Logitech Connect - Full HD Webcam - Zilver

Logitech Connect - Full HD Webcam - Zilver

3.0(1)
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 411,39Bekijk alle aanbieders
Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Logitech Connect - Full HD Webcam - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Schrijf een review
Joshua521-03-2017
Algemene score
3.0

Slecht geluid, geen manual, moeilijk software te vinden.

Reviewscore
3.0
Dit gekocht voor onze dagelijkse conference call ter vervanging van een simpele webcam. In de doos zit geen handleiding en ook online is er geen te vinden. Je moet het doen met een reeks knowledge base artikels. Uiteindelijk op de US site van logitech een firmware update tooltje gevonden, maar ook daar geen manual. De echo canceling (vermoedelijk) zorgt er voor dat het geluid constant verhakkeld is. Hij gaat soms ook plots steeds luider en neem waarschijnlijk zijn eigen speaker op waardoor het geruis constant luider wordt. Misschien is de echo canceling af te zetten, maar zonder manual heb ik dit voorlopig nog niet gevonden. We gebruiken dus terug onze simpele goedkope USB webcam want die is veel beter.
Pluspunten
  • All-in-one oplossing
Minpunten
  • Geluid is constant onderbroken
  • Geen documentatie te vinden