Philips 7000 series BG7025

Best Reviewed aug 2020 Philips 7000 series BG7025
Best Reviewed - augustus 2020
Specificaties
tile-gebruikstijd
80 min gebruikstijd
Toepassing
lichaam
Voeding
batterij/netstroom

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 7000 series BG7025 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Loeko 08-10-2020

Gladde ballen

Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

10,0
Heel prettig product. In de douche maakt het veel minder pijnlijk en gevoelig. Bovendien verminderd het de kans op pijn aan de huid behoorlijk.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

RT60 04-09-2020
  • Product getest

Goeie bodygroomer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

8,0
Al met al een fijne groomer om je lichaamshaar makkelijk te trimmen of scheren. Door de verschillende standen kun je alle kanten op voor een zacht prijsje.

Pluspunten

  • Buigt mee met de rondingen van het lichaam
  • Lange accuduur (18 uur)
  • Trimmen op verschillende lengtes
  • Waterbestendig dus te gebruiken onder de douche

Minpunten

  • Geen opzetstuk om haartjes te stylen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Huis77 01-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn apparaat, makkelijk schoon te maken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

9,0
Ik vind dit echt een fantastisch apparaat. Het is erg handig dat je hem onder de douche en droog kunt gebruiken. Ook het schoonmaken gaat erg makkelijk omdat je de onderdelen makkelijk kunt verwijderen en onder de kraan kunt afspoelen. Ik vind het ook erg handig dat het eigenlijk een 2-in-1 apparaat is, zowel een tondeuse en een scheerapparaat.
Eindelijk een product wat mijn stugge en volle haargroei met gemak aan kan. Ik heb nog geen minpunten kunnen ontdekken.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • 2-in-1 apparaat
  • glad scheerresultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jens 28-08-2020
  • Product getest

Zeer goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

8,0
Fijn apparaat werkt goed door de twee scheer kanten zo kreeg ik het perfecte scheer resultaat ook was het fijn dat je hem onder de douche kunt gebruiken door dat die op accu werkt overal goedde ervaring en zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Uniek design
  • Goede accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Feuzzy 28-08-2020

Prachtig product zeker aan te raden.

Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

8,0
Ik vond het product zeer gemakkelijk ingebruik omdat hij twee verschillende scheer kanten had en omdat je geen snoer nodig hebt om het product te gebruiken. Door de twee verschillende scheer kanten kun je precies de haren scheren hoe jij het wilt waar door ik het een erg fijn product vind. Ook is het erg handig dat je hem in de douche kunt gebruiken. Ik zou hem zeker aanraden aan familie en vrienden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Bromic0416 25-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

9,0
Mijn eerste bodygroomer en geen spijt van deze aanschaf! Het is handig in gebruik, licht van gewicht, water bestendig en door beide scheerkanten te gebruiken krijg je een optimaal scheerresultaat. E

Pluspunten

  • Waterbesteding
  • Licht van gewicht
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bromic 25-08-2020

Gebruiksvriendelijk en handig in gebruik!

Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

10,0
De bodygroomer is zeer gebruiksvriendelijk en ligt makkelijk in de hand.
Door beide kanten te gebruiken krijg je een optimaal scheerresultaat! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Van der Ende 23-08-2020

Het apparaat doet wat het beloofd

Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

8,0
Ligt fijn in de hand en voelt degelijk aan. De accuduur is uitstekend! Het apparaat werkt nauwkeurig en is eenvoudig te bedienen. Ideaal is de mogelijkheid om te trimmen en te scheren! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jac 22-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Hoogwaardig en multifunctionele bodygroomer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

9,0
Hoogwaardige en multifunctionele bodygroomer en trimmer. Gebruiksvriendelijk, makkelijk schoon te maken en geeft een goed resultaat (zonder snijwondjes!) Trimmer werkt ook erg goed en heeft verstelbare kop, de bodygroomer zelf heeft ook een beweegbare kop.
Met een strak design en lange batterijduur zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Design
  • Bodygroomer en trimmer in één
  • Hoogwaardige kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ttjomme 20-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldig in gebruik — snel schoon — fast charging!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

10,0
Geweldige body groomer die niet aan je haren "trekt". Scheert gemakkelijk glad en is omdat hij volledig waterbestendig is makkelijk onder de douche te gebruiken! Het ontwerp is prettig om te zien en aan twee zijde te gebruiken! Ook ligt het makkelijk in de hand met 2 zijdes die je kan gebruiken

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Snel opgeladen
  • Waterproof
  • makkelijk schoongemaakt
  • dubbelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Spijkers 20-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige bodygroomer van uitstekende kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

10,0
Ik ervaar de Philips BG7025/15 als een erg fijn apparaat! Het scheer/trimapparaat ligt erg lekker in de hand en scheert perfect. De multifunctionaliteit van het apparaat is top dankzij het dubbelzijdige ontwerp, zowel de ronde scheerkop die in meerdere richtingen scheert als de andere kant waarin je maar liefst 5 verschillende lengtestanden kunt kiezen. Verder een strak design, gaat lange tijd mee met een korte oplaadtijd en het scheer- en/of trimresultaat is erg strak. Ten slotte ook ideaal dat het apparaat waterbestendig is en erg makkelijk schoon is te maken en dus erg onderhoudsvriendlelijk is. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • glad scheerresultaat
  • Mooi en functioneel dubbelzijdig design
  • multifunctionaliteit van scheren en trimmen
  • accuduur en oplaadtijd
  • waterbestendig en gemakkelijk in onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gravenburg 19-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Makkelijk scheren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

8,0
Trimfunctie werkt prima, de scheerkop scheert helaas niet meteen glad, na een paar keer wel. Het ligt goed in de hand en is makkelijk te gebruiken onder de douche. De scheerkop is minder beweeglijk dan verwacht. De accu is prima voor een trim/scheerbeurt en laadt gelukkig snel op.

Pluspunten

  • Makkelijk in de hand
  • Glad
  • Douchebestendig

Minpunten

  • Accu
  • Beweeglijke scheerkop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Gert12F 19-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Degelijke, praktische trimmer én scheeraparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

9,0
Bij het uitpakken positief verrast over hoe degelijk het apparaat aanvoelt. Ligt hierdoor ook prettig in de hand.
Dat er twee functies in één apparaat gecombineerd worden is erg handig.
Trimmen waar gewenst van 11 mm tot 3mm, daarna evt scheren voor gladste resultaat.
Dat het onder de douche gebruikt kan worden is natuurlijk ook een groot voordeel: het is meteen afgespoeld voor het volgende gebruik.

Pluspunten

  • praktisch
  • onder de douche te gebruiken
  • lange accuduur
  • degelijk, fijne materialen

Minpunten

  • accessoires voegen voor mij weinig toe
  • is niet heel stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pc-Kok 13-08-2020

Goede trimmer, beter dan de vorige

Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

8,0
Toestel is goed tot zeer goed met als nadeel dat het trimmen van haar niet kort kan, laagste stand is 3 en dat is soms veel te lang.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Guus Vis 05-08-2020

Goed apparaat

Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

10,0
Werkt top
Maakt alleen als vroom naar mijn mening best veel herrie
Mijn oudere multi functionele groom maakt aanzienlijk minder herrie
Verder werkt het helemaal top
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Ivivke 26-07-2020

Vlot gebruik en snel proper

Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

10,0
Handing in gebruik en snel terug proper omdat je het onder de douche kan gebruiken. De 'normale' scheerfunctie is niet echt mijn favoriet, scheer liever nat, maar doet zijn werk vlot als voorbereiding op nat scheren.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Fredjes 10-11-2019

Te kort in bezit

Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

2,0
Vind de scheerkop wel fragiel met (de)monteren
De andere kant met tondeuse voelt beter aan.
Waarom toch niet standaard een fatsoenlijk hard doosje erbij, ter bescherming, toestel is duur genoeg, hoeft helemaal niet lux te zijn, hard is al beter dan een zakje van niets wat erbij zit.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

René265 02-11-2018

Perfect product

Geschreven voor: Philips 7000 series BG7025

Algemene score

10,0
Gebruiksgemak heel goed door zijn dubbele gebruik. Jammer over de verwarring over het wel of niet bijsluiten van een reisetui.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer