Remington MB5000

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 68 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington MB5000 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J. Ach 24-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington B5 yellow style

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

10,0
Beste baard trimmer die ik ooit gehad heb. Alles in 1. Geen olie. Geen gepruts met kammen. Super Titanium zelf slijpende blades, die NIET in je huid snijden.

Pluspunten

  • Titanium Blades
  • 0,4 mm scheren

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MK 28-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hoge kwaliteit voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

10,0
Na vele andere baardtrimmers te hebben gehad, van goedkoper tot duurder was er een nieuwe nodig. Na de vele goede reviews heb ik uiteindelijk gekozen voor de Remington, omdat deze een gunstige prijs had en het voor mij belangrijk is dat hij goed trimt. Er zitten geen toeters en bellen op, maar trimt de perfecte baard - dat is waar ik naar zocht. Erg blij met mijn aankoop!

Pluspunten

  • Trimt erg goed
  • Handzaam
  • Makkelijk schoon te maken
  • Reistasje meegeleverd

Minpunten

  • haren in de wasbak

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

JDDJ 12-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn scheren, geen wondjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

9,0
Laag aankoopbedrag en fijn tijdens scheren. Volgens opgaaf geen beschadiging van de huid.
Na 1e keer gebruik inderdaad geen beschadiging van de huid en voelt de scheerkop uitermate prettig aan. Niet stroef of scherp.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Geen wondjes tijdens scheren

Minpunten

  • Kan er geen bedenken...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ivan 24-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte trimmer, compact en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

10,0
Dit toestel ligt goed in de hand en is erg gebruiksvriendelijk. Scherpe mesjes. Trimt zonder trekken.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • krachtig toestel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffrey 13-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

9,0
Toen ik de doos opende en het apparaat eruit haald zag ik gelijk dat het kwaliteit uitstraalt. Het apparaat trimt heel goed en vergeet geen haartje.

Heel handig is het wieltje waarmee je je lengte van je baard af kan stellen. Niks geen verschillende opzetstukken oid. Heerlijk!

Had eerst twee trimmer van braun en philips gehad, allebei problemen met het opladen wat bijna niet meer ging, vandaar overgestapt op remington.

Top!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Draai wieltje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jodidjeo 12-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

10,0
Lekker wat standjes om een goede coupe of baard aan te meten. Mooi design en met 13 standen kom je een heel eind.
Heb het apparaat nu een paar weken en nog steeds niet hoeven opladen, met de accu zit het dus ook wel snor.
Ben zeer tevreden. Appraraat ziet er mooi uit en ligt lekker in de hand.

Pluspunten

  • mooi design
  • goede standen

Minpunten

  • zie ik niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mulder 11-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

werkt goed, makkelijk in te stellen en goed formaat

Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

8,0
zeer net scheerapparaat die makkelijk in te stellen is en door de lange accuduur gaat deze lang mee.
Het formaat is prima om mee te nemen op reis maar had daarvoor iets kleiner kunnen zijn

Pluspunten

  • prijs
  • accuduur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

San 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

9,0
Mooie trimmer met veel verschillende standen. Erg makkelijk in gebruik en ligt goed in de hand. Product netjes geleverd!

Pluspunten

  • Veel standen
  • Goed resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele degelijke baardtrimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

9,0
Pas recent in mijn bezit. Bouwkwaliteit en hoe die scheert zijn top. Voelt degelijk en alsof die lang mee gaat!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B5 style 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig toestel

Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

8,0
Fijn afwerktoestel om de baard en korte snit te onderhouden, ligt handig in de hand, ook draadloos is het makkelijk om te gebruiken, snel opgeladen.

Pluspunten

  • Handig, mooi design
  • draadloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

C 10-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs - kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

9,0
De trimmer doet wat hij moet doen. Trimt vlot, trekt niet aan de haren. Door het zoomwiel verschuift het opzetstuk niet tijdens het trimmen. Het snijblad is iets breder dan ik van andere baardtrimmers gewend ben maar ik vind dit geen probleem. De led geeft aan wanneer de accu bijna op is en wanneer de trimmer opgeladen is. Je kan de trimmer ook gebruiken terwijl die aan netvoeding hangt. Ondertussen heb ik de trimmer een paar weken in bezit en gebruik die om de 2 dagen. Er is slechts een minimaal kwaliteitsverschil met trimmers die 2 tot 3 keer zoveel kosten.

Pluspunten

  • Trimt vlot, trekt niet aan de haartjes.
  • Juiste stand instellen met het zoomwiel

Minpunten

  • Plastiek opzetstuk ziet er vrij kwetsbaar uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Casper 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington B5 Style baard- en daarna-trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

10,0
Dit is een van de geweldige trimmers zonder veel hulpstukken. Gewoon kies uit een van de 17 standen met het stelwiel of zonder opzetstuk. Je bent nooit meer op zoek naar een opzetstuk.

Pluspunten

  • Echt eenvoudig
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny DC 08-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

9,0
Gemakkelijk onderhoud - gebruik met elektriciteit als opgeladen batterij - opbergzakje - te reinigen met water

Pluspunten

  • te reinigen met water
  • gemak instelling lengte van de baard

Minpunten

  • kan niet opgeloden worden met usb
  • redelijk groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 08-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima prijs kwaliteit

Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

8,0
deze trimmer ziet er goed uit, ligt goed in de hand en heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding en tevens ook nog een cash back van 10 euro

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Wouter VB 08-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn product - Doet wat het moet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

10,0
Na een aantal baardtrimmers te hebben gehad is deze Remington toch wel de betere. Gebruiksvriendelijk, mooi design, licht goed in de hand. Een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Thierry Vantongelen 05-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed toestel met alles erop en eraan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

9,0
Toestel is gemakkelijk in gebruik en heeft alles wat je nodig hebt om je baard er mooi te laten uitzien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima eerste ervaring

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

9,0
Eerste ervaring positief,doet waarvoor het bestemd is ,baard trimmen,makkelijk in te stellen,trek niet aan haren

Pluspunten

  • goed hanteerbaar
  • makkelijk in te stellen

Minpunten

  • nog geen vast kunnen stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjoerd 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, voor deze prijs echt enorm de moeite waard.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

8,0
Mooi design, sterke behuizing, goeie accu en geen opzetstukjes meer nodig! Ik raad hem zeker aan en al helemaal voor deze prijs (€35)

Pluspunten

  • design
  • geen opzetstukjes nodig

Minpunten

  • EAN was lastig te vinden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Robbert 02-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede instelmogelijkheden

Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

8,0
Gekocht vanwege de goede instelmogelijkheden van de trimlengte, hierdoor heb je geen zak met losse kammetjes meer. Werkt erg prettig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tony 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale trimmer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington MB5000

Algemene score

9,0
De instelling in MM is superhandig in te stellen door een stevig draaiwiel. Onmiddelijk de vereiste lengte. De snijsnelheid ligt hoog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews