Remington Durablade MB050

Best Reviewed nov 2018 Remington Durablade MB050
Best Reviewed - november 2018
Specificaties
tile-gebruikstijd
60 min gebruikstijd
Toepassing
snor, bakkebaard, lichaam
Voeding
accu

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington Durablade MB050 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stijn 15-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bijzonder fijne, compacte en stevige baardtrimmer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

8,0
Voorheen altijd een beetje aan lopen klooien met tondeuses, zowel groot als klein.
Maar dat was het net niet voor mijn baard en snor en na uitgebreid zoeken kwam ik op de Remington Durablade uit.

Wat een fijn apparaatje!
Na de 1e keer opladen, gaat ie erg lang mee en werkt vlot en nauwkeurig.
Ik gebruik zelf vooral de 4 en 6 mm kammen, deze leveren netjes het gewenste resultaat op.
Doordat de vorm overeenkomt met normale scheermessen, erg makkelijk te hanteren.
Al met al een stevig, compact apparaatje, welke het ook prima onder de douche prima doet, erg handig op een gehaaste ochtend.
Door de relatief kleine kammen ook geen problemen om de snor dicht op de neus de trimmen.
De kammen kunnen namelijk ook andersom gemonteerd waardoor je overal goed bij kan.

Alles bij elkaar dus zeer tevreden, aanrader!

Pluspunten

  • Compact
  • Lichtgewicht
  • Stevig
  • Waterdicht
  • Lage prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 02-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Goede baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

8,0
Ik heb hem cadeau gekregen voor kerst. Ik ben er tevreden over. Verschillende keuze uit opzet stukken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Remington Durablade Plus MB050 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam apparaat

Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

8,0
Handzame, goedwerkende baardtrimmer, tevens te gebruiken als scheerapparaat. Jammer dat er geen handige doos of tasje bij zit voor de losse onderdelen.

Pluspunten

  • Zonder snoer te gebruiken
  • Afspoelen onder de kraan
  • Werkt zoals het behoort

Minpunten

  • Geen tasje voor de losse spullen.
  • Doos is ook niet te gebruiken hiervoor

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

de perfecte hoofdhaartrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

9,0
Ben je op zoek naar een perfecte trimmer voor je schedelhaar? Dan moet je de Remington Durablade MB050 eens proberen!
Na jarenlang de klus schramvrij geklaard te hebben met het tondeuse opzetstuk van een Groom-shaver is mijn Remington de ideale vervanger. Snel, zonder schrammen en perfect minder dan 1 millimeterwerk. Oh ja, niet vergeten je snor, baard en nekharen nog even mee te nemen. Daar is hij eigenlijk voor bedoeld!

Pluspunten

  • ligt goed en licht in de hand
  • scheert ultrakort

Minpunten

  • lange oplaadtijd
  • geen schoonmaakborsteltje meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Timon 23-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed trimmer voor baard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

9,0
Goede trimmer voor de baard, ideale lengte van 6mm en perfecte egale baard na het trimmen. Ook voor het scheren doet het apparaat effectief zijn werk. Ik kan dit product aanbevelen aan iedereen.

Pluspunten

  • Mooi egale baard
  • Scheert glad
  • Lange accuduur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

8,0
Gisteravond de Remington Durablade MB050 aangeschaft via Coolblue. Mijn oude Remington vriendje was overleden. Eerst wilde ik de Philips OneBlade aanschaffen maar na enkele reviews over de Remington te hebben gelezen ging ik overstag. Vooral het feit dat de mesjes niet vervangen hoeven te worden spreekt mij enorm aan. Vandaag heb ik mijn nieuwe scheermaatje ontvangen en mijn eerste indrukken zijn goed! Een stuk handzamer dan mijn Remington. Ik heb nog geen scheer ervaring maar wat ik gezien heb, komt dat wel goed.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Mesjes hoeven niet vervangen te worden

Minpunten

  • Scheert niet 100% glad

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beoordeling baardtrimmer alles in 1.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

8,0
Het ligt lekker in de hand en de accu gaat lang mee, heerlijk dat het zowel onder de douche als buiten de douche te gebruiken is, makkelijk in gebruik en geef een goed resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

licht in de hand maar goeie scheertechniek.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

7,0
Licht in de hand maar goeie mesjes en scheert snel. Prima geholpen door BCC. De kleur en design zijn mooi. Geen lomp apparaat.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Richard 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

werkt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

8,0
Doet wat het moet doen. Scheert niet glad, maar dat was ook niet mijn bedoeling. Opzetkammen nog niet gebruikt, ga ik waarschijnlijk niet doen. Geen last van irritatie.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Stan 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geschikt als scheerapparaat, niet als trimmer

Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

5,0
Met de opzetkammen zou dit apparaat ook geschikt moeten zijn als baardtrimmer, echter blijft de kam meteen vol haar zitten waardoor het scheren niet goed gaat. Het kan wel gebruikt worden als scheerapparaat, maar je kunt je nog wel snijden.

Pluspunten

  • Mes slijt niet
  • Voldoende accurcapaciteit

Minpunten

  • Je kunt je snijden
  • Als baardtrimmer niet echt geschikt

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Diederik 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hippe uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

8,0
Scherpe messen, hapt niet in je baard. Bovendien is het apparaat draadloos. De accu duur weer ik nog niet. Heb het apparaat pas.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

EAWI 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig formaat en goed scheerresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

8,0
De Remington Durablade heb ik aangeschaft ter vervanging van de Gillette Pro. Getwijfeld tussen de Philips Oneblade en de Remington Durablade. Uiteindelijk gekozen voor de laatste omdat bij deze trimmer de scheermessen niet vervangen hoeven te worden. Het is een prima apparaat, ligt prettig in de hand en zowel scheren als trimmen gaat goed. Handig dat deze onder de douche gebruikt kan worden.

Pluspunten

  • Handig formaat
  • Zowel scheren als trimmen
  • Te gebruiken onder de douche
  • Mesjes hoeven niet vervangen te worden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De perfecte baardtrimmer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

10,0
Ik zocht een trimmer om met één keer trimmen per week mijn baardgroei op 2-5 mm te houden. En daar is dit apparaatje ideaal voor: compact, mooi design, ligt lekker in de hand, lange accuduur, en vooral: HIJ DOET WAT IE MOET DOEN! Snel en zonder irritatie van de huid. Kortom, "een goeie koop.

Pluspunten

  • "Compact
  • mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scheert pijnloos kaal en trimt

Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

8,0
Koud kaal scheren, zonder water of scheerschuim. Trimmen ook mogelijk. Kan zowel onder de douche als voor de spiegel.

Pluspunten

  • Pijnloos kaal
  • Trimt

Minpunten

  • Trimmen duurt langer i.v.m. goed houden apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Chris 01-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede hanteerbare baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

9,0
De Durablade MB050 van Remington is een klein, handig en compact scheerapparaat.
Door zijn compactheid ligt het erg prettig en gemakkelijk in de hand. Deze trimmer hanteert zichzelf als een scheermes, de kop beweegt mee waardoor de lastige plekken ook goed getrimd worden, is zowel nat als droog te gebruiken en werkt veel nauwkeuriger dan de gebruikelijke baardtrimmer.
Het scheren zelf voelt het heel zacht aan en je kunt er jouw baard op allerlei lengtes mee modelleren. Vier kammetjes worden meegeleverd voor de lengtes 1, 2, 4 en 6 mm, dus geschikt voor een volle baard die tot 6 mm moet getrimd moet worden. de trimmer ligt makkelijk in de hand en heeft een comfortabel formaat voor op reis en makkelijk oplaadbaar via usb. De accu gaat lekker lang mee. Bijkomend voordeel, nooit meer mesjes vervangen (en dus extra kosten)

Minpuntje is dat er geen handig opbergdoosje/ reisetui wordt bijgeleverd.
Desalniettemin zou ik dit product zeker aanbevelen!

Pluspunten

  • Precies scheren
  • Oplaadbaar
  • Droog/nat scheren
  • Duurzaamheid

Minpunten

  • geen reietui

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grijsje60 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

beoordeling MBO 50 durabalde

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

6,0
mooi product scheerd matig maar kan de baard er goed mee trimmen en er zijn geen mesjes nodig dus de kosten blijven laag.

Pluspunten

  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • scheerd matig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Michel 27-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

8,0
Het apparaat ligt goed in de hand, door een verwisselbaar kapje verstelbaar in stand en ook goed te gebruiken voor het shapen van een rand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Andries 26-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat beloofd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

9,0
Het product doet wat het beloofd. Ik heb hem voor het trimmen van mijn baard. En dat doet hij perfect. Hij zou voor mij persoonlijk helemaal perfect zijn als er behalve de bijgeleverde opzetstukjes voor haarlengte ook nog een maat 1,5 zou zijn. Vandaar een 9 ipv een 10.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Draadloos

Minpunten

  • ontbreken haarlengtemaat 1,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dexholman 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed appartaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

9,0
Heerlijk apparaat scheert goed. Gister binnengekregen en gelijk goed resultaat , glad huidje.. ik beveel hem zeker aan !

Pluspunten

  • Accuduur
  • Scheervermogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pieter 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superhandige handzame trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington Durablade MB050

Algemene score

8,0
Werkt prima, handzaam en met accu ook mee te nemen. En met deze cashback actie is het ook nog een aantrekkelijk aankoop. Ik las de goede testresultaten in het AD.

Pluspunten

  • Mooi ding
  • Leuke kleur

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews