Panasonic Lumix DMC-TZ80 - Compact Camera - 4K Ultra HD - Black

Panasonic Lumix DMC-TZ80 - Compact Camera - 4K Ultra HD - Black

Gemiddelde beoordeling
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 51 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Panasonic Lumix DMC-TZ80 - Compact Camera - 4K Ultra HD - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Schrijf een review
Luc02-08-2019

handig toestel

9.0
vele mogelijkheden. prijs kwaliteit best goed.grote zoom.redelijk veel pixels voor dit toestelletje.
Pluspunten
  • klein handig
Meekers14-07-2018

Zeer goede compact camera

9.0
Ik neem normaal mijn dslr camera mee op vakantie maar ben het gesleur met zulks groot geweld een beetje beu, daarom heb ik deze camera aangekocht... Nog geen moment spijt van gehad, op de auto stand kan hij alles aan en je moet al echt moeite doen om een foto te laten mislukken. Maar als het moet kun je snel leren gebruik maken van de andere mogelijkheden, die zijn nl. Immens voor zo een kleine en lichte camera. De mogelijkheid om de camera op afstand te bedienen via de app werkt ook fantastisch, zet je camera op driepoot verbind hem en je kan bv perfecte nachtopnamen of zelfportret scoren. Kortom voor mij de ideale reiscamera!!!
Pluspunten
  • Licht
  • Zeer goede prijs kwaliteit
  • Panasonic app
  • Handige bediening op afstand
  • Goede auto stand maar vele andere mogelijkheden