner van 250 ml. Je gebruikt ongeveer 30 ml per schoonmaakbeurt, waardoor je er zo’n acht keer mee kunt reinigen. Handig dat je meteen kunt beginnen met het verwijderen van hardnekkige vlekken.
Conclusie
Een praktisch en gebruiksvriendelijk apparaat, vooral geschikt voor huishoudens met huisdieren.
Met vijf honden in huis is een tapijtreiniger geen overbodige luxe. Toch heb ik best lang getwijfeld om een vlekkenreiniger aan te schaffen. Ik was vooral bang dat het zo’n apparaat zou zijn dat je één keer gebruikt en daarna ergens in de kast belandt.
Uiteindelijk toch besloten om er één aan te schaffen en ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Het apparaat werd binnen een dag geleverd. De gebruiksaanwijzing is duidelijk en gewoon in het Nederlands en het apparaat is makkelijk in gebruik.
Ik heb mijn tapijt ongeveer een jaar en ik had echt niet verwacht dat er zoveel vies water vanaf zou komen. Je denkt toch dat je tapijt nog redelijk schoon is, totdat je ziet wat er allemaal uitkomt. Daarna voelt het gewoon weer een stuk frisser om je tapijt te hebben gereinigd.
Ook mijn bank heb ik ermee schoongemaakt. Die heeft een wat fluffy materiaal en ik was eigenlijk een beetje bang dat het materiaal niet meer mooi zou zitten na het gebruik van de reiniger. Daarom heb ik eerst een klein stukje aan de achterkant getest. Gelukkig veranderde het materiaal helemaal niet en bleef de bank gewoon mooi. Ook fijn dus dat je hiermee niet alleen je tapijt, maar ook je bank eens goed kunt reinigen.
Ik verwacht niet dat ik dit apparaat iedere maand ga gebruiken, maar het is een handig apparaat om in huis te hebben. Ik denk dat hij hier zeker jaarlijks, en waarschijnlijk wel vaker, uit de kast gaat komen.
Ik ben blij met het apparaat en zou het ook andere aanraden.
Als moeder van twee jonge kinderen is een ongelukje op de bank helaas een wekelijkse realiteit. We stonden op het punt om onze dure velvet (fluwelen) bank weg te doen, omdat er talloze hardnekkige vlekken en grote vochtkringen in zaten die ik er met de hand onmogelijk uit kreeg. Uit pure wanhoop heb ik de GoScrub Professionele Tapijtreiniger aangeschaft. Wat een openbaring! De zuigkracht (15.000 Pa volgens de verpakking) is enorm en het apparaat reinigt tot wel 6 centimeter diep.
Ik heb de tank gevuld met het meegeleverde schoonmaakmiddel. Via de intuïtieve knop op het handvat kon ik heel gedoseerd water sprayen en direct het vuil weer opzuigen. Alle vlekken, van ingetrokken chocolade tot modder, verdwenen als sneeuw voor de zon. De droogtijd viel me ook ontzettend mee; na krap twee uurtjes was de bank alweer bijna helemaal droog en bruikbaar. Het apparaat is lekker compact en weegt weinig, waardoor ik het er veel sneller even bij pak. Na afloop is het schoonmaken van de twee watertanks (voor schoon en vuil water) zo gepiept door ze gewoon even om te spoelen.
Pluspunten
Geweldige reinigingsprestaties
zelfs bij hardnekkige
oude vochtkringen.
Korte droogtijd op stoffen meubels (ongeveer 2 uur).
Erg positief verrast door dit apparaat. Ik wilde hem vooral proberen voor een paar vlekken op het tapijt en de bank, maar hij blijkt toch behoorlijk handig te zijn voor veel meer dingen. De bediening is simpel en hij is snel klaar voor gebruik. Vooral op de bank zag je na één behandeling al duidelijk verschil. Ook fijn dat het apparaat niet overdreven groot is, waardoor je hem makkelijk even erbij pakt. Het tapijt voelt na het reinigen een stuk frisser aan en droogde redelijk snel. Voor af en toe een vlek of een grondige schoonmaakbeurt vind ik dit echt een handig apparaat. Zeker voor deze prijs ben ik tevreden.
Ik vind de Go Scrub heel makkelijk in gebruik. Het apparaat is eenvoudig in elkaar te zetten. Ook het schoonmaken van het apparaat is makkelijk. Alles is los van elkaar goed te reinigen en je kunt de slang ook makkelijk loshalen en even afspoelen.
De zuigkracht vind ik goed, hij zuigt sterk. Wel wordt het oppervlak niet helemaal droog, dus je moet het daarna nog wel even laten drogen.
Wij hebben hem onder andere gebruikt om de trap schoon te maken omdat onze kat daar diarree had gehad. De vlekken zijn goed schoon geworden en de trap zag er daarna weer een stuk frisser uit. Ook de deurmat heb ik ermee schoongemaakt en daar kwam behoorlijk vies water vanaf. Je merkt dus wel dat er echt vuil uit komt.
Het snoer is best lang, maar bij het schoonmaken van de trap had ik toch een verlengsnoer nodig. Dat ging verder prima.
Het apparaat is helemaal van plastic. Het voelt wel stevig, maar het voelt niet als een heel duur apparaat. Ik vraag me daarom wel af hoe kwetsbaar het op lange termijn is.
Al met al vind ik het vooral een handig apparaat voor kleinere oppervlakken en om vlekken snel schoon te maken.
Heb de Gos scrub nu een paar weken in huis voor de bank en de vloerbedekking op de trap. Het resultaat mag er echt zijn: hij zuigt het vuile water ontzettend goed af, waardoor alles redelijk snel weer droog is. De lange kabel en slang zijn super fijn, je hoeft niet steeds te klooien met verlengsnoeren. Ook het schoonmaken na afloop is een eitje, alles klikt simpel los.
Wel twee kleine ergernissen: die slang is echt gigantisch stug en krult steeds de verkeerde kant op. Een kleine opmerking over de zuiger die best wel herrie maakt. De borstel had van mij ook wel net wat harder gemogen voor hardnekkige vlekken. Maar goed, voor deze prijs maakt hij wel gewoon heel goed schoon.
Na een paar weken gebruik op tapijt en bank ben ik redelijk tevreden. Vlekken van koffie en modder gingen er zonder al te veel moeite uit, en het apparaat is licht genoeg om makkelijk mee te nemen naar boven.
Wat minder is: het reservoir is aan de kleine kant, dus bij een grotere bank moet je tussendoor bijvullen. Het is ook wat luider dan verwacht, en de meegeleverde reinigingsvloeistof is snel op.
Al met al blijf ik hem gebruiken zodra er weer een vlek is. Voor de prijs doet hij wat hij moet doen, zonder poespas. Prima keuze als je af en toe een vlek wilt aanpakken zonder een professionele reiniger in te huren.
Ik ben erg tevreden over de GoScrub Professionele Tapijtreiniger. Wat mij direct opviel, is hoe eenvoudig het apparaat in gebruik is. Je hebt hem snel klaar voor gebruik en kunt gemakkelijk vlekken en vuil uit tapijten en stoffen meubels verwijderen.
Vooral op de bank vind ik deze tapijtreiniger erg handig. Vlekken worden goed aangepakt en na het reinigen ziet de stof er weer een stuk frisser en schoner uit. Ook voor het tapijt is het een fijne oplossing, bijvoorbeeld bij kleine ongelukjes of hardnekkige vlekken.
De bediening is prettig en het apparaat voelt degelijk aan. Ik vind het vooral fijn dat je niet meteen een groot reinigingsapparaat hoeft tevoorschijn te halen wanneer je een vlek wilt verwijderen.
Al met al een handige en praktische reiniger voor wie tapijten, banken en andere stoffen oppervlakken gemakkelijk zelf schoon wil houden. Voor mij zeker een product dat ik regelmatig zal blijven gebruiken!
Dit is eigenlijk mijn eerste ervaring met een apparaat als deze. In een huis met een gezin, waaronder 2 actieve jongens, is het eigenlijk jammer dat ik niet eerder een apparaat als deze in huis heb gehad. Deze GoScrub tapijtreiniger wordt geleverd met speciaal schoonmaakmiddel en twee soorten opzetstukken. Hiermee is het mogelijk om vele stoffen oppervlakten in huis of in de auto te reinigen. Starten met het apparaat is heel simpel. Het is namelijk een kwestie van vullen met water en schoonmaakmiddel. Vervolgens de vuile oppervlakte sprayen met schoon water en vervolgens het vuil uitzuigen. Dit gaat makkelijk en het resultaat is verbluffend.
Wat ik persoonlijk ook heel fijn vind is dat het apparaat veel bewegingsvrijheid biedt met een snoerlengte van 5 meter en dan nog een lente van 1,7 meter van de slang. Hiermee wordt ik nergens beperkt in mijn bewegingsvrijheid. En omdat het apparaat ook heel licht is kan ik deze makkelijk tussen verschillende plekken verplaatsen. Kortom, het is echt een hele fijne aanwinst in ons huishouden.
Ik ben erg tevreden over de GoScrub. Ik heb hem gebruikt voor onder andere mijn bank, eetkamerstoelen, tapijt en de autostoelen. Vooral bij de autostoelen was ik positief verrast door het resultaat.
De reinigingsprestaties zijn echt goed. Ik heb voornamelijk oudere vet-, modder- en koffievlekken geprobeerd te verwijderen. Veel vlekken zaten er al langere tijd in, maar na één of meerdere behandelingen waren de meeste helemaal weg of nauwelijks nog zichtbaar. Tijdens het reinigen zie je ook duidelijk hoeveel vuil er uit de bekleding wordt gehaald.
De zuigkracht is sterk, al maakt de manier waarop je het mondstuk vasthoudt wel verschil. Er blijft nog wat vocht achter, maar de oppervlakken waren bij mij meestal binnen ongeveer één tot anderhalf uur weer droog.
Het apparaat is eenvoudig te bedienen en spreekt eigenlijk voor zich. Dankzij de lange slang en het ruime netsnoer heb je veel bewegingsvrijheid en hoef je het apparaat niet steeds te verplaatsen. Ook voelt de GoScrub degelijk en stevig aan. De plastic kapjes op de mondstukken ogen wel wat kwetsbaar.
Na gebruik is het apparaat makkelijk schoon te maken. De reservoirs zijn eenvoudig te legen en om te spoelen en er blijft nauwelijks vuil achter.
Het grootste nadeel vind ik het vuilwaterreservoir. Dat had van mij wat groter mogen zijn, want tijdens grotere schoonmaakklussen moet je deze relatief vaak legen.
Al met al ben ik zeer tevreden over de GoScrub. Vooral de reinigingskracht heeft mij positief verrast. Vlekken waarvan ik niet had verwacht dat ze nog zouden verdwijnen, kreeg ik er toch uit. Ik kan hem zeker aanraden aan iedereen die vlekken uit banken, stoelen, tapijten of autostoelen wil verwijderen.
Ik heb thuis twee jonge katten die af en toe op de bank plassen. Ik was al een jaar ten einde raad om de vlekken en geur weg te krijgen, maar niets leek echt te helpen. Deze vlekkenreiniger bood gelukkig de hulp die ik al zo lang zocht. De vlekken zijn weg en de geur is ook al een heel stuk beter. Bovendien is het toestel erg makkelijk in gebruik, bijvoorbeeld door het lange snoer. Ook het gewicht is super, de reiniger weegt echt niet veel. Ik zou het dus zeker iedereen aanraden.
Ik heb de GoScrub® Professionele Tapijtreiniger nu een tijdje in gebruik en ik was zeer positief verrast. Mijn auto is inmiddels 15 jaar oud, maar de bekleding ziet er na gebruik van de reiniger weer verrassend fris uit. Vlekken verdwijnen goed en het resultaat komt dicht in de buurt van “als nieuw”.
De reiniger is eenvoudig in gebruik. Het snoer en de slang zijn lang genoeg om fijn te werken zonder steeds van stopcontact te hoeven wisselen. Daarnaast is de reiniger compact gebouwd, waardoor hij makkelijk op te bergen is en niet onhandig groot aanvoelt. Ook het gewicht is prima te doen.
Wat ik vooral praktisch vind is dat de tanks eenvoudig los te halen zijn. Hierdoor kun je ze snel legen, vullen en schoonspoelen zonder gedoe.
De GoScrub® Vlekkenreiniger doet precies wat je ervan verwacht. De eerste keer ben je iets langer bezig met het uitpakken en monteren, maar daarna is hij heel eenvoudig in gebruik. Een klein nadeel is dat hij na montage niet meer terug in de originele doos past.
Ik heb er zowel mijn loveseat als deurmat mee gereinigd en het resultaat was verrassend goed. Ik schrok van de hoeveelheid vuil die eruit kwam! De zuigkracht is krachtig en de machine werkt prettig. Hij maakt wel wat geluid, maar dat vind ik logisch gezien de prestaties.
Wat ik echt een groot pluspunt vind, is de zelfreinigingsfunctie. Hierdoor is de slang na gebruik heel gemakkelijk schoon te maken. Tijdens het reinigen had ik even niet door dat de vuilwatertank vol zat, maar de machine stopt dan automatisch met opzuigen. Daardoor loopt de tank niet over, wat erg handig is. Stroomsnoer is erg lang dus voldoende bewegingsvrijheid.
Al met al ben ik erg tevreden met deze vlekkenreiniger en zou ik hem zeker aanbevelen.
De afgelopen week hebben wij onze meubels gereinigd met deze tapijtreiniger. Ik was verrast door hoe makkelijk hij in gebruik is. Eerst vul je de schoonwatertank met water (en evt reinigingsmiddel), daarna gaat de stekker in het stopcontact, je sprayt het oppervlak nat en tot slot haal je de borstel er overheen. Direct zie je hoe het vieze water in het apparaat verdwijnt. Na gebruik is de tank met vies water makkelijk leeg te gooien. Op zowel de bank, zitstoelen als eetkamerstoelen werkt het apparaat goed, en zie je duidelijk dat de oppervlakken schoner worden. Na gebruik zijn de meubels ook vrij snel weer droog. Het apparaat weegt niet veel, maar door het lange snoer en de lange slang hoef je hem niet constant te verplaatsen. Het enige nadeel wat ik heb kunnen ontdekken is dat de waterspray wat breed is, waardoor je tijdens het insprayen ook de omgeving natmaakt. De prijs/kwaliteit is zeker oké
De vlekken reiniger is eenvoudig en snel gebruiksklaar te maken. Een nadeel zijn de plastic onderdelen. Deze kijken niet heel stevig en de kans dat er iets afbreekt lijkt aanwezig. Het reservoir is makkelijk te vullen met water en dan kan je eigenlijk ook direct van start. Komt voldoende water uit en dit kan je makkelijk weer opzuigen. Het resultaat is top, je ziet het vieze water door het apparaat gaan. Als het vieze water reservoir vol zit stopt het apparaat automatisch met zuigen. Het gaf mij het idee dat hij verstopt was het duurde even voordat ik doorhad dat dit was vanwege het volle reservoir. Goed maar voor mij iets onduidelijk aangegeven. Na gebruik ook makkelijk schoon te maken. Geluid van het apparaat is wel wat aan de hoge kant.
Het apparaat is niet heel geschikt om grote oppervlakten te reinigen. Het bevat alleen twee handborstels en geen steel dus als je een vloerkleed wil doen moet je hier handmatig bij langs. Het kan dus wel maar niet ideaal.
Het reinigingsmiddel doet zijn werk en zit geen aanwezige geur aan. De reiniger is niet groot dus makkelijk op te bergen. Overal is de prijs kwaliteitverhouding goed en is het een fijn en makkelijk product om vlekken te reinigen. Een goede aanvulling op onze huishoudelijke apparaten, dus ik ben er heel tevreden mee.
Ik ben ontzettend tevreden over deze tapijtreiniger! Hij haalt vuil en vlekken veel beter weg dan verwacht en mijn tapijt ziet er weer fris en schoon uit. Het apparaat is makkelijk in gebruik en doet precies wat het belooft. Een echte aanrader!
Ik ben zeer tevreden over de Go Scrub tapijtreiniger. De prijs-kwaliteitverhouding is goed: voor een betaalbare prijs krijg je een compact en stevig apparaat met een goede zuigkracht. Hij is eenvoudig te bedienen en werkt effectief op tapijten, banken en autostoelen. Dankzij het doorzichtige kapje op de mond zie je precies waar je reinigt en hoeveel vuil er wordt opgezogen. De slang en het snoer bieden genoeg bewegingsvrijheid, waardoor het apparaat ook geschikt is voor grotere oppervlakken. Daarnaast zijn de gereinigde oppervlakken vrij snel droog en is het apparaat na gebruik makkelijk schoon te maken. Het geluid is wel wat aan de hoge kant, maar persoonlijk vond ik dat niet storend. Voor mij wegen de goede prestaties en het gebruiksgemak daar ruimschoots tegenop.