Philips QP6550

Philips OneBlade Pro QP6651
Bekijk alle Trimmers
Bekijk 1 andere uitvoering

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 23 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips QP6550 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rvda 06-02-2023

Niets zo goed als een mesje

6,0
Ik had gehoopt een alternatief te vinden om mijn baardharen aan mijn nek glad te trimmen en de lijnen op mijn wang af te lijnen. Je moet meerdermaals over dezelfde zone gaan om niets te vergeten. Het afboorden van de baardlijn op de kaken is moeilijk omdat de ronding moeilijk te volgen is door de breedte van het mes. Om andere delen op het lichaam in te korten op enkele millimeters, is het speciale hulpstuk nog 1 van de meest nuttige.
Ik had er meer van verwacht.

Jannehe 05-02-2023

Mijn foute keuze voor OneBlade

2,0
Apparaat voldoet op geen enkele wijze aan datgene wat je van een behoorlijk scheerapparaat kan en mag verwachten. Gladde huid is niet mogelijk. Spijt van de aanschaf.

Van Zanden 10-01-2023

Ik ben heel tevreden met mijn OneBlade Pro 360.

8,0
Het is een goed product deze OneBlade 360 Pro QP6551. Makkelijk in gebruik en ik scheert mezelf er lekker glad mee. Precies van er over gezegd word en wat je echt ermee kan doen! Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Alain Feld 10-01-2023

Philips Ik had er echt veel meer van verwacht.

4,0
Zoals ik aangaf in de titel had ik er veel meer van verwacht. De oneblade scheert niet alle stoppels in een haal weg. Zelfs niet als je echt heel langzaam gaat. En ik heb mij nu al een paar keer gesneden met de oneblade. Ook met de opzet stukken erop moet meermaals over de zelfde plekken blijven gaan voor een acceptabel resultaat. Ik heb deze nu 5- max10 keer gebruikt en nu al is het mesje bot. En deze zijn echt schandalige duur. Dus ik zie het als een slechte geld/kwaliteit verhouding. Werkt maar niet geweldig en dan nog eens niet goedkoop in de aanschaf en mesjes zijn erg prijzig.

B1970 31-12-2022

Superfijn

8,0
Mijn man en mijn zoon vinden hem superfijn je kan al je ongewenste haren ermee goed verwijderen en is zeer fijn voor de huid

Didi fox 25-10-2022

Had product beter ingeschat

4,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik was vol enthousiasme begonnen aan deze test en verwachte er veel van, bij het openen van de verpakking stelde ik vast dat deze degelijk tegen een stootje kan en goed ingepakt was, voor het installeren van de nodige accessoires vond ik dat de gebruiksaanwijzing duidelijkheid gaf want anders ging ik lang sukkelen. Het toestel ligt goed in de hand en geeft een gevoel van stevigheid dat je niet snel uit uw handen laat vallen, wat betreft de trim functie was ik heel teleurgesteld het apparaat voldeed absoluut niet aan mijn verwachtingen, wanneer ik mijn baard wou trimmen dan moest ik verschillende keren over dezelfde zone overgaan en had ik niet de verwachte inkorting van de lengte zoals ik verwachte. ik heb deze handelingen ook onder de kin proberen toepassen maar met géén enkel van de accessoires had ik een voldaan gevoel. Moest er aan mij gevraagd worden of ik dit toestel zou aanraden dan moet ik negatief hierop antwoorden, moest ik het toestel zelf hebben gekocht dan had ik snel dit terug gebracht naar de winkel.

Robbtruy 24-10-2022

Top

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik had al de one blade, maar de eerste versie. De pro is echt top. Zeker de precisietrimkam is echt een pluspunt. het huidbeschermingssysteem voor gevoelige plaatsen is ook top . Je kan de lengte gemakkelijk instellen, zonder altijd de de verschillende bijgeleverde kammetjes erop te klikken . Hij ligt ook heel goed in de hand en is makkelijk handelbaar. Hij is ook waterbestendig en gaat lang mee met een opgelade batterij. Je kan ook het batterijpercentage aflezen op de baardtrimmer. Zeker een aanrader!

JohannesC 17-10-2022

Uitstekend apparaat, doet wat het beloofd!

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik ben zeer tevreden over dit apparaat. Hiervoor had ik een Oneblade QP2520, maar deze Oneblade voelt toch kwalitatiever aan en heeft meer accessoires. Door de verstelbare trimkop heb je meer opties om te trimmen. De travel bag is ook zeer handig voor het opbergen van de Oneblade in een koffer of tas. De batterij van het toestel gaat zeer lang mee en dit apparaat geeft ook aan hoeveel het actuele batterijpercentage bedraagt, zodat je niet voor onaangename verassingen komt te staan. Ik raad dit toestel zeker aan!

Milo99 17-10-2022

One Blade voor scheren & Trimmen!

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] In het kader van een producttest mocht ik de OneBlade uittesten. De OneBlade wordt geleverd in een kleurrijke, speelse doos. Bij het openen zie je als eerste de OneBlade en enkele opzetstukjes. Fijn is het feit dat Philips heeft gekozen voor een milieuvriendelijke verpakking, wat ik alleen maar kan toejuichen. De OneBlade oogt fraai en voelt kwalitatief aan in de hand. De mesjes en opzetstukjes zijn eenvoudig aan te brengen. Wel had het fijn geweest moest er in de handleiding wat meer informatie gestaan hebben over welk accessoire het best kan gebruikt worden voor welke lichaamszone, dat was mij niet volledig duidelijk. De batterij van de OneBlade gaat lang. Met mijn gebruik haalde ik zeker 2 weken vooraleer ik het apparaat opnieuw moest opladen. Het opladen zelf gaat bovendien redelijk snel. Je kan ook eenvoudig zien hoeveel batterij er nog rest door de led-indicator op het toestel. Over het scheren zelf kan ik kort zijn. Het scheermes voelt goed aan op de huid en beweegt zich soepel over de contouren van je gezicht en lichaam heen. De OneBlade scheert echter niet volledig glad tot op de huid, dat is wel iets om mee rekening te houden. Het scheerresultaat is voor mijn wensen echter gewoon goed. Ik ben dus een tevreden, geschoren man.

Heinndrich 16-10-2022

Werkt perfect

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Product is gratis gekregen.
Werkt geweldig, zowel nat als droog, en vooral voor baardaflijning zeer goed te gebruiken.
De kop komt er wat moeilijk af/lastig schoon te maken naar mijn mening, maar dit is in vergelijking met andere apparaten op de markt zeker niet slechter.

Peter VB 16-10-2022

Zeer veelzijdig toestel voor scheren en trimmen

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een veelzijdig apparaat voor zowel scheren als trimmen. Er zijn voldoende accesoires om zeer nauwkeurig te kunnen trimmen. Het mesje dat aan 2 kanten snijdt is erg effectief en bijzonder handig. Scheren geeft geen superglad resultaat maar vergelijkbaar met elektrisch scheren. Er is nauwelijks irritatie bij scheren wat als zeer aangenaam wordt ervaren.
Het toestel ligt vlot in de hand en heeft een lange accuduur. Opladen gaat snel.
Enig minpunt is de handleiding. Die is te beperkt. Na een beetje zoeken werd alles duidelijk.

Pieter.r 16-10-2022

Een waardige upgrade van de OneBlade

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Voordat ik de OneBlade Pro een aantal weken geleden in gebruik nam, maakte ik reeds een jaar gebruik van de 'gewone' OneBlade. Om mijn lichaamshaar te scheren maakte ik naast de OneBlade nog gebruik van een ander apparaat. Met de handige beschermkap hoef ik enkel nog maar de OneBlade Pro te gebruiken. Het toestel is mooi van design en voelt een stuk beter aan dan de OneBlade. het bewegende mesje zorgt voor een aangenamere scheerbeurt en door de verstelbare opzetkop met de vele lengtes is het niet meer nodig telkens de drie losse opzetstukken te verwisselen. Ik ben zeer blij met de OneBlade Pro en kan het zeker een waardige upgrade van de OneBlade noemen.

Ebor1 16-10-2022

Ideaal

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het product werkt ideaal voor het trimmen van zowel gezichts als lichaamsbeharing. De werking is zeer snel en gemakkelijk. Het product zelf laadt enorm snel op en de batterij gaat ook zeer lang mee. Daarbij kan je het ook zeer makkelijk opbergen in de verschillende (kartonnen) doosjes die voorzien zijn om de opzetstukken en de lader in te stoppen, maar evengoed kan je het product gewoon op je lavabomeubel laten liggen. Met het millimeter opzetstuk kan je gemakkelijk in 1 beurt een mooie, strakke, even snor/baard/... bekomen. Het ligt ook zeer goed in de hand, dus het is niet nodig om je in bochten te wringen om het apparaat op een bepaalde plek te krijgen. Voor je lichaamsbeharing is het product zeer veilig, het is vrijwel onmogelijk om gesneden te worden, wat bij mij vooraf toch wel een zekere angst was. Het enige minpuntje dat ik heb ondervonden is dat het soms wel moeilijk is om de opzetstukken te wisselen, wanneer je dit probeert voelt het alsof je moet forceren.

Gorsem 16-10-2022

Dit product maakt scheren kinderspel

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De OneBlade is een zeer gemakkelijk product om het lichaam te scheren. Ik kreeg geen huid irritaties na gebruik en het resultaat heel prettig. De haren groeien minder stug terug waardoor en kijken minder zichtbaar. Een klein nadeel bij het scheren van het gezicht dat niet alle haren mee worden genomen door het scheermes en bij neklijn kreeg ik lichte irritatie. Maar al bij al, zeer tevreden en maakt scheren een kinderspel! Ik kan het iedereen aanraden.

Klant20221016 16-10-2022

Review OneBlade Pro 360 QP6651/61

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De OneBlade Pro 360 QP6651/61 is een handige draadloze trimmer, scheerapparaat en styler. Het apparaat weegt niet veel, ligt goed in de hand en gemakkelijk te gebruiken. Mijn ervaring hiermee was positief: de Oneblade scheert vlot korte en langere haren op je gezicht of op je lichaam, zelfs tegen de haarinrichting in. Je kan er ook haren van elke lengte mee trimmen en stylen. Het apparaat voelt veilig aan, ik heb mezelf nooit gesneden. De Oneblade trekt niet aan de haren wanneer je je scheert, en trimt soepel je baard. Er is een praktische draaiknop verwerkt in het scheerapparaat om de lengtestand in te stellen. Dat is zeer gebruiksvriendelijk, want het vermijdt gedoe met talrijke hulpstukken. Met de draaiknop kan je zeer snel 14 verschillende lengtestanden instellen.

In aanvulling op het scheerapparaat, ontvang je een opklikbare lichaamskam, een mooie etui om het apparaat in op te bergen, een oplaadstation en enkele hulpstukken (o.a. een opklikbare lichaamskam om gevoelige zones mee te scheren). Die opzetstukken bestaan uit stevig materiaal.

De mogelijkheden zijn zeer divers: instelbaar (0,4 - 10mm) trimmen van gezichts- en lichaamsbeharing en ook een speciaal opzetstuk voor de gevoelige z
Enkele andere pluspunten zijn de lange batterijduur en de LED-display die het batterijpercentage weergeeft.

Een minpunt is dat de Oneblade niet altijd even goed scheert rond de hals. De gebruikshandleiding zou ook iets duidelijker mogen zijn over het precieze gebruik van de opzetstukken.

De OneBlade Pro 360 QP6651/61 is gemakkelijk te onderhouden. Je kan het apparaat schoonmaken met water uit de kraan of met een borsteltje.

Abraham S. 15-10-2022

Revolutionair dingetje

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] (Ik heb de "OneBlade Pro QP6651/61 Gezicht en lichaam" ontvangen als onderdeel van een producttest waarbij Philips geen redactionele invloed heeft op mijn beoordeling.)

Ik gebruik het al ruim 3 weken en ben zeer content. Heb zeer gevoelige huid en dit is de eerste keer dat ik geen irritaties krijg na het scheren.

Het dubbelzijdig mesje is zeer handig.
Zeer precies en geraakt op plekken waar een modale scheerapparaat niet geraakt.
Je krijgt zowel een mesje voor het gezicht als voor de lichaam.
Makkelijk te poetsen achteraf.
Dit zonder zorgen, want is waterbestendig.
Ook een "koffertje" om je mes te beschermen. (zie 2de foto)

Apparaat zit lekker in de hand, niet te groot.
Ze geven je een stijlvol hoesje mee. (oplader past er echter niet in)

Je kunt trimmen van 0.4mm tot 10mm (voor sommigen misschien iets te beperkt)
Je krijgt een opklikbaar huidbeschermingssysteem voor gevoelige gebieden, wat in mijn geval zeer handig is.

Wat minder handig is, is dat je het apparaat niet kunt gebruiken tijdens het opladen.
Maar ik moet zeggen, het laadt zeer snel op en gaat lang mee. Na de eerste keer nog niet hoeven herladen.
Er is een handige LED-display die je laat weten hoeveel het opgeladen is.

Kortom, ik raad het zeker aan.

Dekoster 15-10-2022

Perfect voor zorgeloos trimmen

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het apparaat zorgt voor een zorgeloze trimervaring van alle lichaamszones. Met de verschillende opzetstukken kies je zelf de lengte en bescherm je de huid. Met de lichaamskam hoef je je geen zorgen te maken over meer gevoelige zones. Met de levensduur van de batterij hoef je je ook geen zorgen te maken. Het apparaat is ook perfect waterdicht. Voor een gladde scheerbeurt is het apparaat iets minder geschikt. Uit mijn ervaring was vooral het trimmen zeer effectief en had het apparaat meer moeite om elke laatste stoppel weg te krijgen. Zeker aan te raden voor trimmen van baard en lichaam.

Plancksje 15-10-2022

goeie kwaliteit

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] geweldig apparaat! scheert mooi kort en precies. ligt gemakkelijk in de hand en de batterij gaat lang mee. enig minpunt is dat het niet makkelijk is om de opzet van het mes te vervangen. dit spant nogal

JASCHR 14-10-2022

Compact scheerapparaat dat super glad scheert

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Eerste indruk:
Het apparaat is klein, licht en ligt goed in de hand. Het percentage resterende batterij wordt mooi weergegeven en bovendien gaat de batterij lang mee.
Scheren:
Na de eerste scheerbeurt viel het direct op dat dit apparaat veel gladder scheert dan alle apparaten die ik voordien gehad heb. Doordat de mesjes kleiner en fijner zijn scheert het apparaat bijna even glad als een scheermesje. Doordat het mesje klein is kan je er ook precieser mee scheren.
Na het scheren kan het mesje makkelijk verwijderd en gereinigd worden.

Dieter11 13-10-2022

Verbaasd door de Philips OneBlade!

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Allereerst vond ik de verpakking mooi en simpel. Verder is de gebruiksaanwijzing kort en duidelijk. Bij het eerste gebruik was ik verbaasd dat de OneBlade je gezichtshaar zo kort en snel scheert! Je moet slechts 1 of 2 keer over de haren heen gaan, de messen zijn duidelijk scherp, maar je kan je er niet aan snijden. Enkel in de nekstreek moet ik wat vaker over de haartjes heen gaan. Verder heb ik het toestel gebruikt voor de lichaamsbeharing (met het andere opzetstuk). Dit ging ook vlot. Na een vijfmaal te gebruiken, heb ik hem nog steeds niet moeten opladen, wat top is. Het is ook handig dat je de messen kan uitspoelen onder de kraan. Het enige minpuntje dat ik ervaren heb is dat je de messen niet goed kan afdrogen nadat je deze onder de kraan hebt afgespoeld. De messen zijn nog een beetje nat wanneer je deze opbergt.
Ik vind het een fijn toestel om te gebruiken, top!

Toon meer reviews