Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Best Reviewed mrt 2020 Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226
Best Reviewed - maart 2020
Specificaties
tile-gebruikstijd
60 min gebruikstijd
Toepassing
baard
Voeding
batterij/netstroom
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jroen03 03-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne handzame trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

9,0
Lekker klein formaat wat goed in de hand ligt en waarmee de contouren van het gezicht goed zijn te volgen. Doorde kam worden de baardharen goed opgetild wat zorgt voor een mooi en egaal trim resultaat. Verder heeft de trimmer een goede accuduur en laad deze ook snel weer op wanneer hij leeg is. Enige minpuntje is dat hij niet waterdicht is.

Pluspunten

  • Formaat
  • Trimsnelheid
  • Accuduur

Minpunten

  • Niet waterdicht

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Frank 23-04-2020
  • Product gekocht

Goed product!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over dit product. Hij voldoet aan alle verwachtingen. Oa. Makkelijk in gebruik en lichtgewicht. Plug en play. Ik beveel dit product ten zere aan

Pluspunten

  • Bedraad dus geen lege accu
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RonaldS 22-04-2020
  • Product gekocht

Goede aankoop, mooie prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

8,0
Nu 2 maanden in bezit, mooie prijs voor deze trimmer.
Trimt soepel en ligt lekker in de hand.
Maakt een mooie egale baard voor een strak uiterlijk
Na gebruik eenvoudig te reinigen
Niet te duur, toch Philips kwaliteit

Pluspunten

  • Vorm
  • Gebruiksgemak
  • Reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Pieter63 20-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Zeer goede trimmer, veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

9,0
De Philips Baardtrimmer BT3226/14 is een fijne trimmer: je kan op 0.5 mm de lengte instellen, ligt goed in de hand, de mesjes zijn makkelijk schoon te maken, en als de batterij leeg is kan je toch nog gebruik van het apparaat maken terwijl je hem oplaadt. Tot nu toe nog geen slechte ervaringen, nu een paar maanden in gebruik.

Pluspunten

  • Lengtestanden makkelijk in te stellen
  • Makkelijk schoon te maken
  • Ligt lekker in de hand
  • Ook tijdens opladen te gebruiken

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mike82 14-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gewoon goed scheerapparaat

Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

9,0
Een prima scheerapparaat. Scheert goed, makkelijk instelbaar en de batterij gaat lang mee. Op 0,5 mm scheert hij bijna glad als je hard drukt, dus even opletten. Gemakkelijk te reinigen na afloop

Pluspunten

  • batterijduur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EricDH 04-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Perfect apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

9,0
perfect , geen negatieve dingen ontdekt . werkt prima en is zeer handig in gebruik . accuduur is ook prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hendriek 01-04-2020
  • Product getest

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

8,0
Fijne baard trimmer die goed in de hand ligt. Door het lift systeem trimt hij het in één keer op de juiste lengte. Die lengte is zeer handig door middel van een draaiwiel in te stellen en verschuift daardoor dus ook niet met trimmen. Wel moet ik bij mij zelf er in een paar richtingen over heen omdat de baardgroei niet in de zelfde richting groeit maar dat stoort niet en eigenlijk is het daarna ook meteen klaar. De scheerkop is gemakkelijk schoon te maken door dat de zool er makkelijk af gaat. De accu gaat lang mee. Denk dat ik hem nu zes weken in gebruik heb en na de eerste lading nog niet weer aan de lader gehad.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Liftsysteem
  • Lengte instelling
  • Lange accu capaciteit
  • Gemakkelijk schoonmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joost 01-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs / kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

8,0
Het is een degelijke trimmer voor een voordelige prijs. De trimkap is solide.
De trimkap is afneembaar, zodat je gemakkelijk en secuur de mondhoeken kunt trimmen bijvoorbeeld.

Pluspunten

  • Afneembare trimkap
  • Draadloos

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Martinos 26-03-2020
  • Product getest

Licht apparaat met prima trimprestaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

8,0
Ik vind het een prettig apparaat. Licht in gewicht en met veel instellingen, dus voor iedere baard wat wils. Accu gaat lang mee, ook erg prettig. Doordat hij licht in gewicht is, ook erg handzaam.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Prijs
  • Gewicht
  • Instellingsmogelijkheden

Minpunten

  • Geen aparte snortrimmer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick Albers 22-03-2020
  • Product getest

Top baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

9,0
De baardtrimmer is makkelijk te gebruiken. Met de draaiknop stel je de lengte in en je kan aan de slag. Schoonmaken van het apparaat is ook snel en prettig te doen. Ondanks mijn dikke en vaak stugge baard kan ik met deze baardtrimmer snel en pijnloos trimmen.

Pluspunten

  • Lange levensduur accu
  • Makkelijk te reinigen
  • Komt ook op de lastige plekjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RicoZteH 18-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Trimmen is fun

Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

8,0
Prima trimmer. Ligt goed in de hand. Stevig en toch licht. Trimt soepel, snel en gelijkmatig.
Lengte instelling gaat perfect met de draaiknop. Blijkt scherp en de batterij gaat lekker lang mee

Pluspunten

  • Ligt lekker in de hand
  • Blijft scherp
  • Makkelijk in gebruik
  • Batterij gaat lang mee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Draaijer 18-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Eenvoudig en snel in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

8,0
Het product werkt snel en eenvoudig. Bij weinig tijd is het ideaal om snel je baard te trimmen. Het is eenvoudig te verstellen om op de juiste lengte te trimmen.

Pluspunten

  • Snel
  • Eenvoudig
  • Behendig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kennybis 14-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een baard trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

9,0
Product in handen genomen en ingestoken hij werkt meteen en hoeft dus niet opgeladen te worden.
Er zitten 20 standen op. Ik had meteen standje 2 genomen dit was wel heel kort.
wat ik wel meteen heel fijn vond was dat de snor heel makkelijk te trimmen was.
Ik heb altijd me baard met een tondeuse bij gehouden maar god wat is dit een plezier in gebruik.
Wat ik merkte bij de tondeuse was dat ik vaker over me baard moest gaan maar daar had deze trimmer geen moeite mee.
Ik ben hem nu 4 weken aan het gebruiken en heb hem nog niet hoeven op te laden dus de accu dat zit wel snor.
Het schoon maken is makkelijk En er wordt een borsteltje bij geleverd.
Dus wil jij een mooi verzorgd baardje hebben dan raad ik je de Baardtrimmer BT3226/14 zeker aan.

Pluspunten

  • Lange batterij duur
  • Scheer gemak
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Nogal luid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 13-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

goed scheerresultaat en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

8,0
Goed scheerresultaat zonder irritatie . De hoogte van de mesjes is makkelijk instelbaar.
Makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Hoogte mesjes makkelijk instelbaar
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • niet onder douche te gebruiken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Martin9 10-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede en simpele baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

8,0
Deze trimmer doet feitelijk gewoon heel goed waar hij voor bedoeld is; je baard goed trimmen. Bij vorige baardtrimmers was het vaak lastig om alle haartjes goed mee te krijgen. Hierdoor werd je ergens halverwege de dag geconfronteerd met een paar lange haren in je baard. Daar heb je bij dit product geen last van. Verder voelt hij zwaar en degelijk aan. De afwerking is goed gedaan. Tevens is hij makkelijk mee te nemen door het bijgeleverde tasje.

Pluspunten

  • Trimt alle haartjes
  • Bouwkwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

SDWasabi 10-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede baardtrimmer, eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

8,0
Deze baardtrimmer is zeer scherp en het trimresultaat is erg goed bij mijn baard van enkele millimeters lang. Scheert gemakkelijk moeilijke gebieden af, vooral rond de nek. Genoeg keuzes om de gewenste lengte in te stellen, van 0,5 tot 10 mm.
Draadloos gebruik is erg handig en de accuduur is uitstekend, ik hoef hem niet vaak op te laden bij een paar keer gebruik in de week. Onderhoud is ook erg gemakkelijk. Tevens makkelijk mee te nemen voor op vakantie, weekendje weg, etc.
Het enige kleine probleem is dat het oplaadsnoer alleen voor dit apparaat is bedoeld, dus weer een andere kabel in mijn steeds groeiende verzameling opladers. Ik had liever de voorkeur gegeven aan een USB-aansluiting. Aangezien ik veel opladers in huis heb voor diverse apparaten ten behoeve voor in de badkamer, etc.
Ik raad deze baardtrimmer aan als je naar een eenvoudige en makkelijke versie op zoek bent zonder teveel poespas.

Pluspunten

  • accuduur
  • bediening
  • eindresultaat

Minpunten

  • geen usb aansluiting om op te laden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom531 10-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer goed product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

9,0
Zeer goed product. Doet precies wat je ervan verwacht, echter ben ik vooral te spreken over de lifttechniek waardoor alle haartjes getrimd worden. Bij een stugge haard blijft na gebruik een zachte baard over.

Pluspunten

  • Door de liftechniek alle haartjes worden getrimd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goeden1994 10-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede baardtrimmer

Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

8,0
De baardtrimmer is makkelijk in de bediening en scheert goed. De accu gaat lang mee, als deze leeg is kan je ook met snoer er aan wel nog gebruikt worden. Mooi model.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • langdurige accu

Minpunten

  • geen afvalbakje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Samversteeg 10-03-2020
  • Product gekocht

Fijne baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

8,0
Hele fijne baardtrimmer met scherpe mesjes en ligt fijn in de hand. Het liftsysteem om de haartje op te liften zodat deze beter afgeschoren worden voegt niet heel veel toe maar verder een heel fijn apparaat.

Pluspunten

  • Scherpe mesjes
  • Ligt fijn in de hand
  • Mooi design

Reageer

Dave1985 09-03-2020
  • Product getest

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

7,0
Prijs kwaliteit verhouding is goed. De trimmer werkt fijner met opzet stuk dan zonder. Zonder opzetstuk voor een korte baard duurt het nogal lang, de lengte is wel mooi gelijk. Ook zonder opzetstuk voelt het scheerblad wat smal aan. Instelbare hoogte middels het wieltje werk erg makkelijk. Batterij duur is ok.

Pluspunten

  • Goed voor lange baard trim
  • Goede batterij

Minpunten

  • Minder geschikt voor korte baard trim
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews