Inventum VVW5520

Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
Geluidsniveau
49 dB
tile-Max. belading
6 couverts maximale belading
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VVW5520 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Julia Jager 18-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact, stil, schoon en luxe

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

10,0
Wij zijn erg tevreden over deze compacte vaatwasser, het is zeker een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het is wel soms nog wat zoeken naar de perfecte indeling en we hebben nieuwe borden van 25,5 cm moeten kopen, onze oude borden van 26cm pasten niet goed. We vonden het echter niet zo'n punt om nieuwe borden te kopen, want de oude waren toch aan vervanging toe.
De vaat komt er mooi schoon uit en er is genoeg keuze uit verschillende standen van de machine. Soms duurt de eco stand wat lang om 's avonds nog aan te zetten, maar de verkorte versie voor een niet al te vieze vaat van 90min is dan een mooie uitkomst.
De vaatwasser is erg stil, je hoort zachtjes water klotsen op de achtergrond, maar dat is niet storend.
In ons kleine appartement is deze compacte vaatwasser een uitkomst, een grote had niet gepast en dan voelt dit als een luxe. We hebben een splitsing gemaakt op de bestaande leidingen onder de gootsteen en de vaatwasser staat nu op het aanrecht, op de plek waar het afdruiprek eerst stond. Zeker een upgrade en geen gekibbel meer over wie de afwas doet ;)

Pluspunten

  • 6 verschillende standen en duur van programma's
  • Stille vaatwasser
  • Zuinig met water en stroom
  • Compact
  • Gevoel van luxe in een klein appartement

Minpunten

  • Borden van 26cm passen niet goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcin 04-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

9,0
Cheap,goed working,quiet and everything is perfect exept that the big bord dont fit easy in... And holder for second floor cup is not usefull- its to high and you can puttet it lower so you can put ther on the top nothing

Pluspunten

  • Quiet
  • Clean perfect
  • cheap

Minpunten

  • height

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corry 28-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

10,0
Super mooie machine, heerlijk rustig, en schone vaat. ik ben er heel blij mee, en ben blij dat ik hem heb aangeschaft

Pluspunten

  • mooi, lekker rustig, en mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diederik 16-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

10,0
ik was aan toe aan nieuw vaatwasser en mij oude vaatwasser was het begeven toen zag ik deze op bol.com

Pluspunten

  • slang is groot genoeg van de water afvoer
  • hij is redelijk stil
  • uiterlijk ziet hij er mooi uit

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

jorsy 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voordelige koop

Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

9,0
Goed product voor zijn prijs in vergelijking met andere merken.
Product is op internet te vinden voor 217 euro.

Lastig om garantie op website te registreren serienummer is niet te vinden en deze info was niet in de handleiding van het product te vinden.

Pluspunten

  • fluister geluid
  • Weinig energie
  • Reinigt prima
  • Gratis extra 3 jaar garantie door fabrikant,

Minpunten

  • Grote borden > 26 cm kunnen er lastig in.
  • Serienummer lastig te vinden,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Laura 17-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede investering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

9,0
Super blij met dit apparaat! Aansluiten en bedienen gaat heel gemakkelijk, hij maakt alles heel schoon en er past genoeg in. Grote borden moeten soms schuin maar dat vind ik geen probleem. Verder is hij super stil en het geluid van stromend water vind ik alleen maar fijn! Je hebt veel programma's maar vooral de eco-stand is een uitkomst, doet er 3 uur over maar heel zuinig in alles! Eerste paar keer stonk het apparaat maar dat is na een week helemaal weg. Een van de beste investeringen van afgelopen jaren!

Pluspunten

  • Heel stil
  • Maakt goed schoon

Minpunten

  • Niet volledig droog

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julius 02-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

9,0
Een zeer mooi apparaat, Echt een eyecatcher voor onze compacte mini keuken. Verder maakt de vaatwasser weinig geluid en maakt alles mooi schoon.
Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Bestekbak kleine kant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Student 01-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compacte vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

8,0
Mooi formaat voor op een studentenflat. Er kan best veel in en geeft een schoon resultaat.
Ook de prijs is te doen voor een student.

Pluspunten

  • compact
  • schoon resultaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mv57 01-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superding voor 1-pers huishouden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

9,0
Superding voor 1 persoons huishouden, past in keukenkastje, wast en droogt goed. Draait zo'n 2 keer per week. Klein maar zeker fijn: past verassend veel in al moet je soms wel even puzzelen. Spijt dat ik niet eerder de knoop heb doorgehakt om te kopen.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Ruim
  • Handig
  • Prijs

Minpunten

  • mist time display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark 24-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede compacte vaatwasser

Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

9,0
Compacte vaatwasser welke uitstekend schoonmaakt en tevens praktisch geruisloos is. Door het formaat overal wel te plaatsen.

Pluspunten

  • Stil
  • Compact
  • Maakt goed schoon

Minpunten

  • Aansluiting water kan steviger

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Tony 11-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

8,0
Machine is heel degelijk, werkt prima. Zeker gezien de prijs een mooi apparaat. Heeft soms wel problemen met het wegpompen van het water, maar dit valt te verhelpen door een nieuw programma te starten en te stoppen.. Deze machine is aan te raden als u niet al te veel geld uit wilt geven en niet al te veel ruimte tot uw beschikking heeft. Doet niet onder voor een grote vaatwasser. Over het algemeen erg tevreden

Pluspunten

  • Werkt prima
  • Mooi formaat

Minpunten

  • pomp water soms niet weg

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Netta 24-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

kleine afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum VVW5520

Algemene score

8,0
Het is een mooie compacte machine met een duidelijke handleiding. Het voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Ook het feit dat er een eco knop op zit is een pre.

Pluspunten

  • compact
  • ECO knop
  • voldoende afwasprogramma's

Minpunten

  • heb soms ruzie met het bestekmandje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer