Philips 7000 series BG7025

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 7000 series BG7025 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RT60 04-09-2020
  • Product getest

Goeie bodygroomer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

8,0
Al met al een fijne groomer om je lichaamshaar makkelijk te trimmen of scheren. Door de verschillende standen kun je alle kanten op voor een zacht prijsje.

Pluspunten

  • Buigt mee met de rondingen van het lichaam
  • Lange accuduur (18 uur)
  • Trimmen op verschillende lengtes
  • Waterbestendig dus te gebruiken onder de douche

Minpunten

  • Geen opzetstuk om haartjes te stylen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Huis77 01-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn apparaat, makkelijk schoon te maken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

9,0
Ik vind dit echt een fantastisch apparaat. Het is erg handig dat je hem onder de douche en droog kunt gebruiken. Ook het schoonmaken gaat erg makkelijk omdat je de onderdelen makkelijk kunt verwijderen en onder de kraan kunt afspoelen. Ik vind het ook erg handig dat het eigenlijk een 2-in-1 apparaat is, zowel een tondeuse en een scheerapparaat.
Eindelijk een product wat mijn stugge en volle haargroei met gemak aan kan. Ik heb nog geen minpunten kunnen ontdekken.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • 2-in-1 apparaat
  • glad scheerresultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jens 28-08-2020
  • Product getest

Zeer goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

8,0
Fijn apparaat werkt goed door de twee scheer kanten zo kreeg ik het perfecte scheer resultaat ook was het fijn dat je hem onder de douche kunt gebruiken door dat die op accu werkt overal goedde ervaring en zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Uniek design
  • Goede accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bromic0416 25-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

9,0
Mijn eerste bodygroomer en geen spijt van deze aanschaf! Het is handig in gebruik, licht van gewicht, water bestendig en door beide scheerkanten te gebruiken krijg je een optimaal scheerresultaat. E

Pluspunten

  • Waterbesteding
  • Licht van gewicht
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jac 22-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Hoogwaardig en multifunctionele bodygroomer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

9,0
Hoogwaardige en multifunctionele bodygroomer en trimmer. Gebruiksvriendelijk, makkelijk schoon te maken en geeft een goed resultaat (zonder snijwondjes!) Trimmer werkt ook erg goed en heeft verstelbare kop, de bodygroomer zelf heeft ook een beweegbare kop.
Met een strak design en lange batterijduur zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Design
  • Bodygroomer en trimmer in één
  • Hoogwaardige kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ttjomme 20-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldig in gebruik — snel schoon — fast charging!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

10,0
Geweldige body groomer die niet aan je haren "trekt". Scheert gemakkelijk glad en is omdat hij volledig waterbestendig is makkelijk onder de douche te gebruiken! Het ontwerp is prettig om te zien en aan twee zijde te gebruiken! Ook ligt het makkelijk in de hand met 2 zijdes die je kan gebruiken

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Snel opgeladen
  • Waterproof
  • makkelijk schoongemaakt
  • dubbelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Spijkers 20-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige bodygroomer van uitstekende kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

10,0
Ik ervaar de Philips BG7025/15 als een erg fijn apparaat! Het scheer/trimapparaat ligt erg lekker in de hand en scheert perfect. De multifunctionaliteit van het apparaat is top dankzij het dubbelzijdige ontwerp, zowel de ronde scheerkop die in meerdere richtingen scheert als de andere kant waarin je maar liefst 5 verschillende lengtestanden kunt kiezen. Verder een strak design, gaat lange tijd mee met een korte oplaadtijd en het scheer- en/of trimresultaat is erg strak. Ten slotte ook ideaal dat het apparaat waterbestendig is en erg makkelijk schoon is te maken en dus erg onderhoudsvriendlelijk is. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • glad scheerresultaat
  • Mooi en functioneel dubbelzijdig design
  • multifunctionaliteit van scheren en trimmen
  • accuduur en oplaadtijd
  • waterbestendig en gemakkelijk in onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gravenburg 19-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Makkelijk scheren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

8,0
Trimfunctie werkt prima, de scheerkop scheert helaas niet meteen glad, na een paar keer wel. Het ligt goed in de hand en is makkelijk te gebruiken onder de douche. De scheerkop is minder beweeglijk dan verwacht. De accu is prima voor een trim/scheerbeurt en laadt gelukkig snel op.

Pluspunten

  • Makkelijk in de hand
  • Glad
  • Douchebestendig

Minpunten

  • Accu
  • Beweeglijke scheerkop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Gert12F 19-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Degelijke, praktische trimmer én scheeraparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

9,0
Bij het uitpakken positief verrast over hoe degelijk het apparaat aanvoelt. Ligt hierdoor ook prettig in de hand.
Dat er twee functies in één apparaat gecombineerd worden is erg handig.
Trimmen waar gewenst van 11 mm tot 3mm, daarna evt scheren voor gladste resultaat.
Dat het onder de douche gebruikt kan worden is natuurlijk ook een groot voordeel: het is meteen afgespoeld voor het volgende gebruik.

Pluspunten

  • praktisch
  • onder de douche te gebruiken
  • lange accuduur
  • degelijk, fijne materialen

Minpunten

  • accessoires voegen voor mij weinig toe
  • is niet heel stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer