Panasonic KX-TGE212

Best Reviewed mei 2019 Panasonic KX-TGE212
Best Reviewed - mei 2019
Specificaties
Antwoordapparaat
Nee
Nummerherkenning
Ja
Technologie
analoog, DECT
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Panasonic KX-TGE212 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ton 06-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top groot beeld en cijfers

Geschreven voor: Panasonic KX-TGE212

Algemene score

6,0
op zichzelf is thuisstation stabiel de houder tweede niet moet je vasthouden om telefoon er af tehalen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

mberkenbosch 27-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gebruiksvriendelijke telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic KX-TGE212

Algemene score

8,0
Deze telefoon gebruikt om te testen, en met succes! Echt een gebruiksvriendelijke telefoon. Makkelijk in te stellen, het wijst eigenlijk vanzelf. De volumeregelaar is handig in gebruik, de ruisonderdrukking werkt ook super. De toetsen zijn mooi groot en verlicht. Ik kan me voorstellen dat deze telefoon ook erg fijn in gebruik is voor wat oudere mensen. Het telefoonboek niet ingesteld, daar het een testtelefoon is. Ook kan er een headset aangekoppeld worden, dit is erg gemakkelijk als je veel belt en ook achter de laptop werkt. Je kunt dan handsfree bellen zonder de handsfree knop, maar ook dit werkt prima, en het geluid is ook duidelijk, ook zonder headset en handsfree bellen. Ook het gemak van 2 toestellen, door er 1 beneden en 1 boven te hebben. Mocht je er 1 kwijt zijn, dan is deze ook makkelijk terug te vinden door de intercom te gebruiken. Ook een handige is de babyfoonfunctie!

Pluspunten

  • groot LCD scherm
  • grote verlichte toetsen
  • intercom functie
  • babyfoon functie
  • 150 nummers toevoegen in het telefoonboek

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bijtje 22-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi apparaat, wekr erfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic KX-TGE212

Algemene score

9,0
Telefoon werkt perfect, goed geluid, geen ruis, mooi design. Instellen was even lastig, tijd/datum moest een aantal keer worden ingesteld, staat nu goed en werkt prima. Makkelijk instelbaar. Menu wijst zich vanzelf. Adresboek nog niet ingesteld, maar kan nooit moelijk zijn.

Pluspunten

  • Geluid perfect
  • Mooi design
  • Makkelijk instelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bartholomeus 19-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima huistelefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic KX-TGE212

Algemene score

9,0
Nu twee weken aan het testen, dit is een fantastisch toestel voor mensen met kinderen die al zelfstandig mogen bellen, maar ook voor mensen met zicht- en/of hoorproblemen. Door het grote LCD scherm hoef ik geen bril op als ik wil telefoneren of als ik gebeld word. Daarnaast kan ik direct het geluid regelen als ik iemand aan de lijn heb, vind het persoonlijk erg vervelend als iemand te luid of te zacht praat, door de knop aan de zijkant kan je direct harder of zachter zetten. Ook een groot voordeel is dat er vaak ruis is als er uit het buitenland wordt gebeld, door de ruisonderdrukking kan dit direct worden verminderd/weggehaald. Daarnaast hadden we eerst 1 toestel, en moesten we deze vaak zoeken op een slaapkamer van de kinderen, nu blijft er 1 toestel beneden, de andere staat op de overloop boven, voor algemeen gebruik.

Pluspunten

  • groot LCD scherm
  • directe volume regeling
  • ruisonderdrukking
  • dubbel toestel dus geen gezoek

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

peter599 19-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gebruiksvriendelijk, mooi, verlichte toetsen, groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic KX-TGE212

Algemene score

9,0
Een telefoon zoals een telefoon hoort te zijn: prettig in de bediening, mooi uiterlijk, verlichte toetsen en een groot scherm. Het installeren verloopt automatisch na het aansluiten van de kabels. In het adresboek is ruimte voor 150 adressen. Het geluid is uitstekend en makkelijk aan te passen met een drukknop aan de zijkant van het toestel en indien gewenst kun je een koptelefoon gebruiken of de luidspreker . Verder ongelooflijk veel programmeer mogelijkheden: babyfoon, niet storen functie, nummer blokkade, intercom, etc, etc. Sommige mogelijkheden heb ik geprobeerd en ze werken prima. Voor de slecht horenden onderons is er een ruisonderdrukker en de set is gehoorapparaat compatibel. Ik zal niet alles gebruiken maar het is echt een toptoestel.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Verlichte toetsen
  • Groot duidelijk scherm
  • Veel programma mogelijkheden
  • Voor slechthorenden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise 18-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Overzichtelijke toetsen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic KX-TGE212

Algemene score

8,0
Ik vind dat de toetsen op de telefoon groot zijn daardoor maakt het de telefoon makkelijk in gebruik. Wat ik ook leuk vind zijn de verschillende ringtonen. Deze telefoon is echt een aanrader.

Pluspunten

  • Grote cijfers op de toetsen.
  • Zonder bril met gemak een nummer intoetsen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Aagja 18-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne telefoons

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic KX-TGE212

Algemene score

8,0
De telefoons in eerste instantie gevraagd te testen voor mijn moeder, zij heeft gehoorapparaat. Maar dat was geen succes, heeft niets te maken met de telefoons. Maar ik heb onderschat wat zo’n verandering (andere telefoon en dan ook nog tijdelijk) voor impact heeft op het leven van een 92-jarige.
Dus nu zelf aangesloten, ging gemakkelijk.
Mooie duidelijke toetsen.
Goed formaat telefoon.
Het terugzetten in de houder gaat gemakkelijk.
Datum/tijd instellen gemakkelijk, zonder handleiding
Beltonen en volume regelen doe je zonder problemen.
Het menu wijst vanzelf.
Tot nu toe alleen maar positief.

Pluspunten

  • Formaat
  • Menu simpel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Aagja 05-09-2019

Niets veranderlijker dan een mens ☺️☺️.
Dus de telefoons zijn toch naar mijn moeder (voor wie ze in eerste in bedoeld waren).
Ze is er heel blij mee, hoort goed! Gemakkelijk in gebruik.
Mijn moeder is 92 jaar.
Je kunt dus zeggen van de telefoons dat ze ECHT geschikt zijn voor ouderen en voor gebruik MET gehoorapparaat.
Ze houdt niet van veranderen, maar deze verandering is ze heel blij mee. Ze kan weer bellen!

Reageer