Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tobisas1986 05-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

9,0
Doet zijn werk en de trim lengte is gemakkelijk te verstellen. Daarnaast is het apparaat gemakkelijk te reinigen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeJong 28-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Degelijke baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

8,0
Degelijke baardtrimmer. Hij heeft goede instelmogelijkheden en is goed in staat alle haren mee te nemen. Wel jammer dat er maar 1 opzetstukje is meegeleverd.

Pluspunten

  • degelijk
  • batterijduur
  • kleine stapgroottes

Minpunten

  • maar 1 opzetstukje

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Riikk 27-12-2020
  • Product getest

Degelijke trimmer

Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

9,0
Mijn ervaring met dit product was goed. Ik heb het idee dat het systeem voor een egaal eindresultaat zorgt. Ook is het fijn dat de trimmer ook werkt met snoer zodat je niet halverwege de scheerbeurt de trimmer moet opladen. Verder is het makkelijk om de baardlengte in te stellen. Een ander voordeel van deze trimmer is dat je de metalen messen van de machine kan afhalen zodat je ze goed schoon kunt houden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rtest 27-12-2020
  • Product getest

Fijn en flexibel scheerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

9,0
Het is een fijn scheerapparaat waarmee je op diverse lengtes je baart kunt trimmen zonder allerlei opzetstukjes. Daarnaast is het apparaat makkelijk te reinigen en flexibel inzetbaar op diverse andere lichaamsdelen

Pluspunten

  • Verschillende lengtes zonder opzetstukjes
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Scheren vlak bij de neus is lastig
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ricketttt 26-12-2020
  • Product getest

Fijn apparaat om snel en accuraat je baard te trimmen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

7,0
Werkt erg eenvoudig en snel. Apparaat ligt fijn in de hand en is makkelijk schoon te maken.
Voor volledig glad scheren is het apparaat minder geschikt.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Niet geschikt voor volledig glad

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jroen03 03-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne handzame trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

9,0
Lekker klein formaat wat goed in de hand ligt en waarmee de contouren van het gezicht goed zijn te volgen. Doorde kam worden de baardharen goed opgetild wat zorgt voor een mooi en egaal trim resultaat. Verder heeft de trimmer een goede accuduur en laad deze ook snel weer op wanneer hij leeg is. Enige minpuntje is dat hij niet waterdicht is.

Pluspunten

  • Formaat
  • Trimsnelheid
  • Accuduur

Minpunten

  • Niet waterdicht

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Frank 23-04-2020
  • Product gekocht

Goed product!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over dit product. Hij voldoet aan alle verwachtingen. Oa. Makkelijk in gebruik en lichtgewicht. Plug en play. Ik beveel dit product ten zere aan

Pluspunten

  • Bedraad dus geen lege accu
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RonaldS 22-04-2020
  • Product gekocht

Goede aankoop, mooie prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

8,0
Nu 2 maanden in bezit, mooie prijs voor deze trimmer.
Trimt soepel en ligt lekker in de hand.
Maakt een mooie egale baard voor een strak uiterlijk
Na gebruik eenvoudig te reinigen
Niet te duur, toch Philips kwaliteit

Pluspunten

  • Vorm
  • Gebruiksgemak
  • Reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Pieter63 20-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Zeer goede trimmer, veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

9,0
De Philips Baardtrimmer BT3226/14 is een fijne trimmer: je kan op 0.5 mm de lengte instellen, ligt goed in de hand, de mesjes zijn makkelijk schoon te maken, en als de batterij leeg is kan je toch nog gebruik van het apparaat maken terwijl je hem oplaadt. Tot nu toe nog geen slechte ervaringen, nu een paar maanden in gebruik.

Pluspunten

  • Lengtestanden makkelijk in te stellen
  • Makkelijk schoon te maken
  • Ligt lekker in de hand
  • Ook tijdens opladen te gebruiken

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mike82 14-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gewoon goed scheerapparaat

Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

9,0
Een prima scheerapparaat. Scheert goed, makkelijk instelbaar en de batterij gaat lang mee. Op 0,5 mm scheert hij bijna glad als je hard drukt, dus even opletten. Gemakkelijk te reinigen na afloop

Pluspunten

  • batterijduur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EricDH 04-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Perfect apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

9,0
perfect , geen negatieve dingen ontdekt . werkt prima en is zeer handig in gebruik . accuduur is ook prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hendriek 01-04-2020
  • Product getest

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

8,0
Fijne baard trimmer die goed in de hand ligt. Door het lift systeem trimt hij het in één keer op de juiste lengte. Die lengte is zeer handig door middel van een draaiwiel in te stellen en verschuift daardoor dus ook niet met trimmen. Wel moet ik bij mij zelf er in een paar richtingen over heen omdat de baardgroei niet in de zelfde richting groeit maar dat stoort niet en eigenlijk is het daarna ook meteen klaar. De scheerkop is gemakkelijk schoon te maken door dat de zool er makkelijk af gaat. De accu gaat lang mee. Denk dat ik hem nu zes weken in gebruik heb en na de eerste lading nog niet weer aan de lader gehad.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Liftsysteem
  • Lengte instelling
  • Lange accu capaciteit
  • Gemakkelijk schoonmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joost 01-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs / kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

8,0
Het is een degelijke trimmer voor een voordelige prijs. De trimkap is solide.
De trimkap is afneembaar, zodat je gemakkelijk en secuur de mondhoeken kunt trimmen bijvoorbeeld.

Pluspunten

  • Afneembare trimkap
  • Draadloos

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Martinos 26-03-2020
  • Product getest

Licht apparaat met prima trimprestaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

8,0
Ik vind het een prettig apparaat. Licht in gewicht en met veel instellingen, dus voor iedere baard wat wils. Accu gaat lang mee, ook erg prettig. Doordat hij licht in gewicht is, ook erg handzaam.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Prijs
  • Gewicht
  • Instellingsmogelijkheden

Minpunten

  • Geen aparte snortrimmer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick Albers 22-03-2020
  • Product getest

Top baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

9,0
De baardtrimmer is makkelijk te gebruiken. Met de draaiknop stel je de lengte in en je kan aan de slag. Schoonmaken van het apparaat is ook snel en prettig te doen. Ondanks mijn dikke en vaak stugge baard kan ik met deze baardtrimmer snel en pijnloos trimmen.

Pluspunten

  • Lange levensduur accu
  • Makkelijk te reinigen
  • Komt ook op de lastige plekjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RicoZteH 18-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Trimmen is fun

Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

8,0
Prima trimmer. Ligt goed in de hand. Stevig en toch licht. Trimt soepel, snel en gelijkmatig.
Lengte instelling gaat perfect met de draaiknop. Blijkt scherp en de batterij gaat lekker lang mee

Pluspunten

  • Ligt lekker in de hand
  • Blijft scherp
  • Makkelijk in gebruik
  • Batterij gaat lang mee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Draaijer 18-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Eenvoudig en snel in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

8,0
Het product werkt snel en eenvoudig. Bij weinig tijd is het ideaal om snel je baard te trimmen. Het is eenvoudig te verstellen om op de juiste lengte te trimmen.

Pluspunten

  • Snel
  • Eenvoudig
  • Behendig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kennybis 14-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een baard trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

9,0
Product in handen genomen en ingestoken hij werkt meteen en hoeft dus niet opgeladen te worden.
Er zitten 20 standen op. Ik had meteen standje 2 genomen dit was wel heel kort.
wat ik wel meteen heel fijn vond was dat de snor heel makkelijk te trimmen was.
Ik heb altijd me baard met een tondeuse bij gehouden maar god wat is dit een plezier in gebruik.
Wat ik merkte bij de tondeuse was dat ik vaker over me baard moest gaan maar daar had deze trimmer geen moeite mee.
Ik ben hem nu 4 weken aan het gebruiken en heb hem nog niet hoeven op te laden dus de accu dat zit wel snor.
Het schoon maken is makkelijk En er wordt een borsteltje bij geleverd.
Dus wil jij een mooi verzorgd baardje hebben dan raad ik je de Baardtrimmer BT3226/14 zeker aan.

Pluspunten

  • Lange batterij duur
  • Scheer gemak
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Nogal luid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 13-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

goed scheerresultaat en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

8,0
Goed scheerresultaat zonder irritatie . De hoogte van de mesjes is makkelijk instelbaar.
Makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Hoogte mesjes makkelijk instelbaar
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • niet onder douche te gebruiken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Martin9 10-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede en simpele baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips BEARDTRIMMER Series 3000 BT3226

Algemene score

8,0
Deze trimmer doet feitelijk gewoon heel goed waar hij voor bedoeld is; je baard goed trimmen. Bij vorige baardtrimmers was het vaak lastig om alle haartjes goed mee te krijgen. Hierdoor werd je ergens halverwege de dag geconfronteerd met een paar lange haren in je baard. Daar heb je bij dit product geen last van. Verder voelt hij zwaar en degelijk aan. De afwerking is goed gedaan. Tevens is hij makkelijk mee te nemen door het bijgeleverde tasje.

Pluspunten

  • Trimt alle haartjes
  • Bouwkwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews